Lehekülgi: 1 .. 20 21 22 23 24 .. 26 |
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 15.12.11 15:18
|
|
|
Seda küll, endal see plaanis pole aga tean, et on nii tehtud olen vahel
tähele pannud neid fake kuulutusi kus mingi hyundai getzid kirvema hinnaga müüki on pandud (seda auto vb tegelikult ei eksisteerigi) aga lihtsalt
sellepärast, et turu keskmine oleks suurem teema kisub vägisi "Audi A8
3.7 Quattro - 1996 - KsenoonE & Kindlustus"
Eero, salatseda polegi midagi, kuidvörd plaan lihtsalt autol pisivead ära parandada
See hölmab siis:
Uus stange, tiib ja tagatuli + värvimistööd
Tagumised uksed tuleb korda teha (sebida detailid, PM kui kellegil pakkuda neid vöi siis komplektseid mustri polstreid tagumisi, vöi uurida Revalist
neid)
Kindlaeka tross pingutada, suhteliselt lihtne aga häiriv viga
Lisaks tuleb puhastada vasak ABS andur vöi see uus vaadata..usun, et aitab puhastusest
Juhi käetugi tuleb paika panna, siis mölemad käetoed ka küljes (viitsimise asi)
Väike vahatamine ja poleer autole ja seest ka puhtaks
sellised nipet näpet asjad
Ja kui selleks ajaks lumi maas siis pole palju möelda Respecti täiega
muidugi Revalile ja Salvale, et asjad aeti töesti kiirelt ära!!
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 15.12.11 16:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 100
Oleks muidugi huvitav näha kuidas 1996 a. 100-t hinnatakse. Kas pannakse 94 a omale mingid %-d juurde või siis pigem vaadatakse 95-96 C4 A6-te
hindasid. |
Sellel aastal pole sadat toodetud ja see, kes millal sõtma hakkas autoga või kui mitu aastat vahel seisis vms ei koti kedagi ehk saad heal juhul auto
väljalaske aasta keskmise turult.
EDIT: KsenoonE kas sinu mainitud poleerimised, kindalaeka remont õlivahetus jne jne tehakse Revali poolt ära ja see on see hea diil või ma ei saa aru,
mis see selle salatsemisega seotud on?
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.11 16:39
|
|
|
Ei köik peale selle laksu teen ise..
No ütleme nii, et parema meelega ostetakse autot mis täiesti korras ja suurema raha eest, loogiline ka samas ja selline milline ta alguses oli pole
enam palju järel ka.
Pöhimötteliselt raskemad asjad tehakse minu eest juba ära(eriti see pagasniku värk), seega miks mitte veidi nokkida veel ja palju parem müüa ka,
kellel see police edition ikka meeldib väike investeering ja usun, et
saab parema raha turult.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.11 16:42
|
|
|
Aga mis see hea diil siis on?
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 15.12.11 16:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Oleks muidugi huvitav näha kuidas 1996 a. 100-t hinnatakse. Kas pannakse 94 a omale mingid %-d juurde või siis pigem vaadatakse 95-96 C4 A6-te
hindasid. |
Sellel aastal pole sadat toodetud ja see, kes millal sõtma hakkas autoga või kui mitu aastat vahel seisis vms ei koti kedagi ehk saad heal juhul auto
väljalaske aasta keskmise turult.
|
No kui mul oleks passis 93. a, aga reaalselt tehases valmistatud võibolla 92 või hoopis 91 (ma usun, et keegi ei hakka seda uurima, millal see tehases
kokku laotud on), siis võetakse ikkagi nagu 93. a autot.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.11 19:01
|
|
|
A6-ga ei saaks jah hästi võrrelda, sest kuigi esimesed A6-d on küll praktilised samad, siis A6-l pole 2,3 mootorit valikus. Arvatavasti siis peaks
ikkagi lihtsalt vaatama kõige uuemaid 100-sid ja mingid %-d sinna juurde lisama, ei kõla eriti loogiline ainult tehasekonveierilt maha veeremise aega
vaadata, auto hakkab ikkagi kuluma ja põhiliselt oma väärtust kaotama alates sellest hetkest kui seda kasutama hakatakse. Kui praegu kuhugi esindusse lähed, kust ostad uue 2009 a toodetud auto ja siis
võrdluseks võtad samal 2009 a toodetud auto, mis kohe ka osteti ja arvele võeti ning millega nüüdseks on sõidetud 100 000 km, siis nende väärtus ei
ole sama, vaevalt et ka kindlustuse silmis. Aga no üldiselt loodan muidugi et mul pole seda vaja teada saada.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.11 19:15
|
|
|
A6-ga ei saaks jah hästi võrrelda, sest kuigi esimesed A6-d on küll praktilised samad, siis A6-l pole 2,3 mootorit valikus. Arvatavasti siis peaks
ikkagi lihtsalt vaatama kõige uuemaid 100-sid ja mingid %-d sinna juurde lisama, ei kõla eriti loogiline ainult tehasekonveierilt maha veeremise aega
vaadata, auto hakkab ikkagi kuluma ja põhiliselt oma väärtust kaotama alates sellest hetkest kui seda kasutama hakatakse. Kui praegu kuhugi esindusse lähed, kust ostad uue 2009 a toodetud auto ja siis
