Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Kihutamine 13.08.11 Haapsalu maanteel (Vastuseid: 74 | Vaatamisi: 9993)
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 15.08.11 14:54

Mina ületan ka pidevalt. Vähemalt pluss 10 km/h. Ju ma siis olen planeedi ohtlikemaid terroriste, rull ka niikuinii.
Ja ma ei saa aru, mis selle filmijupi mõte peaks olema. Et pahura vanaema moodi toriseda saaks, et vaat, kus pätid.
Selle jänkistanist üle ilmamaa leviva saamautuse ja lolluse vohamine on võtnud hullud mõõtmed. See safety first kräpp pole enam isegi naljakas. Oma peaga mõtlemine kipub selle varjus kängu jääma.
Kui eesti soost miilitsad päevast päeva teleriekraanil kenitlevad, et kõik maailma hädad tulenevad joobes juhtidest, siis pole ka ime, et sellise video peale puhkeb siin paanikalaadne arutelu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
paranormaalne
klubiliige

Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: AAN+3B+AEL+AAN+AAN+AAN+AAN+ABY

postitati 15.08.11 15:01

Eeldatakse, et erinevate seaduste rikkumisel on vahe? Ka teemaalgataja rikub teadlikult seadust ja kirjeldab seda ise oma auto teemas.

Mootorsõiduki ja selle haagise tehnoseisundile ja varustusele esitatavad nõuded Kood 701. Üldnõuded punkt 5 ütleb:

"omavoliline mootori toite- ja heitgaaside süsteemi muutmine ja ümberehitamine on keelatud, sh ülelaadeseadmete lisamine või ärajätmine, lisakütusepaakide paigaldamine, õhu- ja heitgaaside osakeste filtrite äravõtmine, heitgaaside katalüsaatorreaktorite äravõtmine, teisele kütuseliigile ümberehitamine (diislikütuselt – bensiinile; bensiinilt või diislikütuselt – gaasile jms ning vastupidi); "

Selle järgi ei oleks ka umbes pooled autod omal jalal tohtinud võistlustele kohale veereda.

Kui Teil tekib arvamus, et need asjad ei ole omavahel võrreldavad siis mõelge uuesti. Kõik need modifikatsioonid ei leia kindlasti kastust ainult vòistlustel.

__
Kohtumõistja ütles: „Kes teie seast on patuta, see visaku esimene kivi tema pihta."

värdsõnade leksikon - kellablokk, varjant, igastähes, nukvõll, org. eesliide - orgaaniline jagaja?, velüür, bronks, gardaan, polüretaan, millekagi, ütlematta, värvimatta, hooldamatta, tahtmatta, vahetamatta, katusetta, ostmatta, õieti vs. õigesti, kvall, sürpriis, kahedeist, oksion, pumb, doll (mõõtühik), saabgi, kellegile, tänamattu, algorütm, roolilätt, rädikas, milleGIGA, paraleel, didident, laadia, oktsion, kabasnik, pagaaznik, toonor, sumbuti, saaleviga, airbäg, bäg, gartaan
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 15.08.11 15:06

Ma ka ütlen siis oma arvamuse. Kui kiiresti on lubatud sõita mujal maailmas sellistel teedel nagu siin videos näha? Keskmiselt 100-120. Tsehhis sattusime sarnasele teele kus oli 130 lubatud hoopis. Seega on sealsed elanikud kõik arutud potensiaalsed mõrvarid? Teiseks, sellise auto omanik üldjuhul oskab oma autot kontrollida ja võin 100% öelda, et see C4 S6 on igas mõttes turvalisem kui antud hjonda videos. Videos on näha, et ees pikk sirge, S6'ele on möödasõit kui mõte, seega ei ole mingit ohtlikku venimist nagu tehakse tihti oma japsidest ökoriisirakettidega. Hea küll, pideva joonega möödasõit ei ole õigustatud, aga vb oli see ainuke sirge ja ohutu viis mööda saada, kuna honda ees ei hoita piisavalt pikivahet.

Minuarust on siin lihtsalt hondamehe kadestus. V lihtsalt keegi rikkus tuju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 15.08.11 15:27

Tsitaat:
Algselt postitas: Ardo
Ma ka ütlen siis oma arvamuse. Kui kiiresti on lubatud sõita mujal maailmas sellistel teedel nagu siin videos näha? Keskmiselt 100-120. Tsehhis sattusime sarnasele teele kus oli 130 lubatud hoopis. Seega on sealsed elanikud kõik arutud potensiaalsed mõrvarid? Teiseks, sellise auto omanik üldjuhul oskab oma autot kontrollida ja võin 100% öelda, et see C4 S6 on igas mõttes turvalisem kui antud hjonda videos. Videos on näha, et ees pikk sirge, S6'ele on möödasõit kui mõte, seega ei ole mingit ohtlikku venimist nagu tehakse tihti oma japsidest ökoriisirakettidega. Hea küll, pideva joonega möödasõit ei ole õigustatud, aga vb oli see ainuke sirge ja ohutu viis mööda saada, kuna honda ees ei hoita piisavalt pikivahet.

Minuarust on siin lihtsalt hondamehe kadestus. V lihtsalt keegi rikkus tuju.

Oled kindel, et C4 kerega vana Audi on igas mõttes turvalisem auto kui a'la 2008-2009 aasta Honda? Kohe üldse ei tahaks uskuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 15.08.11 15:32

Bemmimees sooritas möödasöitu suhtkoht turvaliselt ja kiirelt ning reastus peaaegu öigel ajal oma suunavööndi, sest algas ju möödasöidu keeluala, olgugi, et sunnitud olukord vastutulevate autode näol.
Samas vaadates Honda numbrinäitu (100/99 km/h)...kas seal kehtis nüüd 90 km/h, 100km/h vöi 110 km/h?
110 km/ lubatu puhul ju BMW-l öigustatud möödumine.
Audid alustasid siiski oma möödumist katkendliku joone möjualas, kui täpsemalt vaadata ... see kuidas seda muidugi tehti...mina ei hakka kommenteerima, sest olen aus ja ütlen, et ka ise sedasi kahjuks/önneks käitunud.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
c4v6
huviline

Registreerunud 23.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro

postitati 15.08.11 15:35

Asi on pigem sellel tasandil, et me elame interneti ajastul. Igal margil on oma foorum ja igas foorumis on inimesi kes enda roosas unenäos tahaks, et just need autod oleks klaaskapis vaatamiseks. Vanasti "tehti palju asju" ja elu läks edasi. Seal on tegelikult päris hea võimalus teha möödasõitu teha kui sa liigelda ka oskad. Eestis on iga natukese aja tagant 50 ristmikud, miks ? Sest nendel ristmikutel on ebamääraselt palju tehtud ootamatuid manöövreid mille tagajärjel toimub liiklusõnnetus, mida EU ajastu edasi, seda rohkem neid alasid tekib, kas varsti peakski igalpool 50ga sõitma, sest mõne inimesepärast on toimund räme laks ja laibad taga ? Isiklikult sõidan GPS'i järgi rahus + 10 - + 20 oleneb kohast ja elu läheb edasi, kui ma satun kellegi taha sõitma kes sõidab +5, siis ma võtan hoo maha ja möödun siis kui tõesti saab mööduda, sest see kiirusevahe ei muuda oluliselt midagi, samas tuleks hoida ka pikivahet, et teised saaks mööda. Samamoodi lähen ma alati teeäärde kui näen, et tagant tuleb keegi kes tahab kiiremini sõita, las ta sõidab siis, kõik kiiremini sõitjaid ei ole kohe teiste laibastajad eks ? Seda enam, et väga palju lakse toimub Eestis just teiste juhtide kibestumusest ja mitte arvestamisest teiste liikelejatega, eestlane juba on selline õhku täis inimine, ise ei saa, siis teised ka ei tohi. "Mul on lapsed autos" inimesed teevad Tallinnas ikka ulme lükkeid teinekord ja see on normaalne ? See annab neile õiguse teha ootamatuid manöövreid, et neil on laps autos kleps või/ja laps autos ? Täpselt samamodi teevad need sonimütsides vanavanaisad väga hulle manöövreid liikluses, sest ega nad suurt nooti pahatihti enam ei jaga. Ideaalühiskonda ei saavutata siin mitte kunagi, RAUDSELT see sama citroeni inimene ise on rikkunud või rikub ka edaspidi mingit seadust, see on paratamatus. Väga ohtlike olukordi tekitavad väga erinevad inimesed päevast päeva ja selline möödasõit on selliste asjade kõrval köömes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.11 15:37

Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Oma peaga mõtlemine kipub selle varjus kängu jääma.

Ehk aeg teeb oma töö..

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Audid alustasid siiski oma möödumist katkendliku joone möjualas, kui täpsemalt vaadata ... see kuidas seda muidugi tehti...mina ei hakka kommenteerima, sest olen aus ja ütlen, et ka ise sedasi kahjuks/önneks käitunud.

Minu lugupidamine aususe eest.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 15.08.11 15:40

Tsitaat:
Algselt postitas: AronL

Oled kindel, et C4 kerega vana Audi on igas mõttes turvalisem auto kui a'la 2008-2009 aasta Honda? Kohe üldse ei tahaks uskuda.

Miks ei peaks olema?
Köik on suhteline.
Samas vördled neid nagu siga ja kägu.
Vaata kumma nina rohkem deformeerub : Honda vs Audi
Olukord muutub turvavarustuse olemasolust jne.
Videod lihtsalt kiire tjuubitamise tulemus.
Tänapäevaste kärude ninad on kahjuks sedavörd pehmekesed tehtud, just jalakäija turvalisuse pärast.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.11 15:47

Tsitaat:
Tsitaat:

Miks ei peaks olema?
Köik on suhteline.
Tänapäevaste kärude ninad on kahjuks sedavörd pehmekesed tehtud, just jalakäija turvalisuse pärast.

Kui mingi suvaline riis v muu siuke autolaadne asi keeratakse 120km/h pealt üle katuse, siis on tavaliselt kohe rämedad vigastused v laibad. Meenub aga ammune crash kus C4 S4 keerati ca 150km/h pealt üle nipli, vennikesed ronisid rahulikult välja autost. Ja neid C kerega masinaid on küll ja küll ümber puu jne keeratud üldjuhul pole ükski surmaga lõppenud. Suur auto on ikka midagi muud.

E: Minumeelest võiks selle teema prügikasti saata, enne kui see suuremate seadusesilmade ette jõuab, nagu juhtus talvel selle bemmimehega, kes täiesti inimtühjadel öistel tänavatel mõned poognad teeb. Jälle saadi suht mõtetult hammast ihuda suht süütu inimese kallal. Kes meist ei ole kässariga külge võtnud v talvel Quattroga kurve siledamaks last.

eclipse
huviline

Registreerunud 16.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.11 16:01

Miks teemaarendaja kohe politseisse ei läinud? Üritab siin endasuguste piibli järgi elavate retsepti koguda? Ei jätkunud enam S4 pidamiseks raha ja nüüd kibestus? Mismoodi sa tõestad et ise ei filminud? See läheb ju ka liiklusrikkumise alla. Virisejad nähtavasti ongi mobode omanikud, kes lihtsalt möödasõitu ei suuda teha. Heategu see siiski polnud ja õnneks tanklast väljakeerajatel ka kiirendusrada. Kui inimesed peavad seda vähemalgi määral ohtlikuks möödasõiduks, siis pole te ilmselt linnast välja saanud.

AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 15.08.11 16:32

Tsitaat:
Tsitaat:

Miks ei peaks olema?
Köik on suhteline.

Minu küsimuses oligi rõhk sellel ''100% igas mõttes turvalisem''.

See selleks, see ei ole teema mõte.

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 15.08.11 16:34

Audi mehed käitusid tõesti natuke liiga inetult. BMW möödasõidu kohta ei ole küll midagi kurta. Minul lähevad küll kiirused üle lubatud piiri paljudel möödasõitudel. Meeldib sõita püsikaga ja kui ees on keegi, kes sõidab minust tunduvalt vaiksemalt ja püsikas puudub, siis ma sõidan temast lihtsalt mööda. Kui kiiruste vahe on väike, siis venib see möödasõit ka pikaks, seega tuleb natuke gaasi tallata. Kui ruumi on vähe ja aeglane sõitja ees blokib ja hakkab kolonn tekkima, siis ei jää ka ootama kuni iga auto minust eespool enne möödasõidu ära jõuab sooritada. Ikka tõmban käigu alla ja lõppkokkuvõttes olen ise rahulikum liikleja, kui ei pea kellegi taga seisma ja teiste järgi ootama. Olen isegi möödasõitu teinud üle pidevate joonte, aga iga kord 100% veendunud, et EI SAA KUIDAGI tekkida liiklusohtlikku olukorda sellest. Mäest üles on näiteks pidev joon. Kui tõus ei ole väga suur, siis sõidan ikka mööda. S4-ga käib möödasõit lihtsalt kiiremini kui eelpool mainitud 74kw-ga. Kõik see muidugi maanteel. Sellises 70 alas ja bensukate vahel ei ole tõesti mõtet trügima hakata (tegelikult ju ei olnud nii kiire kuhugi minna). Ei või iial teada, kuhu eessõitev auto ära võib pöörata või kõrvalteelt keegi peale pöörata. Nö. "kolme rida" ei ole minu möödasõitudega küll tekkinud ja peale igat möödasõitu lasen vaba hooga jälle püsika kiiruseni ja kulgen edasi. Kui keegi minust möödasõitu teeb, siis hoian ALATI võimalikult paremale tee serva.
Eespool jutt võib minust teha teie kõigi silmis "rullnoka", aga selline on minu sõidustiil.
Aga põhiliselt tahtsin ikkagi öelda, et BMW möödsõidu kohta ei ole midagi väga halvasti öelda, aga Audid käitusid tunduvalt inetumalt. Peab tunnistama, et isegi olen nii inetult käitunud :(...
See filmimine autost ei päästa midagi. Kihutamine ei kao kuhugi. Minu arust see, et kui saad kellegile ära keerata oma filmimisega, muudab keeratava ainult vihasemaks. Vaevalt ta läheb koju oma tegude üle järgi mõtlema.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 15.08.11 17:40

Hetkel võiski kogu asja taga olla see väljakutsuv hoolimatus - mida te könnid pargite siin jalus, köhatan korra oma 500-hp-se kunagise premiumklassi autoga suvalise pisut laiema koha peal 160+ kellale (tean oma kogemustest, kui kiirelt see number näiteks palju laisema 4.2 A/T A8-ga pikka möödasõitu tehes ette tuleb, samas ka, kui raske seda 90-ga sõitja sappa reastumiseks maha on pidurdada, kui künka tagant ootamatu vastutulija ilmub...) ja kaon. Lisaks veel sellise paarisrakendina (ilmselgelt meist enamuse poolt äratuntava numbri ja reklaamkleepsuga S6 ees, S4 pimesi järel). Selline teiste peale kõrges kaares kusemise tunne.

Konkreetsel kohal on 70 piirang vaid ühes suunas liiklemisel olnud nii kaua, kui mina seda mäletan. Ja Hiiumaalt pärit olevana mäletan ma seda päris pikka aega tagasi. Põhjuseks ilmselt ristmik ja piiratud nähtavus üle küüru vastu tulevate autode suhtes. Et paremalt tulijad saaksid sujuvalt liiklusvooluga ühineda. Kui nüüd sealt on autosid kiirendusrajal teiste vahele reastumas, siis ei pruugi möödasõitjal tagasi reastumiseks enam kohta olla. Eriti kui küüru pealt mõni madallendur vastu ka tuleb. Pluss veel vasakule jäävast bensukast välja keeramine.

Eks me ole kõik lollusi teinud. Kas siis uljusest või mõtlematusest. Olen isegi ja olen ka oma õppetunnid kätte saanud. Õnneks võrdlemisi odavalt ja olen selle eest tänulik. Ilmselgelt ei ole vaja sellistele manöövritele takka kiita. Eks igaühe südametunnistuse küsimus, kuidas käituda. Suhtumine, et mida sa honda-junni-mees siin kadedusest köhid, on igatahes ka vale.

Muide, Janek ei ole Honda juht ega filmija. Ta tegi selle posti miiliürituse järelkaja teemasse ja see splititi eraldi teemaks. Eks talle jäi lihtsalt kuskilt foorumist või kommentaariumist silma. Jällegi südametunnistuse küsimus, kas olla vandeseltslaslikult vait või olla piisavalt julge, et asi välja tuua.

Hondas on ilmselgelt näha, et filmijaks on kaasreisija, mitte juht. Tema võib kasvõi mõlemas käes mitut telefoni (või mida iganes muud) hoida. Liiga väikese pikivahe hoidmise osas olen nõus. Kui juba õppevideot netti laadima hakata, võiks ise musterliikleja olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 15.08.11 18:33

Eile Liikluses lõustaraamatus! Sinna oodatakse kindlasti sarnaseid jäädvustusi.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
miilits22
huviline

Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: g4,b5.5,e91xd,b7/4motion,e61, c6allroad, b8 bitdi 4mo, c6q, A8d3q 261kw

postitati 15.08.11 18:40

olles nyyd ise juba kolmandat aastat suviti käinud venemaal puhkamas ja sealset liiklust näinud ja ise selles osalenud, siis see video pilt ei tekitanud absull mingit emotsiooni. eks leidub igasuguseid ja ise korralikult liigeldes ei tähenda veel, et saabud alati sihtkohta.ikka juhtub asju ja seda kõikjal. mina leian et seda videot pole siin kyll mõtet näidata, ei midagi erilist.aga vene liiklusest oleks kyll siin vaja näidata harivaid videoid, mis seal riigis toimub.
peace :)

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 15.08.11 18:41

Kuna mina selle teema tegin siis ma lihtsalt pean ka veel sõna võtma.

Teagi mis otsast alustada.

Selle video leidsin siit,kommentaaridest Forte

Tsitaat:
Algselt postitas: paranormaalne
Eeldatakse, et erinevate seaduste rikkumisel on vahe? Ka teemaalgataja rikub teadlikult seadust ja kirjeldab seda ise oma auto teemas.

Nende tegevuste võrdlemise mõtekus on juba öeldud, "moosivargus ei eelda tapmist".
Ja teadmiseks, sellist järgi aitamist on võimalik mööndustega legaalseks saada.

Tsitaat:
Algselt postitas: eclipse
Miks teemaarendaja kohe politseisse ei läinud? Üritab siin endasuguste piibli järgi elavate retsepti koguda? Ei jätkunud enam S4 pidamiseks raha ja nüüd kibestus? Mismoodi sa tõestad et ise ei filminud? See läheb ju ka liiklusrikkumise alla. Virisejad nähtavasti ongi mobode omanikud, kes lihtsalt möödasõitu ei suuda teha. Heategu see siiski polnud ja õnneks tanklast väljakeerajatel ka kiirendusrada. Kui inimesed peavad seda vähemalgi määral ohtlikuks möödasõiduks, siis pole te ilmselt linnast välja saanud.

Soovitaks arsti poole pöörduda ja tõsiselt.

Ma ei ole mingi puhas valge leht, olen minagi seadusi rikkunud ning on meelde tuletatud kehtivaid õigusnorme ja ilmselt tuleb seda ka edaspidi ette:(.
Endal tuli mõistus koju, kui olin kolm masinat mahakandnud.
Suuremaid ja väiksemaid avariisi olnud rohkem kui näppe.

Kuna sõidan igapäevaselt ~150-200km, siis selline tegevus minu valulävi ei ületa, kui seda ei tehta lolli järjekindlusega.

Jah ma olen ka vahest mõnda tegelast filminud, kunagi pole seda kuhugi üles riputanud.
Ja see materjaliga rändab tavaliselt õhtul prügikasti.

Veel, kui sa omad millegi pärast natuke erinevat masinat, siis enda elu lihtsustamiseks ei pea igal pool esinema.

Ja kogu selle arutelu kohta, tänapäeval pole mõtet midagi peita, mida ei saa peita nagunii tuleb see kuskilt välja.

Kui oled kõva mees, siis vastuta ka oma tegude eest.

Mida rohkem sellist arutelu, seda puhtamad paistame kõrvalseisjale meie, kes me julgeme sellest rääkida, mitte ei ole "tavaline audipe.e".

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Eints
klubiliige

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 200 20VT-Coupe-Escort Cabrio-T5-Astra-Bronco-Savana-Continental-

postitati 15.08.11 18:58

Tee antud kohtades on suhteliselt lai ja kui sellises kohas peaks möödasõidul avarii juhtuma siis on selles osaliselt süüdi, lisaks möödasõitu sooritajale ka see kellest möödutakse ja ka vastutulija. Asi äärmiselt lihtne, kui sa näed, et sust mööda sõidetakse, hoia paremale tee serva ja ole valmis vajadusel jalga gaasilt tõstma ja ka vajadusel pidurdama, et mööduja saaks ohutult tagasi reastuda. Vastusõitja, kui näed, et möödasõitu tegev juht jääb ilmselgelt möödumisea hätta, võta jalg gaasilt ja hoia paremale tee serva. Möödasõitev juht, ära kaota pead ja vii manööver kenasti lõpuni mitte ära ürita järsult vasakule või paremale pöörata. Ärgem unustage, et tavaliiklejad ei ole liiklusjärevalve amtenikud või teiste korrale kutsujad. Igasugune säärane tegevus on samaohtlik, kui ohtliku manöövri tegija tegevus.
Juhul kui sa ei näinud, et sust möötutakse, või vastu tulija ei märganud möödujat õigel hetkel on ta selles ise süüdi, kuna juhi kõige tähtsam omadsu on mitte gaasi tallata vaid liiklust jälgida. Alati leidub situatsioone kus ilmselgelt ei ole võimalik õnetust ette näha, aga ärme laskume äärmustesse.

Jutu mõte on lihtne, ei kiida kedagi heaks, ega mõista hukka, soovisin juhtida tähelepanu lihtsale tõele, kuidas ilma ülevoolavate emotsioonideta kenasti punktist a punkti b jõuda.

Juhul kui keegi tunneb ennast sellest postitusest solvatuna, või peab seda ebasobivaks võib lasta selle modedel kustutada.

Päiksest,
Eints

Teostan Audi remondi, hooldus, elektri ja diagnostika töid. IDEEAUTO OÜ 5115122
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.11 19:05

Tsitaat:
Algselt postitas: Eints
Tee antud kohtades on suhteliselt lai ja kui sellises kohas peaks möödasõidul avarii juhtuma siis on selles osaliselt süüdi, lisaks möödasõitu sooritajale ka see kellest möödutakse ja ka vastutulija. Asi äärmiselt lihtne, kui sa näed, et sust mööda sõidetakse, hoia paremale tee serva ja ole valmis vajadusel jalga gaasilt tõstma ja ka vajadusel pidurdama, et mööduja saaks ohutult tagasi reastuda. Vastusõitja, kui näed, et möödasõitu tegev juht jääb ilmselgelt möödumisea hätta, võta jalg gaasilt ja hoia paremale tee serva. Möödasõitev juht, ära kaota pead ja vii manööver kenasti lõpuni mitte ära ürita järsult vasakule või paremale pöörata. Ärgem unustage, et tavaliiklejad ei ole liiklusjärevalve amtenikud või teiste korrale kutsujad. Igasugune säärane tegevus on samaohtlik, kui ohtliku manöövri tegija tegevus.
Juhul kui sa ei näinud, et sust möötutakse, või vastu tulija ei märganud möödujat õigel hetkel on ta selles ise süüdi, kuna juhi kõige tähtsam omadsu on mitte gaasi tallata vaid liiklust jälgida. Alati leidub situatsioone kus ilmselgelt ei ole võimalik õnetust ette näha, aga ärme laskume äärmustesse.

