Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Teeniduses lõhuti vargapolt. Kes maksab? (Vastuseid: 71 | Vaatamisi: 10825)
mig
huviline

Registreerunud 14.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 quattro 4,2 '99 / Chrysler Grand Voyager Ltd CRD

postitati 27.11.09 22:00 Tsiteeri

Ma lisaks ühe kommenti Muraka poiste kohta.
1x märkasin vaid, et mulle olid siginenud uued originaal poldid pagasnikusse 3tk.

Ja Toppartsis Imre ütles, et vahetas osa mutreid ära (Voyageril). Aeg oli täis saanud...
Mehed ennetavad probleeme ja lahendavad neid.
Tühja augu probleem ei peaks kliendini üldse jõudma.

mig
eturunduse töövahendid: mail, twitter, facebook marketing; CRM; eCommerce, web
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT

postitati 27.11.09 23:03 Tsiteeri

Minu arust on teenindus käitud äärmiselt vastutustundetult kui andis kliendile auto kätte nii, et sellel igal rattal üks polt puudu ja a la vaata ise kust saad. See on kliendi elu otsene ohtu seadmine ning tahtlik LK rikkumine. Politsei kontrollib suhteliselt tihti rattapoltide olemasolu ja eriti just rekkadel. Kunagi käskis JUPO mul ka Audi valuvelgedell kapslid maha keerata ja vaatas, et kas kõik poldid on alles - neil oli vastav reid. Seega suht kliendivaenulik töökoda. Enne keevitamist võiks ikka kliendiga aru ka pidada. Oleks olnud ju lahenduseks uue võtme otsimine or smth. Või siis korraga kohe uued poldid otsida kui auto seal nii kaua seisis. ALATI tuleb klienti informeerida. Ja see jutt, et alati peaks ise turvapoldid lahti keerama on ka jama. Väga palju on naisterahvaid ,kes sellega hakkama ei saaks. Kui küünal ära murtaks siis ju ei ütleks, et klient oleks pidanud ise ennem lahti keerama või kui õlipunnil keere maha keeratakse punni tagasi pannes siis ei saa ju öelda, et klient oleks pidanud selle ise tagasi keerama. Asja järeldus, et ikka juhtub ja tänapäeval on olemas telefonid, et asja arutada. Kellegile ei meeldiks olukord kus mõtled, et lähed otsid auto kiiresti tööpausi ajal ära ja siis kohapeal avastad, et auto on veel tõstuki peal ja kõik on pepus ning töömees on ka VIST lõunale läinud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
weix
huviline

Registreerunud 18.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 28.11.09 07:16 Tsiteeri

Eestis on see oi kui valus teema. Minul pole ükski töökodades tehtud rehvivahetus nii läinud, et velgedel mõni kriim peale tehtud poleks. Peale avastust olen alati töökoja juhiga kokkuleppele saanud ja raha maksmata jätnud. Tegemist on olnud erinevad nn juhtivad ettevõtted Tartus ja üks Tlnas. Kokku 4 erinevat ettevõtet. Viimased korrad olen Kose päästeametis ise vahetanud. Ei jõua oinastega ära vaielda. Nii suvekad kui talvekad on 18".

Turvapoldi murdmise suhtes saaks 100% uued nõuda, kui käiksid koguaeg samas kohas. Ükski töökoda ei saa vastu vaielda, sest nemad selle kinni keerasid...
Mind ennast imestas see, et JanarA4-le ei pakutud uusi polte tugeva allahindlusega. Vaevalt, et keegi saaks Tallinnas sõita kaks päeva valuvelgedega, millel puuduvad turvapoldid ja peal on uued rehvid. Kui arve ära makstud, siis pole enam midagi teha.

Poltide kinnikeeramise tugevuse kuldreegel on poldi diameeter x 10, kui pole märgitud teisiti. Nii on EMÜ-s vähemalt räägitud..

Vasemäärest olen ise tähele pannud seda, et poldi koonuse peale laskmine teeb lahti keermise oluliselt lihtsamaks. Ainult keermele laskmine ei aita.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 28.11.09 07:17 Tsiteeri

Tsitaat:

Ja see jutt, et alati peaks ise turvapoldid lahti keerama on ka jama.

