Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 7 |
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.10 15:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Täitsa hästi tõi ju värvi välja. huvitav, kauaks see peale jääb? Jama oleks kui paari kolme pesukorraga maha tuleb. |
Omal käel "poleerisin" ainult kapoti ja taga luugi. Nüüd, peale 2 pesu nagu enam pole midagi. Saigi siis täna sõidetud läbi tuttava poleerija juurest ja proov tehtud, et kuidas jääb.
Enne.
Pärast.
Homme läheb siis üleni tegemisse.
Vahepeal lõpetas ka starter jälle töölepingu. Õnneks sai selle ruttu korda.
Tagumised veljed on nüüd 5mm väljapoole ehk 1cm kokku. Ette pole jõudnud veel lisada neid.
Kuna mul on ka üks varu iluvõre sai eile igavusest "tuunitud" ühte. Kui ei sobi, saan originaali tagasi panna. Madtuningu käest sai soetatud uued
kroom liistud esi stangele. Pilt räägib rohkem.
Värskema värvi sai ka stange alune võre ja stange lisa. Parem tuli on seest puhastatud, vasak ootab oma järge. Tagumised trummlid saab ka varsti
roostest puhastatud ja musta värvi peale.
Kui kellelgi on korraliku kapotti pakkuda siis olen avatud pakkumistele.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.10 16:51
|
|
|
Poleerimisest auto käes. Tulemusega väga rahul. Töömees oli peale 2 rasket tööpäeva suht rihm, kui autol järgi käisin. Pluss üks käi põles ka läbi ja tuli uus osta. Õnneks seda minu arvele ei
lisatud. Samuti sain palju infot kuidas punast autot hooldada. Hetkel kõik.
|
|
|
InTz
huviline
Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V
|
postitati 06.05.10 17:08
|
|
|
Täitsa maasikas ju ...
Audi - Home Of Quattro
|
|
|
|
Evil9
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.10 18:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Evil9
Äkki tahad seda infot ka kaas- "maasikakasvatajatega" (minuga kaasa arvatud) jagada |
Tegelikult, ega siin midagi erilist ei ole. Esiteks korralik ja kvaliteetne poleerimine muidugi. Siis kasutada ainult survepesu, 3-4 korda aastas
vahatada, mitte kasutada svammi pesu ajal, mitte kuivatada kaltsuga, hoida otsese päikese eest jne. Viimane on muidugi raske aga, kui regulaarselt
vahatada pole hullu.
Pole vaja nüüd 2 lehekülge arutama hakata, et a la see asi hoiaks veel värvi ja see on vale.
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 06.05.10 18:45
|
|
|
Oled ikka kenaks teinud selle auto küll. Viis pluss Mulle meeldib.
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.10 20:34
|
|
|
Tänud positiivsete sõnade eest.
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Siis kasutada ainult survepesu |
See on asi mida mul pole veel kodus. Siiamaani on asi aetud voolikuga kodus või tuttava juures korraliku pesu saades. Aga tegelen survepesuri
otsingutel.
Nagu ka ühelt pildilt näha siis on tagant kadunud "Balti jaama kraan" ehk siis on kasutatud relakat, et toru lühemaks saada ja uus sumpa ots mis
vajab ka omakorda tegemist sest ei meeldi paar väikest asja.
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Võtsin jälle paagi täis ja vaatan nüüd korralikult palju sõita saan selle 80l. |
10l jäi paaki ja 760km olin sõitnud. Linn ja maantee kokku.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.10 16:13
|
|
|
Vahepeal pole nagu midagi juhtunud. Sõidab kenasti. Termostaat sai välja vahetatud. Plaan elektri probleemidega lähiajal tegeleda. Kapoti vahetan
kindlasti välja. Taga luugi tahaks sirgelt peale saada. Aga mul suur kiire möödas-jätkan tasapisi.
Tsitaat: | Algselt postitas: InTz
Täitsa kena ja sile masin.
Taguots tundub kuidagi kõrgele aetud olevat? Paar suuremat meest taha istuma ning ongi asi korras
|
Sai siis täna katsetatud, kuidas madalana auto oleks. Tõin koju äärekive ja pilt oli järgmine.
Nina oli muidugi taevas.