Jutu mõte on lihtne, ei kiida kedagi heaks, ega mõista hukka, soovisin juhtida tähelepanu lihtsale tõele, kuidas ilma ülevoolavate emotsioonideta kenasti punktist a punkti b jõuda.

Juhul kui keegi tunneb ennast sellest postitusest solvatuna, või peab seda ebasobivaks võib lasta selle modedel kustutada.

Päiksest,
Eints

Kusjuures pean nõustuma, ning näitena jällegi tooma juhuse, mida ma polnud kunagi näinud Eestis ja kuna sattusin esimest korda autoga Leetu- Poola, siis oli väga imelik sõita nii. Usun, et siit foorumist paljud teavad millest räägin. Aga käis see asi nii, et joontest tee peal ei teinud pea keegi välja. Tava kiirusel sõitjad sõitsid võimalikult tee ääres ning kiiremad kasutasid tee keskjoont. Ja asi toimis, ning ma ei suutnud terve Läti-Leedu-Poola peale ühtegi matsu näha, ka mitte väikest plekimõlkimist. Kõik sõitsid nii nagu siin videos ja saadi hakkama. Siin riputatakse sind häbiposti jne. Siis ei saagi meil liikluskultuur paraneda, kuigi MINU arvates sealne liikluskultuur toimib. Palju lihtsam oli sõita kui sinuga pidevalt arvestati. Aga nohh, see vaid minu arvamus.

Tonx
huviline

Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: G31 540; Tucson AWD

postitati 15.08.11 19:08

It takes two to tango.

Köis kaasas. Helista:D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
Vahur102
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 competition & A4 1.9 tdi

postitati 15.08.11 20:52

Hea lugemine üle pika aja;) ,sellest kes kuidas kus sõidab võibki vist jahuma jääda.
Aga noh kokkuvõtvalt: sõida ise ja lase teistel sõita. Antud juhul ei saa aru mis see siis operaatorit häiris,ma saaks aru kui reastutakse sinu ette ja järsult pidurdatakse aga möödasõitvad autod küll mingit erilist emotsiooni minus ei tekita.

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 15.08.11 21:16

Ma arvan, et Kivikumees lihtsalt ei suutnud olla, kuna kaubikud ta lihtsalt ja naturaalselt peeglisse lasid. Stiilipuhtus jätab kergelt soovida, samas ohtlikku seal eriti miskit polnud(külg ja pikinähtavus oli piisav, vastutulijaid polnud). Inimeste valulävi ja närvikava tugevus on erinev, ning nii see teema siin ongi. Kui nüüd hästi mõelda, siis Kivikumees eriti teistel elada ei lasnud ja osa stiilipuhtuse puudumises langeb ka tema õlule. Kui selliseid mehi rohkem oleks, siis ma oleks seoses tööülesannetega pea iga kuu rahvusvaheline 'staar'. Katsun olla, aga alati ei saa kõike nii ühte patta panna. Ja kõik ei ole turistiks sündinud, mõned peavad ka kella vaatama vahest.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe 2.6 V6 110kw 1995

postitati 15.08.11 21:23

Välisriikide liikluskultuuri korralagedus ei ole piisav põhjus või veel vähem õigustus, et seda Eesti maanteedel toimuvaga võrrelda ja kiita, et meil on veel kõik mõistuse piires või, et "Näe, seal toimib!".

Fakt on see, et meie palavalt kiidetud automargi omanikud on toime pannud taunitava liikluseeskirjade rikkumise, jäädes enda teadmata videolindile.

See teema täidab oma kurjustavat eesmärki nii kõrvalvaatajate kui ka "päevakangelaste" jaoks. Järgmine kord enne põhjagaasi andmist tuleb meelde just see teema ning paneb normaalse inimesi mõtlema, et kas 2 minutit varem sihtpunkti jõudmine väärib riski kellegi eluküünal õnnetul moel kustutada.

Hoidkem Audi lipp kõrgel läbi eeskujuliku kiirenduse kiirendusrajal aga mitte liikluses ;)

Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 15.08.11 21:27

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
mõned peavad ka kella vaatama vahest.

Kahe käega poolt.
Antud juhul küll, pakun, ei olnud keiss selles, kuid tihtipeale tuleb ette, et lõpuks tuleb vajutama hakata, et kuhugi kohale jõuda ja seda just sellepärast, et oled 70-ga 100 alas 20 autolise kolonni taga liiga kaua passinud. Jõuad kolonni ette, ise kogu aja arvates, et seal on mingi bellarus või ülekoormatud rekka aga oh seda imestust, mingisugune "kiivik" mille juhil pole aega teed vaadata, vaid filmib loodust......

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 16.08.11 05:25

Tsitaat:
Algselt postitas: Vahur102
Hea lugemine üle pika aja;) ,sellest kes kuidas kus sõidab võibki vist jahuma jääda.
Aga noh kokkuvõtvalt: sõida ise ja lase teistel sõita. Antud juhul ei saa aru mis see siis operaatorit häiris,ma saaks aru kui reastutakse sinu ette ja järsult pidurdatakse aga möödasõitvad autod küll mingit erilist emotsiooni minus ei tekita.

Asja point oli siiski BMW puhul ilmselt see, et ei mahtunud hinge, et teine tegi möödasõitu. Audide puhul on arusaadav hondamehe ilmselge pahameel. Eks see ütlus ole õige, et idioote satub iga margi roolitaha. Ei kiida takka Audimeeste tegevust, võiks ikka margi nime kõrgemal hoida ja pigem viisakusega liikluses silma paista, kui sellise rullnoklusega, samas ei väida ka, et ise liikluseeskirja rikkunud poleks. Olen, korduvalt...ja reegleid on politsei aktsiate ostmisega meelde tuletatud. Ilmselt tuleb neid asju ette veelgi :( Kuigi teen omaltpoolt kõik, et ei rikuks sihilikult reegleid, ikkagi klubi sümboolikaga autoga liiklen, peab eeskuju näitama :)
Mis aga puutub välismaal liiklemisse, siis näiteks Lätis on selline liiklemine täiesti tavaline ja näed seda iga 20-30min tagant. Eriti sagedased madallendurid on sealmail just vanemad E- klassi mersud (W124, W210), mis kurvlistel teedel selliseid trikke armastavad teha, nagu need Audimehed videos. Audimeeste puhul võib niipalju öelda, et vähemalt oli hea nähtavusega sirge koht, kus erilist ohtu ei olnud, tegevuse vastavus reeglitele ja ilusale käitumisele on omaette teema.
lkallase kuldseid sõnu tsiteerides: Hoidkem Audi lipp kõrgel läbi eeskujuliku kiirenduse kiirendusrajal aga mitte liikluses! Peace! ;)

artzik
huviline

Registreerunud 21.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: s4 c4

postitati 16.08.11 06:08

mina kui üks süüdlastest leian et kui inimesed hoiaks pikki vahe siis ei oleks vaja niimoodi mööda sõita.ja olgem ausad see on üks parima nähtavusega kohtasi sellel teelõigul.
ja kellegi elu me ohtu ei seadnud nii et ei ole mõtet siin nii palju ka kritiseerida meid.
olgem rahulikud.
vahest viskab lihtsalt närvi mustaks ja tahad uimerdajate kolonnist mööda saada.

võite mind hukka mõista või mitte!
vähemalt teate kes üks nendest audidest on.

Terv: Artzik

Märkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima foorumi reeglite 3. punkti, kuid tema tekst on antud teemas väga oluline, on see teine märkus! Erandina ei rakendata tavapärast kustutamist. Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 52.7% - SQL: 47.3%]