Pigem peeti seda silmas, et enda närvikava säilimiseks võiks seda teha eelnevalt. Sellist kohustust loomulikult pole olemas.

Siin toodi ka väga hea point välja, mida ma ise pidasin elementaarseks. Ehk siis poldi kuju- on kolme tüüpi: pallkoonus (radius), koonus (60kraadi) ja niiöelda sile (seda viimast kohtab haruharva). Kui need omavahel segamini ajada, on tulemuseks tihti mingi jama (ise kunagi ei saanud aru, miks autol poldid sõites lahti tulevad, vale koonusega polt oli).

http://www.priracing.com/images/threadexplanation.jpg

Edit. Pilt laenatud internetist

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
weix
huviline

Registreerunud 18.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 28.11.09 07:27 Tsiteeri

Koonsuste segamini ajamine on ikka eriline ebaproffesionaalsus.

Kas nn pallkoonust pole sinult Mersu originaal velgedel? Kahjuks saab Mersu originaal velgesid panna alla Audile. vastupidi ei tohiks saada... keskava diameeter on Mersul suurem.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.11.09 09:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: weix
Koonsuste segamini ajamine on ikka eriline ebaproffesionaalsus.

Kas nn pallkoonust pole sinult Mersu originaal velgedel? Kahjuks saab Mersu originaal velgesid panna alla Audile. vastupidi ei tohiks saada... keskava diameeter on Mersul suurem.

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Siin on sel teemal veel pisut juttu.

Mersu keskava on tõesti 71 Audi 57 vastu. Vaherõngas vahele ja ok.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 28.11.09 12:21 Tsiteeri

Naise auto sai 93ndal aastal ostes omale koos valuvelgedega ka turvapoldid. Pole vist raske aimata, mis seisus ja kui kulunud need pead praeguseks on. Eelmisel sügisel tekkis ühe poldiga probleem ja sain lõpuks ikka lahti, seejärel neid enam ei kasuta. Aga kui ei vahetaks ise ja valuvelje kapsli alla ei vaataks, siis poleks vast teadnudki ja pärast imestaks, kui mõnel teenindusel probleemid tekivad või miks nad soovitavad mul olemasolevad poldid uute vastu vahetada. See polnud muidugi vihje teema algatajale, vaid vanemate ja paratamatult kulunud turvapoltide kasutajatele. Antud juhul viidi auto rataste vahetamiseks ja kui telefoni teel midagi muud kokku ei lepitud ja omanik nõusolekut ei andnud, pole ka nagu põhjust rohkemat maksta. Olen ise kah elus ikka mõne kruvi ja mutri keeranud, ja kogemata pole küll midagi puruks keeranud, lihtsalt kui lahti ei tule, peab meelitama, või siis jõuga teadlikult puruks keerama.

Poltide keermetele olen pannud masuuti, seda kasutas 80ndate lõpuni ka tollane rallieliit. Ei tea, mida praegused kasutavad? Omal kah masuut otsakorral (äkki keegi oskab öelda vihje, kust saaks veel?) ja ei teagi, millega see tulevikus asendada tasuks...

JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 29.11.09 11:06 Tsiteeri

Sai käidud nüüd maanteel ka (Tartu-Võru) ja autol vibra sees. Kuna rooli ei lõgista ,siis eeldan,et probleem on tagateljel. See jama hakkab väga ära tüütama.
Arvet makstes seal remondikohas ma ütlesin,et ma täna maksan selle esitatud arve ära vaid seetõttu, et mul on mega kiire ja ma suure tõenäosusega naasen teiega vaidlema, kuna ma ei ole rahul mulle esitatud arvega ja teenusega. Nüüd siis tagatipuks häiriv vibra maanteel sõites.
Selle luksepa tunni 300 krooni ma küsin tagasi põhimõtte pärast. Kurat keevitusega ikka "testi" vastu piduriketast ei tehta.
Õppetund on valus ja jälle tuleb tõdeda ,et kiirustades "kuhugi" minna pole ka mõtet, seda enam, et see rehvivahetus oleks võinud vabalt oodata ka uut nädalas ühes kindlas kohas..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.09 15:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: krss
Poltide keermetele olen pannud masuuti, seda kasutas 80ndate lõpuni ka tollane rallieliit. Ei tea, mida praegused kasutavad? Omal kah masuut otsakorral (äkki keegi oskab öelda vihje, kust saaks veel?) ja ei teagi, millega see tulevikus asendada tasuks...

Võin lasta mõnel meremehest sõbral sulle ühe labidatäie tuua. :) Ise kasutan tahkemat grafiitmääret.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 29.11.09 15:36 Tsiteeri

Suusatõrv on legendaarne:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 29.11.09 16:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laurz
Suusatõrv on legendaarne:D

Just
Kasutan u.8 aastat.
Oleme kõik poldid lahti saanud, mis on eelnevalt tõrvaga kokku mäkerdatud.

http://ee.catalog.maston.eu/product/400602/trv-spray--400ml

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.09 12:22 Tsiteeri

Kindlasti jääb mõnele mulje, et kurdan siin oma lolli saatust, kuid kui juba teema sai algatatud siis korrektne oleks see omalt poolt lõpetada. Võibolla on see juhtum ka kellelegi õpetuseks.
Finaal siis järgmine:

Läksin siis tagasi, arve näpus ja teatasin, et olgu kuidas on, aga luksepa tundi ma kinni ei maksa ja soovin antud summa tagasimaksmist. Loomulikult läks vaidluseks, kuid tõin omaltpoolt välja asjaolud:
1. Jõuga saab kõik puruks keerata.
2. Hakati kohe keevitama selle asemel, et leida uus padrun.
3. Keevitust testiti pidurikettal + velge kinni ei kaetud. Nüüd on selle 1 veljeaugu ümbrus "ilus", kuid pilti ennem/pärst mul offcourse võtta ei ole.
4. Tasakaalustatud on halvasti (maanteel on teatud kiirusel vibra sees).
5. Kliendile ei pakutud midagi välja, et probleem lahendada ja jäeti igal rattal 1 poldi auk tühjaks.

Nendele punktidele vaieldi enamusele vastu. Öeldi enda õigustuseks, et isegi polti pekstes see lahti ei tulnud jne..

Põhimõttelsielt iroonitsedes maksti see 300 krooni tagasi ja öeldi kuldsed sõnad : "Loodetavasti me sind siin enam kunagi ei näe!"
Viimasest on mul sügavalt ükskõik, kuna sinna ma mitte kungi poleks tagasi läinud niigi.

Ehk lühidalt siis niipalju, et asjad sain enda jaoks korda. Läksin ju raha tagasi nõudma põhimõtte pärast. Kuid kahjuks on lool see kõige halvem maik selles, et autoremont ei saanud oma veast aru ja arvatavasti jätkab oma stiilinäiteid ka uute klientide peal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.09 12:27 Tsiteeri

Mis asutusega tegemist siis ikkagi oli?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 30.11.09 12:34 Tsiteeri

Janar sinupoolt igati korrektne käitumine ehk enamjaolt argumenteeritud osalise raha tagasinõudmine. See, et töökoda asjast aru ei saanud, ma kindlalt väita ei julgeks. Pigem ei tahetud vabandavat nägu teha (ego küsimus) kuid ma usun, et järgmine kord tegutsevad nad mitteavaneva poldiga teistmoodi.
Kui nad tõesti ütlesid, et "sind siin enam näha ei taha" siis oleks isegi igati kohane teisi hoiatada sellise koha eest.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 30.11.09 13:02 Tsiteeri

Ma ei tea, kuidas teised, aga kui vabandamise asemel tuleb selline näkkuirvitamine, pöörduksin ma ise tarbijakaitsesse. Siis jääb sellest jälg ka ametlikult ja ehk saavad ka oma veast aru, sest probleem on hoopis mujal, mitte poldi murdumises. Muidu on sama teema nagu politseisse avalduse tegemistega, et kui kõik ise oma probleemid ära lahendavad (kasvõi omakohtuga), siis statistika näitab, et kuritegevust meil ei esine ning krooniline kurjategija ise on kinnivõtmise hetkel seaduse ees veel täiesti puhas poiss

nic
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: mõned audid alles

postitati 30.11.09 13:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE "sind siin enam näha ei taha" siis oleks isegi igati kohane teisi hoiatada sellise koha eest.

