Lehekülgi: 1 2 3 |
maido123
huviline
Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: A8 3,7 2002a quattro
|
postitati 12.01.12 11:57
|
|
|
Minu enda aju kood on selline mida otsin
Või on keegi kes seda aju testib, et milline neist kividest läbi on ja ära vahetab? Ei teagi kumbat varjant kasulikum oleks?
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 12.01.12 12:07
|
|
|
Nii asjad ei käi päris...
Otsi teine aju või otsi kedagi samasuguse autoga ning viska ajud ringi (adapteerides immo).
Ausalt öeldes kahtlen, et probleem ajus on, aga see selleks.
Juhui kui on, siis edasi on vaja pihustite draiver ära vahetada. Ma ei mäleta, kas sellele ostetavat analoogi üldse oli või mitte.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 12.01.12 14:05
|
|
|
Kuna aju lõhnab kärsaka järele, siis väike vihje juhuks kui korda ei saa http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=4d0907558ab
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.12 14:10
|
|
|
Kui kärsaka järele lõhnab, siis on kehvasti :/
Enne, kui teist aju proovite, kontrollige 100% et midagi pihustitega seotut lühises ei ole või vale polaarsusega.
ME7-s on minu mäletamist pihustite draiver 30344, ehk CJ920. Seda võiks isegi eraldi saada...
A enne tuleb vaadata peale sinna, mis seal krõbe on täpsemalt. Ehk on mingisugune kaitse ajus ainult.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.12 14:43
|
|
|
Ma kardan samuti, et aju kärssamine on juba tagajärg. Põhjus võib vabalt olla mujal. Näiteks lühises pihustis või kus iganes pihustite ahelas. Kõigi
8 pihusti peale kokku on üks 20A kaitse, mis on tegelikult päris palju. Pihustid peaks üle käima, ühte ma mõõtsin ja selle takistus oli 14 oomi, kui
õigesti mäletan.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
maido123
huviline
Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.01.12 13:50
|
|
|
Pihustite pistikud on kontrollitud ja seal lühist küll ei leidnud. Enne kui ma teise aju tellin, annaks heameelega kellelegi kes jagab matsu ja
võibolla saab kerge vaevaga vana aju korda. Tartu tahab ikka jätkuvalt tervet autot sinna, aga treileriga sinna ja seal ka veel igasugused
diagnostikad jms läheb arvatavalt kallimaks kui teine aju tellida.
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 16.01.12 14:07
|
|
|
Ma võin sisse piiluda, ehk jääb kohe miski viga silma. Kunagi sain ühe wolkari aju jootmisega korda, aga seal polnud kärsakat.
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.01.12 12:33
|
|
|
Kui kärsakas küljes juba, siis külmjootes asi küll ei ole enam.
Seal on paremal juhul mõned stabilisaatorid/dioodid läbi, halvemal juhul on pihustite draiveril mõned kanalid maha põlenud.
|
|
|
|
TKS8
huviline
Registreerunud 14.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: S8
|
postitati 30.01.12 19:48
|
|
|
On miskit progressi toimunud?
|
|
|
maido123
huviline
Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.01.12 09:59
|
|
|
Teema järgmine, sain aju tagasi A-kaheksa käest (tänud talle), aga probleem ei lahenenud, vaid tekkis uus ja hullem mure. Nimelt kui hakkasin autot
Tartusse viimiseks treilerile ajama, lõi millegipärast 7-da silindri sodiks nö. Klapp kukkus alla vms ja nüüd ongi saanud ühest murest veel suurem
mure
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=106455
Kui mootori saab siin vahetatud, siis vaevalt see aju jama lahenduse leiab. Selleks ikka vaja pärast Tartust läbi põigata. Aga jonni ma ei jäta, selle
auto ma korda teen, saagu mis saab
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 01.02.12 11:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: maido123
Teema järgmine, sain aju tagasi A-kaheksa käest (tänud talle), aga probleem ei lahenenud, vaid tekkis uus ja hullem mure. Nimelt kui hakkasin autot
Tartusse viimiseks treilerile ajama, lõi millegipärast 7-da silindri sodiks nö. Klapp kukkus alla vms ja nüüd ongi saanud ühest murest veel suurem
mure
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=106455
Kui mootori saab siin vahetatud, siis vaevalt see aju jama lahenduse leiab. Selleks ikka vaja pärast Tartust läbi põigata. Aga jonni ma ei jäta, selle
auto ma korda teen, saagu mis saab |
Tundub, et viga oli siiski ühe nukkvõlli vales asendis mitte ajus. Klapid puutusid kolbidega õrnalt kokku kuni kõige nõrgem neist murdus. Aga eks see
selgub lahkamisel.
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.12 11:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Tundub, et viga oli siiski ühe nukkvõlli vales asendis mitte ajus. Klapid puutusid kolbidega õrnalt kokku kuni kõige nõrgem neist murdus. Aga eks see
selgub lahkamisel. |
Nõustun ka mina sellega.
|
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 01.02.12 14:04
|
|
|
Teema järgmine, auto on laiali lõhutud ja välistatud on katalüsaatori ummistus, hammasrihm on kenasti märgis ja nukad on paigas, aga selgus see, et
pihustitesse 5 6 8 7 ei jõua kütus. Kas siis pihustid ei avane või milles see probleem olla võub? Kas saab kõik neli pihustit korraga läbi minna või
on kala auto sellepoole ajus? Kuidas kontrollida? |
Kuidas kurat need klapid pähe said kui rihm paigas? Või tõmbas nüüd üle? Ehk rihmaratas nuka küljest lahti?
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.12 14:51
|
|
|
See on natuke müstika mullegi, kuna esimene kord, kui autot vaatamas käisin arvutiga, seletasin veel, kuidas nuka asendit kontrollida. Hiljem oli
kontrollitud ja olevat olnud paigas. Äkki Maido seletab nüüd natuke lahti, kuidas kontrolliti.
Kas lihtsalt vaadati, et tundub nagu ok või tehti ikka nagu peab?
|
|
|
|
maido123
huviline
Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.12 12:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
See on natuke müstika mullegi, kuna esimene kord, kui autot vaatamas käisin arvutiga, seletasin veel, kuidas nuka asendit kontrollida. Hiljem oli
kontrollitud ja olevat olnud paigas. Äkki Maido seletab nüüd natuke lahti, kuidas kontrolliti.
Kas lihtsalt vaadati, et tundub nagu ok või tehti ikka nagu peab? |
No ega seal eriti mööda vaadata ei anna ju, eest ots küljest, alt märki ja siis pika joonlauaga üle. Mõlemad nukad jooksid paralleelselt, ei olnud
kumbki kuskile poole viltu.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.12 13:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Kas lihtsalt vaadati, et tundub nagu ok või tehti ikka nagu peab? |
No ega seal eriti mööda vaadata ei anna ju, eest ots küljest, alt märki ja siis pika joonlauaga üle. Mõlemad nukad jooksid paralleelselt, ei olnud
kumbki kuskile poole viltu. |
Jah, ega siis palju muud üle ei jää, kui murdunud klapp, sest kolv ja küünal ei tohiks muul juhul kuidagi kohtuda.
|
|
|
|
maido123
huviline
Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.12 13:24
|
|
|
Kui vana mootori lahti võtan saab täpsemalt teada mis selle põhjustas. Praegu ei oska ma küll spekuleerida.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |
|