Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  23  24  25  26
Autor:
Pealkiri: Audi C4 avant quattro'd ja kuubikud (+muu jama) - 1982-1995 - kps (Vastuseid: 629 | Vaatamisi: 46993)
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 17.03.17 12:33 Tsiteeri

Läks kanalile üks seisma jäänud isend. Lisaks igasugusele värskendusele sai muretsetud varu ligipääs salongi :P. Eks lõpptulemusel siis selgub, mis sellest masinast edasi saab ja milleks seda üldse oma autopargis hoida :D. Pisike mõte on - ehk selleks, et oleks olemas ka üks reaalselt liikuv margipõhisele foorumile kvalifitseeruv isend :cool:

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc_3334_r.jpg

Ja et teema jälle imelikuks kakuks, siis sai täiendatud ka seda rivi, mida ma hetkel kasutan kunagise kõrge kirsipunase avanti asenduseks maakohtades lammutamisel :D. Söön juba mitmendat korda oma sõnu, et viledega masinad jäägu minu dailydriverite rivist välja, lisaks on vaja mättal väänet, mis tuleb kahjuks valest kütusest - no mis sa teed k*rat. Madalad s-line a4'jad jäid kahjuks valikust välja ja otsus tuli pigem masina kõrguseid vaadates ja viitsimatusest järgmist asja tõstma hakata :(.

http://ufo.salakala.net/foorum/skoda2_r.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.17 21:16 Tsiteeri

Õppetund iseendale - autod on sõitmiseks, mitte seismiseks!
Seda värki, mis masinal peale mõningast seismist välja ronima hakkas ei tahaks lausa kommenteeridagi. Igatahes päris palju oli nokkimist selle vana C4'jaga, et asi saaks ka iseenda jaoks HEA. Täna sai masin küll viimase lihvi (algselt arvates) ja käis ka ülevaatuspunktis kangutamises pidurite, silla ja heitgaasiga. Ei tulnudki üllatusi kuskilt, aga ülevaatuselt minu enda hing seda läbi ei lasknud ja läheb kanalile tagasi edasisteks pisemateks korrastusteks. Ülevaatuspunktis kah vaadati ja kommenteeriti, et veider vaadata, et ei üritata lihtsalt masinat kuidagimoodi ülevaatusest läbi venitada vaid lihtsalt keeratakse masina reaalset turuhinda arvestamata tutikaid vidinaid kiloga külge :D.No mis sa teed kui ise olen hooletusse jätnud ja nüüd tekkisid süümekad ja jube tuju ikka õigema nelikveoga sõita :D. Teine point on asja juures veel - mul hakkab nendest puhuriga masuudipressidest kergelt siiber saama ja vahel on üks rahulik bensiiniõgard täiega rahustav istumise all.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audi100C2
klubiliige

Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a

postitati 13.04.17 05:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Õppetund iseendale - autod on sõitmiseks, mitte seismiseks!

Ma olen 100% nõus. Kui vähegi võimalik, siis tuleb autot ikka kasutada, kasvõi pühapäeviti. Mida kauem ühe koha peal vedeleb, seda rohkem sarnaneb auto laisa pensionäriga ja igasuguseid hädasid tekib juurde nagu seeni peale vihma. :D

Aga C4-ja varustamine uue ja läikiva toodanguga on kindlasti tervitatav, kuigi valdav enamus sellest aru ei saa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Jürgen
klubiliige

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.17 12:08 Tsiteeri

Kuniks neid läikivaid C4 juppe veel saada on, tasub haarata jah :P

Aru ma ei taipa, millal VAG aru saab, et eksisteerib mingi hulk hulle, kes 20+a vanadele liikuritele oleks nõus kirve hinnaga tutikaid juppe ostma?
Hainina bemmi jaoks jalutad bemmi esindusse, võtab veits aega, aga kõike saab..

mkb
meeskond

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Avant Q

postitati 13.04.17 13:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jürgen

Aru ma ei taipa, millal VAG aru saab, et eksisteerib mingi hulk hulle, kes 20+a vanadele liikuritele oleks nõus kirve hinnaga tutikaid juppe ostma?

"Mingi hulk" ei pruugi lihtsalt piisav olla, et teatud juppe uuesti tootma hakata - pole majanduslikult kasulik; pole enam seadmeid/vorme; pole seadmetel vaba ressursi; kui vanad autod liiguvad, ei osteta uusi jne.