võrdluseks võtad samal 2009 a toodetud auto, mis kohe ka osteti ja arvele võeti ning millega nüüdseks on sõidetud 100 000 km, siis nende väärtus ei
ole sama, vaevalt et ka kindlustuse silmis. Aga no üldiselt loodan muidugi et mul pole seda vaja teada saada. |
No aga on seal vahet, mis toimus 15a tagasi, seda ma ju rääkisin, et nüüd pole enam vahet, võibolla sinu masinat hoorati järgmised paar aastat nii, et
see varem sõitma hakanud on paremas korras, muutujaid on palju ja kindlustus ei viitsigi neid kõiki arvestada, mõnel juhul saad natuke juurde
varustuse ja seisukorra eest Samuti ei tee masinale paar esimest aastat seismist ka head nagunii! Ei tasu loota, et keskmisest paremas korras masina
eest õiglast hinda saad, kindlustus on siiski oma omanike rikkust maksimeerida üritav ettevõte. Ise ma ei tahaks mõeldagi, et minu coupe
mahakandmisele sõidetakse ja siis mingi 1500eur antakse
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.11 19:33
|
|
|
ole sama, vaevalt et ka kindlustuse silmis. Aga no üldiselt loodan muidugi et mul pole seda vaja teada saada. |
Ja nüüd ma närin tähte- A6-l oli küll 2.3 mootor täitsa olemas, 98kw variandis Veendu ise SIIT kui kahtled
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.11 21:22
|
|
|
...võibolla sinu masinat hoorati järgmised paar aastat nii, et see varem sõitma hakanud on paremas korras... Samuti ei tee masinale paar esimest
aastat seismist ka head nagunii!
|
Neid ju ei koti see kui heas seisukorras on. Ega arvatavasti paar aastat (mõned kümned tuhanded km. No tegelikult on u. 1,5 a, sest auto on arvele
võetud kohe 1996 Jaanuari esimestel päevadel ja viimased 100-d tehti 94 keskel vist, valmistamise kuud vist ei saa teada kuidagi?) sõitmist autole
midagi paremat ei tee kui laos või müügisalongis seismist. Ega ei tea
kuidas reaalses olukorras oleks (loodetavasti seda ei tule), aga kui neid tegelik seisukord ja sisse pandud raha ei koti, siis arvatavasti ikkagi
pigem läbisõit ja registreerimisaasta, nagu enamikke tavainimesi.
Pole ühelgi A6-l näinud seda 2,3 mootorit, aga ju siis algul esimestele pandi mõned, ei tea kas täpselt sama pritsega ka?
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.11 06:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Kindlustuses tehti minul igastahes läbisöidust küll pilti
Natuke teemasse :
Kas keegi saaks öelda tagumiste aknalaua ja esimeste uste kölarite möödud mulle, originaalid jäävad veits lahjaks tahaks midagi paremat panna. Ja ehk
oskab keegi midagi konkreetset soovitada.
Ja oleks huvi osta ka 100% töötavad ukselukustid koos mikrolülititega, lasen ka need külge panna Revalis. Täna oli imestus suur kui juhi poolne
valgustuskomplekt töötas mingi tund aega |
Tahaks näha, kuidas läbisõidust pilti tehakse
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 16.12.11 07:42
|
|
|
Minul tehti peale avariid pilti mootoriruumist, süütepoolist (kas juhe peal) ning läbisõidust. Süütepooli pildistamine vihjas minu loogika järgi
suuremale tuheohutusele avariis või on päästjatel süsteem juhe maha võtta või läbi lõigata.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Urmet24
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: a4 avant b8
|
postitati 16.12.11 08:14
|
|
|
Eks see läbisõidu pildistamine on mitmes mõttes vajalik.
Avarii hetke läbisõidu fikseerimiseks.
Hilisemate vaidluste fikseerimiseks, et ala remondis olles on autoga sõidetud jne.
Lisaks kui tekib juurde mingeid nn vigu hiljem ala väitega, et ma ei ole peale avariid sõitnud need juhtusid ka siis, siis on ka kergem end kaitsta.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.11 09:43
|
|
|
...võibolla sinu masinat hoorati järgmised paar aastat nii, et see varem sõitma hakanud on paremas korras... Samuti ei tee masinale paar esimest
aastat seismist ka head nagunii!
|
Neid ju ei koti see kui heas seisukorras on. Ega arvatavasti paar aastat (mõned kümned tuhanded km. No tegelikult on u. 1,5 a, sest auto on arvele
võetud kohe 1996 Jaanuari esimestel päevadel ja viimased 100-d tehti 94 keskel vist, valmistamise kuud vist ei saa teada kuidagi?) sõitmist autole
midagi paremat ei tee kui laos või müügisalongis seismist. Ega ei tea
kuidas reaalses olukorras oleks (loodetavasti seda ei tule), aga kui neid tegelik seisukord ja sisse pandud raha ei koti, siis arvatavasti ikkagi
pigem läbisõit ja registreerimisaasta, nagu enamikke tavainimesi.
Pole ühelgi A6-l näinud seda 2,3 mootorit, aga ju siis algul esimestele pandi mõned, ei tea kas täpselt sama pritsega ka? |
Just. Loebki see, millal konkreetse mudeli tootmine lõppes, mitte see, millal ta esimest korda arvele võeti. Aga 2.3 mootor oli ühel tuttaval A6 peal
ja täpselt sama, mis Audi 100 peal, ka sama pritsung jne. Aitab sellest küll nüüdseks
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 16.12.11 13:24
|
|
|
Kas taga on ümargused? (need võivad olla 7.5")
Kõige lihtsam on vist, kui võtad korra lahti ja mõõdad ise üle
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.11 14:05
|
|
|
Peaks mainima, et päevas tuleb umbes 5 könet kes tahab autot kohe ära osta, tahetakse täna järgi tulla jms, aga ei saa müüa kuna remondis ju öigemini
läheb varsti..üks vend tahab isegi raha ette kanda.. ei tea kas hind liiga odav..uurisin nati turgu ka, hetkel pole midagi uut valida
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 17.12.11 17:16
|
|
|
Mul oli auto 2000 euriga müügis, kuna oli rahakriis. Helistajaid jagus samuti jalaga segada aga reaalselt tuli vaatama peale pikki läbirääkimisi üks
vend. Tuli ta Pärnust Rakverre ja oli pm diil tehtud kui tuli kõne rahakriisist pääsemiseks. Siis hakkas sellest hinnast kahju ja saatsin ta Pärnu
tagasi, kindlasti oli ta tige aga selle hinna eest tegi väikese proovisõidu, ei vaadanud ei kapotialla ega midagi. Seega tuli ta mõttega, et selle
raha eest ostab auto kohe ära. Seega on sul suht kommiraha hind.
Aga ootasin veel veidi ja siit samast foorumistpakuti vahetuseks kapitaalremonditud moto ja turboga 2.5TDI R5 masuudipressi. Kuna sa otsisid ka
diislit, siis soovitan oodata selle hinnaga müümisest ja oodata head vahetusvarianti. Mina igatahes kiidan head kütusekulu nüüd, mis siis et mugavuses
kaotasin päris palju.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.11 18:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ardo
Mul oli auto 2000 euriga müügis, kuna oli rahakriis. Helistajaid jagus samuti jalaga segada aga reaalselt tuli vaatama peale pikki läbirääkimisi üks
vend. Tuli ta Pärnust Rakverre ja oli pm diil tehtud kui tuli kõne rahakriisist pääsemiseks. Siis hakkas sellest hinnast kahju ja saatsin ta Pärnu
tagasi, kindlasti oli ta tige aga selle hinna eest tegi väikese proovisõidu, ei vaadanud ei kapotialla ega midagi. Seega tuli ta mõttega, et selle
raha eest ostab auto kohe ära. |
Oot, ma ei saa sellest jutust aru, inimene tuli sinu pakutud hinnaga autot ostma, sõitis kohale ja sa ei müünud talle siis? Hambad on sul ikka kõik
alles
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 17.12.11 18:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ardo
raha eest ostab auto kohe ära. |
Oot, ma ei saa sellest jutust aru, inimene tuli sinu pakutud hinnaga autot ostma, sõitis kohale ja sa ei müünud talle siis? Hambad on sul ikka kõik
alles |
No nii kukkus kahjuks välja jah, poleks seda kõnet mulle tulnud, oleks see auto pärnus liikunud. Aga maksin talle bensuraha edasi tagasi sõidu eest
kenasti kinni. Suht mark oli jah, aga praegu tänan seda kõnet, kuna sain auto mida ma poleks 2000 euri eest saanud.
End of OT, aga tahtsin seda öelda, et ksenoone, oota müümisega ja oota paremaid vahetusvariantee.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.11 18:49
|
|
|
Mina küll oma nime paarisaja eur eest täis ei situks ja eriti veel ka seda foorumis ei kuulutaks, et kõik teaksid, palju ühe inimese sõna maksab.
Kuidagi nadi maine jääb neist a8 omanikest siin kohati, kunagise luksusmasina omanikku ei tohiks iga 1000 või 2000 eur rahavajadus kohe paanikas müüki
ajada, suti võiks ikka pangaarvel varu ka olla ja üleüldse planeerimisvõimet...saan aru, et jälle topin oma nina teiste asjdesse ja lõpetan nüüd, aga
ei saanud ka vaiki olla!
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 .. 20 21 22 23 24 .. 26 |