Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  21  22  23  24  25  ..  39
Autor:
Pealkiri: Natuke naeru vol. 13 (Vastuseid: 974 | Vaatamisi: 1354299)
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5

postitati 20.12.10 22:52

Audi vs. dog see video on korra siit läbi käind, aga....kutsa läks väheke närvi :D video :D kadedus on üks julm asi :).

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
blaska
huviline

Registreerunud 09.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,9tdi avant

postitati 21.12.10 04:57

kentsakad asjad

Lapsesuu: miks jänesed poegivad 2-3 korda aastas? Sest neil on kõht lahti!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 21.12.10 09:39

vähe valesti läks vist

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 21.12.10 10:19

Tundub küll ilgelt pikk jutt, aga ma eile lugesin selle osade kaupa läbi ja naersin nii, et munad märjad :)

Välajvõtteid lennukontrolltorni ja pilootide kõnelustest:

Saksa õhukontrollerid Frankfurdi lennujaamas on tuntud oma kergelt ärrituvuse poolest. Nad mitte ainult ei oota lenduritelt, et need teaks oma värava parkimise asukohta, aga ka seda, kuidas sinna saada ilma neilt abi küsimata. Nii et see oli vahelduseks päris lõbus kui me (Pan Am 747) kuulsime pealt Frankfurdi maapealse kontrolli ja British Airwaysi 747, (kutsung: Speedbird 206) omavahelist kõnelust.

Speedbird 206: "Frankfurt, siin Speedbird 206! Palume luba maanduda."
Torn: "Speedbird 206. Takso väravani Alpha Üks-Seitse."
BA 747 sõitis peamisele ruleerimisteele ja jäi aeglustades seisma.
Torn: "Speedbird 206, kas te ei tea, kuhu te lähete?"
Speedbird 206: "Torn, oodake, ma otsin meie värava asukohta praegu."
Ground (üsna ülbelt, kannatamatusega hääles): "Speedbird 206, kas te ei ole enne Frankfurdis käinud?"
Speedbird 206 (jahedalt): "Jah, kaks korda, 1944-dal, kuid see oli öösel. Ja ma ei maandunud."

London, Gatwicki lennuväli. US Airi lennuk, mis oli teel Ft. Lauderdale´i, sooritas vale pöörde ja sattus ninapidi kokku United Airlinesi 727ga. Vihane naissoost lennujuht sõimas ameeriklaste meeskonna läbi, karjudes, "US Air 2771, kus kurat sa lähed? Ma ütlesin, et pöörake paremale Charlie ruleerimisteele! Aga te keerasite paremale Delta rajale! Seiske seal! Ma tean, et teil on raske vahet teha C ja D tähel, kuid ometi üritage! "Jätkates raevukalt, nii et meeskonnal oli juba piinlik: "Jumal! Nüüd olete kõik pe¤%e keeranud! See võtab terve igaviku, et see jama ära klaarida! Jääge sinna ja ärge liigutage, kuni ma teile ütlen! Võite oodata järgmisi takso juhiseid umbes pool tundi, ja ma tahan, et te läheksite täpselt sinna, kuhu ma ütlen teile, ja kuidas! Said aru, US Air 2771? "
"Jah, proua," kõlas alandlikuks muutunud meeskonna vastus.
Loomulikult muutus maapealse kontrolli side kohutavalt vaikseks pärast USA Air 2771 verbaalset vägistamist. Keegi ei tahtnud võimalust kõneleda vihase lennujuhiga tema praegust olukorda silmas pidades. Pinge igas kokpitis kasvas. Just siis murdis teadmata piloot vaikuse, küsides:
"Kas ma sinuga mitte korra abielus ei olnud?"

Torn: "Eastern-702, pärast õhkutõusu muutke raadiosagedust 124,7."
Eastern-702: "Torn, Eastern-702. Saime aru. Muide, lennuraja lõpus märkasime surnud looma."
Torn: "Continental 635, pärast õhkutõusu ühenduge raadiosagedusel 124,7. Kas te Eastern-702 raportit kuulsite? "
Continental 635: "Continental 635, valmis stardiks, ja jah, me kuulsime Easterni. Oleme juba teatanud meie toitlustajate tiimile."

