Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Autor:
Pealkiri: Mis sind hetkel kõige rohkem vihale ajab? (Vastuseid: 110 | Vaatamisi: 18066)
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 16.05.14 17:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Priit86
Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
täistuled võetakse liiga vara maha ja siis hakatakse mingi poole kildi pealt vilgutama, et ma maha võtaksin. Inimesed, kelle kohta see käib, vaadake odomeetrilt kohtumiseni vahemaad ...

Mitte, et ma seda kaugelt tulede vahetamist lähide peale pooldaks, kuid kui see vastutulev mees/naine hakkas 90km/h sõites odomeetrit ka veel pimedas jälgima, oleks see ikka hea soovitus?!

Aga kuidas siis peaks saama? Kui ei saa korra kaks pilku sinna visatud, siis tuleks võtta keegi kõrvale selleks otstarbeks. Spidomeetrit ju vaadatakse, makki reguleeritakse jne, kui tundub odomeetri jälgimine liiga raske, siis tuleks äkki pimedas mitte sõita? Ühesõnaga ma ei ole sellise vabandusega absoluutselt päri:P

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 16.05.14 18:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga kuidas siis peaks saama? Kui ei saa korra kaks pilku sinna visatud, siis tuleks võtta keegi kõrvale selleks otstarbeks. Spidomeetrit ju vaadatakse, makki reguleeritakse jne, kui tundub odomeetri jälgimine liiga raske, siis tuleks äkki pimedas mitte sõita? Ühesõnaga ma ei ole sellise vabandusega absoluutselt päri:P

Äkki olid veidi liiga purjus, kui tulesi reguleerisid? Või on mõni lihtsalt liiga tundlik su tulede suhtes. :)

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 16.05.14 18:59 Tsiteeri

Uutel autodel on selle jama vältimiseks ideaalne lahendus- sensor, mis jälgib teiste autode tulesid ja vajalikul hetkel vahetab ise lähituledele ringi. Kui vastutulija on möödunud, lülituvad tuled automaatselt täistuledele ümber. Sama kehtib ka tagatulede kohta (Honda CR-V näiteks siis). Sigamugav asi ja siiani pole keegi vilgutanud, et liiga kaua oleks täistuled peal. On muidugi ka omad miinused sel süsteemil, kuid plusse on siiski rohkem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 16.05.14 19:09 Tsiteeri

See, et saan trahvi haugi püügi eest keeluajal, kuigi riigi teatajas pole sõnagi sellest, et seal veekogul keeluaeg 20maini on, kaks teist veekogu kõrval on kirjas riigi teatajas, peale minu sai veel 6 inimest, kuna kõik teadsid, et keeluaeg 15maini ja tänasest võis püüda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.14 19:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real-illusion
Tsitaat:

Äkki olid veidi liiga purjus, kui tulesi reguleerisid? Või on mõni lihtsalt liiga tundlik su tulede suhtes. :)

Reguleerisin täistulesid liiga hästi näitama? Panid vist suti pange nüüd:cool:
Aga muidugi häirivad teise auto kaugtuled, kui enda masinal liiga vara pooltuledele panna, muidugi ei näe siis ja tundub nagu teine eksiks, ise aga tuleb kaugtulesid peal hoida nii kaua kui on õige ja siis alles ümber lülitada, seniks ei sega need vastutuleva auto kaugtuled küll mitte.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 16.05.14 19:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ragnara
See, et saan trahvi haugi püügi eest keeluajal, kuigi riigi teatajas pole sõnagi sellest, et seal veekogul keeluaeg 20maini on, kaks teist veekogu kõrval on kirjas riigi teatajas, peale minu sai veel 6 inimest, kuna kõik teadsid, et keeluaeg 15maini ja tänasest võis püüda.

Kas SMSi ei saadetudki - "Tänan! Sinu Riigikassa." :P. Ja nagu kord ja kohus saabub veel äkki mailiga lisaks rahulolu/tagasiside akneet, mille täitmine ei võta rohkem kui tühised 2 minutit aega :cool:.

Ma võin ausalt tunnistada, et iga minu viimane pöördumine suvalisse asutusse on lõppenud tagasiside küsitlusega - ei oska kas nutta, naerda või vihastada :D.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.14 19:29 Tsiteeri

Tsitaat:

Infot.
Soovitan lugeda viimaseid lauseid. Ise vaidleks edasi. :)

audi_a4_v6: Kurat seda teab mis neid segab. :) Vb veidi kõrgele suunatud? Eks virisejaid leiab ka alati...

http://www.envir.ee/1183028

http://www.kalaportaal.ee/kalastuskalender-kalapuugivoistlused

Life is tough.
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.14 19:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Vb veidi kõrgele suunatud?

