Lehekülgi: 1 .. 25 26 27 28 |
Originalstw
huviline
Registreerunud 22.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 1.8T fwd, Audi A6 Avant C5 1.8 fwd,VW Passat B7 2.0 TDI 4motion
|
|
Kerge väljavõte Näoraamatust.
"Ühe bussireisija tagasiside SEBEle Tartu linnaliinibussis toimunust (lapsesuu ei valeta):
Väikesed lapsed on ikka toredad ja lapsesuu teadagi ei valeta - täna pani üks nelja- või viieaastane poiss kaks mutikest bussis niimoodi paika, et mu
suunurgad tõmbuvad siiamaani iga kord laiaks naeratuseks kui ma selle peale mõtlen. Bussis oli üks viimaseid kuid rase naine, kes istus seal bussi
esimeses otsas, kus kaks pinki üksteise vastas on. Tema vastas istusid kaks mutikest, kes arutasid kõva häälega, et nii paksud inimesed (nagu see rase
siis) peaksid püsti seisma ja jala käima, mitte bussis teiste inimeste ruumi ja istekohti ära võtma. Kusjuures bussis oli ruumi küll ja need mutikesed
olid mõlemad sellest rasedast vähemalt pealtnäha oma paarkümmend kilo raskemad. Naise kõrval istus siis see poiss, kelle isa seisis tema kõrval püsti.
Poiss ütles mutikestele, et tema ema ei luba tal kunagi bussis või tänaval nii rumalat juttu ajada kui teised kuulevad. Lisaks peaksid tädikesed kooli
minema, sest nii rumalatele inimestele on seda vaja. Ja kui tädikestel oleksid prillid, siis paistaksid isegi nendesugused rumalad inimesed targemad
välja ja siis nad näeksid, et tädil on tita kõhus. Ja kui mutikesed enam midagi kobiseda ei osanud, patsutas poiss rasedat põlvele ja ütles nagu
muuseas, et ongi hea, et ta nii paks on, muidu oleks tital kõhus kitsas. Poisi isa punastas juuksejuurteni. Ma ei näinud, mis nägu see lapseootel
naine tegi, aga mina pidin küll suurest naerust püksi pissima."
|
|
|
sadguy
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia
|
|
Head Jaani, kallid klubikaaslased!
Väga tõene: http://youtu.be/yUL1sxtynGA
Kui pöörata vasakus kurvis paremale, siis näeb rohkem loodust.
Sõidukite poleerimine, vahatamine ja muud iluteenused Pärnus. Meguiar´s toodete müük.
|
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
|
Copi muialt->
Tervist! Teie suurepärasel ja lihtsal rahasaatmisel on väääääga suured vead sees! Ei tea kuhu peaks pöörduma kuna teil isegi ei ole mingisugust PeyPal
kontakt numbrit. Olen juba üle kuu aja oodanud,et minu ema oma raha kätte saaks.Kas peaks hakkama asja kahtlustama kui raha pettuses? proovib mu ema
ka tagasi raha kanda oma paypallilt minu omale aga ei ole lubatud???????? see on minu raha ja lisaks kõigele olen ma maksnud mingit teenustasu ja
mille eest ..selle eest et te mu raha kinni hoiate üle kuu ja minu arved Eestis kasvavad kuna ei saa neid maksta tänu sellele,et mu raha kuskil seal
kinni on!!! Loodan kiiremas korras lahendust saada asjale!!
Väga pettunud klient!!! ei soovita kasutada seda paypalli kellelgi vestern union on küll kallim aga ettem!!
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
|
Viimased poliitikute naljad.
Täis relvastuses, max kiirusel, ja madal lennul süüriasse operatsioonile sisenenud HÄVITUS lennuk, tulistati alla riiki kaitsva vene raketiga mis ei
suuda lennata neutraal veteni ( MAX raadius).
Nüüd poliitikud taunivad
ja paluvad konsultatsioone (KURJUSE PÕHJUSTAJALT) NEUTRAAL vetes lennanud/kukkunud LUURE / ÕPPE lennul olnud LUURE lennuki asjus.
illustreeriv.
http://www.youtube.com/watch?v=DOogqsbxfJo&feature=player_embedded#!
|
|
|
sarv
huviline
Registreerunud 20.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 cabrio
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sarv
Lisavarustus:
Auto link |
Kui klaasipurustus haamrit mõtled siis see on mõnes riigis sama kohustuslik kui tulekustuti.
|
|
|
sarv
huviline
Registreerunud 20.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 cabrio
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Tsitaat: | Algselt postitas: sarv
Lisavarustus:
Kui klaasipurustus haamrit mõtled siis see on mõnes riigis sama kohustuslik kui tulekustuti. |
Ja peabki olema salongis klambriga kuskile kinni kruvitud? Kindalaekas ei võiks see olla?
