Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
late
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5
Avant; BMW E46
|
postitati 13.04.12 07:56
|
|
|
Täna hommikul tööle sõites käitus raadio imelikult.Parempoolne midwoofer müdistas kahtlaselt,kuigi raadio kõvasti ei mänginud.Mingil hetkel viskas
heli ainult vasakule kõlaritesse.Hääle nuppu keerates kõik taastus.Samuti kanalit vahetades tundub,et heli pole puhas vaid selline krabisev,nagu siis
kui helitugevus üle normaalse piiri.Kas makil hakkab volume nupp ära koolema?Kellel kogemusi jagage.
-OOOO-
|
|
|
|
late
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Avant; BMW E46
|
postitati 21.04.12 12:17
|
|
|
Eile vahetati ära õli ja filter ning suvepapud sai ka alla krutitud.Klapikambrikaane tihendit siiski vahetada polnud vaja,sest üks polt oli õrnalt
kinni ja selle tulemusena sealt õrnalt lekkis.Poldid käidi üle ja asi sai hea.
-OOOO-
|
|
|
|
Margus_H
huviline
Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: X5
|
postitati 21.04.12 12:59
|
|
|
Mis määrivat motole manustasime?
Raadio anomaalia oli ühekordne või kummitab siiani?
Päikest!
|
|
|
late
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Avant; BMW E46
|
postitati 23.04.12 07:22
|
|
|
Tead kui aus olla,siis ei teagi,sest unustasin küsida.Täissünt,aga mitte Addinol igaljuhul.Arvan,et Valvoline või midagi sellist.Kuna mees,kes mu pere
autosi nokitseb,ta saasta ei kasuta,aga kui meelde jääb uurin järgmine kord järgi.
Raadioga on sellised lood,et mingi aeg ta ikkagi välja vahetan,sest plaanis aftermarket head sisse panna.Olen vähe toekama bassiga harjunud,kui seda
hetkel oem süsteem pakkuda suudab,aga ennem tehnika korda,siis muud tilu-lilud.
Järgmine kuu ülevaatus ukse ees ja tahaks puhta lehega selle läbida.Järgmiseks ongi ette vaja võtta parempoolse ülem.tagumise õõtsa vahetus ja vasak
rooliots ka selline niru.Millagi laskma friooni ka süsteemi,et suvele muretult vastu minna.
-OOOO-
|
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5
|
postitati 23.04.12 09:12
|
|
|
Kui aftermarketi maki kasuks otsustad siis soovitan sama mis endalgi sees, Blaupunkt Atlanta 110 helikvaliteet paranes
sellega märgatavalt. Väga vürtsikaid basse hakkas mängima tehasekõlaritega!
Aga nagu nende aftermarketi omadega ikka, ei kipu nad tihti muude interjööri valgustustega ühtima, ei tea kuidas sina sellesse suhtud, et makil
sinakas taustavalgus, mind isiklikult ei sega. See on see koht kus mina ohverdan ilu kvaliteedi nimel
|
|
|
|
late
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Avant; BMW E46
|
postitati 23.04.12 09:19
|
|
|
Ise olen vaadanud Alpine ja Pioneeri toodete poole.Nendel ilusti interjööriga sobiv valgustus olemas ja mis tänapäeval minu jaoks
tähtis,et oleks võimalikult vähe träni autos,siis kindlati ka usb liitega maki poole vaatan.
-OOOO-
|
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.12 08:30
|
|
|
Ma siin isegi mõtlesin, et kui peaks nüüd makivahetuse ette võtma, siis kindlasti USB'ga. Pulgale mahutab ikka märksa rohkem kui MP3 plaadile ja
mugavam kah, tuleb mõni uuem lugu siis hea muudkui arvutist peale laadida. Ei pea kohe uut plaati kirjutama nagu mina hetkel
|
|
|
|
late
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Avant; BMW E46
|
postitati 25.04.12 17:18
|
|
|
Just see plaadi majandus ongi ära tüüdanud.
Täna kobestasin veljekapsleid ja tulemus jäi selline.
-OOOO-
|
|
|
|
late
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Avant; BMW E46
|
postitati 26.05.12 12:22
|
|
|
Möödunud nädalal sai tehtud ülevaatus,nüüd jälle aasta mureta.Eilse seisuga sai ka kont remonditud ja täidetud.Nüüd tuleb külma mühinal ja auto muutub
troopikast külmkambriks päris ruttu.Jääme siis kuuma suve ootama.
-OOOO-
|
|
|
|
Margus_H
huviline
Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.05.12 14:53
|
|
|
Mina lükkaks seda "kuuma" veel tiba edasi, vabakäigu laager kliimapumbal vahetatud, no siis ühineksin Sinu "kuuma suve" avaldusega.
Ei, muidu ikka kiitus hoolsale omanikule, alati hää lugeda selliseid teemakesi.
|
|
|
milo
huviline
Registreerunud 20.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.12 18:52
|
|
|
Tere Laurts
Päris huvitav oli sirvida seda autoguru teemat. Mul mõned roostealged ka küljes, ei tea kas nendega ka midagi teha oskavad või ainult kriime ja
kriipse?
Aga väga lahe leida veel siit seltsimehi "naaberfoorumist"
Terv
Tanel
|
|
|
late
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Avant; BMW E46
|
postitati 05.06.12 20:19
|
|
|
Tervitused!
Tõesti rõõm näha siin endisi baieri poisse.
Ma arvan,et kõik oleneb sellest,kui hull see rooste alge on.Mul oli juhiuksel kivitäkke tõttu värvikahjustus ca 1cm läbimõõduga.See parandati küll
väga hästi,pole midagi aru saada.Eks kui asi nii hull,et nad parandada ei saa,siis soovitavad värvida.
Kuidas Audiga rahul oled?
-OOOO-
|
|
|
|
milo
huviline
Registreerunud 20.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.12 17:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: late
Kuidas Audiga rahul oled? |
Pean kiitma loomulikult
Praeguseks saab öelda, et siin Tallinna (loe:augulistel) tänavatel on audiga nagu pehmem sõita. Ainult, et krdi madal on.
Kuidas sa selle tehase listi teada said?
|
|
|
late
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Avant; BMW E46
|
postitati 06.06.12 18:09
|
|
|
Mul on list hooldusraamatu esimesel lehel,aga ma arvan,et saad selle ka revalist.
-OOOO-
|
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 07.06.12 08:17
|
|
|
Varuratta juures peaks ka kleeps olema lisavarustuse nimekirjaga, kui seda mõtlete.
Mul endal ka sinise-valge valgusega Pioneegri makk ja ei häiri silma eriti. Kui vaja lükkad selle kaane ette ja rahu autos.
Ja kas sul siiani see kääksumine alles?
Endal samamoodi kääksub ja tundub samuti, et just tagasild. Avaldub pidurdades ja no eriti masendav on käsipidurit kasutades. Tahaks kindlasti lahti
saada, aga ei oska kuskilt alustada. Ise vahetasin umbes 15k km tagasi kõik kettad ja klotsid, amordid taga korras. Vedrud vms?
|
|
|
late
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Avant; BMW E46
|
postitati 09.06.12 11:54
|
|
|
Just täpselt,unustasin mainida,et varuratta juurest on ka võimalik listi leida,kuid üldjuhul on need suht õnnetus seisus.
Selle kääksumisega on nii,et kui pidevalt sõita,siis onpikka aega vaikus majas.Kui aga masin seisab paar päeva ja sajab,siis hommikul sõitma minnes on
kääks tagasi.Sedasi olen oma masinal täheldanud.Vedrud,krt seda teab,ülevaatusel seisin kõrval,kui auto piduristendis oli,nii kui käsipidurit tõmbas
hakkas kergelt kääksuma.Ühesõnaga pole sellele hetkel veel ravi leidnud.
-OOOO-
|
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 09.06.12 12:23
|
|
|
Enda omal kahtlustan ka käsipiduri seost.
Ees kääks tuleb eesmisest alumisest õõtsast, mille külge ka amort kinnitub. Paremale keerates kääksu pole - survet ei avaldu, aga vasakule keerates ja
niisama kohapealgi tehes rooliga trikke kääksub ikka mehiselt.
|
|
|
late
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Avant; BMW E46
|
postitati 28.06.12 18:16
|
|
|
Kuna suurt midagi uut kirjutada pole,siis turgutan teemat pildiga.Taevas oli nii hea,et tuli kohe pilt klõpsida.
-OOOO-
|
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.06.12 07:01
|
|
|
Noo sina juba oskad pilti teha! Väga õnnestunud värvidega tõepoolest (Y)
|
|
|
|
milo
huviline
Registreerunud 20.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.07.12 18:58
|
|
|
Minekule juurde ei anna aga vaatasin, et seedid sama teemat mis isegi. Et kuudi luuk puhtaks! Neljast rõngast piisab
|
|
|
late
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Avant; BMW E46
|
postitati 02.07.12 12:53
|
|
|
Kaalusin jah,kuid jätan tegemata.Ilusam oleks kindlasti,kuid kui arvan,et sinna jäävad jäljed maha,sest ülejaanud luugi värv ju kindlasti rohkem
pleekinud.
Edit:Täna soetasin uue õhu- ja kütusefiltri,mis lähipäevil külge rändavad.Samuti lähevad vahetusse esimesed ülemised õõtsad,mis endast aegajalt märku
annavad ja vasakpoolne rooliots.
Ostsin ka Motipi Aircon cleaner'i,millega peaks lahti saama igasugustest baktritest ja kliima "aroomist",mis peale econ nuppu vajutades vaikselt
salongi hõljub.Haisu iseenesest polegi nagu tunda,kuid on tunda,et õhk on paks,kui nii võib öelda.
-OOOO-
|
|
|
|
Margus_H
huviline
Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.12 14:31
|
|
|
Ostsin ka Motipi Aircon cleaner'i,millega peaks lahti saama ...
|
Anna siis teada kuidas mõjus, ise sai kunagi comma toodet katsetatud ja võis rahule jääda, paar esimest päeva oli tiba tiba võõrast "aroomi" tunda.
Nüüd vaja jälle sisteemi värskendada ja miks mitte miskit uut proovida.
Päikest!
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.12 15:48
|
|
|
Kindlasti jäävad jäljed alles! Endal just täna tõmbasin 528 embleemi luugilt maha ja kurja mis sodi sealt alt tuli, kahepoolse teibi jäänuseid annab
ikka maha kratsida. Kõike maha ei saanudki, peab vist kangema ainega kallale minema!
|
|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.12 16:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: M.H
Ostsin ka Motipi Aircon cleaner'i,millega peaks lahti saama ...
|
Anna siis teada kuidas mõjus, ise sai kunagi comma toodet katsetatud ja võis rahule jääda, paar esimest päeva oli tiba tiba võõrast "aroomi" tunda.
Nüüd vaja jälle sisteemi värskendada ja miks mitte miskit uut proovida.
Päikest! |
Proovisin oma autole sidruni lõhnalist, paar päeva peale kasutamist sõitsin aknad lahti, suht vänge oli, aga hiljem juba ok ja võttis selle niiskusest
tuleva haisu ära. Ilmselt lihtsalt see sidruni hais on tugevam, kui see ajapikku tekkinud niiskuse hais. Imet ei tee(midagi ju tegelikult ära ei
puhasta), aga midagi ikka aitab.
|
|
|
|
late
huviline
Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal
Avant; BMW E46
|