Lehekülgi: 1 .. 18 19 20 21 22 .. 34 |
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
postitati 26.06.10 09:32
|
|
|
Minu loogika ütleb seda, et E164 on b-piilaril olev lüliti. Mis muud ta olla saab? Ja skeemi järgi jookseb ta F230 läbi mis on kindalaeka lüliti!?
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.10 15:00
|
|
|
Kaks asja.
Esimene: Talvel kui keskluku pumpa kinnitasin korralikumalt nägin, et üks vaakumi voolik on lahti. Samas pumba küljes ühtegi vaba kohta ei olnud ja
kõik minuarust toimis ka siis sellele tähelepanu ei pööranud. Täna avastasin, et siiski pagasnik siiski ei lukustu. Võtsin siis pumba jälle välja ja
vahetasin selle lahtise vooliku ühe enne seal pumba küljes olevaga. Lukustus nüüd pagasnik. Nüüd on mul seal kolm voolikuotsa ja pumba küljes kaks
otsa. Seega pean mingi kolmiku kusagilt hankima.
Teine asi. Täna maalt tagasi sõites jälle tegi käigukast või differ, igaljuhul seal kandis mingi jõnksaka. Kaks korda suutsin seda tekitada. Juhtus
see siis kui kusagil 100-ga sõites gaasi lisasin, ütleme et natuke järsemalt aga kindlasti mitte kickdown. Ma ei saanud ka aru kas ta vahetas ülesse
või alla. Kohe proovisin stepiga ülesse alla - kena. Siis panin D peale tagasi ja kickdown - kena. Vot ei saagi aru mis häda. Kusagilt lugesin, et kui
aku juhe maas käinud peaks nagu mingi throttle body paika ajama ja siis kasti vahetuskohad resettima. Samas need õpetused mis siin toodud ei klapi
päris sellega mida mina VAGCOMs näen. Vigasid ka ei ole ei mootori ega ka kasti juures. Samas linnas sõites ei ole mingeid probleeme.
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 27.06.10 15:12
|
|
|
Kaheksal ei ole jah VAG-Com-iga kõike seda saada mis siin kirjas on. Group 060 on vist ainus mida teha saab, ning see on Throttle Body. Käimakasti
saab nullida 02 Transmissioni alt. Adaptation ja sealt Group 000, Save ja asi korras.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.10 15:19
|
|
|
Engine -> measure block -> group 060 on mul tühi. 098 peal on midagi aga see ei ole TB seotud. Samas TB on ehk paigas. Mingis kohas engine
measure block all on TB angle ja IDLE. Kui nüüd pedaali tallata siis annab midagi ... PART ning kui põhja vajutada annab FULL. Seega mingid näitajad
on paigas pedaali osas. Aga selle kasti reseti osa lähen proovin ära.
---
(veel soovitaks kasti "vahetuskohad" (i.keeles on see tegevus throttle body adaption) ära resettida(kui vahest kast ei suuda otsustada mis käik
panna või paneb paugu vahetusel), seda saab teha "Engine module" -> "Measuring Blocks" -> "grupp 060" ja panna sealt "switch to basic
settings".) - Vot seda minul pole. Aga mulle just tundub, et seda ma vajan.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.10 15:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madu
Kaheksal ei ole jah VAG-Com-iga kõike seda saada mis siin kirjas on. Group 060 on vist ainus mida teha saab, ning see on Throttle Body. Käimakasti
saab nullida 02 Transmissioni alt. Adaptation ja sealt Group 000, Save ja asi korras. |
Tegin. Vist. Mul polnud seal Group 000 vaid oli Channel 00. Tegin seal Save. Ma ei tea kas see nüüd muutis ka midagi.