Mina oleks väga tänulik ning usun, et valdav enamus selle teema lugejaid/kaasarääkijaid samamoodi, kui nüüd saaks lõpuks teada selle firma nime. Tundub, et seal firmas ongi üleüldiselt suhtumine paigast ära. Eesti küllalt väike ja sellisesse töökotta mina küll ei tahaks sattuda.

Juhul kui teema autor ei kavatse avaldada seda nime siis võiks ju vähemalt konkreetselt seda väljendada, muidu
käi siin teemas pidevalt piilumas, et teada saada, aga ei miskit...

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.09 13:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: JanariA4
Põhimõttelsielt iroonitsedes maksti see 300 krooni tagasi ja öeldi kuldsed sõnad : "Loodetavasti me sind siin enam kunagi ei näe!"
Viimasest on mul sügavalt ükskõik, kuna sinna ma mitte kungi poleks tagasi läinud niigi.

Oi, kuidas tuli kohe eredalt meelde mu kunagine sarnane olukord sellise maineka asutusega, nagu Sony Center. Ostsin sealt kunagi ühed klapid, mis ebamugavateks osutusid (surusid kõrvalestad liiga tugevalt vastu pead ja panid need tulitama) ja viisin tagasi, ilusti pakendis ja tsekk olemas jne. Summa oli samuti mingid mõned sajad kroonid. Kassapidaja muidugi ütles ninakalt, et nemad tagasi ei võta. Kutsus tagaruumist omaniku, mingi umbkeelse vene juraka, kes oli ka suhtumisega, et lasku ma parem ruttu jalga. Lubasin ajakirjandusse (vend oli sel ajal ÕL-s tööl, nii et oleksin ka teoks teinud kohe) ja tarbijakaitsesse minna, siis visati lõpuks täpselt samade sõnadega raha näkku. Sellest on nüüd juba oma 10a möödas ja ei ole mina tõesti sealt uksest enam sisse astunud. Mitte, et mind mingi keeld huvitaks. Vastik on. Igal oinal oma mihklipäev.

Võiksid nime avaldada küll.

JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.09 17:35 Tsiteeri

No nagu isegi aru saate, siis algselt see plaanis ei olnud (nime avaldamine).
Kuid kuna minuga käituti (seal oli veel 1 klient) nagu viimse debiiliga,siis avaldan ka asutuse nime.

Teguri Autoremont
www.teguriautoremont.ee

kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.09 19:19 Tsiteeri

Jah sealt ka minul halvad kogemused. Suhtumine polnud ka 1,5 aastat parem. Ostsin tüüpide käest veokonksu ja kauplesin ka paigalduse lisaks. Tüüd tehti ikka VÄGA ROBUSTSELT ! Tagastanget koos konksuga lohistati värvitud poolega maad pidi, konksule stange sees tehti ruumi 2200W relakaga ja ikka nii et kindlapeale juurde lõikama ei peaks:D. Kõrval paigaldati suure kirvega kellegi plastmassistunud ja jummala kaheksas kummi veljele. Lisaks "proovisid" mehed kõrvaloleva autoaia autosid hoolega.

Tegelikult ei olegi mul vaja siin kellegile auku kaevata aga sellised on minu kogemused. Vb mõnedel just positiivne kogemus hoopis.

raemees
huviline

Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW E90 320dA 2008a

postitati 30.11.09 19:35 Tsiteeri

Just sellise suhtumise pärast nt. minul meeldib lasta oma autot remontida sellises töökojas kus saad ise läheduses olla e. samas ruumis ja kui igav saab ka vaadata millega tegeletakse.

Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 30.11.09 19:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raemees
Just sellise suhtumise pärast nt. minul meeldib lasta oma autot remontida sellises töökojas kus saad ise läheduses olla e. samas ruumis ja kui igav saab ka vaadata millega tegeletakse.

Kahjuks suuremad firmad seda ei võimalda, kui on, siis istu ooteruumis ja kui pole, siis mine jaluta lampi ringi teadmatu aeg.

Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0 aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 } Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rain290
huviline

Registreerunud 26.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.09 20:04 Tsiteeri

Väike OT
aga vedas et nii ei tehtud :D
http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=2684546

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 43.0% - SQL: 57.0%]