Lehekülgi: 1 2 3 |
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
postitati 30.08.08 15:20
|
|
|
Ostsin minagi omale Tuff-Stuffi ... Väga pro värk on, nõuab ainult mitmekordset puhastust. 1 korraga ei saa kohe kõike soga välja, aga teise või
kolmanda korraga teeb väga head tööd.
Mina kasutasin mustuse välja pressimiseks/nühkimiseks puuvilla lina. (Vana voodilina on väga hea, kuna pabertaskurätikud/salfretkad kipuvad kergesti
tükke välja ajama).
|
|
|
blizzard1
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.05.09 20:55
|
|
|
LOCTITE super Schaum on ka hea vahend ja jätab hea lõhna, võib teha nii tekstiili kui ka plastikut
|
|
|
TiTa
huviline
Registreerunud 18.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.8 Q Avant, BMW 525TDS E39
|
postitati 28.05.09 11:56
|
|
|
Ma sooviks ka enda rimakal istmed survekaga üle lasta aga mul on istmete sees turvapadjad
kas need võivad vett ka saada.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 28.05.09 12:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TiTa
Ma sooviks ka enda rimakal istmed survekaga üle lasta aga mul on istmete sees turvapadjad
kas need võivad vett ka saada. |
Parem kui ei. Ehk annab iste laiali võtta, riie pesumasinasse visata ja poroloon survekaga läbi pesta?
|
|
|
TiTa
huviline
Registreerunud 18.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.8 Q Avant, BMW 525TDS E39
|
postitati 29.05.09 05:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tsitaat: | Algselt postitas: TiTa
kas need võivad vett ka saada. |
Parem kui ei. Ehk annab iste laiali võtta, riie pesumasinasse visata ja poroloon survekaga läbi pesta? |
Aga myl see riie jookseb selle airbagi plastik korpuse taha ja seljatoel on ka plastik kate ees, ma üritasin sinna näppe taha ajad aga need nii kinni
et ei julend kangutada.
|
|
|
Heinakuhi
huviline
Registreerunud 03.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3E Avant 1994
|
postitati 30.05.09 07:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Ise ei viitsinud küll keberneerida, istmed masinast välja, hõõrusin harjaga fairy ja mingi vaibapuhastusvahendi sisse, leotasin neid mõnusalt ja siis
survekaga lähedalt kogu psk välja. Jube elu tuli istmest välja tänu survepesurile Istmed päikse kätte välja ja propeller kah veel peale puhuma. Järgmisel päeval olid nii kuivad, et kõlisesid |
Tõsi ka või ? Siiani ei mingit hallitust ?
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 30.05.09 08:48
|
|
|
Tõsi tõsi, olen enda istmeid ka juba 2x niimoodi pestnud. Probleemi pole
|
|
|
linnapoiss79
huviline
Registreerunud 17.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi80
|
postitati 31.05.09 17:38
|
|
|
ise tehtud hästi tehtud
Mina võtsin istmed seest välja ja pesin vannis ära. Pärast panin tööjuures autosse puhuri, aknad õrnalt irvakile ja siis päev kuivsid ja istmed nagu
uued. Tuli ikka mõnusat sitast vett sealt seest.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
Heinakuhi
huviline
Registreerunud 03.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3E Avant 1994
|
postitati 31.05.09 18:17
|
|
|
Mina kardsin, et nii tehes, nagu teie hakkab kohe hallitama vm. Siis peaks ka nii tegema. Praegu kuumad ilmad ka ju. Välja tuule kätte kuivama jne.
vann olemas. kahjuks mingit survepesu masinat ei ole.
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 07.11.11 18:14
|
|
|
Kuna ilmad on külmad juba siis nädalavahetuseks Tallinnasse töökoha kontori ette jäänud auto aknad nägid kõik pühapäeval töö bussiga linna jõudes ja
kontori ette sõites välja nagu oleks toon, kondents-kile peal Kui ei
taha toonklaasi asjade varjamiseks panna siis viska ämbriga vett autosse ja aknad kinni).15 min läks aega et soojendust täisvõimsusel aknale lastes
pilt sõidukõlbulikuks muutuks. Nüüd sai eile veel üks 10 tunnine kuivatusraund tehtud ja tänaseks viskasin veel kõik matid jne välja ja teen veel ühe
10 tunnise raundi sest terve auto siiski ujus pesust. Ühesõnaga 3x10 on 30 tundi tavalise Zoja Puhuriga mässamist Garanteeritud - Suvel oleks teine
asi.
XZN M16
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 26.03.12 19:13
|
|
|
Vana teema aga Tuff-Stuffile 10/10.
Enda heleda sisuga E38 sain seest nagu uueks ainult nahale ei tohi ajada seda, kuna söövitab nahavärvi. Lappideks võtsin Motip pehmed poleerimislapid,
et tulemus oleks perfect.
Eniveis Kuressaarest olen otsinud seda aga pole leidnud, kui vaid kuskilt leiaks. Tartus on 100% olemas Fixuses mis Jazzi juures, hind mingi
7.50€..Jälle Tartu lähen võtan terve kasti
Võiks öelda et suhteliselt haige asi, kuna puhastab nii hästi.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |