Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |
Janno2525
huviline
Registreerunud 13.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 V8
|
postitati 27.08.12 21:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kristoff
Tsitaat: | Algselt postitas: HardiT
Minu teada ÜV onudele jah ned LEDid väga ei meeldi, lisaks sellele on tagurdus tuled LEDid mis ei valgusta üldse hästi paras nõmedus ikka. |
C4 A6/S6 tagurdustuled ei valgustagi eriti.
Nõme, et neid kulunud sillapudinaid järjest ilmneb. Tagasilla regullvardad on üsna krõbeda hinnaga. |
Tavaliselt kipuvad minema algul välimised otsad (endal oligi nii, et välimised täiesti kutud, sisemised suht ok. Välimine Meyle ots oli mingi 20-/tk,
Lemförder umbes 40).
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 Disel.
|
postitati 28.08.12 05:47
|
|
|
See on ju täitsa loomulik,et silla osad kuluvad. Madaldus vedrude allapanekuga lihtsalt tulid need asjad välja, tuleb lihtsalt see investeering ära
teha ja ongi muretu, olin täitsa arvestanud pukside vahetusega, kui auto ostsin.
Kuidas on Teie kogemused sillastendiga, kas silllastendis peaksid nad rooli ise otseks panema ? Käisin sillastendis, lasin esisilla paika panna aga
rooli jätsid nad ikka viltu peale.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.08.12 06:02
|
|
|
Kõigepealt ikka rool otseks ja siis keeratakse rattad õigeks näitude järgi.
|
|
|
|
jyrisoo
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 1,9TDI
|
postitati 28.08.12 14:26
|
|
|
Minu teada ÜV onudele jah ned LEDid väga ei meeldi |
LEDid võid mulle tagasi saata
Vaata, et ülevaatusel esiukse klaasid alla lased ja püti tagasi paned
|
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q
|
postitati 28.08.12 14:38
|
|
|
Mina sain numbritulede LED-idega läbi ÜV-st
Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
|
|
|
|
altsu00
huviline
Registreerunud 31.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 2013 3.0 TDI
|
postitati 28.08.12 17:20
|
|
|
Huvi pärast uurin, kui palju ees % on ja kas on ka mundrionudega probleeme tekkinud?
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
|
jyrisoo
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 1,9TDI
|
postitati 28.08.12 19:49
|
|
|
Kuskil jalgadeall oli Rootsis paigaldatud automaattulede plokk, niiskemate ilmadega vahest tegi mul sama pulli.
Kile on 50%. Eelmisel sügisel rehvireidi ajal sain sugeda ka. Tavaliikluses ei juhtu midagi. Kõikidel autodel mul olnud esiuksed tehtud ja see oli
esmakordne 4 aasta jooksul.
Sahinat vaevalt LEDid tekitavad, kontrolli antennivõimendit või xenone.
Madaldus sõi mul silla ja rehvid 1 suvega ära, samas mul oli väga radikaalne drop ka. Üle lamava politseiniku pidi nurga all sõitma. Peale tõstmist
sai sild korraliku remondi.
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.08.12 06:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jyrisoo
Kuskil jalgadeall oli Rootsis paigaldatud automaattulede plokk, niiskemate ilmadega vahest tegi mul sama pulli.
Kile on 50%. Eelmisel sügisel rehvireidi ajal sain sugeda ka. Tavaliikluses ei juhtu midagi. Kõikidel autodel mul olnud esiuksed tehtud ja see oli
esmakordne 4 aasta jooksul.
Sahinat vaevalt LEDid tekitavad, kontrolli antennivõimendit või xenone.
Madaldus sõi mul silla ja rehvid 1 suvega ära, samas mul oli väga radikaalne drop ka. Üle lamava politseiniku pidi nurga all sõitma. Peale tõstmist
sai sild korraliku remondi. |
Tuleb uurima hakata.
Mis puutub silda siis, tagumised stabika kondid läbi, kaldergull vardada läbi, tagumised õõtsa puksid vajad vahetust, esisillas on enamvähem Ok, kuigi
midagi jäi ikka kolksuma peale pukside vahetust.
Muidugi ei mõika ka ma seda, miks piduriklotsi andurid ees on läbi lõigatud ? Kui ma keeran juhtmed omavahel kokku kas siis peaks aramtuuris see märk
ära kustuma ?
Mis puutub madaldusse, siis ka mul käivad vahest need metallist krnosnad vastu lamavatmenti
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
bomba400
huviline
Registreerunud 19.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi RS6 7.5 P
|
postitati 29.08.12 09:45
|
|
|
Mis puutub silda siis, tagumised stabika kondid läbi, kaldergull vardada läbi, tagumised õõtsa puksid vajad vahetust, esisillas on enamvähem Ok, kuigi
midagi jäi ikka kolksuma peale pukside vahetust.
Kalderegull vardad võid ju pur puksist panna.
Mul toorikud olemas ja saan lasta teha.
Muidugi ei mõika ka ma seda, miks piduriklotsi andurid ees on läbi lõigatud ? Kui ma keeran juhtmed omavahel kokku kas siis peaks aramtuuris see märk
ära kustuma ?
Jah, siis kustub armatuuris märk ära.
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
|
pint
huviline
Registreerunud 18.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.12 19:27
|
|
|
Tglt võrega on see deolo,et vanavõre pealt on audi märk hetkel puudu selle pärast saigi see "tuning" võre sinna pandud
Mis puutub tahmamisse siis, lont on korralik, siis kui pähe anda ,kuna see on ju chipitud. Vahest saab ikka mõnele "nahka teha", kes liiga taha
ronivad. |
Minu arust see võre on küll lahe.Etem kui need võrgumoodi võred.
Ma annan oma originaali sinule sa oma must minule
|
|
|
Mikkk
huviline
Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 + A6 C7
|
postitati 14.09.12 20:12
|
|
|
Läbisõit on sul jah ikka päris korralik selle ajaga. Loodame, et saad sillamured lahendatud. Käi kindlasti seal sillastendi asjapulkade juures ära ja
nõua rooli otseks panemist - see on elementaarne enne silla paikakeeramist.
Konks ju praktiliselt tutikas, miks ei peaks vastu pidama - 1400 kg polnud mingi probleem
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.12 17:41
|
|
|
No nii !
Ülevaatus lõpuks ametikult olemas, selleks tuli ära teha:
* Tagumine pütt tagasi alla keevitada. (Kiiruga sai esiveolise pütt ostetud, nii et nokitsemist oli rohkem)
* Esiustel toonkile maha kakkuda.
* Käispiduril parempool ei võta korralikult, pingutasin trossi natuke. Nüüd on plaanis tagumised supprotid üldse välja vahetada, kuna nii on lihtsam
ja tean,et saan korralikult toimima. Ühtlasi saan ka pidurivedeliku ära vahetada.
Nii,et ma ei tea, kuidas häära Jyrisoo varem ülevaatusel käis. Paneb mõtlema,et kas see kõik on seda väärt.
Sild on ka kolisema hakanud, vähemalt on mille kallal nokitseda.
Endiselt ei ole pihta saanud miks põleb aramtuuri tuli,et üks prin on läbi, kuigi kõik on terved ja põlevad. Imelik. Ilsmetl on mingi ebapäedv isik
xenodi juhtmesikuga mängidu. Kahtlane on ka see,kui lülitan täistulede peale, mis on ka xenodi, siis sõites lükkab spidomeetir seieri korraks alla.
(Mingi korralik porr on seal tehtud) Lisaks on jama ka piduriklotis anduriga, lühistasin omavahel,siis mõneks ajaks jäi vait nüüd aga jälle
piikusb.
Kui keegi Tartust tahab mind elektri jamadega aidata siis ootan, kuna parem on asi jätta ikka asjatundjale.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 19.10.12 18:07
|
|
|
See spidomeetri langemine täistuledele lükates on tavaline asi nende c4-jadel, mul mõlemal c4 sama jama ja ei aita ka see kui releed tuledele vahele
panna.
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 19.10.12 18:58
|
|
|
Mõlema pikalt omatud C4-jaga seda täistuledele lülitamisel spido langemist ei ole. See piduriklotsi märgutule asi on ikka nende kokkuseotud juhtmete
teema. Need tinuta parem kokku ära.
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 19.10.12 22:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Janno2525
Tsitaat: | Algselt postitas: Kristoff
Minu teada ÜV onudele jah ned LEDid väga ei meeldi, lisaks sellele on tagurdus tuled LEDid mis ei valgusta üldse hästi paras nõmedus ikka. |
C4 A6/S6 tagurdustuled ei valgustagi eriti.
Nõme, et neid kulunud sillapudinaid järjest ilmneb. Tagasilla regullvardad on üsna krõbeda hinnaga. |
Tavaliselt kipuvad minema algul välimised otsad (endal oligi nii, et välimised täiesti kutud, sisemised suht ok. Välimine Meyle ots oli mingi 20-/tk,
Lemförder umbes 40). | Taga kondid
erinevalt teist ei ole mina suutnud terve elu neid veel läbi sõita ja vahetada.
Võlusõna peitus tetailis originaal auto
kõik tänased varuosad ei kesta. mina panin nüüdsele autole 15.a. tagasi saadud v8 q omad.
Ja ma tean nendega sõidan järgnevad 10 aastat.
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.12 18:03
|
|
|
Üks pildike ka vahelduseks, quattro märgi "tuuninis" punaseks. Enne talve tuleks vist õli vahetus jälle ära teha, kuna läbisõitu lisandub päris
korralikult, see nv lisandus natuke üle 400km , käsin Vw Klubi Sügiskruiisil.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.13 19:58
|
|
|
Uus aasta toob kaas suurema hoolduse:
Alustasin diffripadja vahetamisega, päris põnev nikerdamine aga täitsa tehtav.
Tagumised õõtsapuksid lähevad vahetusse, kõige suuremad on läbi, nii et võtsin õõtsad maha otsustasin kõik ära vahetada.
Keegi "tarkpea" on tagumised pidurivoolikud valesti ühendanud, nii et stabikavarras on vooliku kummiosa kõik läbi hõõrunud Hea töö
Tagumised pidurisuppordid ei toimeta enam nii nagu pevad, parempoolne on täitsa kutu. Nii palju siis korras autost. Ei tea kas lahti võtmine ja
rem.koplekti sisse panemine enam üldse aitab
Plaanis on ka taha kangemad vedrud vaadata, kuidagi väga maadligi hoiab võrreldes esiotsaga.
Kütuspaak on suht roostes, loodan,et lekkima ei hakka
Esisillas miskit on kolksuma hakanud, kuigi mõned kuud tagasi said õõtsad vahetatud,ehk ilmselt stabika puksid.
Plaanis on ka rooliotsa ära vahetada, kuna siis on üks sillastend minek niikuinii
Roolivõimendi pump läheb ka vahetusse, ehk on selle laagreid saada, tuleb uurida.
Kuid vaatamata sellele on ta mind truult teeninud ja oligi viimane aeg taas käed külge panna.
Jürisoo võiks meelde tuletatada, kuna ta viimati mootoririhmasid vahetas, mul need km kogunevad päris hoogasalt.
Talvine pilt :
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 06.01.13 20:09
|
|
|
Tagumised pidurisuppordid ei toimeta enam nii nagu pevad, parempoolne on täitsa kutu. Nii palju siis korras autost. Ei tea kas lahti võtmine ja
rem.koplekti sisse panemine enam üldse aitab |
Minu kogemus nende remontkomplektidega on negatiivne. Oli ka selline juhus, kus pidin ühe vana tihendi tagasi panema, sest uus oli veidi vales mõõdus
ja ma ei saanud supportit enam kokku, kuigi õiged tööriistad olid kõik olemas. Peale selle on see töö päris vastik ka.
Ma ei viitsiks jamada. Viimati ostsingi enda C4-le uue supporti. Oli vist Girling-i oma ja maksis umbes 60€. Seda siis 2 aastat tagasi. Idee kohaselt
peaks see üsna kaua ka vastu pidama.
|
|
|
teitur
huviline
Registreerunud 07.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad C5, VAZ 2105
|
postitati 06.01.13 22:48
|
|
|
Diffripadja nikerdamisest võid lähemalt rääkida, omal seisab sama töö ees
|
|
|
Sparkle
huviline
Registreerunud 27.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: 80 typ85(Q), S6 C4 AAN, A3 8V Tdi Q
|
postitati 07.01.13 06:26
|
|
|
B6 veljed all? Tagumine vasak ei ole mitte seda nägu mis ülemistel
piltidel.
Kas sa sõidad nii palju või on jupid kehvad, remondid rohkem kui oma eelmisi golfikesi
|
|
|
kriiiz
huviline
Registreerunud 26.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.13 09:50
|
|
|
rem.koplekti sisse panemine enam üldse aitab |
Oma C4'l said sügisel mõlemad suppordid üle käidud (küll tegeles sellega sõber, kes asjaga varem kokku ka puutunud), mille käigus mõlemad said uued
tihendid sisse ja üks ka uue kolvi.
Senimaani toimib kõik väga hästi - ÜV läbis ilusti ja käsipidu ei ole ka peale jäänud.
Eks see vist paljustki oleneb sellest ka, mis seis seal juba on.
Aga edu autoga.
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.13 14:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: boxedaja
B6 veljed all? Tagumine vasak ei ole mitte seda nägu mis ülemistel
piltidel.
Kas sa sõidad nii palju või on jupid kehvad, remondid rohkem kui oma eelmisi golfikesi |
Jah on küll B6 velg alla, kuna üks velg kohtus äärekviga ja ei elanud seda kokkupuudet üle
Auto on ju juba piisavalt vana, kus kõik mis liigub tahab juba välja vahetamist ja see on täitsa normaalne, kuna pea iga nädalavahetus on auto sõidus.
Diisel auto ongi sõitmiseks, mitte seismiseks
Kuid mis puutuab tagadiffi padja vahetust, siis mina lahendasin selle nii,et lasin silla tala lahti, natuke allapoole,et saaks kõigeülemise kuuskant
poldi lahti keerata. Muidugi pead pidurivoolikuid jälgima, et miskit pinge alla ei jääks. Võtsin ka suppordit lahti, kuna nii sain rohkem silda alla
tuua, kuna pidurivoolikud rohkem ei ulatanud. Selle eesmärgia, ka et need niikuinii korda teha. Hüdrotungraud oli igati abis diffri ja sillatala
toetamisel.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |