Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Mure diisel a6 c4 2,5tdi. (Vastuseid: 67 | Vaatamisi: 13021)
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 21.02.11 15:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: static-x
Mull keerati nukkvõlli külles olevad hammasrattast(ennem keeradi mingi polt lahti ja siis suure võttmega keerati),või ka eksida,kuid seal ainult 2suurd rattast on
Äkki on kellegi aega ja tehika et pilk peale mu autole visata(saab tasus ka koguleppele)

Nukarattast keeramine pole just eriti täpne tegevus:D
Ülks'i audil oli süüde 8-9 BTDC ja pumbast hilisemaks keerata ei saanud.
Kui panime hamba võrra pumpa edasi siis läks jälle liiga hiliseks.
Selleks et õige vahemik saada pidimegi nuka lahti laskma, aga sealt keerasime max 1-2mm ja saime paraja vahemiku kätte...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 21.02.11 18:45 Tsiteeri

Kas keegi hea inimene Tartu kandist saaks üle vaadada minu masuudipressi süüte nurga ja kütuste kogused ning seda vajadusel reguleerima? Muidugi tasu eest(kokkuleppel) Kuna masin käivitub kehvalt siis arvan, et süüde pole päris see. Olen käinud erinevates firmades, üks paneb paika, teine firma tunnistab nende regullitud süüte valeks, kolmas tahab panna paika seda tehaseandmetega ja ei tea midagi sellest, et süüde peaks varajasem olema jne. Seega usaldaks mõnda klubilist rohkem, kellel on just selle mootoriga rohkem kogemusi ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
static-x
huviline

Registreerunud 05.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: bmw coupe

postitati 22.02.11 13:59 Tsiteeri

Ise oleks ka huvitatud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.11 15:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a6audi
Kas keegi hea inimene Tartu kandist saaks üle vaadada minu masuudipressi süüte nurga ja kütuste kogused ning seda vajadusel reguleerima? Muidugi tasu eest(kokkuleppel) Kuna masin käivitub kehvalt siis arvan, et süüde pole päris see. Olen käinud erinevates firmades, üks paneb paika, teine firma tunnistab nende regullitud süüte valeks, kolmas tahab panna paika seda tehaseandmetega ja ei tea midagi sellest, et süüde peaks varajasem olema jne. Seega usaldaks mõnda klubilist rohkem, kellel on just selle mootoriga rohkem kogemusi ;)

Me võime Ülksiga hea meelega aidata:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 22.02.11 18:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -ivar-

Me võime Ülksiga hea meelega aidata:)

Väga hea, kui ilmad hakkavad normaalsemaks minema siis võtan U2U kaudu ühendust siis lepime täpsemalt midagi kokku ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Olivajadus
huviline

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: 1996 Audi A6 2,5 td

postitati 12.05.11 13:50 Tsiteeri

Olen siis enda teemas http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=95545 Jõudnud järeldusele, et süüde on hiline.

Ma ei tea, kas on minu kodukandi ligidal mõni foorumlane, kellel oleks olemas vajalikud vahendit, et süüde õigeks saada ning auto korralikult käivituks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 13.04.12 15:52 Tsiteeri

Küll vana teema, kuid ka minul R5 2,5Tdi-ga mure. Nimelt tossab masin kiirendusel meeletult. Kuid ei poo ega midagi. Liigub erksalt edasi. Suuremate külmadega vajas veidi rohkem käiamist, kuid nüüd läheb ilusti käima. Diagnostika ei näidanud midagi . Süütenurk paika pandud Aasta Auto andmebaasist võetud andmetega. Õhu- ja kütusefiltrid vahetatud 2000km tagasi. Näen juba unes uue pumba soetamist:(
Kas keegi targem Tartust võiks ehk ka minu masina hingeelu üle kaeda? Mure suur, sest häbi on juba sõita.

