Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi A6 avant quattro 2,8l 128kw müük (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 2828)
o0slayer0o
huviline

Registreerunud 25.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 avant quattro 2,8l 128kw 95

postitati 21.02.11 17:29 Tsiteeri
Audi A6 avant quattro 2,8l 128kw müük

Mis ma kirjutama peaksin, et mu autos rohkem huvit tuntaks? ma müün esimest korda ja nagu ei tehta välja vms?

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=814139&rhash=f475

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 21.02.11 17:37 Tsiteeri

:o

Esiteks vii masin korralikku konditsiooni.
Tagaosa rohkem ei kannatanud upakile ajada?
Huvi poolest...lase hinda madalamaks...peale seda ei jöua könesid vastu vöttagi.

Kummaline teema üldiselt.

Auto müümine ongi suht vaevaline tegevus.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
o0slayer0o
huviline

Registreerunud 25.12.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.11 17:46 Tsiteeri

mis oleks sobilik hind sellele masinale siis?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 21.02.11 17:46 Tsiteeri

Esiteks pole kuulutus aktiivne.
Teiseks kirjavigadega kirjutamine ei aita müügile kaasa.
Kolmandaks tee normaalsed pildid.

Ja no mis selle taguotsaga tehtud on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 21.02.11 17:55 Tsiteeri

õeldakse et üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna. Pildid peaks olema esimese asjana mida kuulutuses ikka vaadatakse siis edasi;) Lisa vähe kenamad pildid. Hoolduse poolepealt kirjuta ka vast rohkem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 21.02.11 18:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Quattru
õeldakse et üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna. Pildid peaks olema esimese asjana mida kuulutuses ikka vaadatakse siis edasi;) Lisa vähe kenamad pildid. Hoolduse poolepealt kirjuta ka vast rohkem.

Mis sellel tagasillaga teinud oled?:o

Ei huvita see pikk hoolduse jutt mitte kedagi, seda võib hiljem telefonis või näost näkku rääkida. Pildid võiks aga jah paremad teha, ses mõttes, et pesed auto puhtaks, viskad need imevedrud sealt tagant ära, võimalusel loobud sellest S roolist ja paned tavalise, mille peaksid ka korraliku (teipimata) saama väga odavalt. Ütlen ausalt, praegu näeb ront välja, kuigi seest istmed, käetugi jms täitsa asjalik, hind aga tundub küll üsna soodne sellise kombinatsiooni kohta. Aga jah, auto tuleb puhtaks teha, näiteks nagu see siin :P: http://auto.motors24.ee/vehicles/317750-Audi-A6-1996.aspx?pg=0&sort=price.ASC
Sel muidugi hind "krõbe", seetõttu ka huvi väga tagasihoidlik:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 21.02.11 18:11 Tsiteeri

2.6 v6 ja esivedu on seal pika müügi põhjuseks. 2500.- pole kuskilt otsast palju korraliku a6 c4 eest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.11 18:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
2.6 v6 ja esivedu on seal pika müügi põhjuseks. 2500.- pole kuskilt otsast palju korraliku a6 c4 eest.

Ei ole pikalt müünud, suht alles panin, aga polegi enne suve lõppu eesmärk maha müüa, eks siis vast loasen hinna 2k eur peale, see aga teine teema ja ei kuulu vast teise inimese teemas arutlusele;) Point oli soovitusel auto puhtaks!!

Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.11 18:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Ei huvita see pikk hoolduse jutt mitte kedagi, seda võib hiljem telefonis või näost näkku rääkida. Pildid võiks aga jah paremad teha, ses mõttes, et pesed auto puhtaks, viskad need imevedrud sealt tagant ära, võimalusel loobud sellest S roolist ja paned tavalise, mille peaksid ka korraliku (teipimata) saama väga odavalt.

Vb tõesti ei huvita, aga siiski kui lähimad suuremad tööd välja toodud ja saab nt teise analoogsega võrrelda. Huvilisele jääb rohkem mõtlemisruumi. Ei pea ka kohe paari asja pärst üle helistama. Ok, tegelt ole see individuaalne, ei vaidle sulle vastu. Pole ise nii müünd. Minu arvamus. Mis puutub 3me kodaraga rooli pole mingi asi, mida häbeneda. Siiski tehase enda originaal ja silmale palju kenam kui originaal paranka ning c5 oma. Väga viisakas, sama kui esimeste aastate b5-t müüa ning vahepeal ette pandud juba facelift originaal luuptuled vahetada tagasi müügiks tehse poolt ostes ees olnud kandiliste vastu. Salong on tõesti kena, kuigi sellest ainult üksik klõps.
Pildid tee võimalikud kenad puhtast autost ja tagavedrud vaheta tõesti normaalsete vastu.;) Kui juhtub olema suvest vähe kenama veljega pilt ei teeks see ka paha.

