Lehekülgi: 1 .. 19 20 21 22 23 .. 26 |
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.08.12 16:53
|
|
|
Võib eelnevale pisikesele nüansile lisada, et järgmine pisem töö, mille ikkagi MT'sse vedasin, on tehtud ja rahul .
Elva tee otsas "taastatud" õõtsad viskasin minema, sest nendega polnud enam midagi teha, vahet pole et tagumised puksid olid põhimõtteliselt
tutikad.
Aga kuna ka endal hakkas igav, siis sai üks tuttav b3 jälle kanalile aetud ja mootorit pidi lakke üles poodud õlisurve uuesti mõistlikuks ajamise
eesmärgil. Alguses mõtlesin, et tõstetud mootori ja veidi lahti lastud sillatalaga saab pumba kenasti kätte, aga hiljem lasin ikka esimese raami eest
täiesti alla ja polnud vaja enam günekoloogi mängida . Karteri põhjast
leidsin isegi mingi sakslase jäänuseid ilmselt üleeelmistest kepsusaaledest, aga mingeid kahjustusi ei tuvastanud ja nii see masin jälle uute
kepsusaaledega ringi vurama hakkas. Kaan sai taastatud aasta tagasi ja alumise osa näppimise jätsingi hilisemaks. Ulme lihtne ringi visata ikka
võrreldes r5 või muu ollusega .
Võrdluseks:
Enne vahetust külma mootoriga tühikäigul ~3bar ja õlitemp ~70-80C juures, tühikäigul ~0,7 bar ja täispööretel ~3,8bar täielik lagi.
Peale vahetust mootor külmalt tühikäigul seier põhjas või siis nõks alla ~5,7 midagi ja õlitemp ~90 juures peale mõnuga rautamist tühikäigul ~1,3bar
ja 3000rpm+ jälle nõks alla 6 bar'i ehk põhjas. Üleliigne surve peaks pumbas olevast klapist välja lastama kuskil 5,7-6,7 bar juures pumba tootja
andmetes. Ehk siis vahetus õigustas ennast täielikult ja pereliikmed võivad jälle mõnuga uhada selle vanakesega .
PS! Kui keegi oskab midagi halba öelda Forsis pakutava Swag 5w-40 täissündi kohta, siis kuulaksin meeleldi - igatahes see ollus sellele vanakesele
sisse voolama läks .
Paar moblaklõpsu, mis juhtus isegi garaazhis kaasas olema (pidin ju tõestama, et ma ikka tegin midagi auto kallal ). Vahetatud detailidest kahjuks pilte enam teha ei viitsinud, kuna need
ulpisid mootoriõli ämbris 

Mis veel sellist teemavälist juttu puudutab, siis ma hakkan üha rohkem aru saama, et vanematel kui 2000.a. või noh 1998 tõmbaks ehk selleks piiriks
pole ikka VAG kaabliga no peaaegu mitte kui midagi reaalselt asjalikku teha. See hoolduste nullimine jne. tegevus on pigem rohkem tilga näppimine ja
andurite readout ei anna pahatihti loodetud tulemust, vahet pole mis sagedusega selle ajastu ajust seda andmestikku ühekaupa välja imeda suudetakse
. Enda masinatele vag'i külge pistmine on üks viimaseid asju, mida teinud
olen. Enamus vigasid on ennast muul märgataval moel selgeks teinud ja vag pole vigasid üldse tunnistanud, st. veakoodides pole ajus registreeritud
.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.12 14:47
|
|
|
Kuna täna oli täpselt selline päev, et hing ihkas ukerdamist, siis sai Kirsile suund Raadi poole kätte antud. Klassikalised karjääri mättad olid
igavad ja üks mätas auto jaoks endiselt läbimatu, mis on krossitsiklite ja ATVde poolt jäädavalt vist "vallutatud" . Mis seal ikka, satelliidi kaart lahti ja huvitavamaid kohti otsima. Mingil
hetkel oli ka meeles gps tracker tööle panna, aga see pani totaalset tala - link igatahes siin.