Priit86

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 1,9TDI

postitati 13.04.12 16:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Priit86
Küll vana teema, kuid ka minul R5 2,5Tdi-ga mure. Nimelt tossab masin kiirendusel meeletult. Kuid ei poo ega midagi. Liigub erksalt edasi. Suuremate külmadega vajas veidi rohkem käiamist, kuid nüüd läheb ilusti käima. Diagnostika ei näidanud midagi . Süütenurk paika pandud Aasta Auto andmebaasist võetud andmetega. Õhu- ja kütusefiltrid vahetatud 2000km tagasi. Näen juba unes uue pumba soetamist:(
Kas keegi targem Tartust võiks ehk ka minu masina hingeelu üle kaeda? Mure suur, sest häbi on juba sõita.

Priit86

Vaata lõdvikud üle, eriti cooler-sisselase. Tõenäoliselt rõhuleke.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 13.04.12 17:34 Tsiteeri

Tsitaat:

Priit86

Küttekogus liiga peale keeratud? Õige diisel peabki natuke tahmama. ;)

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 13.04.12 18:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ülks
Küttekogus liiga peale keeratud?

Selle kohta ei oska ma miskit öelda. Tean vaid, et arvutiga on kõik paika pandud, ilmselt siis tehase andmete järgi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.12 08:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Süütenurk paika pandud Aasta Auto andmebaasist võetud andmetega.
Priit86

Neid masinaid pole võimalik nö tehase andmete järgi paika panna.
Olen näinud mitmeid kordi selliseid süütenurki, millega minu masin üldse ei käinud.
Rääkisin sel teemal ühe diisli spetsiga ja see ütles, et need masinad tuleb lihtsalt individuaalselt paika ajada.
Aga sinu kirjelduse järgi arvan, et kütet liiga peale pandud ja süüde veidi vale.

Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.12 10:37 Tsiteeri

Tsitaat:

Aga sinu kirjelduse järgi arvan, et kütet liiga peale pandud ja süüde veidi vale.

Ehk keegi Tartust saaks selle paika panemisel mingi raha eest siis abiks olla ?

Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.12 19:45 Tsiteeri
C4 ajab musta ...

Tsitaat:
Tsitaat:
Priit86

Olen näinud mitmeid kordi selliseid süütenurki, millega minu masin üldse ei käinud.
Rääkisin sel teemal ühe diisli spetsiga ja see ütles, et need masinad tuleb lihtsalt individuaalselt paika ajada.

Äkki saaksid avalikustada mingidki parameerid, millega arvestada ? Sest sõber, kes Aasta Autos töötas, rääkis sõbraga ja see naeris selle teooria välja (ei teadnudki, et sama mootori kohta on audi inseneerid välja mõelnud erinevad süütenurgad). Närvid juba mustad, kuna keegi midagi ei oska öelda. EGR-i klapi panin ka kinni . Minek parem, kuid must lont ikka järel.

Priit86

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.12 19:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Priit86

Äkki saaksid avalikustada mingidki parameerid, millega arvestada ? Sest sõber, kes Aasta Autos töötas, rääkis sõbraga ja see naeris selle teooria välja (ei teadnudki, et sama mootori kohta on audi inseneerid välja mõelnud erinevad süütenurgad). Närvid juba mustad, kuna keegi midagi ei oska öelda. EGR-i klapi panin ka kinni . Minek parem, kuid must lont ikka järel.

Priit86

Mina panin katseeksitus meetodil paika.
Küte 3,8-4 süütenurk 6 juures ja käib küll
Liigset tahmamist põhjustab kas liiga palju kütust või liiga vähe õhku.
Kui turbo puhub ja rõhuleket pole siis küte liiga peal.

