Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 8 |
aigar
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo
|
postitati 29.03.08 19:04
|
|
|
tahaks ka oma 99a. a4'le kompuutrit peale saada. On seda keegi juba teinud? Saab seda üldse panna? Äkki mingi õpetus või midagi sellist?
|
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 '96 ABK
|
postitati 06.04.08 17:57
|
|
|
Jäi ka see teema silma, ja küsia suu pihta kah ei lööda. Auto on sigarkerega 100 2.3 mootoriga. Kas on võimalik panna kompuutri plokk juurde
kelladesse. Lammutanud neid küll, aga ei tule praegu meelde, kas see "pime" seal ees käib ära? Või peab kogu kupatuse panema kompuutriga variandi
oma. Ja nt kas mingi 1.8 mootoriga variandi pealt pärit kompu plokk sobib ka 2.3 mootorile??
joyrider
|
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 '96 ABK
|
postitati 07.04.08 18:16
|
|
|
Ja veel, kas a100le läheb ka nt a200 kompu. Mul praegu autocheck, kas see säilib või jääb tagant ära. Pähi küss on siiski kas kompu plokk on eraldi
lisatav ja kas sobivad ka teiste mootoritega autode omad.
EDIT: uuema kerega 100 kompu sobib sigarile?
joyrider
|
|
|
|
Matu100
huviline
Registreerunud 01.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3 2001a
|
postitati 06.05.08 19:09
|
|
|
minuteada sobib ainult 5 pütase kompu ja eraldi ei saanud panna oli vaja koos kelladega vahetada 200 kellad peaksid sobima
|
|
|
N!ke
huviline
Registreerunud 27.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.05.08 13:50
|
|
|
Küsimus: A6-le 98a. 2.4Q(kompuutrita) panna kellad kompuutriga, hakkab tööle?
|
|
|
Originalstw
huviline
Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion
|
postitati 27.05.08 16:48
|
|
|
ei hakanud uut teemat tegema sest küsimus täpselt sellest teemast aga auto teine. autoks on 100 c4 2.6 eelnevalt oli tavaline armatur ilma
autocheki ja komputa aga pärast vahetust sai koos autocheki ja kompuga. autochekil vilguvad imelikud tuled mis ei tohiks tegelt vilkuda ja kas 100-del
on ka see kollane ots lihtsalt armaturi taga vedelemas? või peab selle jaoks aretama hakkama?
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 28.05.08 08:18
|
|
|
kollast otsa sa sealt ei leia ja kelladele tuleb lisada üks lisa mas et autochek normaalselt tööle saada mis pinnialla seda hetkel ei mäleta
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.08 19:19
|
|
|
kes on nõus ühe pdf-i üles laadima kuskile, et teistega jagada saaks? Tegemist väga lühikese juhendiga seoses kompu juhtmete ühendamise ja bensukulu
signaali otsa leidmisega.
Kes aidata saab, andke märku.
Saadan materjali meeleldi meilile ja siis saab siia lingi lisada...
Materjal sai kokku pandud siis, kui enda C4 sai kompu lisatud
e-mail: jvilonov(at)hot.ee
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together...
|
|
|
|
kaints
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100 2,8 quattro ja 90 2,3 quattro
|
postitati 29.05.08 20:15
|
|
|
Saan ka natu abiks olla. Panin enda 2.8q audi 100-le mingid a6 kellad koos kompuga. Vahetasin voltmeetri õlirõhu näidiku vastu ja ABS-i probleemile
leidsin ka lahenduse.. Praegust tahokas veel valetab kuna pole aega olnud diagnostis käija. Pilte ei teinud, aga häda korras võin maha kakkuda ja
pildid teha ,kui midagi on vaja näidata.