15 lennukit on stardijärjekorras. Üks neist ütleb: "Mul on f*king igav!"
Torn: "Viimane õhusõiduk, kes oli eetris, identifitseerige ennast kohe!"
Teadmata õhusõiduk: "Ma ütlesin, et mul on f*king igav, mitte et ma olen f*king loll!"

Torn: "Delta 351, liiklus kella 10-l, 6 miili!"
Delta 351: "Andke meile veel üks vihje! Meil kõigil on digitaalsed kellad!"

Lennujuhtimiskeskus: "TWA 2341, müra vähendamiseks keerake paremale, kurss 090".
TWA 2341: "Keskus, oleme kõrgusel 35000 jalga. Kui palju müra me siin üleval ikka saame teha?"
Lennujuht: "Sir, kas te olete kunagi kuulnud müra, mis 747 teeb, kui see tabab 727?"

Juhtus see ühel õppelennuväljal, kus toimus lennukooli kursantide järjekordse põlvkonna lennupraktika, ehk lihtsamalt öelduna nende esialgne väljaõpe. Läbi aegade on märgatud, et kursantidele lennuasjanduse tutvustamine on loominguline protsess, kusjuures uskumatult kirev, hellitades vaatajat kõikvõimalike ja puhuti uskumatute olukordadega, mis baseeruvad ühelt poolt protsessi äärmisel tõsidusel ja vastutusrikkusel ning ammendamatute anekdootlike juhtumustega teiselt poolt. Isegi kui kursant valmistatakse maa peal ette hindele „viis pluss", on ta õhus vähemasti esialgu kindel kahemees. Kuna õhk dikteerib meile, kasutades Ostap Benderi väljendust, omi karme seadusi. Instruktori ülesanne on selle aja, mille jooksul kursant on õhus nagu vette visatud kassipoeg, võimalikult lühikeseks muutmine ja selle eest hoolitsemine, et õpilane hakkaks lennul enam-vähem mõistlikult tegutsema. Lühidalt selline lugu siis. Ühele väga temperamentsele instruktorile sattus gruppi kursandike nüüdisterminites “väga lähedaselt välismaalt”, kes polnud just kõige teravam pliiats pinalis ning võttis lennuasjanduses õppust mõnevõrra aeglasemalt teistest. Kusjuures instruktor, kes ise alles hiljaaegu lendas hävitajatel ning õpetas nüüd esimest aastat, polnud enda jaoks uue lennuki kabiinis isegi veel täielikult kohanenud. Mis pole normaalse lenduri jaoks muidugi mingi eriline probleem. Lõppude lõpuks teeb tõeline lendur oma tööd lõpptulemusena õieti, ilmselt on tegu instinktiga. Aga ilmselt polnud see konkreetne päev „tema päev", juhm kursant viis teda silmnähtavalt endast välja, leksika järele ta nagu harilikult ei jälginud ning krooniks kõigele ajas pidevalt segi juhisel olevad nupud. Neid on seal kaks, üks sidepidamiseks lendude juhiga (LJ), teine ekipaaži liikmete vaheliseks sideks, lennukisisene kõneseade (LSKS). Kõik, millest kõneldakse lennuki sees, on kuulda ainult ekipaažile, aga muu jutt, nagu „lubage startida", „esimesele 300" jmt. on kõigile kuulda, kellel on raadiojaam sisse lülitatud ja vastav sagedus häälestatud. Pluss veel lennuraja veeres