Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Autor:
Pealkiri: Neljarõngalised teeme talve alguse puhul väikese kruiisis... 11.12.2010 TÄNU ILMALE JA TEEOLUDELE LYKKUB KOKKUTULEK EDASI 18.1... (Vastuseid: 124 | Vaatamisi: 11966)
lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition turbo Quattro, Volvo XC60,Audi A6 Allroad, Audi S4B5 Avant

postitati 16.11.10 12:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Darkdog
Kui midagi ootamatut ette ei tule, siis tulen ka. Auto pole küll klantsitud, kuna viimase tormi aeg sai eterniiti maitsta, kuid see sõitu ei sega.

siis õnneks pole ma ainuke kes peab oma kannatanud audiga kohale ilmuma:) (stange sai põllul räsitud ja ei raatsigi uut ennem kevadet ette panna)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tai1
huviline

Registreerunud 16.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4 2.8 v6 Q

postitati 16.11.10 18:40 Tsiteeri

Lällaritega see teema... et kellel on sellel vb on lõbus ja kellel ei ole pole vahet mul poel ja laenutama ei hakka:)
Aga kui tahate umbkautset arvu teda palju rahvast tuelb siis saadke U2U;)
Ja paari päeva panen nimekirja yles...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Aht0
huviline

Registreerunud 29.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3Q

postitati 16.11.10 19:02 Tsiteeri

Kirjutan siia ka, et tulen. Ülemistes olen ka kohal :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 16.11.10 21:21 Tsiteeri

Kui kruiis oleks nädalake hiljem, siis usun et oleksin ka platsis, aga 11. ei sobi, sest sel samal nädalavahetusel on plaan sünnipäeva pidada ja 18. sünnipäeva ära ei tahaks ka jätta. Eks tuleb siis seekordne üritus vahele jätta. Kahju..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tai1
huviline

Registreerunud 16.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.10 09:53 Tsiteeri

Tsitaat:
ilmataat vist lubab meil lund hetgel mõnus lai lumi tuleb;)
Loodame et jääb pysima ja saab korraliku päeva teha

Ilmataat vist lubab meil lund. Hetkel mõnus lai lumi tuleb. ;)
Loodame, et jääb püsima ja saab korraliku päeva teha.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mine....
huviline

Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.10 15:27 Tsiteeri

Kui kõik OK on ja midagi ette ei tule siis löön kah esimest korda kampa!:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
a6uemees
huviline

Registreerunud 24.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.6 110kw quattro 95a ; Audi 80 b4 2.0 85kw 92a ; Audi A6 2.5 132kw quattro 2001a ; Audi A6 C6 Quttro 2009a 2.7 140kw

postitati 23.11.10 12:41 Tsiteeri

Lugesin teemat ja tundub päris vahva;) Oskab keegi öelda kui suur ring võiks see kokku tulla? Sain aru et Viitnast on start, kuid minnakse edasi ja palju seda km võib tulla? Ma nii puht huvist küsin:P
Võiks ka osa võtta täitsa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 23.11.10 12:57 Tsiteeri

Minu Regio cd atlas näitab ringi pikkuseks umbes 55 km :)

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro

postitati 23.11.10 16:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tai1
Mina pakun sama välja ainult kes rakverest tulijad....Või kelle tee kulgeb läbi rakvere;)
Saame Põhja-Keskuse parklas kell 09.00 hommiku kokku ning 9.15 väljume viitna poole...
Kõige esimes parklas mis jookseb manteega paraleerselt. Ise nata enne 9 platsis siis näete nagu nii Audit a4 tumesinist värvi;)

Hmm, pean siis kodust enna kella 8 startima :)

Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.10 19:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a6uemees
Lugesin teemat ja tundub päris vahva;) Oskab keegi öelda kui suur ring võiks see kokku tulla? Sain aru et Viitnast on start, kuid minnakse edasi ja palju seda km võib tulla? Ma nii puht huvist küsin:P
Võiks ka osa võtta täitsa.

Ring tuleb jah vist umbes 60 km kanti ja siis ehk loodetatavasti sinna lennuväljale lume sisse möllama kui ilmataat võimaldab:)
Ja otse loomulikult võiks ka osa võtta,mida rohkem seda uhkem ju:)

woody
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Vw B6 Passu, C6Q

postitati 28.11.10 10:19 Tsiteeri

Eelmine aasta tõesti sai see ring läbi tehtud, küll, et VW klubi tegi läbi marsruudi Viitna- Palmse- Võsu- Vergi- Altja- Sagadi- Vihula mõis, seal sai kauplusele poole aasta käive tehtud, Rutja lennuväli, Haljala, Haljalas toimus ka viimane ühispildistamine (Gea poe külje peal asuvas parklas). Kogu marsruudi pikkus tuli sinna 100 km piirimaile.
Kui sula vahepeal ei tule, siis peaks Rutjale saama küll, loodame Mihkliga ka ikka platsile tulla, endal ju ei ole veel neljarõngalist, aga mõte on hea, aga kui te tahate Rutjale ka minna, siis ei ole mingisugust mõtet enam ju Võsule tagasi minna, vaid sealt otse kohe suund läbi Aaspere Viitnale võtta ja vahepeal kuskil ühispilt teha.