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
Originalstw
huviline
Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion
|
postitati 30.05.08 10:38
|
|
|
ai nüüd läks segaseks. räägite äkki rumalale ka ära mida see pin tähendab ja kuidas seda kust saab? ja keegi ütles veel et piniga saab ka autocheki
paika
|
|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.08 13:38
|
|
|
pin=klemm
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 30.05.08 13:46
|
|
|
oskab keegi öelda kui erinevad on B4, B3 ja C4 kompuutrid, huvitaks just autocheckiga variantide omad. kas need on omavahel vahetatavad, või mitte?
sama ka B4 ja C4 kangide kohta
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.
|
postitati 30.05.08 14:04
|
|
|
Kompuutrite ja autochecki erinevuste kohta ei oska 8elda, aga juhtkangid ei sobi. V2hemalt koik koos mitte, sest see auk kuskohast roolisammas l2bi
l2heb on erineva suurusega
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.08 19:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Hannespoiss
Kompuutrite ja autochecki erinevuste kohta ei oska 8elda, aga juhtkangid ei sobi. V2hemalt koik koos mitte, sest see auk kuskohast roolisammas l2bi
l2heb on erineva suurusega |
peaks olema võimalik ka vaid kang ümber tõsta. Selleks vaja väheke näpuosavust ja kannatlikust.
Endal sai püsika kang niimoodi külge pandud.
kompuutrile ei hakanud kangi otsima - tegin väikese lülitite paneeli (kolm väikest ümmargust nupukest moodustavad kolmnurga) ühest pimedast lülitist
mis on keskkonsoolis. Jäi teine täitsa viisakas ja on punase taustavalgusega. Kui kellegil huvi võin pilti teha ja lähemalt rääkida kuidas seda asja
tehtud sai. Tunduvalt odavam, kui kangi ostmine - kokku läks vast 60,- eeki
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together...
|
|
|
|
Athlon
huviline
Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3
|
postitati 01.06.08 12:46
|
|
|
Mul selline küsimus, et on kompuuter ja on kang ning täna sain juhtme ka nende vahele kuid ei toimi asi millegipärast ikkagi. See kollane juhe on mul
ajusse viimata. Kas sellepärast võib ka mitte töötada ? Mul ei vaheta neid erinevaid näite seal. Või tuleb selle jaoks veel mingi juhe eraldi kuhugi
vedada ?
Ja teine asi, et kas 2,3 -el on see kollane juhe armatuuri all olems või tuleb see ise vedada ? Enne mul kompuutrit peal ei olnud. Tänud
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 01.06.08 15:29
|
|
|
aga kas autocheckiga 100/A6(S4/S6) kompuutrid sobivad B4 külge või pole seda keegi katsetanud?
teine küsimus millele ei hakanud uut teemat tegema: kas keegi on teinud enda autole Malfunction Indicator Lamp - MIL nimelise märgutulukese.
funktsionaalsuselt peaks asi põlema hakkama, kui ajus on aktiivseid veakoode, ning vajadusel saab selleabil need ka välja vilgutada.
http://s2central.net/inst_clust_mil.html on täpsemalt kirjas, aga ma ei tea
kas see kehtib ka euroopa masinatele, või ainult USA omadele?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.08 10:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: athlon
Mul selline küsimus, et on kompuuter ja on kang ning täna sain juhtme ka nende vahele kuid ei toimi asi millegipärast ikkagi. See kollane juhe on mul
ajusse viimata. Kas sellepärast võib ka mitte töötada ? Mul ei vaheta neid erinevaid näite seal. Või tuleb selle jaoks veel mingi juhe eraldi kuhugi
vedada ?
Ja teine asi, et kas 2,3 -el on see kollane juhe armatuuri all olems või tuleb see ise vedada ? Enne mul kompuutrit peal ei olnud. Tänud
|
Kui tegu on avataril oleva masinaga, siis seda kollast juhet sa ei leia - see on vaid B4 puhul. Funktsioonid peaksid vahetuma ka ilma selle bensukulu
signaalita - ilmselt on midagi valesti ühendatud või kang/kompuuter vigane.
2.3 moto (K-Jetronic) puhul peaks bensukulu signaal olema klemm 21 all. Seda siis mootori ajus, mis peaks asuma kaassõitja jalgade all.
kontrolli üle kas juhtmed on õigesti ühendatud ning kas kang toimib - testriga käi üle otsad. Ühes minu eelmises postituses on olemas fail, milles
kirjas kuidas juhtmed käivad...
