Lehekülgi: 1 2 3 4 |
ragnar2
huviline
Registreerunud 27.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.08.09 23:26
|
|
|
Tere,
Olen seni küll üpris passiivne klubiliige olnud aga koopaid tuleks heameelega uudistama. Kui kuupäev sobib, siis võib minuga kindlasti arvestada.
|
|
|
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 2.5 TDI; TT 1.8T
|
postitati 23.09.09 17:34
|
|
|
No nii kas toimub minek või ei Tahaks kolama minna.
|
|
|
mac009
huviline
Registreerunud 17.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.09.09 19:31
|
|
|
Tuleks plaani võtta. Hetkel veits kiire aeg aga mingi hetke äkki ikka leian et tulla.
See aga ei saa juhtuda ennem 11 okt. Peale seda on mõeldav.
|
|
|
|
A624
huviline
Registreerunud 24.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 2,0 TDI 103 kw
|
postitati 23.09.09 20:07
|
|
|
Kui lubatakse siis oleks ka huviline kaasa tulema. Mul häid taskulampe, ronimiseks erivahendeid ja muud eriüksuse varustust olemas kui vaja peaks
tulema...
|
|
|
mac009
huviline
Registreerunud 17.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.10.09 19:25
|
|
|
Tere.
Et võtaks nüüd siis uuesti teema ülesse.
Sai nädala sees seal kandis käidud. Üllatuseks oli teed kivi ja mulla vallidega kinni pandud mis uuemate ehituste juurde viisid. Põllu peale peaks
veel autoga ligi pääsema. Ma arvan et vihm on küll oma töö teinud aga uurima võiks millalgi minna kui läheb veits külmemaks siis vee tase madalam. Kui
minek siis korralikku köit vaja ja ka lampe sest see viimane punker kus käisime oli koheselt pime.
Ja rahvast võiks ka rohkem tulla
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 11.10.09 05:38
|
|
|
Vahepeal sai vaba aega vähe produktiivselt kasutatud, ning koos mõne huvilisega sai Google mapsi Peeter suure Merekindlust joonistama asutud. Sinised
on Kindlustusraudteed, ning muud positsioonid ja asjad on ka enamvähem täpselt ära märgitud. Kuig kellegil on olemas veel lisamaterjale või asju
merekindluse kohta, mida võiks sinna kaardile märkida, siis antku aga teada. Ideaalis võiks saada selle nii täpseks kui vähegi võimalik.
Igastähes, kui minek kuhugi on, siis katsun ka kohal olla. Minupoolt tuleks kaasa fotokas+statiiv, ning 2-3 vaba istekohta.
Kaart siin:
http://maps.google.com/maps?q=http://sites.google.com/site/merekindlus/PeeterSuuremerekindlus.kml
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.09 06:16
|
|
|
Mul on pilte viimasest külastusest Vääna-Posti -ja Humala tunnelites, ning mac009 on sahtide gps koordinaadid.
|
|
|
erky
huviline
Registreerunud 16.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: audi TT 1,8T 132KW 1999a.
|
postitati 08.11.09 22:24
|
|
|
No millal minek on, või käisite ära juba?
roolin nii kuis jaksan
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.09 22:45
|
|
|
Ma käisin Humalas, aga polnud ei aega ega õiget riietust, et eriti süveneda. lihtsat tegin seal platsil mõned tiirud ja vaatasin need nõukogude
päritolu ehitised põgusalt üle.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
mac009
huviline
Registreerunud 17.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.09 06:36
|
|
|
Sai isegi sealt mööda käidud. Üks tee oli igatahes kinni kividega pandud. Minekuks pakuks välja näiteks 28 või 29 november.
Minek oleneb aga ilmast, kui külma ei tule siis vett palju. Aga mina pakun sellist aega. Kui kellelgi midagi muud välja pakkuda siis andku teada.
Marko
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.09 12:17
|
|
|
Battali
kaarte olen juba vägapalju uurinud ja kasutanud . Hetkel ootan, et ehk
saan meremuuseumiga kuidagi sõbraks, sest nende kaudu peaks sellele kaardile täpsemate materjalide otsimine kergem olema.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
antskantoss
huviline
Registreerunud 24.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5 tdi, Niva2121
|
postitati 10.11.09 10:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mac009
Sai isegi sealt mööda käidud. Üks tee oli igatahes kinni kividega pandud. Minekuks pakuks välja näiteks 28 või 29 november.
Minek oleneb aga ilmast, kui külma ei tule siis vett palju. Aga mina pakun sellist aega. Kui kellelgi midagi muud välja pakkuda siis andku teada.
Marko |
Mõte hea! Kas on ka rahvast rohkem tulemas??? Aga loodan, et ilma pärast üritus ära ei jää. Laagris sai põlvini vees käidud. Vast käime ka seekord kui
asi nii hulluks läheb.
Elame vaid korra...
Elame siis mugavalt...
|
|
|
|
mac009
huviline
Registreerunud 17.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.09 20:43
|
|
|
Laagri pole nii vesine kui seal.
Seal ma arvan et jääb väheseks ka kalamehe pükstest.
Aga ilma pärast ei tahaks ära jätta minekut küll.
Teema aga selles, et viimane kord kui sai käidud siis pidi ka rahvast palju tulema aga olime lõpuks Allroader´iga klubilistest kahekesi kohal + kolm
kes tulid Allroader´iga kaasa.
Terv. Marko
|
|
|
|
antskantoss
huviline
Registreerunud 24.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.11.09 06:29
|
|
|
No veel veits aega. Vaatame mis toimuma hakkab. Kas on tulijaid või ei... Või teeks ürituste lingi alla uue teema, kuna vanemaid teemasid vähemalt
pooled ei loe
Elame vaid korra...
Elame siis mugavalt...
|
|
|
|
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.11.09 07:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: antskantoss
No veel veits aega. Vaatame mis toimuma hakkab. Kas on tulijaid või ei... Või teeks ürituste lingi alla uue teema, kuna vanemaid teemasid vähemalt
pooled ei loe |
Ei hakka siin mingit uut teemat tegema, see juba nende probleem kui ei loe uusi postitusi.
Mina olen küll igatahes tulija.
|
|
|
antskantoss
huviline
Registreerunud 24.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.11.09 16:29
|
|
|
Normull
Elame vaid korra...
Elame siis mugavalt...
|
|
|
|
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.09 17:38
|
|
|
Väike plaani muutus siis nüüd kuu päevade suhtes, mac ajas kuupäevad sassi (ikka juhtub vahest). Mineks siis hoopis see nädalavahetus siis (21 või 22nov). Kuna ta täna käis Humala käikude juures vaatamas, mis
olid suht vesised siis mõte oleks Suurupi ja Muraste omasi avastama minna. Kes vähegi nendest käikudest midagi rohkem teavad, võiks sellest teada
anda.
|
|
|
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.09 18:49
|
|
|
No kus need kindlalt tulijad nüüd on, minek on siis sellel pühapäeval.
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 20.11.09 20:24
|
|
|
Suurupis kus on käigud?
Neeme tipus on puru lastud vanad blindaazid ja ranna keskel suurtükitorn mille all 20m käiku... kas on kuskil pikemad maa alused tunnelid ?
Vitis on küll võimalus natuke maad maa alla kolada ja Naagel on mõned tunnelijupid aga... Murastes ?
|
|
|
|
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.09 21:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki.t
Suurupis kus on käigud?
Neeme tipus on puru lastud vanad blindaazid ja ranna keskel suurtükitorn mille all 20m käiku... kas on kuskil pikemad maa alused tunnelid ?
Vitis on küll võimalus natuke maad maa alla kolada ja Naagel on mõned tunnelijupid aga... Murastes ? |
Srry uurisin täna vähe põhjalikumalt mõtlesin Vääna Viti käike, ei saanud algul vene keelest aru niipalju. Naagesse on ka plaan vaatama minna.
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 21.11.09 12:03
|
|
|
Naage blindaazist algavatesse käikudesse ma ei ole siseneneud, pankrannikul olevad koopasuud ei ole pikad. Blindaazi asukohta tean ja see on lihtsalt
leitav. Pääseb autoga ligi.
Viti käikudele asukohti peale kinnisvara arendust ma ilmselt enam üles ei leiaks... maastik on muutunud tundmatseni.
Viti käikusid sai lapsepõlves korralikult tuustitud - vanade lautade alla minevas paest käigus (nn kondikäigus - maas vedeles vanu loomaluid) olge
ettevaatlikud, seal lagi varises omal ajal korduvalt - ühte varingut õnnestus ka pealt näha (peale mida ei ole ma väga maa alla enam kippunud).
Kondikäik oli varasemal ajal kuiv, saab käia rahulikult kasvõi tenistes.
Viti blindaazidesse suunati peale kinnisvara arenduse tormislist algust mingite majade vaheline sade ja kuivendusvesi - peale mida ei ole enam saanud
seal alumistele tasanditele mis täitusid veega laeni.
Läbitav peaks olema 1 käik mis algab blidaazist ja lõpeb suure laevaringuga millest on tekkinud maapinnale lehtrikujuline avavus - millest edasi läski
lautade poole nn kondikäik. Varingu kohalt sai varem ka siseneda ja väljuda - kas seda ka tänapäeval enam saab, ei oska öelda. Käik on olnud
aastaringselt osaliselt veega täidetud (ca 10cm).
Liaks maapinnani ulatuva lehtervaringule on käigu hargnemiskhas veel üks varing aga teisele poole seda ei ole ma iial end pressinud, kuna raniku
suunas minev käik oli täidetud sügava veega.
NB! Naage pangast üles minnes on vaba nõukaaegne raketibaas (vist oli õhutõrje väeosa). Seal all peaks kaolema mingeid käike kuna maa peale tuleb
kohati ühutusahte. Nende köikude pikkust ja ulatust ma ei tea - ehk on vaid personali varjumiseks raketi ja tehnika angaaride ümbruses.
|
|
|
|
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.09 14:56
|
|
|
Täna käisin Vitis maad uurimas ja leidsin ka ühe avause ka üles kust sisse saab, nii et homme saab kohe kondama minna, pole vaja otsima hakata.
|
|
|
mac009
huviline
Registreerunud 17.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.11 18:32
|
|
|
Upitaks vanat teemat.
Kuna Laagris lähevad tunneli sissekäigud lammutamisele, siis võiks teha viimase külastuse sinna. Samas jäi ka Vitis lõplikult käimata. Käisin sealt
läbi ja leidsin alveelaevnike sissepääsu ka ülesse.
Kas on huvilisi selleks ürituseks? Viimane kord käisime *Allroader* põhimõtteliselt klubilistest kahekesi.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.11 20:04
|
|
|
Militaar neti jutujärgi sain aru, et ainult komandopunkt lammutatakse maha(tõprad rsk), tunnelid ja blindaazhid peaks siiski muinsuskaitse all olema
ja kui kaine mõistus võimudel veel täielikult kadunud pole, siis ehk neid ei lõhuta. Muidugi kui sinna mingi tööstuspark või pilpaküla tehakse, sisi
lõhub see tunnelid niiehknaa ära.
Siiski peaks vähemalt korra seal komandopunktis ennem lõhkumist ära käima.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |