Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  18  19  20  21  22  ..  26
Autor:
Pealkiri: Audi C4 avant quattro'd ja kuubikud (+muu jama) - 1982-1995 - kps (Vastuseid: 629 | Vaatamisi: 47005)
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 07.05.12 23:30 Tsiteeri

Teeme südame külmaks ja postitame midagi sellist, mida ma poleks endast tegelikult iial isegi uskuda osanud. Infoks, et mõlemad kandilised, nii coupe b2 typ81 kui ka b2 sedaan quattro typ81 lähevad hetke emotsiooni tõttu müüki ja jäädavalt - kuulutus valmimisel ja ei aegu. Põhjused on lihtsad - ma olen üksi pereliikmete hulgas, kes neid kandilisi hindab ja ma ei kavatse enam seda psühholoogilist terrorit taluda, mida olen aastaid vastu pidanud ja kandilisi kõige kiuste täiustanud ja täiendanud. Viimane piisk karikasse tähendas kuubikule seda, et kapott on kergelt ja juhipoolne tiib rohkemalt jaolt kahjustatud oma enda käe läbi ja seda isegi mitte masinat liigutades (tutitad b osa esitiivad ja korras kapott samuti kaasa). Mis kõik selle kompotiga kaasa tuleb läheb kuulutusse. Müüki läheb siis kõik, mis vähegi võiks mulle neid kahte kandilist garaazhinurgas meenutada (soetatud tutikad ja kasutatud varuosad jnejne. mida siis iganes hindade eest nii Eesti pinnalt kui ebayst ja mujalt on soetatud).
Infoks, et hind mõlema auto eest on klubiliikmele 1500 euri ja sellega kaasneb kogu minu kuubikute seonduvate varuosade hunnik nii uute kui kasutatud varuosade näol. Eraldi ei paku, ainult mõlemad koos ja mingit kõvatamist ei kavatse kuulama hakata või järelmaksu pakkuma, kuna tegemist pole kaugeltki mitte rahalistel põhjustel müüki paisatud otsusega! Stay tuned ja kes enne kuulutuse valmimist soovib masinaid omastada sellele kontaktiks 5246138 või ufo@planet.ee.

PS! Coupe oli just ülevaatusele minemas, aga enne jõuti mind jäädavalt välja vihastada. Kindlasti kahetsen oma otsust, aga vihaga välja paisatud lubadus on minu jaoks samuti lubadus ja oma sõnadest ma ei tagane!

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audi100C2
klubiliige

Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a

postitati 08.05.12 21:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps...ma olen üksi pereliikmete hulgas, kes neid kandilisi hindab ja ma ei kavatse enam seda psühholoogilist terrorit taluda, mida olen aastaid vastu pidanud ja kandilisi kõige kiuste täiustanud ja täiendanud.

Kogu järgnev tekst on kirjutatud kerge huumori kaasabil ja seda ei tasu üldsegi väga tõsiselt võtta, aga nagu ühes reklaamis on öeldud, siis ma tean mida sa tunned. :D

Enda 2.8-t ei olnud sarnastel põhjustel just lihtne tudengi staatuses olles säilitada ja sõidus hoida, aga hetkel tundub, et tasus ära igatipidi.

C2 ülalpidamine oleks üle jõu käinud oma roosterõõmudega sellel hetkel arvatavasti, aga C4 osutus üsna pommikindlaks nagu ka kunagi isa valduses olnud 2.3 mootoriga isend.

Eks vana auto ikka vajab tegemist, aga vaadates ringi, et millised rääbised sõidus on, siis on endal vähemasti üsna hea tunne sees, kui masin liigub nii nagu ta liikuma peaks ning aja möödudes ja võtmest käivituva ning kolinavaba masina ülejäänud pereliikmed on eelnevate aastatega võrreldes ka palju rahulolevamad. Väikest sorti win-olukord. :D

Muidugi sul on neid Audisid lademetes...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.05.12 11:30 Tsiteeri

Võib kuubikutega seonduva info siin teemas arhiveerituks lugeda. Eks uus omanik juba ise kunagi avaldab, mis nendest masinatest edasi on saamas või saanud. Jäävad klubisse edasi.
Minema rändavad siis kaks 83 aasta isendit, millest üks oli siiani peidus ja ootas oma õiget aega. See aeg ei jõudnud kahjuks kätte mitte minu tegevusetusest vaid minu sõnapidamisest mõni post tagasi väljaöeldust tulenevalt ja müüki need ka läksid.

Edu uuele omanikule ja loodan ise neid isendeid kindlasti ka edaspidi näha linnapilte kaunistamas :).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prr
klubiliige

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A3 & A4 Cabrio

postitati 09.05.12 11:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Võib kuubikutega seonduva info siin teemas arhiveerituks lugeda.

Noh, kui nüüd loogilist teed minna, siis peaks järgmisena kirsisaan suuska saama, võimis :)

lapsest peale on hobused meeldinud
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.05.12 12:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prr
Tsitaat:
Võib kuubikutega seonduva info siin teemas arhiveerituks lugeda.

Noh, kui nüüd loogilist teed minna, siis peaks järgmisena kirsisaan suuska saama, võimis :)

Kui mitte enne, siis sügisel läheb jah kirss minema, enne aga muutub see palju madalamaks :D. Kui kellelgi tekib mingi haige soov seda sellisel kujul ära osta, siis mõtlemiseks mulle numbreid pakkuda võib juba praegu :D.
PS! Kirsi minek on lihtsalt pidevalt edasi lükkunud ja kuubikute minekuga pole tegelikult sellel mitte vähimatki seost :(.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.12 07:41 Tsiteeri

Tundub, et ühele minu avandile (tumesinisele ehk viimasele) kohe mitte ei sobinud, et kuubikud kõrvalt lahkusid. Viskas surve veesärki ja punnis vastu seni kuni jälle suure kilekotitäie Forssi kapoti alla juratasin :D. Kuna ka rihmavahetus oli 11tkm pärast kätte jõudmas, siis sobis iseenesest see kaantest üle käimine ka rihmavahetusele imehästi. Hea oli läbisõitu fikseerida hooldusajaloo tabelisse 271271 km :). Üks asi oli aga pisut üllatav. Sinine avant pärineb aastast 94 ja selle on peal pesuehtne 100 2.8 mootor kogu oma hüvede või pahedega. Mulle on isiklikult alati üldjuhul 100 peale pandud 2.8 rohkem meeldinud, aga kuna kapoti alla kunagi süvenenud polnud sel masinal tõsisemalt ja välisel vaatlusel neil põhimõtteliselt vahet ei leia, kui just õiget õlifiltrit vastavalt VIN koodile ei kasutata (sobivad mõlemad tüübid külge) :). Samuti sai Baltflexis roolivõimendi survevoolik ära vahetatud - 0 probleemi, kuigi nad kogu aeg hoiatavad, et ei pruugi päris nii toimida nagu vaja jne.
Lisaks mainiks ära mõne asja, mida ei tasuks ka teistel teha või osta:
* mul viskas totaalselt kopp ette nendest Toprani jahutusvedeliku paakidest, mille andurid lõpetavad töölepingu vähemaga kui aasta. Kolisin originaalile tagasi, mida oli õnneks otse riiulist neil võtta. Hinnavahe on õnneks vahepeal kahanenud märkimisvärselt, seega soovitan teistelegi originaali eelistada.
* imeodavate Forsi klapi juhtpuksidega soovitaks kõigile pigem pihlakatoru kasutada, mitte nende olluste kaantesse keeramist :cool:. Sel korral enda vigadest ei pidanud õppima, aga piisavalt pädevat infot, et need ei pruugi rihmavahetustki vastu pidada.
Eilsest masin jälle liikumas ja ise rahul. Sportlikust huvist lõin hinna kokku, et mis sellele vanale ruunale originaalosade sisse ladumisel varuosad oleks maksma läinud ja selleks keris 1730 uut rubla. Autoeksperdist sai samuti kompotile pakkumine võetud, aga kuna ka seal pakuti ainult 60tkm vidinaid, siis sai ikka ja jälle Forsi kasuks otsustatud.
Aga mis kogu selle kompoti peale naerma ajas - üks avant lihtsalt seisis kanalil ja ootas, et mõni pisiviga likvideerida enne värviparandust ja ülevaatust. Paar kuud niisama venitamist lõppes sellega, et üks õhtu garaazhi ja masin läbis järgmisel hommikul tehniliselt puhta lehega ülevaatuse (eks nüüd vaatame siis kuidas selle värviparandusega siis nüüd jälle on :D). Ja jällegi pean ma mütsi maha võtma metallkärjega katalüsaatorite ees http://ufo.planet.ee/foorum/hail.gif.

PS! Näis, mis siis nüüd nende kahe tühja autokohaga juhtuma hakkab, mis kuubikute imeliku lõpu järel tekkimas on :cool:. Avalikult ei julge midagi mainidagi, äkki keegi asjaosaline juhtub lugema :P. Üritasin endale sisendada, et ma automüügiportaale enam ei puutu, mingil põhjusel leian ennast neid kammimas pea iga päev :D. Ja seni kuni midagi huvitavat ei leia on C4'jadega hea odav ringi puristada :cool:. Pisut kehvemas seisus kunagi teadlikult soetatud 97.a. A8 plaaniga kohe kõigest oma käega üle käia ja pikalt nautida oli ikka paras karastus, et kõik hetkekulud piskuna tunduksid :D.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.12 08:28 Tsiteeri

Mõned tähelepanekud seoses järjekordsest 2.8 mootori kergest üle käimisest, mis enda käsutuses.
Masinaga läbitud ~500km ja mõned sümptomid, mis kadusid peale "igaks juhuks" välja vahetatud uute osade tõttu:
* hommikune 0,5-1sec nukatiks (hüdrod said vahetatud kuigi otseselt ei vajanud vahetust) kadus jäljetult.
* temperatuurinäidiku "lollitamine" ja tempi hoidmine viimased 1,5 aastat normaaltingimustes ~125C peal kadus paugust. Ehk siis kerge surve oli veesärgis juba pikemat aega, mida polnud kuidagimoodi võimalik tuvastada ja mingist otsast märku ei andnud. Üks tempiandur lihtsalt üle, mis vastutab salongikelladele info edastamisega.
* klapikaante tegemise tulemusena käib masin mega ühtlaselt ja minek on nagu uuesti sündinud pillil :o. Kuna masinaid mitu, siis ei saanud otseselt aru, et nüüd asi väga kehvalt edasi liikunud oleks. Võrdlusmomendiks, et see atribuut liigutas ennast paremini edasi kui nii mõnigi samaväärne ja samas konfis müügis olev masin, mida vaatamas ja katsumas olen käinud.

Lisaks sai käsi soojaks aetud ja esipiduritele väike hooldus koos korralike klotside ja pilbasteks kummikatete vahetuse näol, avastatud üks imekergelt lekkiv tolmukate välimisel poolteljeotsal jne. Õnneks oli kogu varuosaarsenal juba varasemalt riiulis "lihtsalt igaks juhuks", nii et ainult külge keeramise vaev.

PS! Kui keegi oskab viidata elektrimootori originaalkoodile, mis vastutab salongiventilatsiooni alumise klapi (jalgadele) avamise eest, siis oleks abiks. Midagi otsustas lihtsalt saba anda ja tuleb kaevama hakata.

Hr Zoig: Ma üritan ennast kokku võtta, et üks kokkuvõte toimetamistest ära teha mingite asjade kallal :).

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 30.05.12 09:34 Tsiteeri

Seda ma eile vaatasin, et Zoig veeres Fugi garaazi ette kahtlaselt tuttava kuubikuga, mida ma mäletan kuskilt mujalt teemast...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 30.05.12 09:43 Tsiteeri

Tsitaat:
PS! Kui keegi oskab viidata elektrimootori originaalkoodile, mis vastutab salongiventilatsiooni alumise klapi (jalgadele) avamise eest, siis oleks abiks. Midagi otsustas lihtsalt saba anda ja tuleb kaevama hakata.

Originaalkood võiks olla 4a0 820 511, selle plastjublaka sees olev pisike el mootor on kõigil neljal vidinal sama. Siiani olen puhastamisega kõik kinnised mootorid uuesti liikuma saanud, harjade tolm on olnud süüdlaseks miks mootor end enam liigutada ei taha.

Kunagi varuks ostetud mootor on siiani kuskil kindalaekas ootel, äkki läheb vaja :D

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.12 13:54 Tsiteeri

Kuna kaht tühja autokohta ei kannata maja ees vaadata ja pikaajalised suurema nelikveolise pereauto leidmine sobivas hinnaklassis muutus pea võimatuks, siis ajutise lahendusena sai hoopis midagi muud maja ette aetud. Kõva häälega sellest ei karju, aga pisikust ma ei suutnudki loobuda. Pisike klõps moblaga annab haiguse ulatusest aimu.

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc_0122_r.jpg

Jürgen
klubiliige

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.12 14:50 Tsiteeri

Väga kanget mürki ei võtaks, aga panustaks Passati b5 või b5,5 peale, kus nelivedu veel õigesti töötab. :P
Kui suund õige, siis 5-ne kast viitab bensukale (5-se diisli unustame ära) ja vast siis juba 1.8T.

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 05.06.12 15:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jürgen
Väga kanget mürki ei võtaks, aga panustaks Passati b5 või b5,5 peale, kus nelivedu veel õigesti töötab. :P
Kui suund õige, siis 5-ne kast viitab bensukale (5-se diisli unustame ära) ja vast siis juba 1.8T.

Pigem 2.8. :D

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.12 08:10 Tsiteeri

Jürgen pani täppi, aga ärge näkku lööge mootor on ilma T täheta (loe- hingab ise) :P. Ise liigun sellega niikaua kuni kõik esmased kiiksud on välja tulnud ja likvideeritud. Asi läheb üldse esivanemate käsutusse ökotamiseks, kuna ei kirsisaanist TANK ega 2,8 AT Q pole just erilised ökopüssid :P.
Sai sellest ka mingi aimdus pikemal sõidul saadud. Linnas kõlbab kenasti sõita, ergas ja rehvid ei vilise igal kohaltvõtul, aga maanteel möödasõidul vahetasin ühe käigu alla, siis teise käigu alla ja siis lõin käega ja katkestasin möödasõidu :D. Kirsi 2.3 on ikka palju jõulisem maanteetingimustes. Üks põhjus, miks teise margi võtsin, oli see, et C5 kerele ei tehta sellist ökokooslust ja seda suht heade lisadega (nelikveost pole sealjuures enam juttugi C5 puhul). Ja puhuriga liikur on täiesti off case, kuna masinaga liikujad ei tajuks üldse matsu enne kui mootor on totaalselt kottis :). Oli vaja midagi hästi lihtsat ja mõistlike hindadega asendatavat kapoti alla.
Kui keegi tahab endale igapäevasõiduks sellist asja ja pole nii ökot vaja, siis soovitan V5't. Ketiga 2.3 mootor ja oma 110kw kohta liigutab 4motionit väga mõistlikult ja suhteliselt ökonoomselt edasi (määrisin sellise kolleegile pähe :D).

Säärane kärakas siis mul nagu nad ikka (pildi autoriõigused kuuluvad Sinu Autole ja auto24'le :D):
http://ufo.salakala.net/foorum/4motionkps.jpg

Edit: 07.06.2012 - Kaks maratoni koos Forsi kilekottidega tehtud. Pirnid, tuled, kogu pidurimäng, mootori mahlad jne. Jäänud veel üks rooliots ja sillastend. Ehk siis kohe näha, et hobikaid pole. Saab ka igapäevaliikuritel väikse ajaga VÄGA palju ära tehtud :). Tore on teada, et jätkub sossseppasid, kes autoturgudele odavat tööd teevad :(. Lihtsaid komponente ei osata isegi masinale korrektselt külge keerata ja kinnitada. Peale 50km ilmnes mõni asi, mida vist ise totaalsel koomas ja külili maas olekus kah valesti ei teeks. Hea oli, et olin skeptiline ja ikkagi näpud igale poole vaatamata kõigele taha ajasin ;).

PS! Mis vahepeal Avantidega huvitavat on toimunud - eile vajus sinisel 2.8 manuaal Q'l siduripedaal jälle põhja. MT Autohooldus abiks ja JÄLLE uus sidurisilinder külge, kuna varasemalt eelnevaga oli varras lihtsalt ära murdunud. Sel korral pean ainult hakkama mõtlema, et mis siis nüüd, sest enda teada pole nagu masinaga streetracel või kiirendusvõistlustel osalenud, aga kes ütleb, et keegi teine selle liikuriga liikujal pole tuju tulnud vahepeal "vallatleda" mõne kõrvalliiklejaga :D.

Tervitused Geo'le, kellel tukast hommikul kinni võtsin. Tundsin auto järgi ära :).

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.12 00:30 Tsiteeri

Kuna audidega on jube igav, siis avastasin, et kasutaja rocket pakub teises margiklubis minu mitte neljarõngalisele lisavidinat. Mõeldud, tehtud. Muude nokkimiste käigus sai ka üks lisahüve rocketilt kulgurile külge ja toimima :P. Homme veel rooliotsad ja sillareguleerimine ning ongi ring masinal peal ja jälle igav :D.

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc_0143_r.jpg http://ufo.salakala.net/foorum/dsc_0145_r.jpg http://ufo.salakala.net/foorum/dsc_0146_r.jpg

bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 12.06.12 05:54 Tsiteeri

Kui juba ökotamiseks läks, kas selle viimase mitte Audi puhul poleks 1,9 turbodiisel parem valik olnud?

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.12 09:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bob
Kui juba ökotamiseks läks, kas selle viimase mitte Audi puhul poleks 1,9 turbodiisel parem valik olnud?

Algne eesmärk oli endale täiendavaks suuremaks pereautoks soetada 4motion sharan 1.9tdi 2002+, aga kuna nende saadavus ja saadaolevate isendite seisukord viimased 2,5 aastat oli minu silmis katastroofiline, siis saigi selline otsus tehtud, et sõidan pigem ise rahus oma avantidega edasi ja selle "öko" soetasin vanematele ringi kruiisimiseks. Põhjus, miks vilega masinat ei taha, on mõned postid tagasi, ehk siis nad on ennegi üritanud masinate mootoreid kokku jooksutada ja vaja oli midagi väga lihtsat :). Endal hoian audi valikust silmapiiril AINULT täislisade ja võimalikult perfektses seisus 4.2 c5 q avanti tip kastiga ja võimalikult viimast väljalaset enne c6 tulekut. Kui midagi ette jääb, siis ehk vahetan ka lõpuks mõne C4'ja välja :D. C6 jääb minu valikust kahjuks välja, kuna mul niigi on juba kolm ära lõigatud pagasiruumiga avanti autopargis :(.

Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 13.06.12 19:15 Tsiteeri

Kas lisavidin vilgutab suunda 3x? Sinu mõistujutust ei saanud selgust.

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 13.06.12 19:20 Tsiteeri

Püsikas :P

Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette :)
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.12 17:11 Tsiteeri

Samzik, püsikas ikka jah nagu mainiti :).

Mis nüüd aga sellesse teisemargi autosse üldiselt puutub. Pole just esimene sellenäoline, millega liikunud olen. Sai sellega nüüd mingi aeg liigutud, vigasid otsitud ja likvideeritud. Täna istusin oma manuaalkastiga 2.8'sse, mis on passatist 5 aastat vanem - inimese tunne tuli jälle tagasi :D. Ei saa ikka neid kahte masinat eriti võrrelda, isegi koostekvaliteedilt mitte nii palju kui ma seda rahvaautot juba lahkama pidin. Rahvaauto jääb rahvaautoks :cool:. Tekkis lausa tahtmine mõnda sama ajastu tippmudelit passatil proovida, et kas tõesti too on samuti nagu kilukarp C4'jade kõrval :o. Kõrvalistuja rollis pole nagu kunagi sellise pilguga masinale kui sellisele otsa vaadanud, aga kui ise nüüd kasutasin, siis põhiliikuriks - no ei :). Tekib jube tahtmine pigimatikuhjaga mööda masinat ringi jooksma hakata, sest isegi kirsisaan 92'st aastast on vaiksem :P.

Carla
klubiliige

Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.12 18:58 Tsiteeri

Mitu õlut on vaja, et sa minu Passatile ka püsika peale paneks? :P

Ja huvitav on see, et minu endisest A6-st on Passat ikka märksa vaiksem ja mõnusam. Lisaks on tagumine iste ka laiem kui A6-l - seda siis polstrist polstrini mõõtes.

If you have no lag, you have no turbo. You also have no huge torque increase to look forward to.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.07.12 14:35 Tsiteeri

Nuuh Carla, kas püsikas juba toimib või endiselt vedeleb kang kuskil kindalaekas? :P

Mis nüüd enda toimetamisse puutub, siis sain oma sinisel avandil taga otsida jahutusvedeliku leket. Mõni aeg tagasi sai mootor täieliku värskenduse - rihmad rullid, kaante korrastuse jnejne. ei uskunud kohe mitte, et midagi oleks valesti saanud selle tegevuse käigus. No mis seal ikka, sai siis kaevatud ja paugutatud jne. aga kokkuvõttes omade jõududega leket ei leidnudki. Salongi kah midagi ei tulnud. Lõpuks sai masin lükatud samasse kohta, kus ka mootor sai tehtud. Ka nemad ajasid seal silmad punnis lekkeid taga ja esimese raksuga ei olekski midagi tuvastanud kui juhuslikult igasugu asju murdma poleks hakatud. Nimelt kolamehe kojas salongi soojendusradiaatorisse mineva lõdviku vahel on vaakumklapp, mis sulgeb salongiradiaatorisse vaakumiga sooja juurdevoolu. See sinder oli nii peenelt ära mõranenud, et leke ilmnes alles siis kui sai mootori pööretega ikka meeletult paugutatud ja kõike kangutatud samal ajal kapoti all. Kui lõpuks käsi õigesse kohta läks, siis hakkas teatud pöörete juures klapi korpuse vahelt pissima nagu poiske ja täpselt vendikoja peale, kus see jama siis kõik sisse vaikselt "hingus" :D. Forsis oli see klapp lausa kohapeal võtta mingi ~38 e-rubla ja kõik on jälle õnnelikud :). Enda kogemus ütleb, et audi igasugu plastpõlved ja nurgad jahutussärgis kestavadki ~14-18.a. Nüüdseks olen ma vist juba kahel masinal kõik sellelaadsed plastist ollused saanud välja vahetada. Ei mõista miks küll audi insenerid pole suutnud paljusid lõdvikute vastuseid rohkem metalsemaid teha - oleks muret palju vähem. Kusjuures võrreldes vanematüübi r5't ja uuematüübi r5't, siis enamus metalseid osasid on vahetatud plasti vastu :mad:. Isegi veepumpasid ei taheta enam inimlikust materjalist teha, kõikjale see plast ka topitakse. Vägisi sunnitakse uuemaid masinaid kunstlikult ostma :D.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.07.12 21:34 Tsiteeri

Ega siis puhkusel ja 13. reede puhul vaikselt õhtul õllet võtta saa. Sai käidud päästeoperatsioonil 21:30 paiku, et oma roheline avant treilaga teelt ära koristada, millega üks pereliige ringi liikus. Mureks oli irdunud stabilisaatorvarda mutter, mille tulemusena sai õnneks vähe nalja, kuna kiirused olid olematud. Mis asja kurvem pool, masin rändas MT-Autohoolduse ette, kuna seal käis masin mõni aeg tagasi esiõõtsade vahetuses. Eks näis, mis edasi ja mis Tarts oma töömeeste tööst ise arvab :(. Kergelt sülitama ajab kui jätsin lihtsa ja tüütu töö kellegi teise teha ja juhtub midagi sellist. Teised avandid on saanud kõik oma kätega samade jubinate vahetust ja mingit muret ja nagu endal aega pole ja loodad teiste peale on jama majas :(.

PS! Kui isik ennast ära tunneb ja on klubist, kes oma universaal a4 koos järelkäruga seisma jättis ja huvi tundma tuli, et äkki saab aidata - veelkord tänud abivalmiduse eest!

Asja naljakam pool :) Masinaga liikus mul õeraas ja oh seda kädinat, mis telefonist kosta oli esimesed 10min :D.

priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 13.07.12 23:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Mureks oli irdunud stabilisaatorvarda mutter, mille tulemusena sai õnneks vähe nalja, kuna kiirused olid olematud.

Ma tean mida sa tunned, see etapp on mul juba läbitud. Mul otsustas sama mutter irduda õnneks kiirusel u. 10-15km/h.

priitpoiss --> priit
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 14.07.12 08:55 Tsiteeri

Sama ka minul juhtunud. Kuid tookord arvatavasti vähesest pingutamisest. Eriti halb on seda poriloigus sinna tagasi saada. :)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 14.07.12 10:14 Tsiteeri

Mul on samuti see tee läbi tehtud kuid jah kiirus oli kuskil 40kmh ning järsul pidurdusel. Pauk oli niivõrd tugev, et lõi esitiiva päris korralikult mõlki...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  18  19  20  21  22  ..  26
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 18.5% - SQL: 81.5%]