No täistuledest käib ikka jutt, need ongi kõrgemale suunatud ja näitavad maksimaalselt kaugele, seega see põhjus ei loe, aga võibolla jah liiga head kaugtuled:D

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 16.05.14 19:43 Tsiteeri

Tsitaat:

Hehh, pole lihtsalt sõnu. Minu meelest on need Saaremaa keskkonnakaitse tegelased ühed parajad jobud, neil on üsna lihtne nahk üle kõrvade tõmmata. Seadused on auklikud nagu sõelapõhjad ja lausa patt oleks need augud kasutamata jätta:D Siiani pole veel nende tegelaste käest trahvi saanud.

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 16.05.14 19:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Infot.
Soovitan lugeda viimaseid lauseid. Ise vaidleks edasi. :)

audi_a4_v6: Kurat seda teab mis neid segab. :) Vb veidi kõrgele suunatud? Eks virisejaid leiab ka alati...

http://www.envir.ee/1183028

http://www.kalaportaal.ee/kalastuskalender-kalapuugivoistlused

Ma igaks juhuks mainin ka, et tänu auklikele seadustele pole mina midagi seaduse vastast teinud ja austan kõrgelt seadusi mis reguleerivad kalastust ja jahindust. Jah, siseveegus tohib osadel andmetel 11maist püüda, teiste andmete järgi 16mai, no ma lendasingi täna 16 mai peale, aga mõnel veekogul eri seadused vms, kuid kuna riigiteatajas selle veekogu kohta konkreetselt pole ühtegi sõna siis ma saan vaidlustada. Kahju, et see nii halvasti on läbi mõeldud, et kalastajad peavad läbi ussi m!nni otsima millal kus ja keda tohib püüda, ma loodan, et seal keskkonna ametis ka mõistetakse, et asi on halvaste reguleeritud, luba oli mul ilusti olemas ja kõik nõuded täidetud, hinge närib ainult see, et väga hea võtt oli, see 15 minti mis püüda sai oli 5 kontakti, roovahel lihtsalt raske kätte saada. Ja kala püüan puht sportlikust huvist, vahel haruharva võtan mõne väiksema kaasa.

Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 16.05.14 21:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Priit86
Tsitaat:
täistuled võetakse liiga vara maha ja siis hakatakse mingi poole kildi pealt vilgutama, et ma maha võtaksin. Inimesed, kelle kohta see käib, vaadake odomeetrilt kohtumiseni vahemaad ...

Mitte, et ma seda kaugelt tulede vahetamist lähide peale pooldaks, kuid kui see vastutulev mees/naine hakkas 90km/h sõites odomeetrit ka veel pimedas jälgima, oleks see ikka hea soovitus?!

No sellisel juhul tahaks ma näha/teada, mida sa tunned, kui mõni lisaprosedega masin sulle 150- 200m peal vastu tuleb pimedas. Maanteel peaks see siis olema neli helkurposti vahet?!
Üldiselt ise harrastan pigem seda, et kui juba vastutulev sõiduk suurema vahemaaga tuled vahetab, teen ka mina seda.

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 16.05.14 21:14 Tsiteeri

Kaugtulede suhtes oleks viisakas lihtsalt stiil "kumb ennem alla annab". Vahetab vastusõitja, siis järelikult oli talle su tuledevihk vastuvõetamatuks saanud ja see on omamoodi märk, et aitab küll ju.

S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.05.14 04:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Siim89
Kaugtulede suhtes oleks viisakas lihtsalt stiil "kumb ennem alla annab". Vahetab vastusõitja, siis järelikult oli talle su tuledevihk vastuvõetamatuks saanud ja see on omamoodi märk, et aitab küll ju.

Reaalsuses vahetab ta tihti viisakusest tükk maad varem ja on pärast pahane, et samaga ei vastatud, kuigi ta tegeles lollusega ja vastutulev kogenum juht sai sellest aru.

Mitu korda läbijahutud teema ka tegelikult juba, ei tasu värske viha raiskamist. :)

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=105225

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 17.05.14 06:46 Tsiteeri

Praegu ajab vihale see, et nii ilusa ilmaga peab tööl passima... :mad:

KKaaleste
huviline

Registreerunud 06.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.14 13:30 Tsiteeri

Kesse ajuinvaliid oli, kes mu velje kapslid tuuri pani :D
Vôtnud siis juba kôik, krdi ajudoonor!

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.14 13:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KKaaleste
Kesse ajuinvaliid oli, kes mu velje kapslid tuuri pani :D
Vôtnud siis juba kôik, krdi ajudoonor!

Mul 4 tki üle, kui sama sugused võin ära anda. :D

Life is tough.
KKaaleste
huviline

Registreerunud 06.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.14 13:44 Tsiteeri

Tänud pakkumast aga mul jah teistsugused.

Ramm
huviline

Registreerunud 15.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Range Rover Sport 5.0L 372kW

postitati 11.12.14 21:34 Tsiteeri

D3 klaasipesuvedeliku paagi asukoht,selle ava kuju ja selle suurus, mis on ulmeliselt väike:mad:

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 12.12.14 20:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ramm
D3 klaasipesuvedeliku paagi asukoht,selle ava kuju ja selle suurus, mis on ulmeliselt väike:mad:

Lahenduse leiab alati...:D Iseasi, kas see vihahoogu leevendab :P

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.14 08:01 Tsiteeri

Mind häirib tihedalt see kui must ja rokane on meie linn ja vist kogu riik. Seda eriti talvel ning ega ka suveperiood targem pole.
Põhjus äärmiselt lihtne, tuleb tibake lund, kohe hakkatakse teedele kruusa, liiva ja soola vedama. Lumi sulab suht kohe ära aga mis saab selle puistatud rokakihiga? Nii see lihtsalt teedele ja teeservadesse jääbki.
Pesed auto puhtaks, sõidad paar km ning masin on sama hull kui enne pesu. See on see mis kohe välja paistab - kui palju aga on õhus suvel seda tolmu, mida me tegelikult pidevalt sisse hingame ning arvatavasti oma elust päevi kaotama hakkame?
Mina isiklikult oleks kõikide jäsemetega selle poolt, et seda sodi talvel autoteedele ei loobitaks. Võibolla aitaks selle poole see, kui autoomanikud hakkaksid pesula arveid linnavalitsuselt sisse nõudma? Ja samuti tegelikult ka oma tervisele raisatud kulutusi mis seotud hingamisteedega.
Vot.

-=/ nAUDIn \=-
Maik
huviline

Registreerunud 26.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 13.12.14 09:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS
Mina isiklikult oleks kõikide jäsemetega selle poolt, et seda sodi talvel autoteedele ei loobitaks. Võibolla aitaks selle poole see, kui autoomanikud hakkaksid pesula arveid linnavalitsuselt sisse nõudma? Ja samuti tegelikult ka oma tervisele raisatud kulutusi mis seotud hingamisteedega.
Vot.

Olen täiesti nõus sellega...

joost
huviline

Registreerunud 16.09.14
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.14 09:13 Tsiteeri

Juhina, kes teab kuidas autoga talvel sõita, olen ka täiesti selle poolt, et teedele midagi ei puistataks.
Kahjuks on meie liikluspildis aga väga suur hulk neid, kes ei tea üldse füüsikast midagi ja ei oska autot lumisel teel käsitleda. Mittesoolamine võrdub teatava libedusega ja siis tõuseks ilmselt suur kära, et miks linn teid libedana hoiab ja avariisi soosib.

Arvan mina. Miks nad muidu teedele kõike puistavad, ja veel suurte summade eest. Eks ikka vist üldsuse turvalisuse nimel.

Siim
huviline

Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.14 09:25 Tsiteeri

Täiega närvi ajab see soolamine! Noored juhid muutuvad järjest sõiduoskamatuteks tänu puhastele suurtele teedele ja kui satutakse lumisele kõrvalteele siis ongi õnnetus kerge tulema. Auto võib ka varsti maha kanda kuna kere lihtsalt mädaneb mis siis et Audi tsink.

yks
huviline

Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.14 11:12 Tsiteeri

Soolapaska on odavam teele loopida kui lund lükata ja ikka natuke soolata.

Aga vihale ajavad mullamutid ja see milline mu õu väljanäeb tänu nende urgitsemisele.

sir-mac
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6 4,2 Avant

postitati 13.12.14 12:36 Tsiteeri

Tuledest.
Paljud autot juhtivad kodanikud ilmselgelt isegi ei tea, millised tuled hetkel põlevad või peaksid põlema. Lihtsalt lülitatakse sisse kõik võimalikud, kui juba, siis juba.....
Aga veelgi enam häirivad mind pimedal ajal ühesilmalised, eriti maanteedel. Ja taas ei adu rooli taga vaevlev kodanik,kes kujutab ette, et ta juhib autot, miks on teed nii kehvasti näha ning miks enamjagu sõidukeid temast mööduvad, olgugi et ta lausa lendab 60-ga.

Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.6% - SQL: 58.4%]