Tsitaat:
Algselt postitas: JürgenHainina bemmi jaoks jalutad bemmi esindusse, võtab veits aega, aga kõike saab..

No päris nii see ikka ei ole.

https://images.spritmonitor.de/1472718.png
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 17.04.17 06:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mkb

Tsitaat:
Algselt postitas: JürgenHainina bemmi jaoks jalutad bemmi esindusse, võtab veits aega, aga kõike saab..

No päris nii see ikka ei ole.

Pmst ikka on ka. BMW 2002 jaoks lähed ja tellid tutikad uued kroomstanged 150 euroga tükist. :D Veel aasta tagasi sai kliendile tellitud. Eks aeg läheb edasi, aga üldiselt on isegi VW isenditele oluliselt rohkem asju saada. Audi on millegipärast nii torujuhan, kellele ei kõlba alla "hingpaelagakaelas" hinna vanu asju müüa.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.17 20:13 Tsiteeri

Seda tunnet, kui saad masina kenasti sõitvaks, lausa tutikad pidurid kuni supportiteni välja muus rääkimata ja ülevaatuskõlblikuks igast otsast ning avastad, et plekist paagiraibe niristab kogu vedeliku parematele jahimaadele ja ülevaatusele asja ikkagi pole :). Täna siis jõudis minuni teine paak, mis tuleb siis autole enne alla keeramist kenasti puhtaks lüüa ja tuleviku tarbeks lekkekindlaks muuta - tänud siinkohal jälle foorumiliikmele, kes küll klubiliige pole. Arvestades quattro vanakoolile plekist paagi saadavust, taastan ka vana paagi ära - ma võin kihla vedada, et siin klubis on samalaadse murega masinaid omajagu seisma jäänud, kuna seda "pisividinat" pole lihtsalt väga võtta :). Sai ka proovitud pisut omal rahakotil - puhastatud ja möllatud lihtsalt sportlikust huvist igasugu lekkepeatajaid. Kokkuvõte - ärge kulutage oma raha parem hakkake kohe tagasilda lahti kakkuma, et paak kätte saada!
Igatahes vana hea tuttava v6'e hääl on nostalgilise hõnguga juba vaikselt :D. Jõudu sel mootoril minu jaoks jätkub, loodame et ka jääradasid tulevasel talvel tekib - saaks üle tüki aja jälle pisut vallatleda.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.17 17:07 Tsiteeri

Jama lugu jah kui asjad vaid 20-25 aastat vastu peavad. :)
A la kütusetorud, jagaja, kütusepaak jne. Viimasega pean ka ise tegelema hakkama. Saatanas on hakanud peale 28-ndat aastat lekkima kusagilt. Lõplikult Tartu ära jõuan kogu tehnikaga siis hakkab uurima. Seda ma mõtlesin, et käru taga ja täispaagiga on kulu nagu liialt suur. :D

Aga küll sa ka kuubiku taastamiseni jõuad. Nende puhul on ilmselt suht ok 3 aastat õli vahetada (koos pagasipõhjaga kui hästi teha).

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.17 19:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Viimasega pean ka ise tegelema hakkama. Saatanas on hakanud peale 28-ndat aastat lekkima kusagilt.

Võin ma sulle vihjata, et 200Q'l ilmselt sama paak põhja all :P.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.17 08:10 Tsiteeri

Tean, tean. Mul teadmata seisukorras paake vist 2 tk veel alles, mis enne korda teha, kui vana kangutama hakata.

treilop
huviline

Registreerunud 05.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 TQ Sport/ Audi 100 2,5 TDI Sport Avant

postitati 26.05.17 11:34 Tsiteeri

https://trshop.audi.de/konakart/SelectProd.do?prodId=42489&manufacturer=manufacturer&category=New+produced+parts&nam e=TANK&model=0001

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.17 21:41 Tsiteeri

Meanwhile outside of Audi's garage... Vaene mees, peab leppima "libaallroadiga" :P. Ei tea, kas olen üldse enam klubi vääriline persoon oma veidrate vääratustega :(

PS! Kui keegi on huvitatud 2,8 manuaal Q c4'st, mis sai Ekspertautohoolduses uued tükid külge ja teine paak ootab pagassis alla keeramist... Ma vist olen üks suur kõrv pakkumistele. Kahju on lihtsalt lasta asjal uuesti seista, nii et uued vidinad küljes :(. Hetkel annan teise C4'ja lihtsalt kingitusena/varuosadeks kaasa :D.

bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 01.06.17 05:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Meanwhile outside of Audi's garage...

Laialt levinud Eesti rahva nakkushaigus. Mäletan, et kunagi algas see hallist Corollast, tänaseks on Skodaks saanud :P

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.17 11:01 Tsiteeri

Tsitaat:
PS! Kui keegi on huvitatud 2,8 manuaal Q c4'st, mis sai Ekspertautohoolduses uued tükid külge ja teine paak ootab pagassis alla keeramist...

Ja läinud see liikur ongi. Eks uus omanik ise otsustab, kas teeb mingi teema või mitte. Igatahes lollakas irwe huulil juba helistati, et külg ees on lahe sõita - noh jah, mis mul enam :). Tasuta põhimõtteliselt sai (viimase remondi arve+paak = mul pohh, et 0€'ga läks :D), aga hea kui järgmine omanik hea sõnaga meenutab ja äkki on ka kunagi muul moel abiks ;).

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.08.17 07:51 Tsiteeri

Vahel tuleb laiskust välja ajada ja vaikselt rooste minevaid näppe harjutada robustsete töödega.
Vajadusest sõiduk ülevaatuselt läbi ajada ja ajutisse kasutusse anda algas siis asi sellest, et polnud nagu teadaolevalt miskit häda peale ühe pooltelje otsa kattekummis oleva augukese. Lõppeb see nali siis sellega, et enda "varuosaladu" inventeeritud, pudinaid juurde toodud kogu esisilla ja püstakute jagu ning kogu vähegi liikumisega kokku puutuv elu vahetusse. Ja mina ei tea, mis kurat nende vanakooli b3 2.0 klapikambri kaane tihenditega on - oli korgiajastu, siis ei kestnud asi üle ühe õlivahtuse. Nüüd kahel õlivahetusel ~7000-8000km sai kasutatud "mitte topran" kvaliteetsemaid kummitihendeid ja pisut ka tihendisilikooni abiks - ikka lekib sinder õlivahetuse välba kätte jõudes. Oleks siis ühe masinaga see mure - ei krt, nagu mingi standardliigutus õlivahetusel lisatööd teha.

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc_3838_r.jpg

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.05.18 11:41 Tsiteeri

See teema jääb minu poolt seniks soiku, kuni üks b2 kavatseb garaa˛ist välja veereda. Ülejäänud neljarõngalised on nüüdseks ajalugu ja asendunud odavliikuritega lausa mitmes pereliikmete autopargis.

antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.18 07:24 Tsiteeri

Tsitaat:
See teema jääb minu poolt seniks soiku, kuni üks b2 kavatseb garaa˛ist välja veereda. Ülejäänud neljarõngalised on nüüdseks ajalugu ja asendunud odavliikuritega lausa mitmes pereliikmete autopargis.

Vähemalt võiks siis aega tekkida b2 jaoks kui teisi enam pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 20.05.18 11:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Kas selle stange müüjaga õnnestus jutule saada?

"Hall Diisel Metallik" klassi masinad on meil sattunud samasse masti, mul ka 4x4 märgiga Superbik pere tarbeautoks saanud.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.18 21:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Kas selle stange müüjaga õnnestus jutule saada?

"Hall Diisel Metallik" klassi masinad on meil sattunud samasse masti, mul ka 4x4 märgiga Superbik pere tarbeautoks saanud.

Ikka ootan, kuna vennike viitsib asjaga tegeleda ja Vilniuses ära käia. Momendil pole ka ise aega saanud see 1100km maha kärutada, aga ilmselt lähiajal vist teen tiiru ära.
Mina sain üle 2-3.a. kolm oma nelikut korraga pildile, aga kõik neli vist ei kohtugi ühes kohas korraga :D. 3x4x4

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.10.18 17:58 Tsiteeri

Ja nii ka läks nagu eelmises postis kirjutasin. Eelmisel kuul sai tehtud lausa 1050km ringike Leetu, et lõpuks üks viimastest originaaljuppidest kuubikule ära tuua. Lisaks veel muidugi natuke sõjasaaki. Ma olen vist seda asja täis komplektsuses taga ajanud juba aastaid - kellel on olemas see ei müü ja saksast sai tellitud ulmelise summa eest kaks stanget, millest postis lõhuti mõlemad ära ja mitte vähe :(. Nii see 1050km saigi ette võetud, et järjekordset "pilpad taga asja" mitte vastu võtta.

http://ufo.salakala.net/foorum/kuubikstange.jpg

Ja kuna mul on igasugu haldexitest vot täpselt selle auguni, siis selle talve võtame vastu küll pisut vale vag'iga, aga tähtis, et selle sisse on torsen pakendatud! Pidas see 1050km ennast kenasti üleval ja tõi koju samuti.

http://ufo.salakala.net/foorum/b55q.jpg

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.19 10:06 Tsiteeri

Ilmatsalu jäärada - WIIIIIIIIIIII with torsen. Fck the haldex no ausõna! Mul neid hälbega nelikuid 3tk ja no karju appi roolis olles.

Petu
huviline

Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant TDI Quattro 96'

postitati 28.01.19 11:05 Tsiteeri

Ilmatsalu on tõesti tore see aasta. Mitu head pikka kurvi mida suure nelikuga libistada, ei ole ainult tagasipöördeid tehtud nagu paljud jäärajad.
Olen ise vaatanud midagi väiksemat ainult jääraja sõiduks ja A3 tundub hea pisike, aga kuskilt ei ole kuulnud veel head haldexi kohta sellise sõidu jaoks seega tuleb ikka mingi torsen vaadata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jürgen
klubiliige

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.19 21:45 Tsiteeri
totaalne offtopic, aga peaaegu audi

Tsitaat:
Ilmatsalu jäärada - WIIIIIIIIIIII with torsen. Fck the haldex no ausõna! Mul neid hälbega nelikuid 3tk ja no karju appi roolis olles.

Samal põhjusel ma ei suuda samasugusest 2005a (3BG) Passaaadist endiselt loobuda. Viimane päris nelivedu volkaril vist, igatahes Audilt rotti pandud alusvankriga ja "tsipituna" (kella järgi puhub 1.6bar) on selle manuaalse masuudipressiga (1.9 96+kw) ka täitsa stabiilselt fun-fun... OK, veidi vajab pöördesse ajamist ja WRX STI mehed itsitavad pihku, aga lähes 400njuutonit on ikkagi üsna abiks saba liputamisel. Ja nii kohalt, kui igast hunnikutest liigub gramm kõrgemate 2a vanade brändi naastuga veel üsna mehiselt.
Eelmine suvi seisis niisama nurgas, sügisel läksin lõpuks ÜV-le ja oli kindel plaan talvel kallimalt ära müüa... aga sai olude sunnil ise natuke aega sõidetud ja krt, meeldima hakkas. Lasen kevadeni rahus selle Peeter Vinteri ehk WinterBeateriga.. Hea odav pann mida igatpidi väntsutada, ühemassiline hoorakas on ka abiks, veojõud maha võtt on juba näpu sisse harjunud käivituse järgselt ja anna aga peale. Ja jupid on sel wannabe'l päris Audidega võrreldes nagu tasuta :D

Ja minu hääle saab see erakond, kes nelivedustele seaduslikud erisused teeb, bussiradadel sõidu legaliseerib ja poolikutele liikluse takistamise eest püsimaksed kehtestab :D

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.19 15:54 Tsiteeri

Tsitaat:

Ütleks, siis ka, et kui mu "tagahoovi" sõitma tuled.
Maru kiiresti tehti siis rada sisse sinna. Kui tagumist piigirada uudistamas käisin, siis polnud motelli juures veel essugi maha joonistet. Olen siiani Roiul paugutamas käinud, aga sinna on mu hankookide naastud ka viie pluss korraga jäänud. :D

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.09.20 02:02 Tsiteeri

Avataril olev asi otsib uut omanikku, kas taastamiseks või varuosadeks, aga ise ma midagi jupitama ei hakka. Masin ise ei liigu hetkel. Starter on kinni ja pidureid pole. Täpsem info varsti.
Muud huvid ei lase lihtsalt tegeleda sellise asjaga ja näen, et pole mõtet enam hoida seismas.

Lehekülgi:  1  ..  23  24  25  26
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 6.6% - SQL: 93.4%]