platsil, kus tavapäraselt suitsetavad oma järjekorda oodates kursandid, instruktorid, tehnikud ja muu lennuvälja rahvas, paigaldatud valjuhääldaja, et ülalmainitus saaksid käimasolevasse üritusse sisse elada. Lisaks on veel paigaldatud seadmed polgukomandöri laual ja autos, operatiivkorrapidaja juures, dišpetšeril, sideülemal, objektiivse kontrolli grupis, vanakuradi vanaema juures jne, jne, arvestamata veel neid, kes oma alustega hulguvad sel hetkel suure ja võimsa õhuookeani ääretutes avarustes.
Kes nüüd tagantjärgi täpselt teab, mis neil seal lennul täpselt juhtus, kuid meie, stardiplatsil istujad, kuulsime seda enam-vähem niimoodi:
Lendude juht (LJ): „645, maandumisele lähenemine lubatud!"
Kursant (K): „645-s, sain aru, täidan!"
Instruktor (I): „…tvaju matt, pööre paremale, mitte vasakule, päris lolliks oled läinud või? Homme ,kurat, sa mul lendude arutelul veel tantsid!"
LJ: „645-s, ärge ajage nuppe segamini!"
I: „Vabandust!"
K: „645- , neljandal!"
LJ: „Täitke."
I: „Kas teliku lasid välja, Muhtar jobannõi?"
LJ: „Ärge ajage nuppe segamini!!"
I: „Vot bljäd…"
K: „645 maandumiseks valmis!"
LJ: „Maandumine lubatud."
K: „Mõistan!"
I: „Kes mõistab???? Sina või?. Kuhu sa vana tagumik pressid!! …tvaju matt, ei näe, kus rada on või? Kõrgust jälgi, tainas, tapad meid siin nahhuj kõik ära!!!!"
LJ: „645-s, ärge ajage nuppe segamini, no kaua võib…"
I: „…."
Kas nüüd tüdines lendude juhataja šeffi tõe radadele talutamast või nautis situatsioonist saadavat kaifi, aga rohkem ta enam vahele ei seganud. Ikkagi maandumine…Ja meie kõik jälgime hardas vaimustuses maanduvat, ruleerivat ja uuesti startivat lennukit, kuulates edasi teiste lennukitega peetava side vahepeal järgnevaid repliike.
I: „ No kust kurat sa minu kaela peale küll siginesid, vennalik lõust, bljäd. Sa ainult proovi, nagu tookord, peale starti teliku asemel mootorid ära korjata väikse gaasi peale. Ma teen sulle kohe lõpu peale, jo-ko-la-me-ne!!!"
Lennuväli sureb naerust…
I: „ Emake, no kuhu kurat Sa jälle ilma ettekandeta rajale pressid??? Küsi luba, razjobannõi tvoju mat!"
K: „645, valmis."
LJ(ohkega): „Luban."
I: „ Oh, jõudu pole enam. Sa ainult proovi midagi kokku keeta, no ei lase ma sind homme su eide juurde, hakkad mul öösiti Juhendit tuupima, kuni kärvad…"
K: „645, stardiks valmis."
LJ: „645-s, start lubatud."
Lennuväli hoidis hinge kinni….masin rebis end kuidagi vaevaliselt maast lahti, ja kogudes vastutahtmist kiirust, kadus puulatvade taha. Mõni sekund vaikust…
LJ: „645, kuidagi madalalt läksite…"
Paus… Ja korraga nagu paisu tagant:
I: „ … tvaju matt, pehhota võjobannaja, sekundikski ei tohi silma pealt lasta. Sõnu pole, ilma tagatiibadeta startida. Hea veel, et keegi ei märganud…."

Tegevuskoht- meie kunagi nii ääretu kodumaa lõunapiirid, mitte kaugel sõbraliku demokraatliku vabariigi piiridest. Lennuväli, kus valmistuvad väljalennuks hävitus-pommitajad.
Tegevusaeg- kohalike arusaama kohaselt värske ja jahe varakevad, metsik palavus, mis on normaalsetele inimestele raskesti talutav. Termomeeter jookseb päeval lõppu ja kiilub kinni, mistõttu toimuvad lennud varahommikuti, ning lendude ettevalmistus veelgi varem. Äratus kell kolm. Siiski mitte. Hoopis kell viis… minutit nelja peal…
Tegelased- kaheksa lennukipommi FAB-100 igal SU-l, väljalaskeaastaga umbkaudu 1944 koos ligikaudu sama vanade sütikutega. Pommid olid märkimisväärsed selle poolest, et vahete-vahel andsid kivisest pinnasest rikošeti, lennates pea-aegu heitmiskõrgusele tagasi. Ka sütikud olid imelised, põhjustades ajuti ise-eneslikke plahvatusi. Seda omadust oli täheldatud juba Suure Isamaasõja aegadel ja samuti hiljutise sõja päevil Kaukaasia mägedes. Kõige sagedamini juhtus see hetkel, mil pomm eraldus lennukist. Polnud vahet, kas tegu oli IL-2 või SU-25-ga. Lühidalt, enesega ümberkäimisel nõudsid need pommid ülimat korralikust
Meie kangelane- eks-tudeng, kes just-just sattus lumisest põhjast sooja kevadisse lõunasse. Metsik avitaminoos, raske aklimatisatsioon, elu nagu hernes. Kogu öö jõid “vanakesed”ja “dedid” kaptjorkas piiritust ja peksid kedagi peldikus.
See kõik on sissejuhatus, jutt ise on alles ootamas.
“Veel ei koitnud, aga Lollidemaal kees juba elu!” Selle kena tervitusega “Kuldvõtmekese” algusest kohtas meid kapten Dronov, polgu relvur, ääretult heasüdamlik inimene, keda seesama heasüdamlikus teenistuses hirmsasti segas. Majoriks ta ei saanudki. Lonkisime KAMAZ-st SU-de seisupaika, kus juba kees töö. Radistid, mehaanikud, tankijad, juhid…kolmekordsetega vanduvad praporid, signaalitavad autod, lärm, kisa. Elu keeb. Teel sinna seletas kapten:
“ Ma lähen istmeid kontrollima, teie olete selleks veel noored, aga selle töö juures on tegu suure vastutusega. Äkki juhtub midagi, aga katapulteeruda pole millegagi. Grišake,” pöördus ta teise sõdalase poole,” te laadige kahurikesed ära, aga korralikult, eks! Noh, aga teie,” pöördus ta minu poole,” olge palun nii lahke, pommikesed, näete, juba ripuvad, tuleb sütikud kastist võtta ja sisse keerata, teate, aga hästi korralikult, kontreeringut kontrollige, ja kõike muud ka, hästi tähelepanelikult, eks!”
Ütles ja lahkus.
Tööd alustasime Grišaga äärmise SU juures. Üldiselt tegid seda küll praporid, aga meie omad olid juba sealpool jõge. Grisa ronis tiivale, avas luugid ning hakkas laadima 30 mm suurtükki, mina pugesin aga tiiva alla ja keerasin väriseva käega sisse esimese sütiku FAB sajale. Värisedes läksin eemale, tudengiharjumusest koukisin taskust välja “puksi” (spikri-LEMET) tegevuse kirjeldusega
1. Käega “A” (vt.skeemi) võtta sütik…ja nii edasi. Kõik peaks nagu õieti olema.
Jõudnud kaheksanda lennukini, oli situatsiooni teravus hajunud ja andnud maad tavapärasele rutiinile. Kõht oli ka tühjaks läinud, hirmsasti oleks midagi hammaste taha tahtnud, ja mis peamine, hakkas vaevama hirmus uni. Ümbrus soojenes tuntavalt, ja ühes sellega muutus suuremaks ka soov magada. Töö lõpetanud, hakkasin lennukist eemalduma, kuid midagi segas. Sikutasin tugevamini, ja avastasin enda käes sütikult mahatõmmatud kaitse, sellesama, peale mille eemaldamist toimub plahvatus “6…60 sekundi jooksul, sõltumata pommi langemisest.”
Ärkasin hetkega, pöörasin sütiku kella kuuekümne peale ning tormasin lennuki juurest minema. Griša reageeris samuti hetkeliselt, viskus tiivalt betoonile ja sööstis mulle järele. Jõudnud käeulatusse, laksas ta küsivalt mulle õla pihta, millele ma vastuseks näitasin käes olevat kaitset. Tundus, et kiiremini joosta pole enam võimalik, kuid sellest hoolimata lisas Grisa veelgi kiirust. Joostes kahekesi seisvate lennukite rivist mööda, osutasime kõigile ümberkaudsetele ebatavalist mõju.
Kõigepealt oli üllatus. “Relvurid jooksevad ?”- 0,2 sekundit
Sellele järgnes õudus:”Relvurid jooksevad!!!”- 0,2 sekundit
Kolmandaks hakkasid kõik põgenema.
Tiibadelt, kabiinidest, kere alt, tiibade alt, tankimisautode kabiinidest lendasid, kargasid, hüppasid, ja roomasid välja kümned sõdurid, praporid, ohvitserid. Me ei jõudnud veel viimaste lennukitenigi, kui jooksma ja karjuma hakati juba meist eespool.
“Relvurid jooksevad!!!!”
“ Relvurid jooksevad!!!”
“ Relvurid joooooksevaaaad!!!!!!!”
Eluilmaski ei unune KRAZ-tankuri kabiinis õiglase und maganud “dedi” nägoilme, kui ta sadade jalgade müdinast ärganuna sööstis metsiku huilgega “Relvurid jooksevad!!!” oma masina kabiinist sinavasse kaugusse.
Nagu hiljem jutustati, olla veelgi grandioossem pilt avanenud juhtimispunktist. Kõikjalt pudenesid välja lennuväljal asunud inimesed nagu prussakad, kes tormasid erinevates suundades laiali. Hääli polnud kuulda, kuid ümberpaiknemise kiiruse ja hulga järgi võis oletada, et… “Relvurid jooksevad!”
Jooksnud meetrit kolmsada, pöörasime rajalt kõrvale ja varisesime Grišaga maapinnale, kattes pea kätega. Sest instruktsiooni kohaselt pidanuks killud lendama kuni 850 meetrit.
Vaikus…
Lennukite seisuplatsilt oli suure kiirusega minema sõitnud kõik, mis vähegi sõita suutis, ja ainult komandopunkti poolt liikus aeglaselt kapten Dronovi üksildane figuur. Meieni jõudnud, kükitas ta kandadele ja lausus:
“ Ja mina vaatan, kõik jooksevad. Noh, mõtlen, minu omad lõbutsevad, ega ilmaasjata kõik laiali ei kadunud. Kuni siia teie juurde tulin, arutasin omaette, et kui kahurist ei tulistata, tähendab pillasid pommi maha. Ehkki- kuidas nad said selle maha pillata? Tulen lähemale, ja näe, täpselt- et mööda betooni ei veere, tähendab ei pillanud! Aga mis siis veel…?”
Näitan talle kaitset.
“Juhtub, juhtub. Teist ei võtnud maha? Tähendab ei jõudnud, kui kõik vaikne on.”
Noogutan, tõepoolest ei jõudnud.
“Need jooksevad laiali,” vedas ta pilguga ümberringi,” aga mina mõtlen, et kui kohe ei lõhkenud, tähendab, aega veel on. Lähen. Vaatan kella peale, minut on möödas, aga kõik on veel elus. Tähendab, valehäire ja kõik on väga hästi. Noh, lähme paneme selle paika tagasi, näitan, kuidas see käib. Teine kaitse on just sellisteks puhkudeks ette nähtud.”
Läksime, näitas, panime tagasi.
“Noh, tore on. Mine nüüd edasi sütikuid sisse keerama.”
Ja kõik.
Läks kapten edasi omi asju ajama. Ning alles nüüd asus tasapisi liigutama hakanud rahvas oma pragudest välja roomama ning lennukitele lähenema. Püüdes samal ajal meist Grišaga hoida võimalikult suurt distantsi. Vähe sellest, et meile tappa ei antud, meile ei öeldud isegi ühtegi paha sõna. Ainult et edaspidi, kui me lennukite juures tööd tegime, jäi masinate juurde väga vähe rahvast. Ja lisaks kõigele saime Grišaga endale hüüdnimed- “Totu” ja “Paunik”, seda siis kapten Dronovi vaevanägemise tulemusena.

P.S.
Pool aastat peale demblit sain kirja. Meie kaptenile lasti kogemata 30 mm mürsuga vastu pead, tänu jumalale, et ellu jäi, sai juba hospitadalist välja. Järgmised viis mürsku võtsid puhtalt maha lendavkoosseisu söökla nurga, ja siis said mürsud õnneks otsa. Süüdlastel lükati kojusõit ja dembel seniks edasi, kuni söökla taastasid. Aga see on juba teine jutt…

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
blaska
huviline

Registreerunud 09.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,9tdi avant

postitati 21.12.10 17:43

häid jõule:P

Lapsesuu: miks jänesed poegivad 2-3 korda aastas? Sest neil on kõht lahti!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 21.12.10 19:51

Ma hakkasin enne lõppu juba naerma :D

Et asi liiga mulaks ei läheks siis leidsin ühe vana hea. Ütleme nii et peale trammi kaaperdamise üks minu lemmikuid:

http://www.youtube.com/watch?v=oVpl6-7QhNI

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rin
huviline

Registreerunud 31.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2Q

postitati 21.12.10 20:16
BMW vs naine

nutta või naerda?!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.10 00:10

http://www.youtube.com/watch?v=ELgzBn2_uUk&feature=player_embedded

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 22.12.10 22:02

Rinnakatted

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
martinl1
huviline

Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.10 23:15

vast ei ole läbi käinud
http://www.youtube.com/watch?v=f4gdC-ZjNoQ

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 01:12

Fedex'i reklaam

kõvamehed :D

kopajuht
rekkajuhi fail
krdi värjas, kui palju ühe debiili pärast õlut raisku läks

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 23.12.10 13:00

http://englishrussia.com/wp-content/uploads/2010/12/fcb349d6986a.jpg

Et oleks raskem!
mine....
huviline

Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 14:28

Sobib minuarust siia teemasse... :)

http://www.youtube.com/watch?v=GcJWFvKQdM8&feature=related

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tanelr4
huviline

Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 15:11

http://www.youtube.com/watch?v=crTCgkjX9K0&NR=1

Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 23.12.10 21:23

Remi gaillardo... Kino mees ikka : http://www.youtube.com/watch?v=n9ApRjtwwTU&feature=channel

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 23.12.10 22:51

http://lolsnaps.com/upload_images/real/776.png
http://lolsnaps.com/upload_images/real/924.jpg
http://lolsnaps.com/upload_images/real/982.gif
http://lolsnaps.com/upload_images/real/1094.jpg

Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant c4 2,2tq 20v; Audi A6 Allroad c6 3,0 TDI

postitati 25.12.10 17:29

http://www.evil9.eu/Nali/putinsavisaar.jpg

Nelikvedu - must have!
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 27.12.10 19:55

http://www.auto24.ee/used/435925

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.10 20:35

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1386.snc4/163801_1787931341092_1323821168_2024880_6335719_n.jpg

http://images.orkut.com/orkut/photos/OgAAACkr7TE5QQiCbP8lRzL0uvt1oj7P0IURK7zzzTrcaP8JEdmUbujPE08UZse4MW9wEK_hGNQDNPYOkU6JlCndG8EAm1T1UAb3-Rq9byD
wAs8WdxTy9EdJh5KW.jpg

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 28.12.10 13:00

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/serblane-huppas-kogemata-sharm-el-sheikhis-hai-surnuks.d?id=36941605

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Zandr
klubiliige

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex steroididel Sigar

postitati 28.12.10 15:31

http://images.orkut.com/orkut/photos/OgAAAI49yy2fe9ToV2vDRfODrUQmHGG1FvmDSP7p6cdPtuHkxMmBdxb-GEFHQg7BLurvbaZ1mfgm0-S6hxgQihfUxSwAm1T1UCMedOHp0Jt
5rRRqavQ3fYKfECQo.jpg

Quattro, the only antidote known to man against the white cocaine like substance..
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KMA4
huviline

Registreerunud 28.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.10 16:44

Tegelikult ei ole üldse naljakas, ei osanud kiiruga mujale üles panna.
http://www.youtube.com/watch?v=9LVypA4YzyQ

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 29.12.10 07:47

http://www.youtube.com/watch?v=kAG39jKi0lI&

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Auditehh
huviline

Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: Tid

postitati 29.12.10 20:56

http://lolsnaps.com/upload_images/real/870.jpg

TheRRsr
huviline

Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km

postitati 31.12.10 14:31

Hi-res-camera-catches-couple-in-the-act

Lehekülgi:  1  ..  21  22  23  24  25  ..  39
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 18.8% - SQL: 81.2%]