Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi B-kere - 2. kogunemine (2013) - 4. mai (Vastuseid: 98 | Vaatamisi: 154096)
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 26.03.13 20:55 Tsiteeri

Jutt tundub huvitavana. Peab vist kõrvad lahti hoidma, aga võiks Tallinast väljas, kuskil looduskaunis kohas olla :) Arvatavasti oleksin käpp ;)

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 26.03.13 22:24 Tsiteeri

Linnas sees ma arvan et üritus olema ei saa, pigem võiks ikka eemal olla .. Eks ma pean hakkama kiirelt mõtlema mida võiks teha, kuigi sooviksin kedagi appi, kes tunneb seda ümbruskonda pisut paremini ja aitaks välja miskit tegevust välja mõelda. Kuiva parklas kogunemist ei tahaks korraldada. Aprilli keskpaigas vast peaks olema juba ka suhteliselt soojad ilmad ning kannatab ka äkki väike grillimine teha kuskil lõkkeplatsil?

Hetkel pakuksin välja 2 kuupäeva 13. aprill ja 4. mai .. kes mida arvab? Andke julgelt märku .. siiski tahaks suuremal hulgal A4 kohale saada :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 27.03.13 06:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RTamm
Linnas sees ma arvan et üritus olema ei saa, pigem võiks ikka eemal olla .. Eks ma pean hakkama kiirelt mõtlema mida võiks teha, kuigi sooviksin kedagi appi, kes tunneb seda ümbruskonda pisut paremini ja aitaks välja miskit tegevust välja mõelda. Kuiva parklas kogunemist ei tahaks korraldada. Aprilli keskpaigas vast peaks olema juba ka suhteliselt soojad ilmad ning kannatab ka äkki väike grillimine teha kuskil lõkkeplatsil?

Hetkel pakuksin välja 2 kuupäeva 13. aprill ja 4. mai .. kes mida arvab? Andke julgelt märku .. siiski tahaks suuremal hulgal A4 kohale saada :)

Pigem siis juba 13. Aprill. Milleks seda asja veel kauem edasi lükata.. :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Helina
huviline

Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008

postitati 27.03.13 06:53 Tsiteeri

:) 13 ja 20 meie A4-dele ei sobi.
Pole hullu, eks kunagi mingile kokkutulekule ikka jõuab sinikeredega :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
AIX!
huviline

Registreerunud 18.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4TQ

postitati 27.03.13 07:39 Tsiteeri

Eks üldsus otsustab, aga mina olen kahe käega grillimise poolt. Veel enam, mul kompaktne grill pagassis olemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.13 07:46 Tsiteeri

Mingit a la küsitlust ei saa keegi tekitada siia kuhu saaks märkida mingid võimalikud kuupäevad ja siis vaadata milline neist enamikele kõige sobilikum oleks (peaks olema siis sellises vormis, kus saaks valida mitu sobivat) ?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 27.03.13 12:34 Tsiteeri

13. Aprilli puhul läheb kiireks korraldamise koha pealt, 20 aprill ei sobi ka mulle. Pigem kas sellest järgmine laupäev või 4.mai.

20. Aprilli võiks heaga välistada kuna siis on SR' avalaks Haapsalus ja enamus tahavad sinna minna - kaasa arvatud mina ise.

EDIT: Küsitluse võiks tõesti keegi suuremate võimalustega tegelane tekitada teema algusesse. Variandid siis 13, 27, aprill või 4. Mai.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 27.03.13 20:31 Tsiteeri

13 :D

tarmo92
huviline

Registreerunud 14.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.9 TDI Quattro

postitati 27.03.13 21:50 Tsiteeri

13. - tuleksin ka enda seebikarbiga üritust üles võtma.

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.13 13:35 Tsiteeri

Kuna 13. aprillil endal pole võimalik osaleda ja ilm ei taha ka kuidagi soojaks veel minna, siis ma nihutan selle ürituse 27. aprilli peale. Loodame et selleks ajaks on ilmad soojad ja teed kuivad, et puhast autot kestaks ikka rohkem kui 500m.

Oodatud on siis seda puhku kõik B-seeria Audid, alates 80/90 ja lõpetades uute A4/S4/RS4-dega.

Plaanis on siis koguneda linnas mõnes suuremas parklas (hetkel veel vajab täpsustamist), seejärel liiguks seltskonnaga linnast välja, vaataks mõningaid vaatamisväärsusi ja lõpetaks siis mõnes RMK lõkkeplati juures, kus võiks ka mõningaid mänge ja võistlusi teha.

Ühesõnaga kuulutan välja 27.aprilli ja täpsem informatsioon saabub 1. postitusse.

