Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi B3 automaatkäigukast (Vastuseid: 62 | Vaatamisi: 7940)
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 30.01.11 12:08

Tsitaat:
Algselt postitas: Tegelane5
E34 ja algne konkurent oli Sigar ikkagi ju :)

Pigem ikka 100 ja A6. Toodeti neid ühel ajal ju. Ok e34 tuli natuke varem kuid mõte jääb samaks. Sigar oli haininaga ühel ajal tootmises. Samuti e39 ja A6 C5. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Allan-B
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 12:15
no vana oli kah automaat polnud häda midagi trassil sai ikka 10l 100km probleemideta sõidetud ... arvan,et 10 oleks talutav küttelulu. sõidan aastas ehk tiba üle 30 000 km niiöelda pühapäeva sõitja pigem + iga päev tööle ja koju kah :D

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Tsitaat:
Algselt postitas: Allan-B
ferdinand;mina ei hädalda,et sinu kirjapildis on vigu nagu 5-nda klassi poisil ...

Minujaoks on oluline,et inf. arusaadavalt kohale jõuaks jne.
Küsimus seisnes ju tegelikult selles,et kas Audi B3 1988a. automaatkäigukastiga autol on 3 või 4 käiku?
Kütusekulu kah on suur probleem!
Mingid Ketz'id ja muu kaka jätaks siinkohal rahule!
BMW oli mu eelmine auto ja ma pean tõdema,et mahtusin selle roolitaha ilusti ära ja ma ei ole teps mitte päkapikk oma 180cm pikkuse kohta. Lisaks sellele oli roolisammas regulleeritav! Audi 80-ne ostuga läksin lihtsalt alt. Ootasin midagi enamat. selle aasta masinatel head esisillad jne. aga mootor ja ülekanded jätavad natuke soovida.
Õppetund käes hinne 2 mida veel tahta:-)
Nagu öeldud müün Audi maha ja ostan uuesti BMW ... harjumuse asi lihtsalt.
Olen saanud Audi A6-ga liigelda see oli kah hea auto oma sõiduomaduste poolest.
Täna kahjuks ei jõua sellist autot osta.
Seepärast laveeringi odavamate autodega.
Milleks maksta kirvest kaskot+liisingut+teenenduse meeletuid hooldekulusid jne.jne.
Odavama auto soetan lõdvalt "uue auto" 1 kuu liisingu+kasko+teenenduste regullaarse külastusmaksumuse eest ja sõidan sellega vaata,et aastaid muretult.
Kui vana kulub ära ostan jälle uuema vana ja jauran samas vaimus edasi:-)
Ikkagi soodsam kui liisida päris uut autot!!!
Lihtsalt Bemarid on oma vastupidavust hästi tõestanud!
Puhtalt kogemused räägivad siinkohal enda eest!

Oleks sa omale osanud korraliku Audi valida räägiks sa teist juttu. Mingi ühe rondi põhjal üldistada üht või teist marki on mõttetu. Audi 80 et ja 5 seerja Bmwd võrrelda on kah lollus kuna 5 seerja Bmw on nagu Audi a6 ehks samast klassist. Ja B3 ülalpidamine on kindlasti odavam kui mingi 5 seerja Bmw. See sinu kogemus ei loe midagi. Samuti võid rondi Bmw otsa sattuda mida jäädki remontima ja see remont on kordades kallim kui b3 remont. B3 võib võrrelda 3 seerja Bmw ga.
Tahad ökonoomset autot ja ostab vana bensumootoriga AUTOMAATKASTIGA auto?
Ja huvitaks palju see suur kulu on ja kus ja palju sõidad?
Ja teemasse ka, et väikse bensiinimootori puhul 3000 pööret 90 km/h on täitsa normaalne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Allan-B
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 12:18
põhjus miks üldse E-34 audi b3-ga võrdlusesse tuli oligi küttekulu masinate nii erinevate võimsuste kohta... 34 võttis palju vähem ja edenes jõudsamalt selles oligi fenomen.

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Tegelane5
E34 ja algne konkurent oli Sigar ikkagi ju :)

Pigem ikka 100 ja A6. Toodeti neid ühel ajal ju. Ok e34 tuli natuke varem kuid mõte jääb samaks. Sigar oli haininaga ühel ajal tootmises. Samuti e39 ja A6 C5. ;)

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 30.01.11 12:22

C3 sigar on jah E28 ajastu masin. Nende tootmisaastad vastavalt 82-91 ja 82-88, sigar oli lihtsalt kauem tootmises. Ka C4 tootmine lõpetati aastake hiljem kui E34, aga see pole üldsegi teemaks praegu.

Mis puudutab käikude arvu, siis see on ju lihtne - vaata käiguvalitsale peale ja kui sealt paistab D-2-1, siis on 3 käiku ja 4-käigulisel on vastavalt D-3-2-1. B3-l ei tohiks 4-käigulist automaati olla, kui just keegi pole ise aretanud.

Allan-B
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 12:39

Tänan Kristoff!!!

niisiis D,1,2 ... järelikult 3 käiku ... Ohh ebaõnne pean vist siinkohal sõnama!
Auga muidu auto töötab laitmatult aga mootori pöörded on harjumatult kõrged sellest ka põhjus miks siia üldse tulin jutustama.
Kaldusin arvama,et ehk on masinal midagi viga käigukastis vms.
Järelikult tuleb hakata viga mujaot otsima miks tal nii suur janu on?
Alustaks igasugustest filtritest kuni süüteni välja aga sealt maalt mu mõistus ka lõppeb. Kui näiteks on mootor hõre,siis vist poel siin enam midagi hõisata. Ehk tuleks ka survestamine silindrites läbi viia. Saaks kohe mingisuguse selgema pildi.

Muidu rooste ei näri ega midagi kere jummala kobe. Olengi pannud tähele,et pigem roostetavad uuemad kui vanemad isendid. Neile vist viitsiti enne värvi natuke eeltööd teha.

kas annab vedrustuse suhtes mingeid kerrektsioone teha? Tahaks tiba pehmemaks ja kas üldse tasub jännata äkki tuleks ikkagi maha müüa?
Vedrustus on minujaoks küll kuidagi väga jäik.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 30.01.11 13:09

Korras masin peaks maanteel 7-ga hakkama saama, kui võtab 10 ja enam, siis kindlasti pees! Ses mõttes ära hakka marki ja mudelit kui sellist maha tegema, kui omad vigast masinat, küll aga võid konkreetselt enda masinat siin maha teha palju soovid, seda madalamaks sa ise oma masina hinna kaupled, kui soovid edasi müüa. Sa ikkagi ei vastanud, mis mootoriga su 525 oli?

Üleüldse, enne, kui ostad masina, siis ikka natuke uurid ju! Tehaseandmed on ju olemas, sealt näed, et ei tohiks 2,0 b3 aut kuidagi mistahes e34 525-st rohkem võtta!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Allan-B
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 13:27

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Korras masin peaks maanteel 7-ga hakkama saama, kui võtab 10 ja enam, siis kindlasti pees! Ses mõttes ära hakka marki ja mudelit kui sellist maha tegema, kui omad vigast masinat, küll aga võid konkreetselt enda masinat siin maha teha palju soovid, seda madalamaks sa ise oma masina hinna kaupled, kui soovid edasi müüa. Sa ikkagi ei vastanud, mis mootoriga su 525 oli?

Üleüldse, enne, kui ostad masina, siis ikka natuke uurid ju! Tehaseandmed on ju olemas, sealt näed, et ei tohiks 2,0 b3 aut kuidagi mistahes e34 525-st rohkem võtta!

R6 125 kw bensukas oli.
Jaksas vaevata kõik kellad lõppu vedada ja ei joonud nagu hobune.
sõidumugavus oli väga hea auga!

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 30.01.11 13:36

Tsitaat:
Tsitaat:

R6 125 kw bensukas oli.
Jaksas vaevata kõik kellad lõppu vedada ja ei joonud nagu hobune.
sõidumugavus oli väga hea auga!

Alla mäge ehk töesti viib kella seierid löppu, selleks peab ka korraliku langusega kallak olema.
Ilma näppimata ei jookse löppu ja sellel teemal edasi jaurama ei hakka.

Lase kellelgi spetsialistil toitesüsteemi jms üle kontrollida, ehk tuleb liigse janususe pöhjus päevavalgele.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 16:15

http://www.autoweek.nl/carbase_data.php?id=4311&cache=no

Saingi selle vastuse, mida ootasin, pole nagu väga masin, mida taga nutta:) Oleks siis jutt käinud 141kw mootorist, siis veel, aga see vana:) Kunagi võibolla oli tegija! Mis kellad tal lõppu välja käivad? Mootori temp vast, sest pikk plokk kipub kõveraks minema, spido vast põhja ei lähe ikka:cool:
Aga jah, tee oma b3 korda, siis tule räägi edasi!

Allan-B
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 17:36

Tsitaat:
http://www.autoweek.nl/carbase_data.php?id=4311&cache=no

Saingi selle vastuse, mida ootasin, pole nagu väga masin, mida taga nutta:) Oleks siis jutt käinud 141kw mootorist, siis veel, aga see vana:) Kunagi võibolla oli tegija! Mis kellad tal lõppu välja käivad? Mootori temp vast, sest pikk plokk kipub kõveraks minema, spido vast põhja ei lähe ikka:cool:
Aga jah, tee oma b3 korda, siis tule räägi edasi!

Vähe ülbe ja üleolev suhtumine.

Ära arva,et kõik selle aastakäigu masinad raiped on.
ja kui ise kõrval ei ole istunud ei maksa pläägutada selle lõppkiiruse suhtes!
Auto oli tõega korras!
Mis puutub jahutusvedeliku seieri põhja käimisse,siis korras mootoriga autol sellist asja ei esine /termostaat,radikad korras ja süsteemis õhku sees ei ole/ siis ei lähe ükski mootor keema.
Muidugi ahvi käes saab viiulist kah labidas nii,et palju oleneb sellest kui ära hooratud masina otsa satud ja kuidas ise masina eest hoolt kannad. sitast saia ei tee ilmselge aga kui saad hea asja siis on mõistlik hea asi korras hoida.

Need konkreetsed autoweek'i andmed ei ole kõigil identselt samad ... minuoma läks auga lõpuni ... 210-st üles võttis natu aega aga läks lõpuni auga! hea mootor oli pole kahtlustki!

üritan audist asja saada ... aga maha müün ikkagi:D

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 18:03

Tsitaat:

Nagu küla koerale, nõnda koer külale, ega sa ise ka just väga objektiivne pole! Ma pole maininud, et selle aasta bmw peab raibe olema, aga uuena üle 11sek 0-100 kiirendav ja selle juures 10L keskmiselt sajale tarbiv masin pole just väga taganutmist väärt! Mul on praegu auto, millel on ka aut kast, kiirendab sinu kunagisest bmw-st 1sek paremini ja tarbib keskmiselt 2l vähem kütust, kõige selle juures on veel kohati ruumikam ka ning välimusest ja varustusest ei räägi üldse, sõidumugavus ka kindlasti parem, kas see on siis mingi ülim auto mul või:P

Allan-B
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 18:12

Tsitaat:
Tsitaat:

Nagu küla koerale, nõnda koer külale, ega sa ise ka just väga objektiivne pole! Ma pole maininud, et selle aasta bmw peab raibe olema, aga uuena üle 11sek 0-100 kiirendav ja selle juures 10L keskmiselt sajale tarbiv masin pole just väga taganutmist väärt! Mul on praegu auto, millel on ka aut kast, kiirendab sinu kunagisest bmw-st 1sek paremini ja tarbib keskmiselt 2l vähem kütust, kõige selle juures on veel kohati ruumikam ka ning välimusest ja varustusest ei räägi üldse, sõidumugavus ka kindlasti parem, kas see on siis mingi ülim auto mul või:P

auga kui tahan sportautot millega hakata võistlema kellel 0-100 kiiremini võtab siis ma Bemarist ei iitsatakski :D:D:D sellel tuli alles 3000 pöördepealt eluvaim sisse muidu loivas nagu vana koer aga mugav masin oli ja heade sõiduomadustega ... paigaltvõtuga oli sellel küll tõsiseid probleeme sellevastu ma ei vaidlegi.

Mis auto ja missuguste näitajatega ise omad?
ma ei mölise praegu üritan normaalselt suhelda:D

Allan-B
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 18:46

ma arvan,et niisugust asja saaks nimetada autoks rääkides Audist ... maitse asi muidugihttp://www.auto24.ee/used/767075

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 30.01.11 18:49

Tsitaat:
ma arvan,et niisugust asja saaks nimetada autoks rääkides Audist ... maitse asi muidugihttp://www.auto24.ee/used/767075
Ei, esiveolist ei saa nimetada autoks, eriti Audi kontekstis.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 18:50

Tsitaat:

Avataris on kirjas, see uuem. Selge see, et see on kordi kallim, kui selline bmw, aga tihti võib kütusesäästuga vahe tagasi teenida, see aga hoopis teine teema, kuigi haakuks üldiselt sinu probleemiga- leida ökom sõiduk. Aga sinu audi võiks sellest minu a4-st veel sutsu ökom olla, tõsi b3me kiirendus 13sek 0-100ni ei ole just kiiduväärt, aga minu silmis veel täiesti sõidetav.

Allan-B
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 19:08

Tsitaat:
Tsitaat:

Avataris on kirjas, see uuem. Selge see, et see on kordi kallim, kui selline bmw, aga tihti võib kütusesäästuga vahe tagasi teenida, see aga hoopis teine teema, kuigi haakuks üldiselt sinu probleemiga- leida ökom sõiduk. Aga sinu audi võiks sellest minu a4-st veel sutsu ökom olla, tõsi b3me kiirendus 13sek 0-100ni ei ole just kiiduväärt, aga minu silmis veel täiesti sõidetav.

auga ma ei toriseks kui võtaks 10l vana auto ... võtku aga ma pean hakkama tõsiselt pead vaevama kuidas sellele kütteprobleemile lahendus leida ... ja kui päris üdini aus olla,siis lõpuks jõuan ikka teenindusse ... ise nagunii asjast asja ei saa ... ma võin selliseid liht-labaseid asju teha nagu rehve vahetada,piduriklotse,suporteid,pidurikettaid vahetada blokikaane tööd soveldamisest lihvimiseni jne. aga see mingi kala otsimine miks palju kütet joob? ei möista:D

Allan-B
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 19:15

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:

Tsitaat:
nelikveolised tiba janusemad üldjoones.
räägin,et maitse asi ... oleks selline tumeda sisuga oleks päris lux. muidu näitajad head ju .. sport istmed mulle kah ei meeldi kuidagi ahistab ... aga ka see on maiste asi:D

Nelikveolised tiba janusemad üldjoones.
Räägin, et maitse asi. Oleks selline tumeda sisuga oleks päris luks. Muidu näitajad head ju. Sport istmed mulle kah ei meeldi kuidagi ahistab. Aga ka see on maiste asi. :D

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Allan-B
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 19:37

私は私のよりよく今言うこ&# 12392;がわかると同時に望む。 私の車は押しつぶしたらAudiを&a mp;#12354;ればよい: -)

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 19:38

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Tsitaat:
räägin,et maitse asi ... oleks selline tumeda sisuga oleks päris lux. muidu näitajad head ju .. sport istmed mulle kah ei meeldi kuidagi ahistab ... aga ka see on maiste asi:D

Räägin, et maitse asi. Oleks selline tumeda sisuga oleks päris luks. Muidu näitajad head ju. Sport istmed mulle kah ei meeldi kuidagi ahistab. Aga ka see on maiste asi. :D

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Vana sa oled ültse? Jääb mulje nagu kõvataks siin vanemate autoga. Või paned niisama segast?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 19:39

Tsitaat:
私は私のよりよく今言うこ&# 12392;がわかると同時に望む。 私の車は押しつぶしたらAudiを&a mp;#12354;ればよい: -)

Mõistus sul küll korras pole. :(

impa
huviline

Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2,8 98a.

postitati 30.01.11 19:39

Päris huvitav teema. Kas see "auga" on mingi uus moevärk, et seda pea igas lauses kasutatakse?

Allan-B
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 19:40

NÕME. JAAPANI KEELT EI AKTSEPTEERITAGI SELGE DISKRIMINEERIMINE!:D

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 19:41

Võiks selle teema koos postitajaga ära kustutada? On keegi vastu või? Mingu BMW klubisse tõmblema.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 30.01.11 19:44

Vöta oma parasiit "auga " midagi ette...vaikselt hakkab üle kruvima juba.
Au värki vöid risti ette ajama minna.
Nelikveolise janususe annaks igaljuhul andeks, kui sama kogus vöi veel enamgi hiljem koha peal kaapides maha pöletada vöi enamgi veel.
Maitse asi.

Korras b3 on minu silmis igati enam vääringus isend kui baierlane, olgu b3 vörri mootoriga ja 3-se valanguga.

Teema voolab juba käigukasti "kaustast" hoolega üle ääre.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Allan-B
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.11 19:47

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Tsitaat:

Vana sa oled ültse? Jääb mulje nagu kõvataks siin vanemate autoga. Või paned niisama segast?

KUULE SA ÕPI KIRJUTAMA KÕIGEPEALT!
"ÜLDSE" KIRJUTATAKSE "D" TAINAS!
JA MA SULLE SIIN KÕVATAN MEES !
PALUN ÄRA PASUNDA SIIN VAHELE KUI MIDAGI ASJALIKKU RÄÄKIDA EI OLE ON SELGE!

SAIN MITTE JUST KÕIGE KOBEDAMA AUDI JA NÜÜD ÜRITAN SELLEST ASJA SAADA .
JOPPAMISE VÄRK NAGU METALLI TÖÖ SEEKORD SIIS NII VOT!
ÄRGE AJAGE BLJÄÄD S1TTA KEEMA ...

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 36.1% - SQL: 63.9%]