Lehekülgi: 1 2 3 |
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 21.02.11 15:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: static-x
Mull keerati nukkvõlli külles olevad hammasrattast(ennem keeradi mingi polt lahti ja siis suure võttmega keerati),või ka eksida,kuid seal ainult
2suurd rattast on
Äkki on kellegi aega ja tehika et pilk peale mu autole visata(saab tasus ka koguleppele) |
Nukarattast keeramine pole just eriti täpne tegevus
Ülks'i audil oli süüde 8-9 BTDC ja pumbast hilisemaks keerata ei saanud.
Kui panime hamba võrra pumpa edasi siis läks jälle liiga hiliseks.
Selleks et õige vahemik saada pidimegi nuka lahti laskma, aga sealt keerasime max 1-2mm ja saime paraja vahemiku kätte...
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 21.02.11 18:45
|
|
|
Kas keegi hea inimene Tartu kandist saaks üle vaadada minu masuudipressi süüte nurga ja kütuste kogused ning seda vajadusel reguleerima? Muidugi tasu
eest(kokkuleppel) Kuna masin käivitub kehvalt siis arvan, et süüde pole päris see. Olen käinud erinevates firmades, üks paneb paika, teine firma
tunnistab nende regullitud süüte valeks, kolmas tahab panna paika seda tehaseandmetega ja ei tea midagi sellest, et süüde peaks varajasem olema jne.
Seega usaldaks mõnda klubilist rohkem, kellel on just selle mootoriga rohkem kogemusi
|
|
|
static-x
huviline
Registreerunud 05.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: bmw coupe
|
postitati 22.02.11 13:59
|
|
|
Ise oleks ka huvitatud
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.02.11 15:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: a6audi
Kas keegi hea inimene Tartu kandist saaks üle vaadada minu masuudipressi süüte nurga ja kütuste kogused ning seda vajadusel reguleerima? Muidugi tasu
eest(kokkuleppel) Kuna masin käivitub kehvalt siis arvan, et süüde pole päris see. Olen käinud erinevates firmades, üks paneb paika, teine firma
tunnistab nende regullitud süüte valeks, kolmas tahab panna paika seda tehaseandmetega ja ei tea midagi sellest, et süüde peaks varajasem olema jne.
Seega usaldaks mõnda klubilist rohkem, kellel on just selle mootoriga rohkem kogemusi |
Me võime Ülksiga hea meelega aidata
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 22.02.11 18:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -ivar-
Me võime Ülksiga hea meelega aidata |
Väga hea, kui ilmad hakkavad normaalsemaks minema siis võtan U2U kaudu ühendust siis lepime täpsemalt midagi kokku
|
|
|
Olivajadus
huviline
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: 1996 Audi A6 2,5 td
|
postitati 12.05.11 13:50
|
|
|
Olen siis enda teemas http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=95545 Jõudnud järeldusele, et süüde on hiline.
Ma ei tea, kas on minu kodukandi ligidal mõni foorumlane, kellel oleks olemas vajalikud vahendit, et süüde õigeks saada ning auto korralikult
käivituks.
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 13.04.12 15:52
|
|
|
Küll vana teema, kuid ka minul R5 2,5Tdi-ga mure. Nimelt tossab masin kiirendusel meeletult. Kuid ei poo ega midagi. Liigub erksalt edasi. Suuremate
külmadega vajas veidi rohkem käiamist, kuid nüüd läheb ilusti käima. Diagnostika ei näidanud midagi . Süütenurk paika pandud Aasta Auto andmebaasist
võetud andmetega. Õhu- ja kütusefiltrid vahetatud 2000km tagasi. Näen juba unes uue pumba soetamist
Kas keegi targem Tartust võiks ehk ka minu masina hingeelu üle kaeda? Mure suur, sest häbi on juba sõita.
