Lehekülgi: 1 .. 21 22 23 24 |
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 03.11.21 14:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kvsk
Tegin ühele c7 mele taustakontrolli ja vin koodi järgi tuli välja , et 2020 kindlustusjuhtum summas 7000-10000 € kas see on saksa mõistes suur juhtum?
Auto 3.0 biturbo 2017 competition |
See tuleb ruttu kokku ka väikese kõksu korral. Esituli, radar, mõned plastikust jupid ja öökaamera, park kaamera ning 10K+ ongi koos. Sellise
varustusega autoga ei tasu ilma kaskota ringi sõeluda. Saksast kojusõit pimedal ajal pole ka just väike risk...
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo S
|
postitati 03.11.21 14:47
|
|
|
Mul sõideti RS6 tagant selga.
Uus kärukonksutala(minu nõudmisel), parkimisanduri juhtmestik, 1 andur, summutiotsad, stangenahk, summutiotsa kinnitused, üks stange kinnitusplastik,
Stange värvimine, tagaluugi kriipsud. 8600 eur Revalis. Visuaalselt pimedas polnud hullu isegi.
Nagu jann ütles, esiots veel valusam, kuna seal tükid hakkavad 4000e keskmiselt (tuled, radarid, ööcam jne).
|
|
|
Kvsk
huviline
Registreerunud 27.10.21
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.11.21 16:06
|
|
|
Niipalju kui ma neid vin koodi kontrolle olen teinud , jääb mulje , et saksas polegi ühtegi avariivaba autot . Üks Hollandi oma oli täiesti puhas aga nagu ma olen aru saanud siis Hollandis vist mingi teema , et vin koodiga
ei tulegi väga midagi välja kontrollides.
See mida ma vaatan praegu , tundub , et on ka saanud taha pihta, luugi pealt rõngad puudu.
https://m.mobile.de/auto-inserat/audi-a6-3-0tdi-competition-quattro-navi-leder-matrix-holzgerlingen/319371804.html?searchId=cbd694dc
-66e5-00e1-1bdb-8ce12c4e75f9&type=ad
Siis selline küsimus, mida ja kuidas selle auto juures saan kontrollida seal platsil , kui sinna nüüd kohale lendan?
Pole päris pikalt Audi ga kokku ka puutunud , viimased autod olnud w166 ja f10 .
Muide teemasse ka. Sõber sõidab praeguseks 6 aastat juba 180 kW c7 ga , ostis Eestist läbisõiduga 170000 km ( saksast toodud) , nüüd käis
ketivahetuses kui kellale tuli 300000 km, ketivahetuse tegi ainult läbisõidu pärast , sest häält mitte mingis “asendis” ei teinud. Peale keti vahetust
hakkas muidugi kohe hooratas häält tegema , aga seda alles 300000 tuhande pealt .
Märkus moderaatorilt: Järgmine kord kasuta ise MUUDA nuppu postituse juures.
|
|
|
Kvsk
huviline
Registreerunud 27.10.21
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.11.21 10:08
|
|
|
Auto ostetud ja Eestis tagasi ka , käisin täna ARK kontrollis , Hollandi paberitest tüübikinnituse number puudu . Aasta vanusena saksast Hollandisse
toodud ja auto küljes kus vin kood on , on tüübikinnituse number olemas aga see vist ARKi ei huvita , läks nüüd mingisse lisakontrolli , õeldi , et
nädal umbes läheb . On kellegil veel sama jama olnud?
|
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 12.11.21 14:06
|
|
|
Tavaline värk teise regiooni tootega. Mitte tüübikinnituse nr pole puudu, vaid see tuleb teha alles, kuna sellist autot Eestis pole varem olnud. Oota
ära, harilikult läheb umbes 4 tööpäeva, lubavad max 2 nädalat. Kas pole tore, et see teenus on tasuta?
Keegi mode võiks Autotoomise jutu ümber tõsta õigesse teemasse ning siin ikkagi C7 teemalist tehnilist juttu ainult rääkida.
C7 kahjustustest rääkides - ka mina tõin endale saksast 2a vana C7, mille hooldusajalugu mahtus 30lk peale. Esisild oli täielikult välja vahetatud ja
hiljem ka käigukast (garantiid ja värgid). Reaalsus on see, et isegi kui on mingi 20k eur "pauk" olnud, siis a) summa tuleb täis väga kiiresti nagu
eelnevalt on mainitud, b) kui ikkagi peale seda 20k matsu on 10++tuhat kilomeetrit sõidetud, tähendab et auto on korras (olnud).