Edu!
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.08 10:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
aga kas autocheckiga 100/A6(S4/S6) kompuutrid sobivad B4 külge või pole seda keegi katsetanud?
|
Nii täpselt ei tea, kuid tean seda, et kangi ja kompu vahelised juhtmed on küll väheke teise skeemiga. Võimalik, et kui vidinad annab ümber tõsta (C4
ja B4 kellad vast erineva disainiga), siis ehk töötaks...
Eks proovi järgi :p
|
|
|
|
aiwwa
huviline
Registreerunud 22.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 q 2.5TDI '04
|
postitati 04.06.08 05:44
|
|
|
peale kellade vahetust sain autocheki endal korda sellega et lisasin kellade taga rohelisse pistikusse 9ndasse pinni lisa miinuse arvan et seda vaja
siis kui originaalis autochekki olemas pole
|
|
|
Athlon
huviline
Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.08 11:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: OnuJack
vedada ?
|
Kui tegu on avataril oleva masinaga, siis seda kollast juhet sa ei leia - see on vaid B4 puhul. Funktsioonid peaksid vahetuma ka ilma selle bensukulu
signaalita - ilmselt on midagi valesti ühendatud või kang/kompuuter vigane.
2.3 moto (K-Jetronic) puhul peaks bensukulu signaal olema klemm 21 all. Seda siis mootori ajus, mis peaks asuma kaassõitja jalgade all.
kontrolli üle kas juhtmed on õigesti ühendatud ning kas kang toimib - testriga käi üle otsad. Ühes minu eelmises postituses on olemas fail, milles
kirjas kuidas juhtmed käivad...
Edu! |
Ükspäev avastasin, et mul see kompuuter vahetab ise näite vahepeal. Muidu on esimene valik ees koguaeg aga nüüd sõitsin ja bensiininäidik langes
punase peale ning nii muutus ka kompuutrinäit. Liikus sinna valikusse kus on veel läbida jäänud kilomeetrid ja kui kangis reseti vajutan siis läheb
uuesti esimese peale tagasi. Aga kui ise nuppe vajutada siis ei muutu midagi. Siis ikkagi kang läbi ?
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.08 13:53
|
|
|
Ükspäev avastasin, et mul see kompuuter vahetab ise näite vahepeal. Muidu on esimene valik ees koguaeg aga nüüd sõitsin ja bensiininäidik langes
punase peale ning nii muutus ka kompuutrinäit. Liikus sinna valikusse kus on veel läbida jäänud kilomeetrid ja kui kangis reseti vajutan siis läheb
uuesti esimese peale tagasi. Aga kui ise nuppe vajutada siis ei muutu midagi. Siis ikkagi kang läbi ? |
kui punase peale läheb siis, siis ta lähebki automaatselt sinna peale et näidata kui vähe km sõita saab veel - see on selleks, et tähelepanu pööraksid
situatsioonile.
Tegelt peaks nii olema, et kui vajutad funktsiooni üles/alla siis peaks ka mõne teise funktsiooni peale minema. (minu mäletamist mööda - ei ole eriti
punase peale lasknud bensunäidikut)
Samamoodi on sellega, et kui oled üle 2h järjest sõitnud siis annab kompuuter märku, et üle kahe tunni oled sõitnud (2:00 hakkab vilkuma displey peal)
ning kui vajutad nool üles/alla siis ta liigub eelmise asja peale tagasi. (selles olen kindel)
Need üles/alla funktsiooni nupud ei tee sul siis midagi? Täiesti tummad igas olukorras? Ainult reset nupp liigutab miskit?
|
|
|
|
Athlon
huviline
Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.08 16:20
|
|
|
See kahe tunni asi on ka ette tulnud mitmeid kordi. Sain selle kangi ja kellade vahelised juhtmed b4-ja pealt. See muudab midagi ?
Ja muidu on asi täitsa tumm jah. Ei liigu kumbki nupp. Kui ise tuleb midagi ette siis tuleb aga muidu ei. Võtsin täna kellad maha veel ja vaatasin
kas juhtmed pesas kõik ja toimib kuid ei midagi.
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 8 |