Kui suudaks ära otsustada vaid, mis sest autost saab. Kas sõidan talvel ka või ainult "suverehvihooajal"
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100c3 avant
|
postitati 07.06.10 19:37
|
|
|
Tagapõlled vist kõigil 100del roostes. Päris kena jah muidu, suvel kokkutulekule ka tulemas oled?
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.06.10 19:44
|
|
|
See ei ole roostes. Ratta alt kive sinna saanud ja värv/pahtel maas. "Kokkutuleku" jaoks ei ole aega.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.06.10 21:01
|
|
|
Kuu tagasi sai mõtlema hakatud, et suve lõpus ülevaatus tulemas. Alati on mul sellega mingi jama olnud ja seekord mõtlesin varem "jamadega"
tegeleda. Täna sai auto Teemo juurde viidud, et vaatab piduri torud üle, leiab tagurpidi tuled ning nipet näppet veel. Ise kahtlustasin üv jaoks
probleemseteks ebaühtlaseid pidureid ja co´d aga seda ta kontrollida ei saa ju ja otsustasime, et käib lähedal asuvas üv kohas piduri-co testi.
Tulekustuti oli värskelt kontrollitud ja muud asjad peaks ok olema (sillaosad). Üllatus oli suur, kui helistati ja öeldi "Test tehtud ja üv käes"
Nii valutult siis seekord.
20a vana auto, mis uisa päisa ajutiseks ostetud on end taas üllatanud.
Ülevaatus käes, tagurpidi tuled olemas ja lisaks sai siis vahetatud käigukasti lülitushoova simmer, õli juurde lisatud käigukasti, klapikambri kaane
tihend ja sisselaskekollektori tihend.
|
|
|
InTz
huviline
Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.06.10 20:25
|
|
|
See sisalik häirib
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 27.06.10 20:52
|
|
|
Kindlasti ei saa mainimata jätta seda, et see auto pimestab mõõdujaid oma väga sirava läikega...ju siis seepärast sul seal maja juures 50km/h
piirangud ongi.
Kus selline kardirada peitub?
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.10 19:12
|
|
|
Oskab keegi nõu anda, kust ma pean midagi välja vahetama hakkama, et bensiin ilusti alla läheks tankides? Ära on tüüdanud see püstoliga mängimine ja
paagi täis meelitamine. Kas asi bensiini paagis või torus mis paagi ja püstoli vahele jääb? Või see toru on paagiga üks?
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.10 19:15
|
|
|
Krt mul sama teema, torud jne kõik terved, sirged, kuid ei saa püstolt all hoida. Püstol peab teatud maal olema, et seda nõksu ära ei teeks. Masinaks
kuigi bmw.
|
|
|
Procon-Ten
klubiliige
Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 2.2T 20V q '85 & Audi Q7 3.0TDI '13 & VW Transporter 1.6D '86 & VW Caravelle 2.1 WBX
|
postitati 18.07.10 19:40
|
|
|
Ei ole see toru paagiga õnneks ühes tükis. Väike kummilõdvik on vahel.
Samas minu teda ei ole seal torus sees küll muud midagi, kui vaid toru paaki suunduvas otsas on üks lihtne klapp mis avaneb kui torust midagi sisse
hakkab voolama..
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.07.10 20:46
|
|
|
Eile tehti mulle selgeks, et seda bensiini alla voolavuse probleemi ei saagi lahendada. Raske kirjeldada aga see ei ole see, kui lihtsalt poole
tankimise peal lööb klõpsuga püstoli kinni. Mul sülitab ta välja portsu ja nii igas asendis. Meelitamise all pean silmas seda, et püstol on paagis ja
päästikut hoian poole või veerandi peal. Aga see selleks.
Eile õhtul tulin koju ja tõmbasin käsipiduri peale. Täna õhtul (24h hiljem) tahtsin linna sõita ja suht kiire oli aga masin kohalt ei liikunud.
Käsipidur oli peal. Oleksin ma olnud siis kõva pinnasega kohas kuskil aga
tõin just kuu tagasi auto katsusealla killustiku ja see vajumata veel. Nina ka suht vastu seina, mis nikerdamiseks eriti ruumi ei jäta. Tänaseks ideed
otsas, kuidas välja saan, et kõike üles ei künna. Piltidel ei paistagi asi nii hull, kui tegelikult.
Tegu ka väikse kallakuga, mis teeb asja raskemaks.