Priit86
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
jyrisoo
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 1,9TDI
|
postitati 13.04.12 16:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Priit86
Küll vana teema, kuid ka minul R5 2,5Tdi-ga mure. Nimelt tossab masin kiirendusel meeletult. Kuid ei poo ega midagi. Liigub erksalt edasi. Suuremate
külmadega vajas veidi rohkem käiamist, kuid nüüd läheb ilusti käima. Diagnostika ei näidanud midagi . Süütenurk paika pandud Aasta Auto andmebaasist
võetud andmetega. Õhu- ja kütusefiltrid vahetatud 2000km tagasi. Näen juba unes uue pumba soetamist
Kas keegi targem Tartust võiks ehk ka minu masina hingeelu üle kaeda? Mure suur, sest häbi on juba sõita.
Priit86 |
Vaata lõdvikud üle, eriti cooler-sisselase. Tõenäoliselt rõhuleke.
|
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 13.04.12 17:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Priit86
Priit86 |
Küttekogus liiga peale keeratud? Õige diisel peabki natuke tahmama.
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 13.04.12 18:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ülks
Küttekogus liiga peale keeratud? |
Selle kohta ei oska ma miskit öelda. Tean vaid, et arvutiga on kõik paika pandud, ilmselt siis tehase andmete järgi.
|
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.04.12 08:20
|
|
|
Tsitaat: | Süütenurk paika pandud Aasta Auto andmebaasist võetud andmetega.
Priit86 |
Neid masinaid pole võimalik nö tehase andmete järgi paika panna.
Olen näinud mitmeid kordi selliseid süütenurki, millega minu masin üldse ei käinud.
Rääkisin sel teemal ühe diisli spetsiga ja see ütles, et need masinad tuleb lihtsalt individuaalselt paika ajada.
Aga sinu kirjelduse järgi arvan, et kütet liiga peale pandud ja süüde veidi vale.
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.04.12 10:37
|
|
|
Aga sinu kirjelduse järgi arvan, et kütet liiga peale pandud ja süüde veidi vale. |
Ehk keegi Tartust saaks selle paika panemisel mingi raha eest siis abiks olla ?
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.12 19:45
|
|
|
C4 ajab musta ...
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: -ivar-
Süütenurk paika pandud Aasta Auto andmebaasist võetud andmetega.
Priit86 |
Olen näinud mitmeid kordi selliseid süütenurki, millega minu masin üldse ei käinud.
Rääkisin sel teemal ühe diisli spetsiga ja see ütles, et need masinad tuleb lihtsalt individuaalselt paika ajada.
Aga sinu kirjelduse järgi arvan, et kütet liiga peale pandud ja süüde veidi vale. |
Äkki saaksid avalikustada mingidki parameerid, millega arvestada ? Sest sõber, kes Aasta Autos töötas, rääkis sõbraga ja see naeris selle teooria
välja (ei teadnudki, et sama mootori kohta on audi inseneerid välja mõelnud erinevad süütenurgad). Närvid juba mustad, kuna keegi midagi ei oska
öelda. EGR-i klapi panin ka kinni . Minek parem, kuid must lont ikka järel.
Priit86
|
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.12 19:50
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: Priit86
Süütenurk paika pandud Aasta Auto andmebaasist võetud andmetega.
Priit86 |
Äkki saaksid avalikustada mingidki parameerid, millega arvestada ? Sest sõber, kes Aasta Autos töötas, rääkis sõbraga ja see naeris selle teooria
välja (ei teadnudki, et sama mootori kohta on audi inseneerid välja mõelnud erinevad süütenurgad). Närvid juba mustad, kuna keegi midagi ei oska
öelda. EGR-i klapi panin ka kinni . Minek parem, kuid must lont ikka järel.
Priit86 |
Mina panin katseeksitus meetodil paika.
Küte 3,8-4 süütenurk 6 juures ja käib küll
Liigset tahmamist põhjustab kas liiga palju kütust või liiga vähe õhku.
Kui turbo puhub ja rõhuleket pole siis küte liiga peal.
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7+S6 2.2t man.96a.+MB W221+Civic Type s
|
postitati 10.05.12 19:06
|
|
|
Trügiks ka siis oma murega siia vahele,mul sama teema mis eelkõnelejal ,et mustab mis jube tagant minna andes ja just käiguvahetusel käib jube lont
välja isegi kui eriti pööret ei anna.Samas minek on väga hea.Vahetasin just õhu ja kütte filtri ära ja keerasin kütet 6 juurde aga ikka lont tagant
väljas.Turbol proovisin ka loksu oli kerge risti lõtk ainult ja torudel sees seintel oli õlikiht peal aga mittemidagi hullu.Kohapeal pööret andes
lükkas sisselaske lõdviku ikka kiviks kohe 3500-4000 rpm-i juures ja muidugi korralikult tuli musta ka tagant.Ja avastasin ,et oli enne mind seal
ratsidud neid peenikesi voolikuid -oli coolerist otse viidud toru turbo klappi.Nüüd ühendasin kõrvalseisva teise auto järgi (küll 85 kw)coolerist n75
alla üks ,n75 -st turbo klappi ja üks n75-st karteri tuulde.Ja selle peenikese metalltoru turbopeal kontrollisin ka ära oli puhas.Veateateid sees ei
ole ühtegi ja süüde on kuue juures.
Autoks siis c4 s6 millele peale tõstetud ael 103kw mootor.Endale tundub nagu õhku on vähe ,sest mida soojemaks läheb seda rohkem tossab.
Äkki on kellelgi head nõu anda või mõni targem klubiline viitsib korra pilgu peale visata ja tuvastada vea(d) mingi tasu eest.
Quattro.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 10.05.12 19:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Uss
Trügiks ka siis oma murega siia vahele,mul sama teema mis eelkõnelejal ,et mustab mis jube tagant minna andes ja just käiguvahetusel käib jube lont
välja isegi kui eriti pööret ei anna.Samas minek on väga hea.Vahetasin just õhu ja kütte filtri ära ja keerasin kütet 6 juurde aga ikka lont tagant
väljas.Turbol proovisin ka loksu oli kerge risti lõtk ainult ja torudel sees seintel oli õlikiht peal aga mittemidagi hullu.Kohapeal pööret andes
lükkas sisselaske lõdviku ikka kiviks kohe 3500-4000 rpm-i juures ja muidugi korralikult tuli musta ka tagant.Ja avastasin ,et oli enne mind seal
ratsidud neid peenikesi voolikuid -oli coolerist otse viidud toru turbo klappi.Nüüd ühendasin kõrvalseisva teise auto järgi (küll 85 kw)coolerist n75
alla üks ,n75 -st turbo klappi ja üks n75-st karteri tuulde.Ja selle peenikese metalltoru turbopeal kontrollisin ka ära oli puhas.Veateateid sees ei
ole ühtegi ja süüde on kuue juures.
Autoks siis c4 s6 millele peale tõstetud ael 103kw mootor.Endale tundub nagu õhku on vähe ,sest mida soojemaks läheb seda rohkem tossab.
Äkki on kellelgi head nõu anda või mõni targem klubiline viitsib korra pilgu peale visata ja tuvastada vea(d) mingi tasu eest. |
Egr on kinni? Rõhulekkeid ei ole? Päris suitsuvabaks ja normaalset kiirendust korraga ei saagi.
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.12 20:04
|
|
|
Egr kinnine jah ja rõhulekkeid ei tohiks ka olla kuna kõik lõdvikud käisid korraga maha ja visuaalselt ei leidnud ühtegi jälge vigastusest, cooler ka
kuiv.Sellest ma saan aru ,et päris suitsuvabaks ei saa ,aga see mis sealt tuleb ei ole ka normaalne,sõbra aat mootoriga isendil on must suits vaevu
märgatav isegi kiirendamisel ja minek on tal normaalne.
Quattro.
|
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.05.12 18:07
|
|
|
Tundub siiski ikka turbo poole kalduma asi vist ,täna märkasin sinist tagant tulevat.Vaatan veel karteri tuule üle siis selge asi.Kas see ,et turbo
klapile oli rõhk otse peale lastud ilma n75-ta mõnda aega ja sisselaskest minev toru ülerõhuandurisse oli pimedaks tehtud võis turbole saatuslikuks
saada?
Quattro.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |