Lehekülgi: 1 2 3 4 |
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: S6 V8T
|
postitati 30.06.13 08:31
|
|
|
Kui katid umbes, siis kindlasti annab. Minu S6-l olid all universaalkatid, kõige odavamad. Ja nende asendamisel suurema voolavusega kattidega läks asi
samuti paremaks. Kui on korralikud originaalkatid, siis neid ma ei näpiks. Päris kindlasti ei ole võimalik jõulisa selline, mis mässamist või raha
kulutamist vääriks. Ilmselt on originaalkattide kõrge hind ennast ka väärt. 2002 S6-l on komplektis katt koos tuletoruga, hind midagi 1500-2000 kanti
tükk. Ja neid seal siis 2 tk 
|
|
|
Rain573
klubiliige
Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake
|
postitati 30.11.13 00:33
|
|
|
Suht kustunud teema juba aga värskendaks seda natuke. Kahjuks ma avastasin selle teema alles siis kui mul sumps juba ammu valmis oli. H - pipe, X -
pipe st on siin juttu olnud aga Y pipest eriti ei ole. Enda autole tegin sellise Y pipe lahenduse. ja see y pipe on seal keskmise püti juures. Aga mul
ei ole seal Y pipe vaid resonaator kuhu läheb 2 x 2,5 tolli sisse ja 1 x 3 tolli välja ja siis viimane pütt on 1 x 3 tolli sisse ja 2 x 2.5 tolli
välja. Ja seal kus katid peaks olema on mul mõlemal leegitorul resod vahel. Põhimõtteliselt otse väljalase aga samas on sõites väga vaikne. Kasutusel
on Simonsi resonaatorid. Mis rahvas sellisest lahendusest arvab? Kas oleks kuidagi teistmoodi pidanud lahendama selle? Kunagi tulevikus panen hääle
näidise ka siia! Igaksjuhuks mainin, et autoks on audi 80 B4.
|
|
|
karly
huviline
Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.13 14:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri_O
Ise oma kunagisel A8-sal põhjaalust moditud sai siis tegin peale katte täiesti otsetorud lõpuni välja, eest kuni taha välja ja kui linna sees ikka
kickdowni lõi siis just tuligi see õige V hääl masinal, minule sobis see tume jõmin. Mingit üüratut raha pole küll mõtet masina hääle peale matta,
arvan ise. |
Endal ka mõte D2-le väheke mehisem hääl teha.
Kuidas otse torudega jäi ? Oli pigem madal heli või kiskus kisaks ?
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
postitati 23.05.14 05:45
|
|
|
Sai siis taaskord ja juba teist korda lastud teha oma S8-le vähe mehisemad hääled. Kaalusin siin igasugu sportsummuteid mida siin foorumis on
soovitatud kuid kuna rahakott päris puuga seljas pole siis lasin oma S8-l eelviimase püti vahelt ära lõigata ja keevitada vahele 60 mm tühja toru ja
imekombel väga vinged madalad hääled. Hetkel jääb tagumine pütt originaal ja rohkem ei muuda midagi, juhul kui kellelgi sama soov siis soovitan
soojalt, need 600-1000 eurised plug and play systemid võite panna kuid mina sain samasugused hääled 50 euri eest.
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 23.05.14 07:52
|
|
|
Paluks videot! 
|
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
postitati 23.05.14 08:26
|
|
|
Saab video varsti, kuid kuidas see siia üles panna? kas siis youtube lingi näol?
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.05.14 08:54
|
|
|
Muidugi see autos kuuldav hääl ja väljast kostev hääl on ikka nii erinevad. Ma kogu aeg mõtlesin, et oleks vaja väljalase ümber ehitada, kuid kui maha
müüsin, siis kuulsin väljast mitu korda ja päris hea oli tegelikult.
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 23.05.14 13:18
|
|
|
Videot saab nii, et paned telefoni mingi kivi vms najale tee peale filmima, istud autosse ja paned leekima. Või kui on oht, et vahepeal telefon ära
kaob, siis võtad sõbra kaasa. Autos sees ei ole mõtet filmida. Pärast uploadid juutuubi ja paned foorumisse lingi.
|
|
|
|
karly
huviline
Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.05.14 18:34
|
|
|
Mina enda D2-el võtsin reso vahelt ära ja tagumine pütt on puhas kest ainult.
Mingi pöörde vahemik tuleb naljas lädin sisse aga muidu madalalt on igati mahe ja ennast ei häiri.
Maanteel sõites ei saagi nagu väga vahest aru, suht vaikne ja päärded ka trassil ca 17-1800.
|
|
|
Zandr
klubiliige
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex steroididel Sigar
|
postitati 25.05.14 18:40
|
|
|
See kõrin tulebki puuduvast resost, endale isiklikult see kõrvalheli ei meeldi.
Quattro, the only antidote known to man against the white cocaine like substance..
|
|
|
|
karly
huviline
Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.05.14 19:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zandr
See kõrin tulebki puuduvast resost, endale isiklikult see kõrvalheli ei meeldi. |
Ega endale ka just väga meelt mööda ei ole aga no kuni 3000vms siis on madal hääl ja siis hakkab sisse pugema see lörin. Ideaalne oleks kui oleks
maast madalast ja lõpuni välja madal müdin siis oleks väga hea.
|
|
|
Silverpm
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Need vanemad ikka.
|
postitati 25.05.14 20:55
|
|
|
Olen mitmeid kordi nii teinud ja ka öelnud, ka siia kirjutanud, et ärge võtke ära keskmist resot, las jäävad katid ja keskmine reso ning eemaldage
hoopis lõpupütt, ilus v8 tuleb. 