Või võiks paikneda see hoopis pagasiruumis koos tulekustutiga? Samas siis ei oleks kasu sellest kui autost välja ei saa. Aga kui autost välja ei saa
siis ei ole kustutist ka kasu kui see pagassis vedeleb. Surnud ring |
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
|
Mitte midagi tapvalt naljakat, aga siiski.
Kaks erinevat autot.
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
|
Kusjuures see on/oli klubis domineeriv masin. Ainult, et kolmerattaline lastevändamasin on kaduma läinud sealt luugilt.
|
|
|
|
m0cc
huviline
Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: W213, 5008
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
Amadeuz
huviline
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)
|
|
Eneseiroonia ehk naer läbi pisarate : ( :
Kui palju on Tallinnas aktiivseid Audi huvilisi? Vastusest võid vähemalt 25% maha arvata - need
on pärit mujalt (Tartust). Kahjuks pole mujalgi kuigi palju asi parem.
|
|
evilchild
huviline
Registreerunud 25.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 '98 1.8T
|
|
hunt_1
huviline
Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: c4 2,0 103kw
|
|
Sõber, kes kuuleb, et ma plaanin salakütust otsima minna, rõhutab, kui tähtis on „hoida madalat profiili”. „Sa pead kindlasti ka mõne vanema
autoga minema,” lisab ta. „Kõige parem on vähemalt 15-aastane Audi 100. See on eht Vene kütuse ostmise auto. Vähemalt olen ma nii kuulnud,” paneb ta
mulle südamele. Mulle ja sõbrannale, kellega läksime eksperimenti tegema, sobis ka 2000. aasta Toyota Corolla, kuna ideaalset Audit ei
leidnud.
Eesti Päevaleht
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Läheb mees restorani sööma. Selline kõrgema klassi restoran pealinnas. Tellib supi ja kui supp lauda tuuakse, märkab mees, et supis on kärbes.
"Kelner," hüüab mees. Kelner tuleb laua juurde: "Jah härra?"
"Minu supis on kärbes," selgitab mees. Kelner vabandab viisakalt, võtab pintsaku rinnataskust lusika ja viskab kärbse supist minema. Seejärel jääb
kelner mehe küljeäärde seisma.
Mõne hetke pärast märkab mees, et kelneri püksiluku juures on mingi hele niit. "Vabandage, tahtsin teie tähelepanu juhtida, et teil on püskiluku
juures niit."
Kelner selgitab: "Jah, vaadake, meil on siin noobel restoran, me ei tohi tualetis käies oma suguelundit puudutada, mistõttu on see nööri küljes, et
kui tualetti läheme, avame luku ja tõmbame niidiga välja ning saame oma häda ära teha."
Mees mõtleb ja küsib: "No aga kui te puudutada ei tohi, siis kuidas te ta tagasi püksi saate?"
Kelner vastab: "Kulla härra, aga just selleks on meil rinnataskus lusikas."
Mees istub restoranis ja tellib supi. Kui ettekandja toob supi lauda, märkab mees, et ettekandja pöial on supi sees.
"Mida see tähendama peaks, " küsib mees.
Ettekandja vastab: "Oi vabandage, aga mul siin pöial mädaneb kergelt, arst soovitas soojas hoida."
Mees vihastab ja käratab valjult: "Teate, minupärast pistke see pöial endale kasvõi pe*sse!"
Ettekandja: "Aga seal ta mul muidu oligi, kuid nüüd ma pidin teile ju suppi serveerima..."
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
Midagi madalduse fännidele
Et oleks raskem!
|
|
|
|
sibidisah
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
ahartsi
huviline
Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
joe80
huviline
Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro
|
|
Midagi naistele.
q
|
|
|
|
Zandr
klubiliige
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex steroididel Sigar
|
|
Quattro, the only antidote known to man against the white cocaine like substance..
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
|
Lehekülgi: 1 .. 25 26 27 28 |