Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 27 |
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 07.01.07 13:24
|
|
|
Nagu näha, on ka kasutajate seas seinast seina arvamusi - kellele meeldiks clean look, kes loeks hea meelega sisutut läbu. Seega jätkame samamoodi -
foorumi modereerimise vajaduse üle otsustab staff, mille igal liikmel on foorumist piisavalt hea ülevaade ja pikaajaline staaz, et teada, kas mingil
teemal on juba 197 korda jahutud või ei!
Ei meeldi? Teeme ise uue foorumi ja hakkame seal stafiks! Oleme head ja toredad ja ei kustuta uues ja paremas foorumis ühtegi posti ja teenime sellega
kõikide kasutajate respekti ja võtame praegusest foorumist kõik kasutajad üle!
Tehke ära ja vaadake, kuidas aasta pärast seis on. Kas kõik on ikka nii roosiline, nagu varem tundus? Head inimest ei ole paraku kunagi hinnatud,
pigem on talle alati täistallaga pähe astutud. Ei arvagi, et ca 8000 eestlast oleksid võimelised üksmeelselt mõtlema. Enamasti on sellega raskusi juba
siis, kui neid 2-3 tk koos on...
PS. Forsin'i ja teiste enamvähem asjaliku sisuga jutuga düsgraafide kallal ei ole minu teada keegi tõsimeelselt norinud, pigem on see selline
sõbralik nokkimine olnud. Aga kui on näha, et kasutaja tahtlikult ei viitsi tekstist lauseid moodustada ega nende algusse suurt tähte kirjutada, siis
sellele võiks minu arvates tähelepanu juhtida küll. Minul tekib selliste kasutajate suhtes eelarvamus, mis mõjutab ka vastuse sisu. Võtke või jätke,
nii see on.
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.07 13:33
|
|
|
foorum muutuks juba siis effektiivsemaks, kui a la see Sigari ühe kojamehe teema vastuspostitused läbud ei oleks ja sellist läbustamist ei soositaks.
Kui inimene küsis, siis võiks mitte ta üle naerda.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.07 13:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audiamus
foorum muutuks juba siis effektiivsemaks, kui a la see Sigari ühe kojamehe teema vastuspostitused läbud ei oleks ja sellist läbustamist ei soositaks.
Kui inimene küsis, siis võiks mitte ta üle naerda. |
Miks vanal ajal inimesi risti löödi?
Ei oota kiiret ja löövat vastust, pigem järele mõtlemist. Kui aus olla, siis ma ei viitsi siin teemas seda veereva lumepalli efektiga sulle-mulle
mängu rohkem mängida. Kel suhtlemisvaegus nii suur, et üle ajab, ronige chat'i.
See on teiesuguseid täis. Reeglid muidugi lugege enne läbi!
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 07.01.07 13:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
...PS. Forsin'i ja teiste enamvähem asjaliku sisuga jutuga düsgraafikute kallal ei ole minu teada keegi tõsimeelselt norinud, pigem on see selline
sõbralik nokkimine olnud... |
Ei tahaks tähte närida, aga ma ütleks, et ON küll noritud (hr. Forsini kallal siis) ja väga ülbelt. Ja kui vaja võin ka näited välja otsida.
Tegelikult sellist teadust ei tee siin 99% foorumi kasutajaid ja seda võiks arvestada. Sest muidu jääkski kogu foorum tasemele "millist jalamatti
osta.."
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.07 15:43
|
|
|
panin enda teada küll teemakohased lingid... mis suhtlemisvaegusest Sa mulle kirjutad??? Muidu päris tore seltskond siin koos ja abi olen ka saanud alati.
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 08.01.07 17:26
|
|
|
Ehmatasite nüüd staffi nii ära, et enam ei suleta isegi ostetud/müüdud teemasid
Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.07 17:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: krss
Ehmatasite nüüd staffi nii ära, et enam ei suleta isegi ostetud/müüdud teemasid |
Millal neid varem suletud on, ise nagu küll ei tea?
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 08.01.07 19:25
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Tsitaat: | Tsitaat: | [quote="antsa911"][quote="RS013"]Palun soovitage mind AudiClubi kasutajaks. Plaan endal ka Audi osta ja tahaks lugejate
autode kohta ka enne lugeda. |
Kus seal soovitada saab, ma võin soovitada! |
.................................................................
[quote="S4TQ"][quote="raul0404"]Kas on ka keskit kes on audi club kasutaja ja oleks nõus soovitajaks? |
Saada privasse mulle oma sealne kasutajanimi ja soovitan.
Edit: Soovitasin, eeldusel, et sul on täidetud antud nõudmised: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=7780# |
S4TQ soovitas raul`i, antsa soovitas RS`i jne...nii aga kust antsa sai kui tal Auditki pole :s
Need siis mõned nopped SR.org foorumist nendest soovitustest...usun, et nii tuleb neid läbustajaid palju ja korralikud pikaajalised AC kasutajad, kel
tuttavat/soovitajat pol, jääb lihtsalt ukse taha.
Rohkem ei viitsinud otsida.
Isiklikult sain aastad tagasi täieõiguslikuks AC foorumi kasutajaks tänu modele, kellega sai räägitud ja olemas ta oligi.
1 asi, mille pärast ma Audiga sõidan, on kindlasti foorum, väga asjalik.
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 08.01.07 20:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indro
Tsitaat: | Algselt postitas: krss
Ehmatasite nüüd staffi nii ära, et enam ei suleta isegi ostetud/müüdud teemasid |
Millal neid varem suletud on, ise nagu küll ei tea? |
Tõsi, just vaatasin, enam (peale selle müügifoorumi ärarikkumist) tõesti "müüdud/ostetud" teemasid ei suleta - üsna loogiline kah, sest mis neist
ikka sulgeda, kui keegi muu sinna midagi juurde ei saa kirjutada. Hakkasin just mõtlema, et peale seda kurba sündmust ostu-müügi foorumis polegi sinna
kordagi enam vaadanud (peale enda kuulutuste upitamise), sellepärast ka see praegune kohatu märkus. Sorry...
Staffil oli jällegi õigus: loomulikult on läbu vähem, kui seal vähem inimesi ostumüügiteemasid vaatamas käib. Vaatasin just huvi pärast statistikat.
Teemade vaatamisi oli 2002 aastal seal (ost-müük) vähemalt sama palju kui praegugi, kuigi foorumi liikmeid vaid murdosa praegusest. Ehk siis foorum
kaldub üha enam audialase jutu poole ning osta/müüa tasub Audit pigem kusagil mujal kui siin foorumis, mis ongi vist igati positiivne selle keskkonna
muutumisel klubi suunas.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.07 18:55
|
|
|
vöiks olla ostu-müügi rubriik selline ka mis autodega (audidega) seotud pole. näit nägin täna et varuosade all müüdi lapse tooli. audi inimestel vöiks
olla selline rubriik ka kus saavad midagi muudki müüa-lemmikloomi, laste asju, kortereid (maju), jne jne.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.07 18:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
vöiks olla ostu-müügi rubriik selline ka mis autodega (audidega) seotud pole. näit nägin täna et varuosade all müüdi lapse tooli. audi inimestel vöiks
olla selline rubriik ka kus saavad midagi muudki müüa-lemmikloomi, laste asju, kortereid (maju), jne jne. |
lastetool käib minu arvates siiski sellise kauba hulka, mida lubab foorumis müütada.
kindlasti ei käi aga nende asjade hulka sinu poolt mainitud kaup.
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.07 18:58
|
|
|
selge
lihtsalt veidi naljakas oli et lapsetool on varuosa.
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 30.01.07 19:18
|
|
|
Aga äkki Audi lisa vidin ?
Ei taha küll lisatähelepanu juhtida, aga siit ka läbijooksnud sellised arvamused mis puudutavad ostu-müüki on nii mõnigi samal päeval end
registreerinud ja kohe on ka müügikuulutus.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 30.01.07 22:29
|
|
|
Veel üks arvamus AC mitteliikmelt, sai pisut vesteldud auto hoolduse teemal. Kuna ta ise käib aeg ajalt üht kui teist tehnilist infot ka AC'st
otsimas, juhtus ta kogemata peale ka teemale "foorumi paremaks muutmise ja arvamused" naljaviluks oli läbi lugenud ja ainult naeris, millised
"elulised probleemid" inimestel on, kui ei saada kuhugi ligi või ei saada midagi kirjutada jne. Milleks üldse paljud ennast kasutajaks
registreerivad kui käiakse lihtsalt foorumit lugemas
Ja isegi olen järeldusele jõudnud, et pole mõtet oma arvamusi üldse laiali pritsida, sest alati leidub keegi, kellel on midagi vastu öelda või
pahatihti asju "isiklikult" võtta. Kopp on ees igasugu ähvardavatest u2u'dest, mailidest jne., aga kui helistada ja aru pärida, et mis värk, siis
ollakse lihtsalt vait või elatakse oma "raske elu emotsioone välja", vähesel juhul vabandatakse ja visatakse nalja Raske on see eestlase elu
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.01.07 08:08
|
|
|
olla selline rubriik ka kus saavad midagi muudki müüa-lemmikloomi, laste asju, kortereid (maju), jne jne. |
Muude asjade rubriik oli meil kunagi olemas. Kuna seda hakati kuritarvitama (sinna igasugu lemmikloomi ja lasteasju toppima), siis kaotasime ära.
Lapsetooli teema hakkas täiesti silma ja kuigi kohe aimasin, et see võib jälle pretsedendi tekitada, ei hakanud siiski kustutama. Samas lapsevankri
teema oleks ära kustutanud.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.01.07 08:13
|
|
|
ei ega mul sellest midagi ole et seda müüdi aga lihtsalt töin näite.
oleks endal vaja olnud siis nagu öeldakse et KÖIK ÜHEST KOHAST.
saate nii kui nii aru miks seda küsisin kuna korteri müügiga kiire (metsikult kiire).
to black; aga mille jaoks kunagi siis see muude asjade rubriik oli? kui mitte muude asjade jaoks.
|
|
|
|
janar103
huviline
Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.01.07 09:46
|
|
|
Igat jama ei tasuks siin tõesti ajada, jääme ikka AUDIde juurde! Ma saan aru veel, et kui näit lapsevankri ostja on audimees ja siis selle eest ka
tubli boonuse saab. Muul juhul: lapsevankrite koht ei ole siin!
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.02.07 11:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janar103
Igat jama ei tasuks siin tõesti ajada, jääme ikka AUDIde juurde! Ma saan aru veel, et kui näit lapsevankri ostja on audimees ja siis selle eest ka
tubli boonuse saab. Muul juhul: lapsevankrite koht ei ole siin! |
?
ostja on audimees? kust sa enne müüki tead kes ostab? on ta sul audimees vöi mersumees vöi oopli.
mis boonus? kust boonust saab kui ma ok kas vöi audi müüks-ostaks
|
|
|
|
janar103
huviline
Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.02.07 06:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janar103
tubli boonuse saab. Muul juhul: lapsevankrite koht ei ole siin! |
?
ostja on audimees? kust sa enne müüki tead kes ostab? on ta sul audimees vöi mersumees vöi oopli.
mis boonus? kust boonust saab kui ma ok kas vöi audi müüks-ostaks |
Eks ta usalduse koht ole! Suhtled privaatselt ja asi ants! Pole ju vaja avalikult vestlust arendada. See lapsevankri jutt oli toodud NÄITEKS.
Isiklik arvamus oli see.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 31.07.07 09:16
|
|
|
Ja jälle jõuan ringiga tagasi müügifoorumi juurde. Tehti reeglid, et müügifoorumisse läbu postitada ei saa, aga ikka peab olema keegi kes ei suuda end
tagasi hoida:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=42474
Kui sellised lollakad reeglid kord kehtestati miks ei võiks siis need kõigile kehtida?
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.07 12:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Ja jälle jõuan ringiga tagasi müügifoorumi juurde. Tehti reeglid, et müügifoorumisse läbu postitada ei saa, aga ikka peab olema keegi kes ei suuda end
tagasi hoida:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=42474
Kui sellised lollakad reeglid kord kehtestati miks ei võiks siis need kõigile kehtida? |
Kas mu vastus kvalifitseerub läbuks? Või pigem on infoks potentsiaalsele kergeusklikule ostjale? Ja hoiatuseks müüjale, et meie foorumis ei ole mõtet
lolli püüda. Päris nii ka ikka ei ole, et kuna meil keegi müügiteemasid kommenteerida ei saa, siis võib sinna mida iganes kirjutada. Ma ei lisa
selliseid kommentaare iga päev. Isegi mitte iga kuu. Sellega peaks kõik öeldud olema.
|
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.07 14:47
|
|
|
Piisab ka esimeseks hoiatuseks teema kustutamisest ja müüjale ps-i saatmisest.
Pole tarvis maailmaparandajat mängida
Hinna kohta infot:
http://www.autoaudio.ee/detailid.php?41
Võibolla vana ostiski ise võimu 1400.- eest
Usun, et enamus inimesi oskab kaitsmete järgi ise võimendi tegelike parameetreid hinnata.
|
|
|
|
digimarket
huviline
Registreerunud 16.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 Quattro, BMW 530d
|
postitati 31.07.07 14:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TT
Piisab ka esimeseks hoiatuseks teema kustutamisest ja müüjale ps-i saatmisest. |
Ja kui kustutad teema,oleme jälle alguses tagasi?vaevalt aru saadakse,milleks kustutati
|
|
|
|
nöpz
huviline
Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 2.8 q avant, b2 q, vw passat, mõned põkad
|
postitati 31.07.07 20:05
|
|
|
kas sellest jahust juba teil endal kõrini ei ole saanud selle poole aasta jooksul, ja rohkem veel. Ma leian et asjast on kujunend ainult kasutajate ja
staffide vaheline vaidlus. Blackil on õigus kes tahab tehku siis ise see kuidas nemad foorumit elus hoiavad on nende asi. Kui ei meeldi ära kasuta.
Siiani ju asi toimib ja päris nüüd kõikke siit ka ei kustutata. kui nüüd eenlevat teksti vaadata pole ise miskit targem
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 27 |