Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: kompuutri juhtmete yhendamine (Vastuseid: 76 | Vaatamisi: 9539)
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 25.10.08 11:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Algselt postitas: OnuJack
Edu meisterdamisel!

Jaak

jätkan oma veidrate küsimuste saagat: kuna armatuuri all juhtmepundis ei leidunud ühtegi juhet mis meenutaks võimalikku küttekulu oma, siis arvatavalt pean ikka ajust selle ise vedama. oskad sa öelda milline pistik ajupoolses otsas on või kuidas seda kõige paremini sinna kinnitada.
teaks elfasse juhet tooma minnes vajadusel selle ka kaasa hankida.

ps: ega sa enda masina kellasid maha pole veel kakkunud, too euroopa koodikaart huvitaks ikka veel :)

hetkel tegelen sellega :)

ühendamise kohta saad infot siit: link

Kuna enda omal oli punases pistikus see pin 10. siis oletan, et kui sul seal on punane pistik (peaks keskmine olema) siis peaks pin 8 olema bensukulu signaal. Ise tegin nii, et lõikasin ettevaatlikult varjestuse ära natuke ja torkasin lisajuhtme varjestamata juhtme kiude vahel läbi. Kui jootekolb käepärast siis võid ka üle joota kui julged :p

Seal juhendis on ka kirjas, kust tehasevalmiduse üleks peaksid leidma...

pildid saatsin sulle profiilis olevale meilile

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 25.10.08 12:21 Tsiteeri

tänud piltide eest :)

kuna mul on üks B4 euro koodikaardi ühe poole pilt, siis sinu pildid aitasid mind praegu vägapalju edasi(kuigi sinu koodikaart ei kattu kuidagi b4 omaga)

nimelt, sinu koodikardil on mõlemad pooled identsed(peegelpildis vastavalt), ning ma kahtlustan, et need läbivad augud tegelikult ühendavad mõlema poole klemme.
õhtul kui enda masina bensiinikulu juhet vedama hakkan siis kontrollin selle üle. kui mõlemad pooled on vastavalt identsed, siis sellest ühe poole pildist piisab, et endaoma euroopa standartidele vastavaks modifitseerida:D

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 25.10.08 15:22 Tsiteeri

Sai siis uus küttekulu juhe veetud - 1,5 asemel 0,5 mm läbilõikega. Mitte midagi ei muutunud. Vaatasin üle ka selle tahhokat liigutava mähise - see S4jal täpselt sama koodiga kui 100. Niiet seal pole ka vahet. Ainuke erinevus oli trükiplaadil, seal kivil kood teine. Aga seda ise vahetada ei julge.
Kokkuvõtvalt arvan, et S4 kellade töölesaamine 2,8l V6 mootoril on minule pisut üle mõistuse. Tuleb hakata ikka sama mootoriga masina kompuutriga kellasid otsima. Aga see tegevus nagu nõela heinakuhjast otsimine :)

Hannes

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.08 15:49 Tsiteeri

lihtsalt täiendan teemat: tõin just oomipoest kaabli kiirühendusklemmi, ajusse minevat juhet ei pea pooleks lõikama, vaid saab selle ilusti sinna kõrvale pookida
http://www.oomipood.ee/t_pics/832058.jpg
http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=SPLICE-RED

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 25.10.08 16:11 Tsiteeri

Need kiirühendusklemmid ei aita sinna tumedasse kohta ka mitte.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.08 16:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
on siis alternatiivi? tinutama ei saa hakata, sest pole auto läheduses elektrit. lihtsalt juhtme kiudude vahele suramisest peaks ikka parem olema.

Et oleks raskem!
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.08 18:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
on siis alternatiivi? tinutama ei saa hakata, sest pole auto läheduses elektrit. lihtsalt juhtme kiudude vahele suramisest peaks ikka parem olema.

läbi ma ei ole midagi lõiganud...

Võid ka nii teha, et võtad pistikust õige klemmi välja ja paned uue klemmi asemele - uus klemm on juba kahe juhtmega. Üks see, mis originaalis on ja teine siis see, mille kompuutrisse viid. Jootmist ei ole vaja sellisel juhul.

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.08 18:36 Tsiteeri

Tsitaat:
tänud piltide eest :)

kuna mul on üks B4 euro koodikaardi ühe poole pilt, siis sinu pildid aitasid mind praegu vägapalju edasi(kuigi sinu koodikaart ei kattu kuidagi b4 omaga)

nimelt, sinu koodikardil on mõlemad pooled identsed(peegelpildis vastavalt), ning ma kahtlustan, et need läbivad augud tegelikult ühendavad mõlema poole klemme.
õhtul kui enda masina bensiinikulu juhet vedama hakkan siis kontrollin selle üle. kui mõlemad pooled on vastavalt identsed, siis sellest ühe poole pildist piisab, et endaoma euroopa standartidele vastavaks modifitseerida:D

Selle jutu peale käisin koodikaardi testeriga üle ning sinu arvamus peab paika - klemmid on ühenduses läbi selle augu...

See ühe poole pilt mis sul on, on siis samasuguse skeemiga nagu see mille sulle saatsin? Kui jah, siis peaks kindlasti toimima...

OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.08 18:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hannespoiss
Sai siis uus küttekulu juhe veetud - 1,5 asemel 0,5 mm läbilõikega. Mitte midagi ei muutunud. Vaatasin üle ka selle tahhokat liigutava mähise - see S4jal täpselt sama koodiga kui 100. Niiet seal pole ka vahet. Ainuke erinevus oli trükiplaadil, seal kivil kood teine. Aga seda ise vahetada ei julge.
Kokkuvõtvalt arvan, et S4 kellade töölesaamine 2,8l V6 mootoril on minule pisut üle mõistuse. Tuleb hakata ikka sama mootoriga masina kompuutriga kellasid otsima. Aga see tegevus nagu nõela heinakuhjast otsimine :)

Hannes

Tekkis väike mõte - kas sul nendel kelladel kodeerimiskaart on olemas? Kui jah, siis vb olla annab selle vahetamine tulemust.

Uuri kasutaja Westa käest, et mis ta täpselt tegi...

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.08 18:58 Tsiteeri

Tsitaat:

Selle jutu peale käisin koodikaardi testeriga üle ning sinu arvamus peab paika - klemmid on ühenduses läbi selle augu...

See ühe poole pilt mis sul on, on siis samasuguse skeemiga nagu see mille sulle saatsin? Kui jah, siis peaks kindlasti toimima...
skeem pole samasugune.
sinuomal on ühenduses 1-6, 8 ja 10. lahti on vastavalt 7, 9 ja 11.
b4 koodikaardil on ühenduses 1-3, 8, 10 ja 11. lahti on 4-7 ja 9. kuid sellejärgi saan enda kaardi vastavaks teha, vaja ühendada klemmid 2 ja 3.

Et oleks raskem!
westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 25.10.08 21:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Edu meisterdamisel!

Jaak

jätkan oma veidrate küsimuste saagat: oskad sa öelda milline pistik ajupoolses otsas on või kuidas seda kõige paremini sinna kinnitada.
teaks elfasse juhet tooma minnes vajadusel selle ka kaasa hankida.

Apiiiiiiiiii, kas tõesti on raske lugeda teemaga seoses erinevad postid läbi???
Kur.t sellest juttu olnud mitmes erinevas teemas!!!
Minumeelest küsimus: (kust ma leian kollase küttejuhtme?) Ja vastus 100x olnud ( kollane juhe on B4 aga C4 on sinine valge triibuga)
JA EI NÄE inimesed või ei taha näha

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.08 22:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: westa
Apiiiiiiiiii, kas tõesti on raske lugeda teemaga seoses erinevad postid läbi???
Kur.t sellest juttu olnud mitmes erinevas teemas!!!
Minumeelest küsimus: (kust ma leian kollase küttejuhtme?) Ja vastus 100x olnud ( kollane juhe on B4 aga C4 on sinine valge triibuga)
JA EI NÄE inimesed või ei taha näha
Apiiii kas on niivõrd raske aru saada, et ma küsisin sellekohta kuidas on kõige parem kinnitada lisajuhet ajupoolsesse otsa?

Et oleks raskem!
westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 26.10.08 07:54 Tsiteeri

Tsitaat:
[küsisin sellekohta kuidas on kõige parem kinnitada lisajuhet ajupoolsesse otsa?

Arvestades autos olevat niiskust, olen mina aru saanud, et ainuke lahendus on joota:)
Kõik need kiirühendused on sõna sõnalt kiirelt külge,kiirelt oksudeerub ja kiirelt peetis

OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.08 11:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: westa
Tsitaat:
[küsisin sellekohta kuidas on kõige parem kinnitada lisajuhet ajupoolsesse otsa?

Arvestades autos olevat niiskust, olen mina aru saanud, et ainuke lahendus on joota:)
Kõik need kiirühendused on sõna sõnalt kiirelt külge,kiirelt oksudeerub ja kiirelt peetis

oleneb kõneall olevast juhtmest läbi jooksvast pingest ka see oksüdeerumise teema - enda teada vähemalt. Kuna kõne all olevast juhtmes on väga madal pinge, siis ei tohiks probleemi tekkida. Parandage kui eksin

Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.08 19:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Hannes

Tekkis väike mõte - kas sul nendel kelladel kodeerimiskaart on olemas? Kui jah, siis vb olla annab selle vahetamine tulemust.

Uuri kasutaja Westa käest, et mis ta täpselt tegi...

Küsimus siis järgmine. Mis see kodeerimiskaart on? Kas see, mis asub kellade taga paremal kui tagant vaadata? Seal S4-ja kelladel miski pesa jah kus kaart sees. Minu masina originaalkelladel polnud seda pesagi, kaardist rääkimata. Ole hea, ja anna teada kas räägime samast asjast :)

Hannes

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.08 21:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Küsimus siis järgmine. Mis see kodeerimiskaart on? Kas see, mis asub kellade taga paremal kui tagant vaadata? Seal S4-ja kelladel miski pesa jah kus kaart sees. Minu masina originaalkelladel polnud seda pesagi, kaardist rääkimata. Ole hea, ja anna teada kas räägime samast asjast :)

Hannes

Oletan, et räägime jah. See kodeerimiskaart on vast ainult kompuga kelladel olemas - enda vanal, millel on vaid Autocheck ei ole seda igatahes.

Võin sulle enda omast pildid saata. Võimalik, et kui enda oma samasuguseks teed, siis hakkab õigesti toimima.

Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.08 14:37 Tsiteeri

Nonii, tegin kellade kodeerimiskaardi samasuguseks. Kompu hakkas tõesti õigeid numbreid näitama. Tänud igatahes. Saaks selle tahhoka ka veel õigeks.

Hannes

OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.08 19:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Nonii, tegin kellade kodeerimiskaardi samasuguseks. Kompu hakkas tõesti õigeid numbreid näitama. Tänud igatahes. Saaks selle tahhoka ka veel õigeks.

Hannes

Tore tõdeda seda! :)

Teoreetilisele peaks olema võimalik väikese takistiga seda sättida. See nõel liigub ju vastavalt pingele mis mähises on... Väikeste mõõtmiste ja arvutuste tulemusena peaks täitsa võimalik olema välja selgitada kas takisti aitaks ja milline täpselt...

Jaak

ggsizask
huviline

Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 c4 2.0, audi a6 c5 4.2 quattro

postitati 05.04.10 17:27 Tsiteeri

Ei hakkanud uut teemat tegema, aga huvitab kas audi 100 c4 2,0 74 kw 92 aasta saab paigaldada kompuutriga kellad (et ikka tööle ka hakkaks)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.10 17:50 Tsiteeri

Oletan, et saab - kindlaid andmeid sellest kahjuks ei ole :)

Küsin kindluse mõttes:

Kompuutri all pead silmas teekonna arvestajat + autocheck süsteemi või ühte neist eraldi?

Kõige suuremad takistused on tahhomeetri näidu õigeks saamisega ja teekonna arvestaja jaoks silindrite arvu õigeks sättimisega.

Kui plaanis asi ära teha, siis soovitan sama mootoriga masinalt otsida kellad - sellisel juhul peaks vahetus suht valutu olema.

Vaja vaid bensukulu signaali ots üles leida (74kw mootori kohta ei ole mul kahjuks andmeid). Ülejäänud asjade kohta on foorumis infot piisavalt :)

Edu!

Tsitaat:
Algselt postitas: ggsizask
Ei hakkanud uut teemat tegema, aga huvitab kas audi 100 c4 2,0 74 kw 92 aasta saab paigaldada kompuutriga kellad (et ikka tööle ka hakkaks)

ggsizask
huviline

Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.10 17:57 Tsiteeri

Ma pigem pidasin silmas jh seda teekonna arvestajat ja besnu kulu näitajat jne. Minu arust nii et 4 ja 5 silindriga mootoritel pole vahet, st et tahhokas peaks õigesti näitama, sest kuskil kellade taga ma nägin et oli valida kas 4/5 või 6 silindriline.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.10 18:06 Tsiteeri

Kahjuks mul ei ole selles osas kogemust 4/5 silindriliste masinatega. Ma igaks juhuks uuriks ennem täpselt järele. Tean kasutatakse kodeerimiskaarti, mis on erinev vastavalt mootorile.

Kas lugesid käesoleva teema läbi?

Tsitaat:
Algselt postitas: ggsizask
Ma pigem pidasin silmas jh seda teekonna arvestajat ja besnu kulu näitajat jne. Minu arust nii et 4 ja 5 silindriga mootoritel pole vahet, st et tahhokas peaks õigesti näitama, sest kuskil kellade taga ma nägin et oli valida kas 4/5 või 6 silindriline.

ggsizask
huviline

Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.10 18:17 Tsiteeri

Ma heitsin oleval teemale pilgu peale jh ning see kodeerimine jäi ka silma.

altsu00
huviline

Registreerunud 31.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 2013 3.0 TDI

postitati 18.10.12 11:27 Tsiteeri

Ei hakanud uut teemat tegema, mul mure samuti C4 kompuutri ühendamisega.

Masinaks on A6 2,5 tdi 103kw. Külge läksid S6 2,2T kellad koos kompuga. Ühendasin ära ka kompukangi ning võtsin kütusekulu signaali kundepoolsest releede karbist. Punane pistik ning sealt sinine juhe musta triibuga.

Mure:
Kütusekulu näitab väga valesti. Linnas kulub näidiku järgi u. 16 liitrit 100 km peale. Reaalselt jääb see kulu tegelikult 7 kanti linnas.;)

Kas kompuuter on vaja samuti ära seadistada kaabli abil? Kas 103kw dislal saab kompuuter signaali pildil olevast kohast?
http://images26.fotosik.pl/225/b85a3b45d551f83b.jpg
Kasutasin kasutaja "rocket" pilti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 18.10.12 11:38 Tsiteeri

Arvutiga on vaja üle käia , et kulunumbrid õigeks saada.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.2% - SQL: 57.8%]