Lehekülgi: 1 .. 18 19 20 21 22 .. 45 |
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1.8 TQ 20v, b8 tq
|
postitati 27.10.12 17:18
|
|
|
Surveõhu abil palju lihtsam vahetada sääretihendeid,pole vaja kaant maha võtta
Juhul kui kaane maha võtad,siis seda jahutusvedeliku jullat pole vaja ära võttta,juhul muidugi kui ta sul ei leki ja uut kummitihendit ei taha.
|
|
|
aivo82
huviline
Registreerunud 04.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B4Q
|
postitati 27.10.12 18:46
|
|
|
See julla (jahutusvedeliku flants) oleks ka ikka mõistlik ära vahetada kui kaan juba maas, või siis kui julla on metallist siis ainult uus tihend ehk.
B4 mootori asetusega on seda auto küljes suht jebla vahetada ja vanal autol on vähemalt plastikust flantsiga ainult aja küsimus millal ta lekkima
hakkab. Uus oleks hea külge panna hermeetikuga (lisaks rõngastihendile õrn kiht flantsi metalli ja tihendi peale), siis kindel et ei hakka enam
lekkima.
|
|
|
sewoma
huviline
Registreerunud 24.02.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.12 21:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aivo82
See julla (jahutusvedeliku flants) oleks ka ikka mõistlik ära vahetada kui kaan juba maas, või siis kui julla on metallist siis ainult uus tihend ehk.
B4 mootori asetusega on seda auto küljes suht jebla vahetada ja vanal autol on vähemalt plastikust flantsiga ainult aja küsimus millal ta lekkima
hakkab. Uus oleks hea külge panna hermeetikuga (lisaks rõngastihendile õrn kiht flantsi metalli ja tihendi peale), siis kindel et ei hakka enam
lekkima. |
Tegelikult pole seda väga hull vahetada miskitm ise eelmine talv vahetsain, väljas -22 ja mina autoga võõras linnas, jahutusvedelik auramas... väike
nare oli autos miskipärast, kruvikas ka, poest sai siis jupp liivapaberit ja flant, aega kulus vast 20min, kuid seda kõike kirumise jne kõrvale...
kui kaan maha võtta oleks vb juba mõistlik lasta ka juhtpuksid jne ära teha, pärnus ju sellised võimalused olemas KEK-i majas. Päris hinge ka kinni ei
tohiks lüüa.
(seal minuteada tehakse kõik ära, mis Kaanega teha on ja mõistliku raha eest)
usun et uued asjad kaanes pole ka Üle mõistuse suur väljaminek,eriti kui arvestada palju selle auto peale sul juba nii raha kui ka töötunde läinud
on...
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 24.12.12 12:32
|
|
|
Kes ütles, et B4 sedaan on väike auto. Ka kahemeetrine jõulukuusk mahtus sinna väga edukalt sisse.
Samuti mahutab see ka kaheksa rehvi, millest neli velgedel. Ja kõik need pagassis ja tagaistmel Sellest kahjuks jäädvustust pole.
Üldiselt on auto end väga korralikult ülal pidanud, kuna viimased 3870km olen vaid võtit keeranud ja sõitnud. Ustav ning vastupidav ja just seepärast
mulle see B4 nii väga meeldibki. Võimalik et peagi saab soetatud ka hunnik asju kere korrastamise tarvis, aga sellest räägib siis kui diil saab
tehtud.
Seniks aga häid jõule ja rahulike pühi
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 26.12.12 11:45
|
|
|
Hehee, mahub jah, oli vist palju toppimist, pärast saad okkaid koristada ning halval juhul mõnest natuke räsitud kohast kuuse sulades ka vaiku
eemaldada, ajavad ikka jubedalt välja sulades Ma pistsin endal coupel tagnt
sisse tüüka ja jätsin suurem osa välja ning luugi lahti, isa b4 avantiga aga panime katusele ca 3,5m pikkuse ja ca 3m võraga kuuse, avandiga ikka asi
väga lihtne.
Muidu 3000km pole vastupidavuse poolelt mitte mingi näitaja, mul b6 vist kestis isegi paar aastat (ca 50tuh km) ainult õli vahetustega, aga tore, et
rahul oled.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 27.12.12 14:24
|
|
|
Uued uksed
Täna hommikul sai siis võetud ette tripp Viljandi poole, et ära tuua uued uksed. Teeolud oli väga jubedad, aga kohale sai jõutud ning elusalt ka
tagasi.
Vanadest ustest siis niipalju, et juhiuks koosneb poolest saati pahtlist, tagumised roostetavad sisemistest servadest ning kõrvalistuja ukse peal on
räige lärakas jooksma läinud värvi. Kuna ammu on mainitud, et võiks ka kerega midagi ette võtta, siis otsustasin neist alustada.
Uued aga ikkagi kasutatud uksed on see-eest igati viisakad ning tulid kätte väga hea hinnaga. Jällegi sai kõik see kola mahutatud pagassi ning
tagaistmele ning nii see kraam sai ära toodud.
Kuna tegu oli komplektsete ustega, siis üleliigne sai juba küljest võetud ning ootab uusi omanikke. Endale jätan vaid plekid. Panen ka siia kirja, et
mis saadaval ja mis hinnaga, ehk kellegil vaja:
1) Klaasid - 3€ tk. või kõik neli 10€ (tagumised avandi omad)
2) Vaakumjubinad uste seest kõik koos neljakesi - 7€
3) El.peeglid koos klaasidega - Müüdud
4) El.peeglite juhtmestik koos lüliti ja vanema tüübi polstrite käetugede sisudega - Müüdud
5) Terve el.peeglite komplekt - Müüdud
6) Uksepolstrid koos tagumiste originaal kõlaritega, lingid ja vändad saab ka kaasa (esimesed polstrid vajaks puhastamist) - 10€
7) Uste lukud - Müüdud
8) Lukustid iga ukse küljest
9) Trossid uste seest
10) Tagumiste uste hinged
11) Uste lingid
Aknaraamid ja vändaga kerimise süsteemid viin lihtsalt vanarauda, kuna keegi neid nagunii ei taha ja pööningul vedeleb ka neid juba lademetes ning
viin siis need ka ära. Kahjuks olid ka esimesed hinged läbi ning ka need liiguvad sinnapoole.
Nüüd kus uued uksed olemas, siis tekitab muret vaid üks asi. Nimelt oleks kuidagi vaja see error tagumise tiiva pealt likivideerida:
Kuidas aga see üldse võimalik oleks? Kas nii nagu klubilise NOS b5-le paigaldati RS tiivad, et lihtsalt julmalt poole pealt lõigatakse välja ja
pannakse korras jupp asemele? Või on mõni parem lahendus?
|
|
|
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
|
postitati 27.12.12 17:23
|
|
|
Pildi järgi vaadates saaks remontida antud tiiba.
Best ET 13,414@A4
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 27.12.12 17:25
|
|
|
Ei pea poolepealt, suht kaare lähedalt, aga see eeldab head lõikustööd ja head keevitust. Nägemuse sellest saad Harry R audi 90 keretöödest. No pilt
kehva, aga kui roostes pole, siis kolgiks niisirgeks kui saaks ja teeks korralikud pahteldustööd.
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 27.12.12 20:06
|
|
|
Või teed nagu ma enda masinal tegin, vahetasin terve tüki tehase keeviste lahti puurimisega ning koopast mingi osa lihtsalt lõigates. Selline töö
muidugi maksab roppu raha kui sa ise enamuis töid ära ei tee ning eeldab ka täiesti avariivaba külge aga ma usun, et see on sinu masina puhul liigne
töö(kui see kahjustus väga suur pole) ehk eelnevalt Keveni pakutud varjant kõlab vast kõige paremini. Lihtsalt peab olema tõesti ääreltult hea pleki
lõikamine ning keevitus nagu ka eelpool mainitud sai.
WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.12 20:50
|
|
|
Ei ole mõttet nii suureks minna jah. Auto läheb ikka ülevärvimisele nüüd kui uued uksed tulevad või spraymajandus?
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.12 21:04
|
|
|
Ikka ülevärvimine. Vaikselt uurin maad ja pean raha kõrvale hakkama panema, hea oleks kui lähedal saaks teha. Ühe väga norm hinnaga pakkumise olen
saanud siit samuselt kodukandist ning üht tulemust olen ka oma silmaga näinud. Et siis tõstaks auto garaa˛i tühjaks ehk siis kogu salong täienisti
välja, viskaks mingi juustu istme juhiistmeks sisse ja mingi suvalise baranka otsa et autot kannataks liigutada ja toimetaks tegemisele. Tagastange,
kapott ja antitiib on niigi erinevat tooni praegu. Uksed vaja ka värvida, et ei teagi nüüd kas jään musta juurde või siis on ka üks hull idee, üks
värv mis mulle on ammu meeldinud. Too on see erkroheline, mida kasutab Ford oma RS Focuse puhul. See püüab pilku ja eristub hallist argipäevast minu
meelest väga hästi. Muidugi on võimalik ka mingi vähe erilisem must valida. Elektrisinine meeldib mulle ka veel, aga mingid muud värvid nagu punane,
hõbedane ja valge ei tule kõnealla, mulle lihtsalt need ei meeldi.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.12 21:06
|
|
|
Selliseljuhul läheb suurem raha värvimise alla. Siis oleks kole jätta kapott, pagass, mootoriruum , piilarid jne teist värvi. kapotialune sul praegu
nagunii teist värvi, kui õigesti mäletan. Erkroheline ei sobi b4, audi siuke soliidsem auto. Võta mingi tasakaalukas värv, b4 palju ehitatud, otsi
välismaa foorumitest abi.
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.12 21:11
|
|
|
Pagass kannatab ju tühjaks võtta, külgmised polstrid ära koos põhja omaga ning luugi küljest ka kate lahti. Ega too mootor ka nüüd nii palju ei tohiks
kaaluda, et seda mitmekesi tõsta ei jõuaks maha ning pärast peale. Kahe ja poolene diisel oli täisvarustuses täielik pomm ning seda jõudis alles
kolmekesi tõsta. Piilarite asja ei oska kommenteerida, aga kui uksi küljes pole ja seest ka auto tühi siis peaks saama ju ära värvida need?
Kapotialune tõesti hõbedane. Eks ma uurin seda maad, too oran˛ikas toon meeldis mulle ka mis su B4-jal peal oli.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 27.12.12 21:14
|
|
|
Muidugi kui niimoodi tooni valid, siis on ka kapotialune ning mingil määral uksed vaja seest värvida ning kapott+pagass, muidu lihtsalt jääb
lõpptulemus hard porr. Muidugi kui eeltöö teed enamus ise ja korralikult siis hinna poole pealt hulluks asi ei lähe, kuna paljalt auto katmine ja
värvimine ei maksa suurt midagi, tähtis lihtsalt eeltöö korralikult teha, et värv hiljem ka seljas püsiks.
WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.12 21:24
|
|
|
Suvel hakkab sellega tegelema, siis saab masinale puhkust anda. Seni aga vaja liikuda pidevalt Pärnu ja Tallinna vahet.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.12 21:25
|
|
|
Ilma kogemusteta on see eeltöö tegemine raske. Selle tagatiiva sirgeks saamine juba omajagu kemplemist. Ma täitsa võõras selle teemal pole, aga ikkagi
enda Q ei julgenud teha. kõik eeldab häid tööriistu, kogenenud silma ja häid materjale, mis värviga ilusti koostööd teeks
No kui uksed, mootr jne eest võtta siis saad väga hea tulemuse. Minu b4 värv oli tõesti kena, aga mina võtaks tsutike oranzikama tooniga.
Mul muidugi üks parem idee välja käia. Osta üks B4 quattro, millel kere okei ja viska sinna oma staff üle ning müüd selle maha. Saad ühe maru hea lisa
juurde ja kiirendad oma audi protsessi, sest kunagi sa ikkagi loobud monokast ja tahad Q.
|
|
|
|
raygo226
huviline
Registreerunud 05.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.12 00:51
|
|
|
Eeltööde, värvimise jms asjadega saan mina ka sind aidata
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.12 09:22
|
|
|
Noo siis pole kaugele tulla, nii 4-5 maja ainult edasi Saatsin sulle
U2U
Läbisõiduks ka tiksunud juba 260200km ning külge läksid uued Championi kojamehed. Eelmised Boschid läksid väljateenitud puhkusele.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.12 12:21
|
|
|
Sai paari päeva eest veits netis kolatud ja silma jäid sellised värvid. Panen siis illustreerivad pildid neist. Milline neist võiks sobida? Igasugu
kommentaarid piltidel olevate autode velgede, stangede ning jumal teab mille muu kohta paluks enda teada jätta, ei hakka sellega OT-d siin arendama
Ootan vaid värvide kohta arvamusi, mis aitaks valikut lihtsustada. Mulle
meeldivad nad kõik, aga ühe peab ju lõpuks valima
Viis valikut:
|
|
|
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.12 12:25
|
|
|
Isiklikult meeldib mulle 1 ja 3, need eksootilisemad värvid ei meeldi vanematel Audidel.
|
|
|
andzz
huviline
Registreerunud 08.05.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 avant 2.6, A6 Avant Q 3.0 165kw
|
postitati 31.12.12 12:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RistoN
Isiklikult meeldib mulle 1 ja 3, need eksootilisemad värvid ei meeldi vanematel Audidel. |
+1
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad TDI manuaal
|
postitati 31.12.12 13:25
|
|
|
Siit midagi?
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.12 13:30
|
|
|
Pearl Magneta ja Pearl Inka Orange hakkasid koheselt silma.
Kingfisher Blue(LY5T) ka hea
|
|
|
rv30
klubiliige
Registreerunud 05.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi TT 8N
|
postitati 31.12.12 13:35
|
|
|
Ilmselt nr 3 ei ole Kingfisher blue vaid Mauritius blue - LZ5C.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.12 13:58
|
|