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.07.10 09:25
|
|
|
Ei ole jah seal torus midagi muud, paagiga ühenduses on ta vaid kummi voolikuga. Üks mees rääkis, et paagi tuulutuse probleem, et paagis nii julmad
gaasid, aurud, et lööb püstoli kinni, nagu püstol saaks aru, et paak on täis ja küte on jõudnud püstolini. Muidu on ju nii , et kui küte püstolini
jõuab, lööb ka automaatselt püstoli kinni.. ise ka meelitan koguaeg
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.10 20:13
|
|
|
Vaikselt olen garaazi hakanud asju koguma mis lähevad vahetusse, kui mitte enne siis pimedatel talveõhtutel kindlasti. (Kui teised quattrotavad)
Kuna mul pole plaanis mingit kõvemat tümpsu sisse ehitada ja läti kilest akendel tahaks ka loobuda, pidin mõtlema uue tagumise aknalaua peale. Vana on
hetkel selline-
Väga kole.
Asemele rändab selline-
Paigaldada tahaks/võiks ju koos nahksisuga aga sellega läheb aega ikkagi. Homme selgub aga tulemas on vist üks sport rool ka.
Intz´u käest sain pagassi luugi, mis kindlalt sirge. Millalgi lasen ära värvida.
Eelmine nädal ütles kojameeste mootor üles, õnneks Intzule jälle toodi kuskilt varuosi ja ma sain kojameeste mootori ka sealt. Reede õhtuks sain kojamehed tööle jälle.
Hetkel nagu kõik.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.10 19:58
|
|
|
Täiendan vahepeal siis pisut.
Täna sai aku maha võetud ja laadima pandud. Eile nokkisin auto kallal ja uksed olid lahti. Ju siis 2x 5w jala valgustid ja 3 lae valgustit kutustasid
niigi väsinud aku. Aga, kuna istme põhi oli nii kui nii maas siis mõtlesin uurida kuidas seljatugi maha käib. Kui sellega sain hakkama siis mõtlesin,
et ok, vahetan aknalaua ka siis juba ära. Enamustel see vist suht lihtne
protseduur. Minul aga nii hästi ei läinud.
Peale küproki kruvide eemaldamise ja paari poldi eemaldamise ning makrofleksi lõikumise avanes selline pilt.
Ühesõnaga sai kõik tuuletõkkeplaadid, saepuruplaadid ja vatt/vill eemaldatud ning uus aknalaud asemele sobitatud.
Ise ma tulemusega rahul ei ole sest aknalauda polnud kuskile kinnitada ja ma olen täiesti kindel, kui toonkile ära võtta on sealt see näha . Homme
vaatan, äkki kisun uuesti lahti.
Pagasnikust rookisin välja plastikust polstrid. Huvitav, kas neid terveid ka veel kuskilt leiab? Hetkel lasin survekaga suurema sita maha, eks homme
paista milliseks nad kuivasid. Suurem peavalu aga sealt alles hakkas. Kõik võimalikud kohad on ise veetud lahtisi ja mitte lahtisi juhtmeid/kaableid
täis. Kõik erinevate otstega. Nüüd tuleks see kõik arupeale saada. Õnneks sellega seoses leidsin katki lõigatud tagumise udutule juhtme üles.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.10 22:27
|
|
|
Meenus veel paar asja.
Esiklaasi tuleb vahetama hakata.
Nimelt väga
veidralt õnnestus pojal peaga esiklaas ämblikuks teha. Istus autosse, lülitas maki paneeli sisse ja nii kaua, kui mina ümber auto jõudsin, et rihm
talle peale tõmmata oli klaas selline. 1300 esiklaas + 750 töö + uus liist 950kr midagi oli esialgne pakkumine. (<-- liistu hind) Aga natuke uurimist ja sain aru, et on võimalik ka
odavamalt saada AC kaardiga.
Kohale jõudis ka läbi raskuste uus/teise mehe vana rool. Tegu Hella rooliga ja meenutab veidi treseri rooli. Kindlasti vajab ta nahatamist. Pilti
õnneks/kahjuks pole veel.
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 27.08.10 23:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81Nimelt väga veidralt õnnestus pojal peaga esiklaas ämblikuks teha. Istus autosse, lülitas
maki paneeli sisse ja nii kaua, kui mina ümber auto jõudsin, et rihm talle peale tõmmata oli klaas selline. |
Mis kehaosaga tal see õnnestus?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 7 |