Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 18 |
urgaa
huviline
Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: ur-s4,cadillac bls
|
postitati 24.01.11 21:58
|
|
|
Ise olin ka seda sellel tükkaega silma peal hoidnud, aga ei suutnud otsustada ja läinud ta oligi
Uksed ei käi lukkus ? või nüüd käivad ?
Keep going and never stop!
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
audi121
huviline
Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: a6 2004 3.0 tdi
|
postitati 24.01.11 23:35
|
|
|
Mul oli ka kunagi see jama et, tagumine parempoolne ei tulnud lahti, aitas lammarist võetud uus uksetross, link võib käia küll aga ta on vedruga kui
ma ei eksi ja trossi vahetus aitab.
|
|
|
Audihauto
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 2,5 tdi c4 a6 2,5 tdi quattro c4
|
postitati 25.01.11 07:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Seal ongi need istmemälud
Istme taastamisel jääb vist kerge toonivahe sisse? |
Tere.Jõudu jaksu ka minu poolt uue masinaga.Mis näiteks istme taastamisse puutub,siis endal sai kunagi tehtud nii,et tagumiselt käetoelt võtsin
naha.Sellega taastasin juhiistme,ning käetoele otsisin miski ligilähedase.Ise eemaldasin naha sealt,ning viisin meistrile.Aega kulus selleks pool
päeva ja maksma läks 300 eek.Meistri kontaktid mul alles.Asub küll Tallinnas.
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 25.01.11 11:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audihauto
Tere.Jõudu jaksu ka minu poolt uue masinaga.Mis näiteks istme taastamisse puutub,siis endal sai kunagi tehtud nii,et tagumiselt käetoelt võtsin
naha.Sellega taastasin juhiistme,ning käetoele otsisin miski ligilähedase.Ise eemaldasin naha sealt,ning viisin meistrile.Aega kulus selleks pool
päeva ja maksma läks 300 eek.Meistri kontaktid mul alles.Asub küll Tallinnas. |
Kas ainult mulle tundub et taga hoopis tumedad istmed?
|
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 25.01.11 12:06
|
|
|
Kae-kae kus on alles lisavarustust autol peal, lausa uskumatu
Tundub vägagi mugav ja lisaderohke Q, jõudu ja edu temaga Sulle!
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 25.01.11 12:20
|
|
|
Ega sul lapselukk pole tagumisel uksel peal?
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.11 12:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audihauto
päeva ja maksma läks 300 eek.Meistri kontaktid mul alles.Asub küll Tallinnas. |
Tervised ka sulle ja edu ikka vaja .
Eks selle istmega peab midagi mõtlema jah, kuidas parim tulemus jääks. Kasutaja Athlon saatis ka sõnumi kus sama idee mis Kevenil, et ehk on
lapselukk peal kuna uks käitub küll täpselt samamoodi, pean selle kohe üle vaatama, siis saab teada aga tross tundub ise taga olevat kuna ukselink
tühja nagu ei käi, lihtsalt ei tule lõpuni. Istmed on muidu sellised tumedamad jah, päris helebeez nahk pole. Corbe - tänud heade sõnade eest
Aga oskab keegi normaalsed BAR ja õli.temp linnasõidul öelda?
|
|
|
|
heigo003
huviline
Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.11 16:11
|
|
|
Õli temp on sama mis jahutusvedeliku oma. Tühikäigul sooja õliga on 2 bar, +- oleneb õlipumba ja mootori olukorrast. Oleneb mis pööretega sõidad.
Engine oil temperature at least 80C (176F)
Oil pressure at idle: 1.0-2.5 bar (14.-37psi)
OIl pressure at 3000 RPM: 2.7-2.9 bar (39-42 psi)
On korras mootori näidud.
|
|
|
Pahh
huviline
Registreerunud 11.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: (100, 2.8q manuaal EX), uue otsingul
|
postitati 25.01.11 16:19
|
|
|
Enda käsutuses kah hetkel üks 2,8 motoga 100.
Tühikäigul õlirõhk tõesti 2bar kanti, aga maanteesõidul kisub 5 peale kohe
ei tea kas peaks muretsema?
äkki mingi andur lihtsalt peetis, mis seda õlirõhku edastab?
muidugi küttekulu on kah meeletu.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 25.01.11 16:33
|
|
|
Ma laseks üle nahatada mõlemad esimesed istmed ja käetoe, ning korraga taastaks istme poroloonid. Värvi valiks kõige sarnasema sellele mis on
korralikult puhastatud tagaistme osal, sest niimodi on kogu salongi põhjalikult üle puhastades ja kreemitades asi siiski suhtkoht sarnane ja ei jää
liiga silma riivama. Mul on ühed samasugused heledast nahast spordikad olemas, pole küll nii augulised kuid siiski piisavalt nukras seisus, et ilma
üle nahatamata ma neid autosse küll tõsta ei julgeks.
Eks see ole üks kallimaid variante, kuid vaadates naha seisukorda käetoel ja istmepõhjadel, siis tundub kõige õigem lähenemine.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
heigo003
huviline
Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.11 16:37
|
|
|
Ei ole see 5 bar-i maanteel ka vale. Pole mõtet muretseda. Siis muretse, kui alla normi näitab. Ja kui link on lambajalg, siis tõesti üldjuhul trossi
häda-kas tagant ära või pooleks. Trossi hind lammaris oli 200 kr ja forssis 130 kr 2a. tagasi.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.11 16:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Ma laseks üle nahatada mõlemad esimesed istmed ja käetoe, ning korraga taastaks istme poroloonid. Värvi valiks kõige sarnasema sellele mis on
korralikult puhastatud tagaistme osal, sest niimodi on kogu salongi põhjalikult üle puhastades ja kreemitades asi siiski suhtkoht sarnane ja ei jää
liiga silma riivama. Mul on ühed samasugused heledast nahast spordikad olemas, pole küll nii augulised kuid siiski piisavalt nukras seisus, et ilma
Eks see ole üks kallimaid variante, kuid vaadates naha seisukorda käetoel ja istmepõhjadel, siis tundub kõige õigem lähenemine. |
See on vast kõige õigem lähenemine ja võtangi asja nii ette kui kerge hooldus autole tehtud on, kuna selle autoga on plaanis kaua sõita, siis üritaks
jälle natuke enda silma järgi teha, kõige vähem kulunud on tagumise istme seljatoed kuigi ka iste ise ei ole vatti saanud.
Avatasin veel, et alarm väga kaugelt ei võta, aga ukseposti küljes on mingid mustad junnid (mahuandur?) ja selle vastu panna võtab ideaalselt või
selle lähedalt.
/Tänud Heigo !
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 25.01.11 16:44
|
|
|
Avatasin veel, et alarm väga kaugelt ei võta, aga ukseposti küljes on mingid mustad junnid (mahuandur?) ja selle vastu panna võtab ideaalselt või
selle lähedalt. | Vana hea infrapuna alarm kasutusel koos selle prääksuga rattakoopas?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 25.01.11 16:46
|
|
|
Eks see ole üks kallimaid variante, kuid vaadates naha seisukorda käetoel ja istmepõhjadel, siis tundub kõige õigem lähenemine. |
See on vast kõige õigem lähenemine ja võtangi asja nii ette kui kerge hooldus autole tehtud on, kuna selle autoga on plaanis kaua sõita, siis üritaks
jälle natuke enda silma järgi teha, kõige vähem kulunud on tagumise istme seljatoed kuigi ka iste ise ei ole vatti saanud.
selle lähedalt.
/Tänud Heigo ! |
Need peaks olema Audi originaal infrapuna vastuvõtjad.
E: Zoig jõudis ette
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
fred2103
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.11 17:35
|
|
|
Ma lasin enda 8-le ka paigaldada gemini alarmi ja nii et jääkski ''prääks''
Aga jah, need infrapuna puldid pididki olema suht nutused ja ei taha kesta. Kuna käisin eelmine nädal ka Revalis omale ühte lisavõtit juurde tellimas,
öeldi et neid enam ei toodeta, ja sai tellitud lihtsalt teine võti, ilma selle võtmest juhtimiseta.
selle lähedalt. | Vana hea infrapuna alarm kasutusel koos selle prääksuga rattakoopas? |
Mingi kerge prääksu annab jah või pigem nagu korra keegi vajutaks väga
nõrka signaali. Aga alarmiks on Gemini..ei tea kas originaal juba või ise pandud? Vast viimane variant.
Eelmisel 100jal oli samuti Gemini aga too võttis ikka väga kaugelt juba. |
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 26.01.11 19:55
|
|
|
selle lähedalt. | Vana hea infrapuna alarm kasutusel koos selle prääksuga rattakoopas? |
See et alarm väga kaugelt hästi ei toimi on selle infrapuna üks kehva omadus jah, sellel infrapunal on oma mingi kindel raadius kus ta töötab. Auto
ees ja taga seistes see näiteks üldse ei toimi.
Pilt Audi 80/S2 instruktsiooni raamatust
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.01.11 23:40
|
|
|
Mul ei taha kah eriti tagant võtta, aga külje pealt laseb ideaalselt, täpselt nagu pildil Minu arust on enamus Audidel mis tulevad on Gemini alarm või ma pole Audisid piisavalt näinud.
Aga huvitav kuidas/millise kangiga esituledepesurid tööle saab või piserdab koguaeg kui esiaknale lasta? Ja istmemälusid kuidas timmida?
|
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 27.01.11 10:48
|
|
|
Aga huvitav kuidas/millise kangiga esituledepesurid tööle saab või piserdab koguaeg kui esiaknale lasta? |
Tuledepesurid peaksid olema sama kangi all, kus klaasipesu. Näiteks BMW 730 pritsib tulede peale iga kolmanda kangitõmbe järel, samas on autosid
millel laseb iga kangitõmbega tuled kah puhtaks.
|
|
|
Tafk
huviline
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.11 13:59
|
|
|
Ma päris täpselt ei mäleta, aga minu kunagisel 100'l vist oli nii, et kui veits pikemalt all hoida, siis pesi tuled ka puhtaks.
Aga mul olid need alguses kinni. Tööle hakkasid iseenesest, kui ükskord väga pikalt klaasi pesin.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
B323
huviline
Registreerunud 18.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.11 16:57
|
|
|
Mõtlesin ka selle õli peale, oli soodus hinnaga, aga panin siiski selle MOS2 lisandiga liquimoly.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 18 |