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 10.02.15 04:42
|
|
|
No tegin nii nagu viimane soovitus-ajasin masina hallialt välja ja esimese risti pealt kiirendades , jookse putkast välja! Jube müdin sees. Keerasin
karaasi poole tagasi ja taas ehituseks läks. Panin viimase originaal püta tagasi ja keskmine vahelt välja. Keskmise asemele läksid veits peenemad toru
jupid e originaal toru sisemõõduga. Jahh 3000pm ja kilin sees. Taas tagasi ja enne poest 2 simonsi resokat näppu. Paigale asetatuna auto käima- muhe
müdin ja lõpuni ilusti. Nii ta jäigi. Ei kilinaid ega plärinaid ja kannatab autoga sõita nii et müdin ei aja süda pahaks ka tagapingil istudes. Kokku
kulus kogu jamamise ja katsetuste peale ümmargune 90eurorubla.
Adolf Hitler!
|
|
|
|
Silverpm
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Need vanemad ikka.
|
postitati 10.02.15 06:55
|
|
|
Siis on sul eelviimane pütt tühjaks põlenud. 
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 10.02.15 21:40
|
|
|
Keskmine pada veel alles ja vajutan mingi päev relaka sisse, siis ehk selgub mis keiss on.
Adolf Hitler!
|
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 06.04.15 12:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rain573
Suht kustunud teema juba aga värskendaks seda natuke. Kahjuks ma avastasin selle teema alles siis kui mul sumps juba ammu valmis oli. H - pipe, X -
pipe st on siin juttu olnud aga Y pipest eriti ei ole. Enda autole tegin sellise Y pipe lahenduse. ja see y pipe on seal keskmise püti juures. Aga mul
ei ole seal Y pipe vaid resonaator kuhu läheb 2 x 2,5 tolli sisse ja 1 x 3 tolli välja ja siis viimane pütt on 1 x 3 tolli sisse ja 2 x 2.5 tolli
välja. Ja seal kus katid peaks olema on mul mõlemal leegitorul resod vahel. Põhimõtteliselt otse väljalase aga samas on sõites väga vaikne. Kasutusel
on Simonsi resonaatorid. Mis rahvas sellisest lahendusest arvab? Kas oleks kuidagi teistmoodi pidanud lahendama selle? Kunagi tulevikus panen hääle
näidise ka siia! Igaksjuhuks mainin, et autoks on audi 80 B4. |
Keegi sellist asja katsetanud veel. Raini audi tegi ilusat häält küll. Teistmoodi kui teised.
Kas oleks mõeldav kohe downpipe juurest kokku viia ja otsetoruna lõpupütini välja. On keegi proovinud?
|
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.15 06:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: püstolett
Keegi sellist asja katsetanud veel. Raini audi tegi ilusat häält küll. Teistmoodi kui teised.
Kas oleks mõeldav kohe downpipe juurest kokku viia ja otsetoruna lõpupütini välja. On keegi proovinud? |
Minu omal olid leegitorud Y kokku, Simonsi reso keskel ja väikse mootori lõpupütt, mitmed on seda näinud ja kuulnud. Minu arust oli poole gaasiga hääl
ok, WOTi ga natuke kole Kui originaalaju oli, siis gaasi maha lastes
paukus ja lärtsus ka, MS-iga seda lisa polnud.
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
kenwood1
huviline
Registreerunud 30.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: D2 3,3tdi q 2002.5 & e61 530d 2004.6
|
postitati 07.04.15 19:15
|
|
|
Kas oskab keegi nõu anda ka v8 tdi kohta?
Nimelt tegu a8 3,3tdi ja mingit moodi on kindlasti võimalik ka see masin mõmisema saada...Katid juba ära võetud ja tahaks muus osas kh muudatusi teha,
aga puudub igasugune idee kuidas turbo diisli väljalase kõige mõnusam jääks...
On kellegil kogemust?
|
|
|
Kert85
huviline
Registreerunud 30.12.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.15 19:33
|
|
|
YT´s mõned päris "mürisevad" A5 3,0tdi´d. Ju saab need v8 tdi'd veel paremat häält tegema.
1
2
3
4
Jne..
Eks me muidugi turbodiislilt seda ikka oodata ei saa, mis vabalthingav bensiin V8, aga miskit ikka 
|
|
|
kenwood1
huviline
Registreerunud 30.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: D2 3,3tdi q 2002.5 & e61 530d 2004.6
|
|
ggsizask
huviline
Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 c4 2.0, audi a6 c5 4.2 quattro
|
postitati 30.04.16 06:14
|
|
|
Oskab keegi öelda, kas audi c5 4,2 tagapüttide alumiinium väliskesta all on plekist kiht ka veel?
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 30.04.16 06:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ggsizask
Oskab keegi öelda, kas audi c5 4,2 tagapüttide alumiinium väliskesta all on plekist kiht ka veel? |
Võiks ju olla
Ma pole veel nii kõva meest näinud , kes suudab teras toru ja alumiinium pleki kokku keevitada.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 30.04.16 07:08
|
|
|
Auto olemus ja hääl võiks ikka veits käsikäes käia. See on lausa rõve. Ma vaataks sellise omanikku nagu lollakat.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
-v8-
huviline
Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2Q
|
postitati 02.05.16 05:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Auto olemus ja hääl võiks ikka veits käsikäes käia. See on lausa rõve. Ma vaataks sellise omanikku nagu lollakat. |
Näen pidevalt ühte diisel bmwd millele on pandud otsetoru. Ja reaalselt on ikka väga kole see hääl. Nagu mingi belarus sõidaks mööda. Diislile ikka ei
sobi se väga.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |