Lehekülgi: 1 .. 27 28 29 30 31 .. 44 |
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 04.01.10 22:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maikel18
Nelja käpaga kaapivatel audidel võiks külje akendel ka kojamehed olla.
|
Kojameestest pole kasu esiklaasilgi.. Soojendust oleks vaja, nii ette kui külgedele. Ja soojendusega kojamehi
|
|
|
|
indrekk
huviline
Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: 200 20v
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
|
liito
huviline
Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: ceed xR
|
postitati 05.01.10 00:38
|
|
|
Ei olnud üldse lahe Tallinnas Mõningad platsid olid sõidetavad,kuid kurat
põhilised kohad minu jaoks täitsa lume all, tegin siis proovi ka ,et kas suudab suksu sõita tuledeni lumes. Ning jõnksutamiseks asi läks, kuid välja roomas Linn tundus suht tühi olevat tho.
|
|
|
qweas
huviline
Registreerunud 01.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1.9 TDi 2003
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Avant 2.6 q
|
postitati 05.01.10 09:08
|
|
|
Mitme päeva lumi seal peal on?
|
|
|
Dan
klubiliige
Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 05.01.10 09:34
|
|
|
Sai uusaastat maal vastu võetud ja kui 2. kuupäeval koju jõudsin, oli hoovis lumeväli. Kõrval asuva auto pealt on võimalik aru saada palju lund oli
juurde sadand vahepeal. Õnneks quattro alt ei vedanud, lumelabida ostu võib rahulikult edasi lükata.
http://mth.planet.ee/quattro/quattro_is_home2.jpg
|
|
|
|
RD
huviline
Registreerunud 09.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.10 11:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Dan
Meenub küll, et sellist punast sai kõrval nähtud aga kui avatari vaadata siis olid küll vale autoga väljas. Või siis see sinine mis nurgast paistab ei kuulu Sinu sõidukite hulka?
|
Olude sunnil pidin punasega tiirutama aga selle plokkdiffer toob ka kohati naeratuse näole. Sinisega sõidab Brita
Meenub, et paar lehte tagasi kurtsite, et pole eriti kohalikud ja linnaäärseid maanteid ei tea. Tiirutasin eile palju Viimsis ning Randvere ja
Leppneeme tee, Viimsi keskuse ja Aigrumäe vaheline tee võiks päris lõbusad olla. Eile olid nad lumisemad kui linn. Kuna aga autodel pole küljepeal
tulesid, siis iga vend peab ise otsustama kui hästi ta öösel seal sõita näeb ja julgeb.
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 05.01.10 11:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RD
Meenub, et paar lehte tagasi kurtsite, et pole eriti kohalikud ja linnaäärseid maanteid ei tea. Tiirutasin eile palju Viimsis ning Randvere ja
Leppneeme tee, Viimsi keskuse ja Aigrumäe vaheline tee võiks päris lõbusad olla. Eile olid nad lumisemad kui linn. Kuna aga autodel pole küljepeal
tulesid, siis iga vend peab ise otsustama kui hästi ta öösel seal sõita näeb ja julgeb. | Koht on teada ja tee hea, aga samas kui ise
pesitsed teises linna otsas siis sinna kontrollima sõita ei viitsi iga õhtu. Me oleme seal üsna mitu korda soola-tünni saanud Üks kord saime muidugi mõnuga sõita ka
|
|
|
|
qweas
huviline
Registreerunud 01.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.10 12:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MorroW
Mitme päeva lumi seal peal on? |
See sadas maha ööga ja veel siis seda, et külavahel funnides sain lahti tagumisest tulest ja mõlkis on luugi serv
|
|
|
ggsizask
huviline
Registreerunud 14.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 c4 2.0, audi a6 c5 4.2 quattro
|
postitati 05.01.10 12:41
|
|
|
Pole küll õige koht kuhu kirjutada, aga pean ära mainima, et poolevedune c4 on väga hea läbivusega. Hommikul oli maja eest ikka tohutu lumi (ühtegi
jälge polnud), otsustasin siis minna garaasi, et piduri klotse vahetada. tulin välja lükkasin autolt lume maha ja kütsin täiega läbi lume. Suur tee
oli ära lükatud ning minu tee otsas oli seega päris kõrge vall ning ka selt sai probleemi vabalt läbi sõidetud nii lumi lendas üle esiklaasi. Pärast
teised kaks maja elnaikku rääksin et nemad läskid ka hommikul vaälja, aga lumi oli nii kõrge , et ei liikunud oma autodega kohalt ja siis imestasid
kuidas mina supsti sealt minema sõitsin. Läksin siis tankima ning ka sealt polnud lumi ära lükatud (ümber tankuri oli müüja lume lükanud ning minu
teele hunniku teinud millest ma mõnuga läbi sõitsin), sai ära tangitud siis otsustain veel minna mõnele kõrvalisiee teele kus samuti oli lumi
lükkamata. Seal teel oli auto ka vaja ümber saada ning minu suureks imestuseks ei jäänud auto kinni, aga lumi oli nii kõrge, et kui ukse lahti tegin
siis lükkasin uksega lund eemale. sealt suundusin uude kohta. Kõik läks uues kohas hästi kuni lund hakkas nii palju üle esiklaasi lendama, et enam ei
näinud teed ning tunde järgi pidin sõitma, kuid kahjuks kaldusin ma teelt veidi kõrvale ja kinni ma jäingi. läkisn siis jala garaasi labitat tooma
nign hakkasin autot välja kaevama, lõpuks kui sain auto liikvele ja hakkasin tagrudama vajus auto veel rohkem teelt ära ja jälle pidin kaevama kuid
lõpuks sain välja ja suundsuin siis garaasi ära kus ma samuti kinni ei jäänud, aga lumi oli nii kõrge, et samuti sai ukse lund eemale lükata. Kõik see
toimus poole kahekast poole üheteistkümneni. Sai küll pikk jutt, kuid pidin siia kirjutama oma positiivsest elamusest esiveo kohta.
|
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Avant 2.6 q
|
postitati 05.01.10 12:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: qweas
See sadas maha ööga... |
Kurat, kadedaks teeb
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 05.01.10 15:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ggsizask
Pole küll õige koht kuhu kirjutada, aga pean ära mainima, et poolevedune c4 on väga hea läbivusega. Hommikul oli maja eest ikka tohutu lumi (ühtegi
jälge polnud), otsustasin siis minna garaasi, et piduri klotse vahetada. tulin välja lükkasin autolt lume maha ja kütsin täiega läbi lume. Suur tee
oli ära lükatud ning minu tee otsas oli seega päris kõrge vall ning ka selt sai probleemi vabalt läbi sõidetud nii lumi lendas üle esiklaasi. Pärast
teised kaks maja elnaikku rääksin et nemad läskid ka hommikul vaälja, aga lumi oli nii kõrge , et ei liikunud oma autodega kohalt ja siis imestasid
kuidas mina supsti sealt minema sõitsin. Läksin siis tankima ning ka sealt polnud lumi ära lükatud (ümber tankuri oli müüja lume lükanud ning minu
teele hunniku teinud millest ma mõnuga läbi sõitsin), sai ära tangitud siis otsustain veel minna mõnele kõrvalisiee teele kus samuti oli lumi
lükkamata. Seal teel oli auto ka vaja ümber saada ning minu suureks imestuseks ei jäänud auto kinni, aga lumi oli nii kõrge, et kui ukse lahti tegin
siis lükkasin uksega lund eemale. sealt suundusin uude kohta. Kõik läks uues kohas hästi kuni lund hakkas nii palju üle esiklaasi lendama, et enam ei
näinud teed ning tunde järgi pidin sõitma, kuid kahjuks kaldusin ma teelt veidi kõrvale ja kinni ma jäingi. läkisn siis jala garaasi labitat tooma
nign hakkasin autot välja kaevama, lõpuks kui sain auto liikvele ja hakkasin tagrudama vajus auto veel rohkem teelt ära ja jälle pidin kaevama kuid
lõpuks sain välja ja suundsuin siis garaasi ära kus ma samuti kinni ei jäänud, aga lumi oli nii kõrge, et samuti sai ukse lund eemale lükata. Kõik see
toimus poole kahekast poole üheteistkümneni. Sai küll pikk jutt, kuid pidin siia kirjutama oma positiivsest elamusest esiveo kohta.
|
quattroteema on siin...aga jah, nõus olen sinuga monoC4 kohta Ja mõned
komad siin-seal ei teeks ka paha Pealegi, ukse servani ulatuv lumi C4-le
pole mingiks takistuseks (praegune kohev lumi vähemalt mitte). Selle hooga läbi valli kihutamisele ütleks niipalju, et ole ettevaatlik, teeotsa
lükatud vallist võid leida mõne suurema jääkamaka, mis põrkerauda "kena" augu võib jätta (omad kogemused B3-ga).
Teemasse- täna tabas siis Jõhvi ümbrust mõnus tuisupoiss. Jube plaan oli esmalt kalale minna, ent hommikul tuul muutis mu meelt. Siis helistas sõber
ning teatas, et sai mu quattro korda (turbol läks vaakumvoolik, jõud kadus). Kuna väravavahele oli tuisanud põlvini hange, valmistusin juba labidaga
vehkima, ent otsustasin siiski proovida monomähkijaga välja saada. Peale 40min jebimist sain lõpuks teele välja.