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.11.21 06:04
|
|
|
Kui auto on 2014 vói uuem, läheb see enne arvele lubamist maksuameti kontrolli, kus vaadatakse igasugu asju, k.a. seda kust raha said. Kui on
kahtlusi, helistavad ja uurivad.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Kvsk
huviline
Registreerunud 27.10.21
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.11.21 08:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Kui auto on 2014 vói uuem, läheb see enne arvele lubamist maksuameti kontrolli, kus vaadatakse igasugu asju, k.a. seda kust raha said. Kui on
kahtlusi, helistavad ja uurivad. |
Mulle õeldi eile , et alates 2015
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.11.21 13:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
kahtlusi, helistavad ja uurivad. |
Mulle õeldi eile , et alates 2015 |
Juu siis, eks nad seda piiri nihutavad aeg ajalt kui kellegile meelde tuleb. 2009a. ja üles oli kolm aastat jutti kui see "lisakontroll" tuli mingid
aastad tagasi.
|
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
postitati 13.11.21 13:54
|
|
|
Ja õieti öeldi, et alates 2015.
Aga mis tüübikinnitusse ja ARK-i puutub, siis näide omast käest: Said mul 1993 a. C4-l reg.tunnistusel täis read kuhu ülevaatust märgitakse,
avastasime alles korralise ülevaatuse käigus. Ega midagi läksin kiirelt Tartu Ark-i uue vastu vahetama ja tädike seal letis teatas rõõmsalt,et
tüübikinnitust pole ja vaja teha. Auto on 1998 aastast Eestis arvel ja tavaline 2,5 TDI. Lühidalt 15 aastaga osati tüübikinnitus kuhugile ära kaotada.
Ülevaatuspunktis naerdi, et ole õnnelik,et maksuameti luba lisaks veel vaja ei läinud.
Numerus stultorum infinitus est.
|
|
|
|
Alonzo
huviline
Registreerunud 18.11.21
Kasutaja on eemal
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 19.11.21 15:15
|
|
|
Pane pigem natukene juurde ja osta siit samast foorumist ära 100k vähem sõitnud pill:
https://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=185702&page=5
See seal tavaline 230kw, millel mingi lahja tuuning tehtud (norm turvalise tuuninguga saab 290-300 kW). Lisaks on see passi sisse kantud, ehk siis
kindlustus kallim.
|
|
|
Alonzo
huviline
Registreerunud 18.11.21
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.11.21 09:27
|
|
|
Kus tartus ostueelset kontrolli teha? 2014 a6 bi turbo
|
|
|
siimuu
huviline
Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible
|
postitati 22.11.21 21:00
|
|
|
Kasutaja Jann ehk nõus tegema kui kokkuleppele saate. Küsi.
Otseselt ühtegi head kohta Tartus ei teagi..
|
|
|
|
SilverL
huviline
Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 FL BiTDI
|
postitati 23.11.21 06:17
|
|
|
Kindlasti Jann. Minu auto vaatas üle ja jâin vàga rahule. Muide käisime kahte vaatamas, millest esimese lasi Jann diagnostika põhjal sôelapõhjaks.
Manipuleeritud oli seal mitmete asjadega ja see kõik tuli välja. Kuigi ka endal originaal VAG-Com olemas siis tema tegeleb sellega igapäevaselt ja
oskab ebakôlad kiiresti välja tuua.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.21 14:42
|
|
|
Tore, et rahul, tänks.
Alonzo sai ka täna murele lahenduse.
|
|
|
|
Alonzo
huviline
Registreerunud 18.11.21
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.21 19:18
|
|
|
Jann aitas välja jah, käisin tõin auto ära Tartust.
|
|
|
saarse3
huviline
Registreerunud 09.12.21
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.12.21 17:12
|
|
|
Audi a6 c7
Küsiks nõu ühe müügisoleva c7 kohta.
On keegi ehk jõudnud vaatamas käia või teab auto kohta midagi juba?
Soovitusi mida antud auto puhul peaks kindlasti üle vaatama/kontrollima?
https://www.auto24.ee/soidukid/3618707
|
|
|
Kvsk
huviline
Registreerunud 27.10.21
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.12.21 11:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: saarse3
https://www.auto24.ee/soidukid/3618707 |
Mina isiklikult selle raha eest seda õnnetust endale ei ostaks , mis sest , et nukad ja asjad vahetatud , pärast kui kunagi müüma hakkad ei ole tal
ikka mingit väärtust sest uus ring neid remonte teha jälle peal , kui hind oleks mingi 4000 € odavam , siis mõtleks ehk
|
|
|
saarse3
huviline
Registreerunud 09.12.21
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.12.21 17:56
|
|
|
Kui otsida alates 2015a masinat siis mis oleks see kõige mõistlikum mootori variant mida soovitada?
|
|
|
Torm
huviline
Registreerunud 06.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.12.21 18:16
|
|
|
Ma vaataks kindlalt 3.0 bitdi poole, sellel ka Tiptronic kast. Minu arvates üks parimaid kooslusi C7 peal.
Edu!
|
|
|
eestimaa
klubiliige
Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: E-tron 55
|
postitati 10.12.21 21:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Torm
Ma vaataks kindlalt 3.0 bitdi poole, sellel ka Tiptronic kast. Minu arvates üks parimaid kooslusi C7 peal.
Edu! |
Toetan, kui tõesti juba C7 FL siis kindlasti BiTDI, parem kooslus ja hinnasuhe + muretum elu.
|
|
|
saarse3
huviline
Registreerunud 09.12.21
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.21 09:15
|
|
|
Tänud soovituste eest,vaatan siis veel vähe edasi...
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.21 16:30
|
|
|
Kui otsida alates 2015a masinat siis mis oleks see kõige mõistlikum mootori variant mida soovitada? |
FL-i peal võiks kaaluda ka 1.8TFSI ja 2.0TFSI-d. Mõlemal vahetab automaatselt käike S-Tronic (DL382). 1.8 siis esiveoline ja 2.0-i saab ka
neliveolisena.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
hahahaudi
huviline
Registreerunud 09.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.21 19:08
|
|
|
https://www.auto24.ee/soidukid/3618707 |
Mina isiklikult selle raha eest seda õnnetust endale ei ostaks , mis sest , et nukad ja asjad vahetatud , pärast kui kunagi müüma hakkad ei ole tal
ikka mingit väärtust sest uus ring neid remonte teha jälle peal , kui hind oleks mingi 4000 € odavam , siis mõtleks ehk |
Olen nõus, et biturbol on omad plussid, kuid korralikul biturbol on ka korralik hinnavahe tavalise 3.0 ees. Kõik mainivad tiptronic käigukasti, kuid
keegi ei maini, et ka bitdi tiptronicutel kipuvad sidurikettad ära põlema.
Ise olen pigem auto poolt, millel on tähelepanu vajavad kohad juba üle käidud. Minu 200kw A7 hetkeläbisõit ca 260 000km, nukad vahetatud Saksas 151
000km juures ja siiani täiesti probleemivaba. Kuna tegu Audi poolt muudetud ja uuendusjärgsete nukkadega, ilmselt ei tekigi nendega probleemi ka
tulevikus. Tõsi, 3 aasta jooksul on lisaks korralistele hooldustele ja kuluosadele vahetatud ka jahutusvedeliku klapp, kuna see lekkis pisut. Kui
saaksin uuesti valida, teeksin sama valiku.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 11.12.21 23:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hahahaudi
keegi ei maini, et ka bitdi tiptronicutel kipuvad sidurikettad ära põlema. |
Möhh?
Ära leiuta. Sama kast all nagu S8-l ja RS6-l. Kestab 1000 Nm vabalt.
Kui seal õli kunagi ei vaheta siis loomulikult jookseb kokku. Ei ole probleeme selle kastiga. Kestab 500 000km vabalt normaalse hooldusega.
S-tronicud kõik 200 000 peal tuksis, vajavad üldiselt mehhatroonikaploki remonti, sidurite vahetust, juhtub ka, et õlivann lihtsalt roostetab läbi.
Ning 200kw diislit ei soovitaks vaenlasele ka mitte.
Nagu ennist siin juba mainitud, kõige murevabam variant on ilmselt 2.0 TFSI DL382 kastiga. Kütusekulu ka umbes samasse auku nagu 3.0 TDI, aga puuduvad
igasugused vahekarteri lekked, DPF, ADBlue, EGR jms pahn. Võimsust saab sealt ka kuni 260-270 kW kätte mõninga tuuninguga, sest tegelikult on see sama
mootor, nagu Golf R-l.
Muidugi võib olla raskusi normaalse varustusega auto leidmisega.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 21 22 23 24 |
|