Uss
klubiliige

Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7+S6 2.2t man.96a.+MB W221+Civic Type s

postitati 10.05.12 19:06 Tsiteeri

Trügiks ka siis oma murega siia vahele,mul sama teema mis eelkõnelejal ,et mustab mis jube tagant minna andes ja just käiguvahetusel käib jube lont välja isegi kui eriti pööret ei anna.Samas minek on väga hea.Vahetasin just õhu ja kütte filtri ära ja keerasin kütet 6 juurde aga ikka lont tagant väljas.Turbol proovisin ka loksu oli kerge risti lõtk ainult ja torudel sees seintel oli õlikiht peal aga mittemidagi hullu.Kohapeal pööret andes lükkas sisselaske lõdviku ikka kiviks kohe 3500-4000 rpm-i juures ja muidugi korralikult tuli musta ka tagant.Ja avastasin ,et oli enne mind seal ratsidud neid peenikesi voolikuid -oli coolerist otse viidud toru turbo klappi.Nüüd ühendasin kõrvalseisva teise auto järgi (küll 85 kw)coolerist n75 alla üks ,n75 -st turbo klappi ja üks n75-st karteri tuulde.Ja selle peenikese metalltoru turbopeal kontrollisin ka ära oli puhas.Veateateid sees ei ole ühtegi ja süüde on kuue juures.
Autoks siis c4 s6 millele peale tõstetud ael 103kw mootor.Endale tundub nagu õhku on vähe ,sest mida soojemaks läheb seda rohkem tossab.
Äkki on kellelgi head nõu anda või mõni targem klubiline viitsib korra pilgu peale visata ja tuvastada vea(d) mingi tasu eest.:(

Quattro.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 10.05.12 19:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Uss
Trügiks ka siis oma murega siia vahele,mul sama teema mis eelkõnelejal ,et mustab mis jube tagant minna andes ja just käiguvahetusel käib jube lont välja isegi kui eriti pööret ei anna.Samas minek on väga hea.Vahetasin just õhu ja kütte filtri ära ja keerasin kütet 6 juurde aga ikka lont tagant väljas.Turbol proovisin ka loksu oli kerge risti lõtk ainult ja torudel sees seintel oli õlikiht peal aga mittemidagi hullu.Kohapeal pööret andes lükkas sisselaske lõdviku ikka kiviks kohe 3500-4000 rpm-i juures ja muidugi korralikult tuli musta ka tagant.Ja avastasin ,et oli enne mind seal ratsidud neid peenikesi voolikuid -oli coolerist otse viidud toru turbo klappi.Nüüd ühendasin kõrvalseisva teise auto järgi (küll 85 kw)coolerist n75 alla üks ,n75 -st turbo klappi ja üks n75-st karteri tuulde.Ja selle peenikese metalltoru turbopeal kontrollisin ka ära oli puhas.Veateateid sees ei ole ühtegi ja süüde on kuue juures.
Autoks siis c4 s6 millele peale tõstetud ael 103kw mootor.Endale tundub nagu õhku on vähe ,sest mida soojemaks läheb seda rohkem tossab.
Äkki on kellelgi head nõu anda või mõni targem klubiline viitsib korra pilgu peale visata ja tuvastada vea(d) mingi tasu eest.:(

Egr on kinni? Rõhulekkeid ei ole? Päris suitsuvabaks ja normaalset kiirendust korraga ei saagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Uss
klubiliige

Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.12 20:04 Tsiteeri

Egr kinnine jah ja rõhulekkeid ei tohiks ka olla kuna kõik lõdvikud käisid korraga maha ja visuaalselt ei leidnud ühtegi jälge vigastusest, cooler ka kuiv.Sellest ma saan aru ,et päris suitsuvabaks ei saa ,aga see mis sealt tuleb ei ole ka normaalne,sõbra aat mootoriga isendil on must suits vaevu märgatav isegi kiirendamisel ja minek on tal normaalne.

Quattro.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Uss
klubiliige

Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.05.12 18:07 Tsiteeri

Tundub siiski ikka turbo poole kalduma asi vist ,täna märkasin sinist tagant tulevat.Vaatan veel karteri tuule üle siis selge asi.Kas see ,et turbo klapile oli rõhk otse peale lastud ilma n75-ta mõnda aega ja sisselaskest minev toru ülerõhuandurisse oli pimedaks tehtud võis turbole saatuslikuks saada?

Quattro.
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.1% - SQL: 61.9%]