Tagasitulles kasutasin quattroga rõõmsalt kinni tuisanud teed (kodujuurde viib kaks sissesõiduteed) ning naine sõitis monoga vanu jälgi mööda.
Põlvekõrgusest tuisanud lumest läks quattro mõnuga läbi, ei pidanud labida peale korda mõtlema kah
PS. quattroomanikuna on hea mõelda, et linnaisadel on muudki teha, kui tänavate koristamisele mõelda- teed on mõnusa paksu lumekihi all,
monomähkuritel tõsine vaev, quattromeestel (ja ka teiste neliveduste omanikel) suud kõrvuni vot nii
|
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.10 17:13
|
|
|
Kaaku postituse sisu sobib pigem teemasse natuke nalja, kuid piltidel olev situatsioon pole grammigi naljakas - selle nimi on lumelaviin ning vaevalt
keegi meist sellist õnnetust ka reaalselt loodab näha või kogeda.
|
|
|
Evil9
|
postitati 05.01.10 17:50
|
|
|
Eile, oma kodu ukse ees, üritades parkida kohale kus jälgi ees ei olnud, õnnestus siis ka selline situatsioon tekitada, et pidi edasi-tagasi
nõksutama. Mingi 4-5 korda ja väljas olingi. Vajus pindmisest korrast läbi. Üritasin ka quattro teemast loetud nippi proovida, et õrnalt piduriga
kaasa aidates saab vedama. Mitte miskit ei muutunud. Õnneks sain tagurpidi õrnalt liikuma ja väljas olingi. Täna sai ka lumes hullatud. Oma 30-35 cm
oli. Mingid ammu ees olnud jäljed olid ka õrnalt nähtaval. Aga on ikka see q loom küll. Mitte korda ka, ei pidanud tagurdama. Vahepeal oli küll tunne,
et tuleb tagurdama hakata, aga juba saigi see oma 200m ring otsa
Irvitus tekkis ikka näole küll. Õhtul sai tanklas avastatud, et see vallide rammimine ikkagi mingile kinnitusele tagastanges viga teinud on. Nurk
õrnalt lahti. Eks suvel saab vaadata. Seniks aga fun jätkub. Tänavad ka ikka veel parajalt libedad
Kunagi tahaks manuaalset neliveo kooslust ka proovida. Automaadiga laperdada, suht imelik. Läheb vahest ikka pikalt aega kuni reageerib. Siiani küll
õnneks hakkama saanud
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 05.01.10 18:06
|
|
|
Pealinna lumi võiks juba Tartu tulla ja lõbu pakkuda..
|
|
|
|
elar
klubiliige
Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2dq + 4dq
|
postitati 05.01.10 18:20
|
|
|
Rõõmudest niipalju, et suured tänud Indrekule (indrekk), kes mazda välja tõmbas. Esivedu ja automaat on praegu ikka masendus kuubis. Majadevahel
lükkamata lumi + esiveoline automaat + suure lume kogemustega juht on hea valem kuidas ennast ilusti kinni istutada Oh veaks need tagumised ka.
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 05.01.10 18:32
|
|
|
Mõned pildid mu kodust ka siis
pilt1
pilt 2
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 05.01.10 19:35
|
|
|
Täna sain siis kah kõhupeale auto istutatud. Ühe külje rattad kraapisid tühja, teine pool ei teinud teist nägugi. Sai siis kaevata ja tungrauaga
tõstetud. Natuke tegin rajale(mis sealt edasi läks) tuuningut ja siis läks juba hooga. Kogemustest õpitakse.
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
|
qweas
huviline
Registreerunud 01.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.10 20:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: airbag
Tsitaat: | Algselt postitas: qweas
See sadas maha ööga ja veel siis seda, et külavahel funnides sain lahti tagumisest tulest ja mõlkis on luugi serv |
Kuna ise ka hetkel Kehtnas, siis hommikul üles ärgates ehmatas ikka päris ära, et on see ikka tõsi. Hommikutundidel olekski vist ainult nelivedustega liikuda. |
Hommikul sai hakatud jah naabriga võidu majaesist lahti sõitma, ning hädasolijaid aitama. Hommikuseks saldoks sai 6 liikuma aidatud autot JA PALJU
KIIDUSÕNU.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 05.01.10 20:17
|
|
|
Kas keegi oskab öelda, kaua tossama läinud siduri kärsakas sees püsib. Võib-olla üle nulli temperatuuri ja vihmaga peseks selle haisu mootoriruumist
ja kere alt välja, aga praegusel aastaajal on see rõve lebra viienda päevaga ainult natuke vähemaks jäänud.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 27 28 29 30 31 .. 44 |