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.13 13:51 Tsiteeri

Kahjuks kogu Aprilli jooksul on just see nädalavahetus ainuke, mis ei sobiks. Kui tõesti peaks see kuupäev veel muutuma varasemaks/hilisemaks (loodetavasti teine variant, sest väljas täitsa talv alles), siis veereks seekord ka oma Anneliga kohale. Kuid kui ei muutu, ei jää mul muud üle, kui oodata mõnd muud kogunemist. :)

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.13 16:25 Tsiteeri

Edasi võib nädala jagu lükata, aga lähemale enam 27. aprillist ei too.

Teeme siis nüüd väikese hääletuse millal tulla keegi saab kas 27.aprill või 4. mai. Kokkuvõtted teen siia postitusse Niiöelda hääletus kestab siis reede õhtuni, peale seda panen paika kindla kuupäeva.

27. aprill
- RTamm
- freeser
- aixx

4.mai
- RTamm
- R-I-X
- mkangur
- Patrick
- kevvare
- freeser
- aixx

mkangur
huviline

Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.13 17:07 Tsiteeri

4. mai- ehk on selle aja peale vähe soojem juba. Nädal siia sinna, aga siiski :)

Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero

postitati 01.04.13 20:35 Tsiteeri

04.05.13 oleksin käpp;)

TQ
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 01.04.13 20:46 Tsiteeri

Ehk tuleb veel valiku variante kui need kaks? Kahju, oleks tahtnud ka tulla, kumpki kuupäev ei sobi.

kevvare
huviline

Registreerunud 10.03.13
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.13 15:37 Tsiteeri

4. Mai oleks vast etem aga ma ei lugenud välja toimumispaika, kas otsite kuskil Tallinna lähistel või pigem kesk-Eestis kuskil ilusat kohta?

Mainin ära, et ma 100% kindel selles pole ja oleneb ka kuidas velgedega lood edasi lähevad aga muidu, kui mõni Pärnakas siit läheks tõmbaks ka vast sappa.

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 02.04.13 15:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kevvare
4. Mai oleks vast etem aga ma ei lugenud välja toimumispaika, kas otsite kuskil Tallinna lähistel või pigem kesk-Eestis kuskil ilusat kohta?

Mainin ära, et ma 100% kindel selles pole ja oleneb ka kuidas velgedega lood edasi lähevad aga muidu, kui mõni Pärnakas siit läheks tõmbaks ka vast sappa.
Mina olen suht 100% kindel, et seekord minek.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.13 13:25 Tsiteeri

Toimumispaik oleks jah Tallinna lähiümbrus.

Tanel, kumb kuupäev, kas 27. või 4. ?

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 03.04.13 14:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Toimumispaik oleks jah Tallinna lähiümbrus.

Tanel, kumb kuupäev, kas 27. või 4. ?
Mul sügavalt savi kumb päev :D Olin arvestanud juba 27-daga suht :D Ma tulen nagunii Pärnust ju spetsjomm sellepärast sinna :D

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.13 17:48 Tsiteeri

Ma panen mõlemad kuupäevad kõrva taha, kui Tallinnast väga kaugel pole(üle 50km), siis eriti vahet hetkel pole kumb kuupäev on- kaugemale ei tuleks niikuinii.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.13 22:07 Tsiteeri

Ma arvan et üle 30km eemale Tallinnast me eemale ei liigu seekord.

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.13 10:45 Tsiteeri

Kuna enamus andis hääle 4. mai peale, siis on nüüd ka kuupäev meil paigas. Nii et ootame 4. maiks palju Audi A4 ja Audi 80'd. Täpsemat infot ja kava hakkan väljastama esimesse postitusse.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 06.04.13 19:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Kuna enamus andis hääle 4. mai peale, siis on nüüd ka kuupäev meil paigas. Nii et ootame 4. maiks palju Audi A4 ja Audi 80'd. Täpsemat infot ja kava hakkan väljastama esimesse postitusse.

Tuleb suuremat sorti AC - Talgud ;) ?

Vorsprung durch Drehmoment !
RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.13 23:37 Tsiteeri

Plaanis midagi hiiglasliku pole, aga miskit siiski :)

Tahaks saada pildile iga põlvkonna esindajaid, aga eks näis kuis asi kujunema hakkab :)

kevvare
huviline

Registreerunud 10.03.13
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.13 23:40 Tsiteeri

Nüüd olen juba plaanikorda seadnud ja üritan igati kohal olla. Pärnukatega võiks siis koos startida aga eks info põhjal saab edasised plaanid luua.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.3% - SQL: 69.7%]