Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 14 |
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 13.01.08 13:33
|
|
|
Timmid nii, et kompode jaoks lükkad selle lüliti Fulli peale. Levelist ilmselt saab Gaini muuta, st siis võimu ühtlustada maki volüümiga. Kanalite
arvu paned ka seal vastavalt, mitu kõlli sa tahad panna ja kas sildad ka. Kui sildad siis paned 2 peale, saad kaks sillatud kanalit.
Ja kompodele paned ikka omad filtrid kah vahele, eelkõige juba sellepärast et sellel võimul kõrgete filtrit ei olegi, ja täisriba ei ole kah mõtet
sinna sisse lasta. Niisiis jääb sul üks kanal veel mingi bassika jaoks kah.
A ja kui tahad bassikat ka panna siis sul ilmselt y kaablit, mis teeb ühe rca otsa kaheks, sest sul on seal iga kanali jaoks eraldi sisend ja kui sa
ühte ei pane juhet siis välja sealt kah midagi ei tule.
Tsitaat: | Algselt postitas: Chuulo
Nii mõtlesin siiski, et panen need R5A komponendid võimu taha.
Aga ma ikkagi ei tea kuidas peaks võimu taga neid asju timmima.
Mul suht vanakooli võim kah.
Tegin kaks pilti võimust:
Saab selle võimu külge ühendada ültse?? |
|
|
|
Chuulo
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.08 14:59
|
|
|
aitähh sulle
Y kaablid on olemas.
Eelmises autos olid selle võimu taga mul tagumised kõlarid ja suppakas.
Suppaka lasin paraku läbi.
Kuna varem pole kompodega kokkupuudet olnud, siis olingi suht juhmard sellel teemal..
Homme siis juhtmeid vedama
Edit: nüüd tuli hoopis nii välja, et ostsin maki millel on 4 rca-d nüüd oleks vaja teist juhet
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.08 15:34
|
|
|
Võid seda sama y kaablit kah kasutada. Ainus millest ilma jääd on vb bassika juhtimine. Kui sul on nii et üks rca väljund on subwoofri jaoks, või
teine variant on et üks väljund on front ja teine rear. Aga vahet pole ju, milleks ikka esikõlle maha keerata..
|
|
|
Chuulo
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.08 15:53
|
|
|
aga kas sellest y juhtmest heli kvaliteet ei muutu?
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.08 16:01
|
|
|
Ei, jaotad ühe kanali lihtsalt kaheks, et võim aru saaks et teises kanalis kah heli tuleb. Mõnel on nii et on üks sisend ja neli kanalit, mõnel on
kaks sisendit ja neli kanalit. Kui seal teises sisendis midagi ei ole siis väljund on ainult kahes kanalis.
|
|
|
slaava
huviline
Registreerunud 26.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.08 16:58
|
|
|
arusaamatus
lugesin siin teemat A4 esikõlarite vahetus. Jäi arusaamatuks kas paigaldussügavusega 60 mm kõlarid mahuvad siis sinna või mitte. üks väidab et ruumi
on küll aga teine et aken ei lähe täiesti alla. Probleem on selles et mul el aknad ja kui ma panen sinna 60mm sügavusega dls R5-d kas need akna klaasi
segama ei hakka. Aken läheb ikka täitsa alla?
|
|
|
badog
huviline
Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6 C5 Avant 4,2 V8 250 kW
|
postitati 29.01.08 18:44
|
|
|
nu mina installisin oma a4 need dls r5 ja aken käib nagu snagie ja
kunagi oli mul veel 1 a4 ja sellesse installisin signati midwooferid 13 cm ja probleeme ei olnud... mul sellest installist siin kusagil mingi väike
jutt ka vist olnud... igatahes minul probleeme ei esinenud... edu !!!
A6 C4 Avant 1.8 92 kw 1997 a. ; A4 B5 Avant 1.8 92 kW 1997 a. ; A6 C5 Avant quattro 2.5 tdi 132 kW 2000 a. ; A4 B5 quattro 2.8 142 kW 1997 a. ; S6 C5
Avant quattro 4,2 250 kW 2000 a. A4 B5 Avant 1.8 TQ 132 kW 2000 a.
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 29.01.08 19:11
|
|
|
Aga tee või tina, mina installisin ka DLS R5A, koos ostetud vahetükkidega, aga juhi aken lõpuni alla enam ei lähe Pressid, siis tunned, et mingi asi on ees ja natuke annab järgi. Ehk minu
loogika järgi kõlar.
Kõrvalistuja oma aga läheb täitsa lõpuni alla.
Samas mina ei näinud ühtegi erinevust juhi vs kõrvalistuja polstril ega uksel, seetõttu ei tohiks vahet olla. Peaks tegelikult tõesti polstiri ükspäev
lahti võtma ja vaatama.
Kuna mul õnnetuke vändaakentega, pole häirinud siiani.
|
|
|
lri
huviline
Registreerunud 05.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.9 TDI 81kW
|
postitati 03.07.08 15:28
|
|
|
Kust neid esikõlarite vaheadaptereid veel võiks leida, siinnimetatud Audiocity poes neid ei ole, Noores Tehnikus ka mitte.
Kui paksud need muidu on, saaks ise vineerist või millestki lõigata.
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.07.08 17:00
|
|
|
Väga paksud ei ole, ca 3-4mm(oleneb kohast) ja vineerist on ikka parem tulemus kui plastist.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 04.07.08 06:25
|
|
|
Mina soetasin just nädalapäevad tagasi Noortehnikust audi A4, B5 vaherõngad esiustele ja hind oli 275 kr.
Olemas ka puidust vaherõngad aga originaalkõlar asetseb nurga all, polstri küljes, niiet tasane vaherõngas ei sobi (ühe nurgaga on ainult vastu
polstrit, ülejäänul on vahe sees), niiet ei näinud põhjust ise aretama hakata, kui spetsiaalne asi olemas.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.08 06:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
Mina soetasin just nädalapäevad tagasi Noortehnikust audi A4, B5 vaherõngad esiustele ja hind oli 275 kr.
Olemas ka puidust vaherõngad aga originaalkõlar asetseb nurga all, polstri küljes, niiet tasane vaherõngas ei sobi (ühe nurgaga on ainult vastu
polstrit, ülejäänul on vahe sees), niiet ei näinud põhjust ise aretama hakata, kui spetsiaalne asi olemas. |
http://www.nexxia.co.uk/Speaker_adaptors/images/SAK-1104.jpg Mul polnud küll kruve kaasas aga muidu samasugused.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.08 09:54
|
|
|
Ja neid samu sai Audiocity'st ca 100.-
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.08 11:51
|
|
|
Seda nimetatakse vahendustasuks vms
|
|
|
|
lri
huviline
Registreerunud 05.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.08 18:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
polstrit, ülejäänul on vahe sees), niiet ei näinud põhjust ise aretama hakata, kui spetsiaalne asi olemas. |
Tallinna noored tehnikud polnud sellistest adpteritest kuulnudki, rääkisid ka et tuleb ise saagida ja värki.
Kas ukse külge ei saa kinnitada?
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.08 18:52
|
|
|
Asja iva selles ongi, et vahe jääb uksepolstri ja kõlari vahele kuna originaalkõlari kinnitused on nii tehtud, et kõlar jääks ülessepoole
suunatuna.
Saab ikka ise ka aretada, ma ühe tegingi ise.. 10mm vineerist rõngas, see kruvidega kinni + siis vahed lasksin silikooni täis, kuigi ilus ei jäänud
aga mängis hästi, teist ei viitsinud teha, niiet vaherõngad poest parem osta.
|
|
|
|
RiderS
huviline
Registreerunud 22.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 '94 Avant
|
postitati 04.07.08 18:59
|
|
|
me oleme tavaliselt teinud puidust rõngad, ning oleme ka paigaldanud 16,5cm kõlarid uste külge
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.07.08 10:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RiderS
me oleme tavaliselt teinud puidust rõngad, ning oleme ka paigaldanud 16,5cm kõlarid uste külge |
Jaa ikka on saladus, kuidas see esteetiline välja hakkab nägema ja üldse kuidas ?
|
|
|
RiderS
huviline
Registreerunud 22.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.07.08 10:50
|
|
|
kõlar jäi polstri taha, polster jäi nii nagu ta tehasest tuli. pole kyll parim varjant kuid oli vaja niimoodi teha. sai kõik ära tihendatud ning heli
jäi hea.
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.07.08 13:35
|
|
|
Mõni pilt ehk tööst?
|
|
|
|
RiderS
huviline
Registreerunud 22.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.07.08 17:25
|
|
|
kahjuks pilte pole pakkuda, ei tule koguaeg meelde, et võiks pilti teha ning siis ei jõuaks tööd ka teha kui koguaeg kaameraga ringi käija.
|
|
|
|
uunp
huviline
Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.08 11:17
|
|
|
proovi nii: pane hea headunit(makk) ja kõik audi originaalkõlarid korraliku võimu taha ning kerge subwoofer ja asi suht ok. Sõber tegi nii ja võiks
öelda, et väga hea säästuprojekt!
endal praegu S4-l samamoodi pandud ja ütleks et audi kõlarid nagu peakski võimu taga olema. väga hästi mängivad ja üllatavalt puhas..
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.08 14:43
|
|
|
Samas kui Sa vaatad neid originaal kõlareid - mid-woofer on 4" ja RMS äkki 20W, siis minu arvates on mõttetu neile veel võimendi vahele panna. Enne
ostaks võimendi asemel kasvõi uued kõlarid, mille paneks esialgu maki taha, kui võimu pole.
Muidugi ma ei väida, et võimendiga ei hakka orig kõlarid paremat häält tegema, aga lihtsalt kasutegur on väga väike.
Kuid eks see ole maitse asi - kes hindab kõrgelt kriiskavat heli, kes madalat jne.
|
|
|
lri
huviline
Registreerunud 05.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.08 16:15
|
|
|
Panin ka siinsete soovituste järgi DLS R5A kompod koos võimendiga, kuid kogu see ukse polster ja värk vibreerib ja pläriseb kaasa niiet tulemus ei ole
küll see mida ma ette kujutasin.
Mis te selle polstrialuse porolooni moodi asjaga teinud olete, kas üldse ära visanud või on veel mingeid ideid? Endale tundub et see sahistab ka
tuulega kaasa seal, kõige etem vist oleks see polstri külge kinni liimida?
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.08 19:30
|
|
|
Minul on see polstrialune asi alles, peaks olema tolmukaitse.
Ja vibratsiooni ma küll uksest oluliselt ei kuule, pigem tunnen jalgadega. Mina küll ei kurda.
Muidugi on mul tehtud ustele täis nn naginaeemaldus, ehk kõik polstri osad mis kuhugi vastu lähevad, on pehme liimitava riidega üle kaetud. Samas ka
enne seda ei plärisenud.
Äkki on Sul midagi lahti jäänud?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 14 |