Sai ka masina võimeid pisut üle hinnatud ja nagu ikka esimesena sai hoobi jälle ... teadagi mis selle auto puhul . Ehk siis tee kõrval olev pisemat sorti eurokraav oli poolviltu läbimisel
sellise maa külgetõmbejõuga, et enne kui esimene ratas teise perveni jõudis suutis auto esiosa tänu piisavalt tühjale paagile ära vajuda ja toetuda
kenasti teadagi millega vastaspervele.

Lukk oli sees ja edasine kraavist läbimine oli juba kruusa lendamine ja puhas FUN, mida ilma jäiga tagalukuta masinaga pole isegi halvimas unenäos
mõtet järgi proovida (igasugu elektroonilised lukud oleks ennast kinni lihtsalt kraapinud). Loomulikult sai kraav tekitatud läbust ja kahjust ka
korrastatud .
Pisut sai võsa langetatud ja lihtsalt ringi metsas kruiisitud.

Ühtlasi sai proovitud, kuidas masin nõukogudeaegsesse "garaazhi" ära peita on .

Mingi kehvemapoolsem videopilt mõttetust vanast mobiilist kah kellel
huvi. Vahepeal pidi käsi aknast sisse tõmbama, kui oli oht okstega või porimölluga pihta saada.
Kui vahepeal oli kindel mõte, et kirss müüki, siis sellised retked pärapõrgutesse on selle müügi mõtte juba vist 10x maha tagasi surunud, ehk siis las
vedeleb - talv on jälle tulemas ja mingit offroadi pilli kah ei soeta .
Momendil on kerge dilemma, kas jätta alla see ülemõistuse suur rehv 205/65/16C, millega mootoril jõudu väheks jääb ja läbivus samuti just parim pole,
või soetada talveks 205/60/16 tavarehv, mille pehmus võrreldes 16C'ga ka oluliselt läbivust ja sõidumugavust parandab . Ehk siis kui kellelgi on soovi 205/65/16C talverehvi endale masinale talveks
alla pista, siis loovutan need mingi sümboolse tasu eest vabalt (ilma velgedeta loomulikult), kui soovi pole, siis saab ka poole talve pealt asjad
ringi pista .
Ühisest ukerdamise retkest pole vist eriti mõtet klubilistega rääkida, sest enamus kohtadel peaksin tugeva köiega abiautoks lihtsalt kaasas tolknema
. Kui keegi kavatseb mõnda Allroadi või Q7't mägedele ja mülgastele
tutvustama minna, siis võtke ühendust - kui muud ei saa, siis mõnusaid pilte ikka ja vajadusel ka videot .
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.10.12 15:47
|
|
|
Peale kuubikute masinapargist "eemaldumist" pole käed olnud ikka väga pikka aega enam õlised ja pole ka garaazhi enam pikalt asja olnud. Viimase
kirsisaani õlivahetuse tegin valge särgi ja lipsuga, kuna põhjakate puudub .
Üks väike juhtum elust enesest siia igavasse teemasse. Täna sai maanteel üksikut vanahärrat maantee kõrval patseerimas nähtud ja silmanurgast hakkas
õnneks ka ringi patseerimise põhjus silma. Nimelt masin kraavis võsas, nii et katus teepealt vaevu paistis. Keerasin otsa ringi ja appi. Õnneks masin
ratastel ja vanahärra ise terve kuigi ma lausa imestasin, mis kuradi nipiga see asi üldse ratastele jäi. Esimene isik oli peatunud, küsinud kas ise
korras, öelnud, et pole aega ja minema tulistanud. Teiseks oli keskealine naisterahvas, kes oli siis lähedalt abi järgi läinud ja ka
korrakaitseorganid välja kutsunud, et sündmuskoht üle piiluda, seega endal jäi üle ainult oodata, kuniks midagi tarka selgub ja kas keegi üldse
vanahärrale appi tuleb või tuleb ise lisaabi kutsuda. Õnneks ulatas Kungla Autoasi abikäe ja masin koos härraga toimetati kodupoole.
Paneks kõigile südamele - kas olete ikka veendunud, et teie pensionipõlves vanemad lähedased ikka on rooli taga enam adekvaatsed. Lisaks, et sellise
juhtumi korral oleks abivahend ja viimase kasutamise oskus kasvõi telefoni näol olemas. Antud juhul oli masin kraavis ja härra ilma ühegi
kontaktivahendi ega ka lähedase kontakttelefonita kraavi pervel suht sõnatu ja abitu kerge vihmasaju käes. Hea veel seegi, et mitte päris
tsiviliseerimata kohas.
Lühikokkuvõte pildis (pole just eriline asi tibiilmölafonist), nii palju kui üldse tahtsin seda õnnelikku õnnetust jäädvustada - sinuminutoru link.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.12 18:15
|
|
|
Ok. Ära vist sõnusin . Sai käsipidurimuredega sinisele avandile alla
vaadatud ja no nagu ikka tahtsid pisut vedelikke supportid ja kelgud. Trossid olid vahetatud eelmisel aastal ja nendega polnudki muret. Esimene tunne
oli, et "kurat ma ju vahetasin klotse ja kettaid alles ...... aam f*ck, see polnud see auto ". Ehk siis jah, kirjas olid vahetused kenasti, aga kui paberitesse (st. elektroonilistesse "paberitesse") ei
vaata, siis ega ikka meeles enam pole, millel mida vahetanud olen ja kuna.

Mis nüüd aga "lahedama" poole pealt - masinal on puru üks tagumine vedru ... JESS . Minu puhul algatas see teadagi mis protsessi . Ka see
masin ei jää rohkem maadligi roomama. Enne garazhist välja see masina ei roni, kui asi hoiab ennast tavamasinatest kenasti kõrgemal õhus . Ehk siis esmalt vaatame, kui kõrgele õnnestub esimest otsa tõsta ja selle
tulemusena tõuseb siis ka proportsionaalselt tagumine osa. Talv on ju tulekus . Vastavalt sellele mõttele hakkame nüüd kenasti talverehvi hoopis teise pilguga valima, vajadusel on ka 7,5" 16 valukas kenasti
ootamas, millele annaks mõnusasti mõni laiem ja pehmem talvepapu istutada .
|
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 17.11.12 18:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Enne garazhist välja see masina ei roni, kui asi hoiab ennast tavamasinatest kenasti kõrgemal õhus . Ehk siis esmalt vaatame, kui kõrgele õnnestub esimest otsa tõsta ja selle tulemusena tõuseb siis ka
proportsionaalselt tagumine osa. |
Kas mõni lahendus on juba valmis ka vaadatud või alles alustad vahendite otsingut?
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.12 13:33
|
|
|
Päris masendav, C4 kere Quattrole pole tugevdatud vedrusid enam lähemalt võtta kui tellimus kaugemalt ja tarneajad jäid jõulude kanti. Sai masin
ajutiselt ratastele tagasi aetud ja ootame siis, kuna õnnistused saabuvad millega siis edasi toimetama hakata . Stock tagumise vedruga pole kahjuks tõstet mõtet ette võtta.
|
|
|
|
timberman
klubiliige
Registreerunud 23.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: MC x 2, AEL
|
postitati 26.11.12 12:40
|
|
|
Kas uue aasta lubaduseks on pepu õhku saada? 
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.12 22:39
|
|
|
Otsin tankidele talverehve!
Soovitage! Endal on juhe totaalselt koos juba. Järgmine tank otsib talvekat, aga seda kahjuks mitte üldlevinud mõõdus .
Vaja on siis soovituslikult 215/60/16 korralikuma klotsi ja naastuga tutikat rehvi hädakorral ka 225/60/16. Veljeks on 7,5" 16" valu, millel 205 60
ja 65 jääb kitsaks (originaal 7" ja 16" on samuti olemas, aga talveks tahaks lumes sumpamiseks pigem nõks laiemat, et vajadusel tühjemaks lumel
lasta). Hinnaskaala pole just eriti oluline, aga üle 200 rubla tükist ei taha vanale saanile kah soetada.
Maasturitele mõeldud rehvide puhul jäin selle dilemma ette, et on klotsi ja lamelli, aga naastuga ei leidnud midagi.
Tavarehvist oli Bridge Noranza 2 Evo, Yokohama IG35 ja Nokian Hakka 5, mida pole veel kasutanud. Nokian hakka 4 on klassika, aga pidamist jätkub max
kaheks talveks minu jaoks .
Mis jäi silma, aga on vist mustri poolelt kergelt veider ja pigem liiga "jäärehv" kui lumes ukerdamiseks GY UG Ice Arctic ja Mich X-Ice.
Mida kindlasti välistan on UG500, kasutanud ja see pole peale ühte talve enam rehv vaid sõnnik - isegi suvaline collinsi või vallai prott on parem,
aga neid kuradeid ei toodeta sellises mõõdus.
Igasugu talverehvi teemad siin foorumis käivad kah kahjuks ainult tava/standardmõõdus rehvide kohta ja seal pigem unnatakse müra kui praktilisuse üle
. Mul savi, mis heli asjad masinal all teevad, peaasi et roniks nii sopas kui
lumes. Eelmise aasta otsingud lõppesid sellega, et jäin ilma kumho kw19 rehvist ja meeldib siiani ka kumho kw22, aga leidub seda eesti pinnal
carstopis ja sealgi ainult tavamõõdus .
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 20.12.12 18:58
|
|
|
Sellist nalja võiks sulle esimesel aprillil teha. Võibolla vaatas keegi
su avatari ning hakkasid neelud käima. 
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.02.13 14:46
|
|
|
Sinine avant tegi täna ülimalt täpsel hetkel viisaka märguande - bensiinipump sai otsa hetkega (eelnevalt polnud mitte kordagi isegi märku andnud ja
ega ma algselt ka kohe 100%'liselt pumpa süüdistada julgenud). Mis asja juures kõige rohkem naerma ajas, sõitsin just mööda Riia tänavat Lõunakeskuse
poole ja viimane tõmbega kiirenduspedaali vajutus toimus vahetult enne seda hoovipealset, kus Hr. Ain Orav toimetab . Kõik toimus nagu loteriipiletiga võit - kiire reaktsioon, et masin lihtsalt
kustus ja midagi head see ei tähenda, valgusfoori tsükkel hoidis vastutulevaid masinaid kinni seega tee oli mul vaba ja minu masin veeres vaba hooga
vasakule hoovile ja parklasse esimesele vabale kohale. Hr. Orava garaa˛iukseni jäi põhimõtteliselt ~60-70m. Sai siis kolleeg endale järgi tellitud,
Hr. Orava jutul ära käidud ja pisikese turtsatuse peale sai masinale väike hoog sisse ja viimased ~15m liikus masin juba starteri abil otse ukse ette.
Nii ta siis läkski - endale võtsin järgmise masina tagumiku alla, et päeval liikuda saaks ja vajadusel Forssi shoppama ka minna . Mõne aja pärast juba Hr. Orav helistaski, et kahtlused vastasid tõele - pump
surnud. Kiire tiir Forssi, VDO pump Forsi nimelisse garaa˛i lemmik prügikotti ja masin paarikümne minuti pärast jälle käes ja nurrus. Oleks enda
garaa˛i vedanud, siis poleks masin enne järgmist nädalat liikunud, kuna ajaga on ikka parajalt kitsas käes. Nüüd mõtisklen, et mis ma kurat kahe
masinaga tööl peale hakkan .
Hooldusajaloo mõttes kirja: sinisel läbitud kilomeetreid 282500, tutikas VDO pump ~85 euri kanti ning asi kombes.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.13 20:26
|
|
|
Pisemad äpardused ei hüüa tulles. Nimelt otsustas sinisel avandil mõned päevad peale pumba vahetust aku pluss klemm, et ta irdub aku küljest ja
plõksib pisut masina elektrisüsteemiga. Selle tulemusena jäi täiesti tummaks kelladeplokk. Põhimõtteliselt kõik näidikud, kell ja odomeeter tumm,
töötas ainult õlitemp ja laadimine. Seni kuni üldse mingi mõte tekkima hakkas sai paar nädalakest sõidetud kõhutunde järgi gps'ilt kiirust vaadates
ja paaki lihtsalt täis hoides. Kuna elektroonikasse süvenemiseks aega polnud, siis saigi mindud lihtsama vastupanu teed ja teised kellad soodsalt
soetatud ning pisike värskenduskuur nendele "uutele" tehtud täitsa tubastes tingimustes. "Uuele" oli pirne keeratud umbes nii sisse, et endal tuli
kah naer peale, mõtlen siis mixup'i ja täiesti valesti 1.1, 1.2, 1.5 ja ~2.1W pirnidest . Korraks sai ka enne korrastamist asi masinale külge pistetud veendumaks, et kõik vajalik ikka toimib ja seda
vikerkaart nähtud - täitsa lahe vaatepilt .

Viimaseks numbriks, mis vana kelladeplokiga jäädvustus oli 282500 ja peale seda sai gps'i loggeriga 500km vuratud. Odomeetri vaheks jäi vana ja uue
vahel ilus ümar -37000km (kopikas siia sinna) ja pisut on veel kaabliga sudimist, et inspectionid ja õlivahetus paika ajada ning hooldusajaloos väike
korrastus teha uue odomeetri näidu järgi. Kui kellelgi mingi hea mõte on, kuidas lihtsama vaevaga kelladeplokki õige odomeetrinäit, ehk siis suurem
õige number tagasi saada võib märku anda . Vana kelladeplokk on samuti
täitsa doonoriks olemas. Nii palju oli sellest "suremisest" veel kasu, et täitsa tore on siferplaati vahtida, millel enam pooled pirnid surnud pole
.

Ja kirsivant vedeleb garaazhis ja lihtsalt ootab - no pole ju seda mõnusat lumekest, milles ringi ukerdada. Saab stock masinatega kah ringi vurada
.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.13 18:53
|
|
|
Joystick hakkas sinisel avantil pisut kehvemini käima ja märku andma, et täpselt 55 tuhat ühe ja sama käigukastiõliga pole hea. Võrreldes sellega,
milliseks oli suudetud minu kirsipunasel avantil käigukasti õli sõita eelmiste omanike poolt oli ikka see 55 tuhat läbinud käigukastiõli lausa
"tutikas" . Moosikiht kastis oli praktiliselt olematu ja värske õli
tagas peale esimest pikemat ringi meeldivalt pehme käiguvahetuse. Ja kuna pea juba põhja all oli, siis sai ka mootoriõli kohe ringi pistetud. Märk kah
maha, et 248000km kellal.
Lõpuks tuli ka viitsimatus peale ja saabus õnnis seis, kus KÕIGIL enda hooldada olevatel liikuritel talveks ja suveks topeltveljed rehvidega, et ei
peaks enam iial ühtegi talve ja suverehvi velgede peal hooajal ringi vahetama. Garaazhi kelder on nagu kuradi rehviladu .
PS! Viimased ~kolm aastat juba vähemalt olen kõikides iseenda ja ka enda hooldada igapäevaliikurites SWAGi 5w-40't (mootorites) ja SWAGi 75w-90't
(sõlmedes) kasutama hakanud ja pean ütlema, et ma olen nende toodete hinna juures üllatavalt rahul kvaliteediga. Hooldusvälpade jooksul pole
absoluutselt mingeid kõrvalnähte esinenud vahet pole mis välistemperatuuridel ja ekstreemsustes. Mootorid on olnud seest kenasti puhtad ja ei mingit
jama ega sadet või "moosi". Julgen igati soovitada! Olin eelnevalt Mobili ja Havoline õlide fänn, mille hinnaklassid olid hoopis teisest puust ja
olen ka veidraid õlisid mõttetute liikuritega katsetanud, mille tulemused on olnud suhteliselt kehvakesed, rääkimata sellest, et kõik need mootorid on
saanud värskendused kõigis osades, mis õliga kokku puutusid. Peale õlimargi vahestust pikki kilomeetreid - no problems.
Ja et teema igavaks ei kisuks, siis natuke nalja kah - esivanem, kellele sai samuti oma kõrget TANKI maakohtades käimiseks eelmistel talvedel kasutada
antud, istutas ennast sel talvel stock 4motion Passatiga põhjapidi korralikult mätta otsa . Põhjendus oli lihtne - nad olid nii harjunud, et mingit muret pole suvalisse kohta sisse keeramisega ja vahet
pole kust ja kuidas sõita vaja oli . Ikka vägisi lausa tahetakse, et ma
nüüd siis vist Passati tõstmise ette võtaks (ma ei maini, et nii mõnedki nelikveduste passatite omanikud hõõruksid selle peale käsi kokku ja lükkaks
järgmisena enda liikurid mulle garaazhi) .
Avalikud vabandused Carla ees, kelle liikuriga ma pole jõudnud tegeleda! 
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.13 18:45
|
|
|
V6 omanikele - hoiduge Toprani plokikaanetihenditest. Endal kaks masinat läheb uuesti kanalile (st. üks juba ongi), kuna plokikaanetihendid on mõlemal
isendil järgi andnud vähem kui kahe aastaga ja surve on veesärgis. Miks sai üldse Topran masinatesse - asjad olid laiali ja riiulilt midagi muud võtta
polnud terves Dorpatogorskis. Kehv juhuste kokkusattumus viis kaks masinat korraga, millest üks veel täiesti liigub, aga see pole tegelikult enam
liikumine kui masin juba esimese ikaldumise märgi välja näitas. Tänu sellele sai jälle imekiiresti liikuma kirsitank, mis lihtsalt tänu olematule
talveilmastikule seisis pool aastat kanalil. Sel korral ma enam ~4-5 aastat liikunud metallkärjega katalüsaatoriga ülevaatusele ei roninud, uus
katalüsaator kiirelt külge, tagapidurites väike värskendus ühe uue supporti, piduriklotside ja liugurite näol, koormusregulaator sai kuvaldaga uuesti
tööle aetud, sest reguleerhoob on ammu kadunud ja oligi asi puhtalt jälle ülevaatuselt läbi . See oli ka siis üks esimestest kordadest peale kuubikute Zoigile ja Mumu'le loovutamist, kuna ma ühe tõsisema
päeva jälle garaazhis sain toimetada, kogu selle aja jooksul pole lihtsalt midagi lagunenud, isegi passat mitte .
Mis aga esimeste kilomeetritega sel aastal selgeks sai - LÕPP C rehvidele. Alt rändasid ära 205/65/16C Nokiad, mis kulusid ~kahe aasta jooksul umbes
poole millimeetrit vaatamata läbisõidule (julm segu kurat) . Kes tahab
võib need C rehvid kohvri alecoq'i eest minema vinnata. Alla said kruusaga rohkem sõbrunevad Continentali eurolamellid, millel on ka pisut
maastikusuutlikumat mustrit all ja kõrguseks 205/60/16. Masin on nagu limusiin võrreldes C rehviga .
Ja mis kõrgusesse puutub, siis kogu selle rehvivahetuse ja vedrude loomuliku vajumisega on masin oma esialgsest loodud kõrgusest kahe aastaga kaotanud
nii eest kui tagant täpselt 2cm. Lisaks nende rehvidega ma enam kindlasti kuhugi sellistesse kohtadesse ekstreemi ei lähe panema, mis C rehviga tehtud
sai.
Piltlikult seletades on kirss siis sellises kõrguses ja õnneks ei näe rohkem selline peletis liikluses välja nagu seda algselt, aga parklas selle
isendi leidmisega endiselt probleeme pole, kuna teiste sõiduautode tagant katus ja katuseraamid kenasti paistavad :

|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.13 18:53
|
|
|
Pole just iga päev võimalust, et kõik nelikveolised rivvi saab. Lisaks poseeris üks teistlaadi nelikveoline masinate juures... .

|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 13.07.13 22:03
|
|
|
Ära terroriseeri sedasi, isegi kass hiilib, teadmata, mis kirstu nurk nurgast passib. Muidu igati äge.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.13 05:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Ära terroriseeri sedasi, isegi kass hiilib, teadmata, mis kirstu nurk nurgast passib. Muidu igati äge. |
Isegi kass saab aru, et reetur on rivis .
|
|
|
Evil9
huviline
Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.13 07:12
|
|
|
Intelligentne kiisu 
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 14.07.13 11:51
|
|
|
Kps, mis toimub? Alles Sul oli pilt neljast oodist maja ees. Kaks läksid õnneks headesse kätesse, aga ikka on 4. Mul oli matemaatika koolis küll kehva, aga 4-2 ei võrdu 4 Aga nagu ma ütlesin, siis pole peale pütaagorase teoreemi erilist meeles.

|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 19 20 21 22 23 .. 26 |
|