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.06.10 11:18
|
|
|
õhtul panen 00001 reziimi. Ehk siis DSP peale ja lasen õppida. 00001 on ka reziim mis on tehase poolt ette nähtud. Hetkel on 00011 peal mis on nn.
sportmode ning DSP väljas. Samas kui elsawin-i uurida siis ei ole 00011 antud vaid just 00001.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.06.10 16:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: margusja
õhtul panen 00001 reziimi. Ehk siis DSP peale ja lasen õppida. 00001 on ka reziim mis on tehase poolt ette nähtud. Hetkel on 00011 peal mis on nn.
sportmode ning DSP väljas. Samas kui elsawin-i uurida siis ei ole 00011 antud vaid just 00001. |
Nii, lasin 00001 selga ning tegin ka igaksjuhuks tehase seadete taastamise. Las nüüd õpib
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.06.10 18:44
|
|
|
Nokitsesin natuke suksu kallal. Talvel leidsin lahtise kesklukupumba. Uurisin mis ma uurisin aga ei leidnud päris originaalkinnituse pilte ega
manuaale. Kinnitasin seekord ta kummist nööriga, et oleks kinni ja viisakas.
NV maal avastasin, et pakiruum ei käi kesklukust kinni. Võtsin jälle katte eest ning leidsin lahtise vaakumi vooliku mis pakiruumi katte alla läks.
Täna käisin Martini (A8_varuosad) jutul ning õnnestus omandada kesklukku vaakumpumba raam ning natuke voolikuid ja voolikute jagaja.
Mõnus on panna originaaljuppe külge. Nagu puzzle viimaseid juppe paneks paika. Pump istus kohe oma kohale. Vedelev keskluku aju sai oma kohale.
Pakiruumi vaakumi voolik sai samuti ühendatud süsteemi. Testitud ka. Lukustub nüüd ka pakiruum kenasti.
Mis siis veel hingel. Pakiruumi lukk ei keera võtmest. Ei teagi mis sellega teha. Pole siin vist mõtet isegi teist lukku proovida. Võti ju teine. Siis
kui luku keerama saaks siis saaks proovida edasi seda B-piilari nupust avamist.
Tulesid lähen ka Priidu juurde reguleerima varsti.
|
|
|
lkallas
|
postitati 28.06.10 18:47
|
|
|
Ma lasin omal tagaluugi luku muugid võtme järgi ära vahetada. Sellist tööd teevad paljud lukkudega tegelevad ettevõtted. Läks maksma miski 300.-
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.06.10 18:49
|
|
|
Mis asi on muugitud võti?
|
|
|
lkallas
|
postitati 28.06.10 18:50
|
|
|
Mis asi on muugitud võti? |
Ei, ei mitte muugitud võti vaid luku muugid, tihvtid, seibid või kuidas iganes neid nimetatakse.
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 28.06.10 18:52
|
|
|
Luku sees on muugid, mida võtme reljeef lükkab õigesse asendisse. Kui lukk lahti võtta, saab muugid ümber tõsta ja teha nii, et sobiks Sinu olemas
oleva võtmega.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.06.10 18:54
|
|
|
Ahaa. Siis peaks teise luku hankima ikka.
|
|
|
Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.
|
postitati 28.06.10 19:15
|
|
|
Ahaa. Siis peaks teise luku hankima ikka. |
Ma saan aru, et sa ei pea teist lukku hankima, vaid olemas oleva luku saad oma võtme järgi paika sättida.
QUATTRO.
|
|
|
|
lkallas
|
postitati 28.06.10 19:25
|
|
|
Küllap sellepärast hangib ta teise luku, et ei peaks linnavahel ilma lukuta nii kaua ringi sõitma kuni ta selle lukumeistri kätte viib
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.06.10 20:06
|
|
|
Ma veel ei ole kindel mida ma teen. Praegune lukk oli auto küljes kui auto omandasin. Võiks ju nagu keerata. Ehk on kulunud. Igaljuhul võti mis mul
kasutada, ei keera seda lukku. Sellepärast mõtlesin, et pean uue hankima ning laskma võtme järgi kohendada.
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 28.06.10 20:10
|
|
|
Tegelikult ma arvan, et Sul on lukul muugid lihtsalt kinni jäänud. Eriti kipubki pagasniku lukk kinni jääma, kuna saab kõvasti rohkem sodi kui
küljelukud ja tavapärane nähtus on ka see, et aastaid keegi seda lukku võtmega ei keera (selle vastu aitab ka kasvõi kord poole aasta jooksul korra
lukud võtmest kinni-lahti keerata).
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 28.06.10 20:10
|
|
|
Sa saad ehk juba olemasoleva ka lasta soovikohaseks "tuunida", mis tast ikka uut osta. Esteks lukuõli ja mis jääsulatusega nad seal müüakse kõik -
pudeli ikka raatsid ära susistada,äkki piisab sellestki.
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
postitati 28.06.10 20:13
|
|
|
Ehk lukumehhanism lihtsalt oksüdeerunud/roostes ? Kes ikka viitsib võtit seal kasutada.
Alustuseks ujuta ohtra WD40-ga ning peaks toimima hakkama.
Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette
|
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 28.06.10 20:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: seitsmene
Sa saad ehk juba olemasoleva ka lasta soovikohaseks "tuunida", mis tast ikka uut osta. Esteks lukuõli ja mis jääsulatusega nad seal müüakse kõik -
pudeli ikka raatsid ära susistada,äkki piisab sellestki. |
Nii see tööle panemine käibki. Mul ei läinu algul võti täielikult sissegi. WD-40ga abistades sai aga luku lõpuks ka keerama. Ja siiani keerab.
Väänamist on muidugi palju seal niiet külma närvi.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.06.10 20:24
|
|
|
No selge. Mul on sama lugu, et võti ei lähe lõpuni. Ei taha nagu oma ainukese auto käivitamiseks suht vajaliku elementi väga jõuga kasutada. Aga eks
ma siis loputan ja hellitan seal. Samas nüüd käib ta ju siiski lukku. Lahti ka kahel viisil vähemalt. Vaakumiga ning võtme puldist elektriga.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.07.10 19:24
|
|
|
Juhipoolene peegel
No ei ole antud minu suksule juhipoolset klapitavat peeglit! Täna soetasin A8 juhipoolse klapitava peegli. 28.07.98a oma.
Hakkan siis oma vana peeglit eemaldama ja vaatan, et minu autol oleva peegli küljes on kaks juhtmepunti. Üks jookseb kenasti peegli alla pistikusse ja
teine on siis selline pikk must mille pistik on kusagil ukse sees ilmselt. Peegel mille ma soetasin on aga ühe pistikuga. Hetkel läks külge see nn.
ühe pistikuga peegel. Selle pika juhtme lihtsalt lõikasin puruks. Õnneks on mul veel üks vana komplekt kus see pikk juhe küljes.
Hakkan nüüd ElsaWinist ja ETKA uurima mis jama see siis on! Huvitav kas ma sattusin täpselt mingi ülemineku variandile.
Oskab ehk keegi kes asja lammutanud/kokku puutunud, asja kommenteerida.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.07.10 18:25
|
|
|
Niipalju olen targem. Minul on mäludega peeglid. Ostsin ilma mäludeta.
Mida teha? Ilmselt võtan oma vana komplekti pealt mäludega juhtme sisud. Natuke peab ka pistikus juhtmeid ilmselt ringi tõstma. Igaljuhul huvitav
No ei ole antud minu suksule juhipoolset klapitavat peeglit! Täna soetasin A8 juhipoolse klapitava peegli. 28.07.98a oma.
Hakkan siis oma vana peeglit eemaldama ja vaatan, et minu autol oleva peegli küljes on kaks juhtmepunti. Üks jookseb kenasti peegli alla pistikusse ja
teine on siis selline pikk must mille pistik on kusagil ukse sees ilmselt. Peegel mille ma soetasin on aga ühe pistikuga. Hetkel läks külge see nn.
ühe pistikuga peegel. Selle pika juhtme lihtsalt lõikasin puruks. Õnneks on mul veel üks vana komplekt kus see pikk juhe küljes.
Hakkan nüüd ElsaWinist ja ETKA uurima mis jama see siis on! Huvitav kas ma sattusin täpselt mingi ülemineku variandile.
Oskab ehk keegi kes asja lammutanud/kokku puutunud, asja kommenteerida. |
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 08.07.10 18:29
|
|
|
Kui asja ei saa, siis mul on klappivad ja mäludega peeglid kusagil üle. See parempoolne siis väiksem, ma ei tea, kas sulle selline sobib üldse.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 18 19 20 21 22 .. 34 |