Egas ma ei ole ka tea mis teadjam mees, aga A6 C4 2.8 Quattro kohta hind küll ei tohiks väga krõbe olla, kui väga ront pole jah.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.11 19:03 Tsiteeri

Tsitaat:
[quote Mis puutub 3me kodaraga rooli pole mingi asi, mida häbeneda. Siiski tehase enda originaal ja silmale palju kenam kui originaal paranka ning c5 oma.

Vaata, see rool on musta isoleeriga teibitud, mis siin kena on?

Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.11 19:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
[quote Mis puutub 3me kodaraga rooli pole mingi asi, mida häbeneda. Siiski tehase enda originaal ja silmale palju kenam kui originaal paranka ning c5 oma.

Vaata, see rool on musta isoleeriga teibitud, mis siin kena on?

Minu viga, siis muidugi:P

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 21.02.11 20:08 Tsiteeri

Kulmud viska metsa. Tagavedrud ka. Pro˛ed isegi ehk. Parempoolne võre sebi stange alla. Rool iseenesest on kompu - kui leiad odavalt uue naha paigaldaja, tõstab see oluliselt ilmet. Käigukanginupu ma otsiks romulast lõpuotsa C4 A6/S6 A/T oma. See on viisakama välimusega (mul on tegelikult üks kuskil sahtlis üle ka). Kõik pildid (puhtast autost muidugi) tee nii, et valgus paistab auto peale, mitte auto tagant. Sisust tee pildid loomulikus valguses, st ilma välguta. Kerge keemiline puhastus istmetele ei teeks enne seda paha. Oma kola korista enne piltide tegemist autost ära. Igasugu punased vaibad juhi jalgade alt jms ka.

Seda loe ka!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
o0slayer0o
huviline

Registreerunud 25.12.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.11 09:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Kulmud viska metsa. Tagavedrud ka. Pro˛ed isegi ehk. Parempoolne võre sebi stange alla. Rool iseenesest on kompu - kui leiad odavalt uue naha paigaldaja, tõstab see oluliselt ilmet. Käigukanginupu ma otsiks romulast lõpuotsa C4 A6/S6 A/T oma. See on viisakama välimusega (mul on tegelikult üks kuskil sahtlis üle ka). Kõik pildid (puhtast autost muidugi) tee nii, et valgus paistab auto peale, mitte auto tagant. Sisust tee pildid loomulikus valguses, st ilma välguta. Kerge keemiline puhastus istmetele ei teeks enne seda paha. Oma kola korista enne piltide tegemist autost ära. Igasugu punased vaibad juhi jalgade alt jms ka.

Seda loe ka!

Inimesed ega te uut autot ei osta. Selleks on ka hind nii odav masinal kuna on iluvigu, millega mul omal pole aega tegeleda kuna olen soomes ja kui peaksin need vead eemaldama siis tõuseks ka auto hind. Hind on sobilik ja kes ei soovi siis pole hullu, 28000 krooniga läheks kohe ära aga soovin saada 29500 kuna tegin just hooldused ja asjad ära.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.11 09:44 Tsiteeri

Esmamulje loeb väga-väga palju. Ostja näeb üldjuhul juba olemasolevat, mitte potentsiaali. Päris rääbiseid (ekslike järelduste vältimiseks lisan kohe, et vähese olemasoleva info põhjal ei pea ma konkreetset autot selleks) ei taheta tasuta ka. Ükski minu pakutud soovitus ei nõua olulist väljaminekut. Ma julgen väita, et õigesti presenteerides on see auto võimalik paari päevaga 500€ praegusest hinnast kallimaltki maha müüa.

Muide, mitte üks ostja pole nõus sulle hoolduste (ja bensu ja pesude ja rehvide jms) hinda lisaks maksma. Seda peetakse enesestmõistetavaks. Nii et ära hinna üle kauplemiseks minekul seda parem mainigi. Pole eriline argument.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
o0slayer0o
huviline

Registreerunud 25.12.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.11 14:19 Tsiteeri

Tsitaat:
suur tänu sulle black, eks ma püüan eestis need asjad ära lihvida mida soovitasid ja siis teen uued pildid, eks näis mis siis saab.

Parimatega,
Siim

Suur tänu sulle, Black, eks ma püüan Eestis need asjad ära lihvida, mida soovitasid ja siis teen uued pildid, eks näis, mis siis saab.

Parimatega
Siim

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.11 20:58 Tsiteeri

Vat kuidas müüakse: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=92482

Inimene on nõus püksid jalast andma, et emotsiooniost tehtud saada. :)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 3.2% - SQL: 96.8%]