Tervitustega Alo.

Nelivedu on parim :D
tai1
huviline

Registreerunud 16.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.10 10:39 Tsiteeri

Kuna rahava tungimine on ikkagi suur rutja järgi siis lähme rutjale:)
Lähme möllame lumes...:D
Ma reede õhtu lähen sõidan ise rutjale kohale vaatan mis võimalused ligi saamiseks on...

ylo123
huviline

Registreerunud 12.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 3,7quattro; Audi80 b3; MB CLK 200 compressor

postitati 28.11.10 11:54 Tsiteeri

Katsun ka jõuda enne kella 9.00 Põhjakeskuse parklasse...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tai1
huviline

Registreerunud 16.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.10 11:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ylo123
Katsun ka jõuda enne kella 9.00 Põhjakeskuse parklasse...

Tore....

Darkdog
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 28.11.10 14:36 Tsiteeri

Kui Rutjale minek, siis kel mahub, visake lumelabidas pagazzi.
Kui peaks ligipääs raskem olema, või mõne ringiga hange lasta, siis on elu labidaga oluliselt kergem.

lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.10 16:18 Tsiteeri

Küll väike labidake ikka peale mahub,peaasi et ikka ligi pääseks sinna rajale:)

corbe
huviline

Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A5 Q | A6 C8 Q

postitati 30.11.10 11:47 Tsiteeri

Hetkel ütleb 75% mulle, et saaks ringi kaasa teha ja siis edasi hiljem Jõhvi poole.
Aga mis kell Ülemistel Tallinna omad kokku nüüd siis saavad?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.10 19:58 Tsiteeri

Kuidas oleks kui teeks Ülemiste parklas kell 08.30??
on kõik selle poolt??või on see äkki liiga vara?

Aht0
huviline

Registreerunud 29.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3Q

postitati 30.11.10 21:10 Tsiteeri

8:30 täitsa hea minu arust. Küsiks veel, keegi Viitnasse oskab sõita, nendest, kes Ülemistesse tulevad?
Ülesanne ka teemaalgatajele, et võiks täpse marsruudi, kogunemise ajad nii Tallinnas ja Rakveres jms. kirja panna. Hea oleks, kui nädal ennem üritust.

lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.10 21:27 Tsiteeri

Tsitaat:
ei julge küll lubada aga olen eelnevalt aru saanud, et vist on õnneks mõningad kes oskavad kuna mul endal pole eriti aimugi kuhu peab sõitma:D

Ei julge küll lubada, aga olen eelnevalt aru saanud, et vist on õnneks mõningad, kes oskavad, kuna mul endal pole eriti aimugi, kuhu peab sõitma. :D

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

woody
huviline

Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Vw B6 Passu, C6Q

postitati 01.12.10 06:19 Tsiteeri

Eks Tallinna osapool paneb ise paika kogunemise ja liikuma hakkamise aja, aga Rakvere omad kogunevad äkki 9 aeg?. Põhjakeskuse parklas.
Marsruudi proovin siis Tai1 kokku panna või paneb tema ise.

Nelivedu on parim :D
corbe
huviline

Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A5 Q | A6 C8 Q

postitati 01.12.10 10:17 Tsiteeri

Viitna on Tallinnast lihtne liikuda, põhimõtteliselt terve tee vaid otse mööda Tallinn-Narva maanteed. Ise sõidan seda teed kui käin Jõhvis vanematel külas ja Viitna jääb nii ehk naa alati tee peale. Juhul kui ma tõesti laupäeval ei tule, siis võtke suund Narva poole ja sõitke aga julgelt otse edasi. Viitna tuleb kohe pärast kaherealise maantee lõppu ja sellest teavitab Teid ka Viitna nimeline silt. Kiirusepiirang seal vahepeal 50 ja pärast seda saate veel napilt kilomeeter nautida 90 ala ja siis on juba paremat kätt Arturi šašlõkimaja. Selle tunnete kindlasti ära kuna seal suur parkimisplats ja suur maja, millel ka sildid ja tavaliselt majaesine autotosid täis.
Asub ta umbes- täpselt 86 km kandis, võin eksida siin nii +/- 8 km

Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero

postitati 01.12.10 16:56 Tsiteeri

8.30 Ülemistes on paras aeg küll ma arvan,et kohal olla. Viitnasse sõiduga saame hakkama küll;)

tai1
huviline

Registreerunud 16.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.10 18:08 Tsiteeri

Ma usun et leiate üles küll... ja ma usun et me oleme kohal enne siis näete meid:)

-slot-
huviline

Registreerunud 29.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.10 21:28 Tsiteeri

Arvan et olen ise samuti käsi selles teemas kui töögraafik seda võimaldab.

Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.9% - SQL: 72.1%]