Lehekülgi: 1 2 3 4 |
sibidisah
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.12.11 18:24
|
|
|
Korralikud präänikud ju
|
|
|
Ishwar
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6C5
|
postitati 11.12.11 21:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cool_d
nii kulgend nüüd paar päeva ja isegi räim S6 suudab adrelaniini üles ajada. Kuigi üks huvitav asjaolu. Sidur äsja vahetatud kuid kipub jõlekergelt
haisu üles ajama just manööverdades vaiksel kiirusel. Ja kas on olemas rohtu sellele, et 2 kolmandale minnes tekib tühikoht nagu mõtleks hetke. ja
siis läheb. |
Käiguvahetuse juures ei tohiks mõttekohta küll olla, eriti kui veel pöörded üleval on, kontrolli kütusefilter ära ning kütusepump - viimane tekitas
minul sarnaseid sümptomeid vahetult enne ära koolemist.
Aga jõudu taastamisel !!!
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi A6 2.6 110kw/ audi S6 4.2 manuaal
|
postitati 14.12.11 16:11
|
|
|
Tekkinud uus probleem. Nimelt kui auto soojaks saab siis lihtsalt paugub ja sureb välja ning enam ei käivitu. Jahtub maha ja jälle läheb käima. kuigi
jätab vahele ja paugub. Kas vända andur lahkunud?
|
|
|
marauder
huviline
Registreerunud 28.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.11 01:14
|
|
|
Siduripedaal tahtis varbaga üles töstmist saada teinekord, vaata see asi üle.
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.11 17:45
|
|
|
Nii täna sain jälle eelmisi omanikke sõimata Nimelt kadunud vasaku külje
liistud. Need olid paigaldatud mingi silikoniga mis kardab vett nimelt nüüd terve külg valget silikoni täis. Mootori probleem ilmneb, kui pikemat aega aku ots maas. Pärast seda jama on siiani töödanud laitmatult. On
kellegil infot kas sellisele mootorile ka kolvirõngaid pakkuda kuskil peale Revali?
|
|
|
rkrimm
huviline
Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.
|
postitati 18.12.11 10:25
|
|
|
Kui kuskilt mingid pakkumised saad rõmgastele siis ära seda saladuses hoia, kuna endal ka oleks ehk vajadus neid vahetada
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
postitati 18.12.11 10:32
|
|
|
Miks hingepiina? Selleks see auto ju ehitatud ongi
@Cool_d otsid ikka veel uut keret?
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.11 22:10
|
|
|
Otsin ikka ! Kuid käinud läbi idee panna tehnika coupe quattro peale
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.12.11 21:18
|
|
|
Tellimisaeg 1,5nädalat
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.12.11 18:15
|
|
|
nii kellel midagi tarvis selle auto küljest võib teada anda. Minul läheb vaja vaid mootorit. Ülejäänu saadaval!
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.12.11 18:38
|
|
|
nii kellel midagi tarvis selle auto küljest võib teada anda. Minul läheb vaja vaid mootorit. Ülejäänu saadaval! |
Paremat esitiiba tahaks
Tagumist luugi tuledepaneeli ka vb... endal pisike pragu sees aga häirib koledal kombel...
Pane hinnad privasse.
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.12.11 17:31
|
|
|
Ootaks rahva arvamust, kuna ise ei suuda otsustada! Nimelt sain pakkumise coupe kerekohta. Pakkumine ahvatlev, kuid kas oleks asjal mõtet. Olen palju
vaeva näinud selle s6 taastamiseks. Isegi kahju oleks seda juppidena maha müüa! Tahaks omale pühapäeva autot mis oleks ülihea minekuga ja kuna suht
audi neliveost sõltuvuses siis jah dilemma mis sugune. Kas kiskuda s6 laiali müüa juppidena maha jättes omale mootori ja selle tööks vajaliku? Ning
paigaldaks selle audi coupe kerele. Kui hästi see liikuma hakkas jne jne. Küsimusi palju aga kes neile vastata oskab?
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.12.11 17:46
|
|
|
Kahjuks ei saa ligi!
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 25.12.11 17:55
|
|
|
Lühidalt vist tuleb ringi teha mootorikinnitused natuke (kere küljes, antud teemas on toorikuks S2). Pidurivõimendi tuli natuke lühema variandi vastu
vahetada (teoorias peaks ju ka vaakumvõimendi sobima). Antud auto pole paraku ka valmis aga saada nt priva kasutajale Kaharm. Ehk ta oskab täpsemalt
probleemidest rääkida.
12.301@181km/h
|
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.12.11 19:03
|
|
|
Ootaks rahva arvamust, kuna ise ei suuda otsustada! Nimelt sain pakkumise coupe kerekohta. Pakkumine ahvatlev, kuid kas oleks asjal mõtet. Olen palju
vaeva näinud selle s6 taastamiseks. Isegi kahju oleks seda juppidena maha müüa! Tahaks omale pühapäeva autot mis oleks ülihea minekuga ja kuna suht
audi neliveost sõltuvuses siis jah dilemma mis sugune. Kas kiskuda s6 laiali müüa juppidena maha jättes omale mootori ja selle tööks vajaliku? Ning
paigaldaks selle audi coupe kerele. Kui hästi see liikuma hakkas jne jne. Küsimusi palju aga kes neile vastata oskab? |
Tuttav tunne!
Mul omal samasugune, ainult, et automaatkastiga. Nii palju asju- Esitiivad, hunnikus tihendeid mootoris ja muud pisikest pudipadi tahaks vahetada, et
majanduslikult ei oleks asjal nagu mõtet. Pool aastat juba mõelnud, et kas müüa juppideks või korda teha niiõelda pühapäevaautoks. Iga päev mõte
muutub. S6-e tiibasid tundub ka, et ei liigu üldse.
Mingit lappe täis keevitatud käkki ka ehitada ei taha.
Hetkel aga jäi peale kordategemise mõte, niiet oleks kohe nagu raisakotkas kohal, juhul kui enda oma peaksid lammutama hakkama.
Coupe liiguks muidugi vihasemalt, kere ju tükk maad kergem. Samamoodi on juhitavus hoopis teine teema kui pikema teljevahe ja "Nose heavy"
c4-ga.....
Isiklikult jääks ikkagi C4 juurde miskipärast.
|
|
|
Pähkel
huviline
Registreerunud 07.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: S4 C4 AAN
|
postitati 27.12.11 12:11
|
|
|
paigaldaks selle audi coupe kerele. Kui hästi see liikuma hakkas jne jne. Küsimusi palju aga kes neile vastata oskab? |
Coupe peaks paremini edasi liikuma küll, oma kerguse poole pealt, aga tööd on minuarvates küll liiga palju, parem otsi mingi korralik sedaan c4 kere,
sedaan C4 S6 4.2 manuaal ju suht haruldane
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.01.12 20:20
|
|
|
Kes soovib võib endale soetada 2500.- eur
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
postitati 03.01.12 11:52
|
|
|
Mina kasutaks coupel juba seda uuemat mootorit, mis 220kw on, see palju teravam ja jõulisem kui see 213kw- tean sest ise hiljuti 213kw pealt 220kw a8
peale läksin. Vahe on tõsiselt märgatav.
Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
|
|
|
|
Pähkel
huviline
Registreerunud 07.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.12 12:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mokits
Mina kasutaks coupel juba seda uuemat mootorit, mis 220kw on, see palju teravam ja jõulisem kui see 213kw- tean sest ise hiljuti 213kw pealt 220kw a8
peale läksin. Vahe on tõsiselt märgatav. |
veits OT aga minu arvates see s6 213kw aut(manuaal tunduvalt teravam) veits parema minekuga kui a8 220kw, ning kui ei eksi siis kaal peaks neil pea
üks olema
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
Pähkel
huviline
Registreerunud 07.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.12 12:44
|
|
|
Ei tea, mul oli sügisel s6 avant 4.2 manuaal, vahetasin selle 4.2 a8- vastu, ja olen nagu selle a8 minekust rohkem vaimustuses kui selle s6 omast
olin.
OT: aga kas sa selle sedaan atm s6 omanik? Kui jah, siis põltsamaal ikka
kordades trehvand |
Jah ikka omanik Põltsamaal ma vahest sõidan jah
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 12.01.12 06:22
|
|
|
Karta oli, et see konkreetne räbalaks sõidetud on suht palju tööd, ning nagu näha, lõpptulemus ei olegi piisav. Muidugi kavatsused olid head, tubli,
et keegi üldse viitsib ette võtta sellist asja. Loodame, et järgmine kere tuleb parem. (Y)
Defu - Matu
|
|
|
|
no1
huviline
Registreerunud 22.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.12 08:18
|
|
|
Ei tea, mul oli sügisel s6 avant 4.2 manuaal, vahetasin selle 4.2 a8- vastu, ja olen nagu selle a8 minekust rohkem vaimustuses kui selle s6 omast
olin. |
Äkki oli sinu S6 samuti hõredaks lastud ja sellest ka uue auto mineku vaimustus?
|
|
|
Cool_d
huviline
Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.01.12 14:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Defenderyke
Karta oli, et see konkreetne räbalaks sõidetud on suht palju tööd, ning nagu näha, lõpptulemus ei olegi piisav. Muidugi kavatsused olid head, tubli,
et keegi üldse viitsib ette võtta sellist asja. Loodame, et järgmine kere tuleb parem. (Y) |
Maha müün vaid aja nappuse tõttu! Lahkun eestist 12 kuuks ja kui tagasi tulen on seal kõik kinni ning asjal pole lihtsalt mõtet. Pealegi plaan suvel
saksast rs6 tuua. Ning kahjuks tundsin, et ka see auto ei liigu nii nagu ma tahaks kw on ikkagi puudu. Aasta lõpus tõime ühe 2007a a8 4.2 246kw ja ka
see ei liigu nagu peaks. Peab vist turbode poole pöörduma
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |