Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi S4 - 1991 - uaintfckme (Vastuseid: 61 | Vaatamisi: 14623)
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 27.11.10 18:48 Tsiteeri

Kas mingi värk polnud, et s4le saab ka v6 esimesed pidurisüsteemid peale aretada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 27.11.10 18:49 Tsiteeri

Ja kiirel autol peavad korralikud pidurid olema:P Mingeid 2,8 pidureid pole mõtet aretada.Kui teha siis korralikult.Foorumis on piisavalt infot selle kohta.

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 27.11.10 19:21 Tsiteeri

Sulle Laurz on siis küll mingid kräkinäkid juhtund või on süsteem vigane olnud. Olid nii minu eelmisel essi kui ka sõbra omal 2.8 omad ees ja pidurdusmaad määras vaid rehvi kvaliteet.

Ja kui juba ehitamisest rääkida siis enamusele käib 17" naelrehvide ostmine üle jõu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 19:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
Sulle Laurz on siis küll mingid kräkinäkid juhtund või on süsteem vigane olnud. Olid nii minu eelmisel essi kui ka sõbra omal 2.8 omad ees ja pidurdusmaad määras vaid rehvi kvaliteet.

Ja kui juba ehitamisest rääkida siis enamusele käib 17" naelrehvide ostmine üle jõu.
Sa pole järelikult "paremaid pidureid" tundnud.A8 ketas pluss support ja 16" plekk velg sobib.Ja kui 1,7 tonni kaaluvale autole ei jõua korralikke rehve osta,siis valigu auto millele sobib 13" alla ja saab veel odavamalt:D

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 20:05 Tsiteeri

Millest sa nagu aru ei taha saada? Iga kord pead sa irisema ja mölisema. Mis kasu on sul kõvematest piduritest kui rehvid ei pea? Ja rehvide pidamise teemal mine irise tootjaga. Olen sõitnud essiga kus on korralikud wilwoodid all. On tõesti parem, pedaali võib õrnemalt vajutada ennem kui rehvid all karjuma hakkavad.

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 20:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Millest sa nagu aru ei taha saada? Iga kord pead sa irisema ja mölisema. Mis kasu on sul kõvematest piduritest kui rehvid ei pea? Ja rehvide pidamise teemal mine irise tootjaga. Olen sõitnud essiga kus on korralikud wilwoodid all. On tõesti parem, pedaali võib õrnemalt vajutada ennem kui rehvid all karjuma hakkavad.
Ja küsiks.Mida teed sina? Keegi kunagi rääkis originaalsusest ja margi põhistest asjadest. Tavaliselt püütakse asja paremaks teha vastavalt rahakoti suurusele,mitte halvemaks. Aga jah. Tundub,et maitse asi rohkem.

reisser
huviline

Registreerunud 09.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 ülelaetud masuudipress

postitati 27.11.10 20:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laurz
Tsitaat:
Ja küsiks.Mida teed sina? Keegi kunagi rääkis originaalsusest ja margi põhistest asjadest. Tavaliselt püütakse asja paremaks teha vastavalt rahakoti suurusele,mitte halvemaks. Aga jah. Tundub,et maitse asi rohkem.
Tsiteeri,-sorry mida te kräunute, üks sõimab koera teine omanikku.
Tegelikult laurz sorry, ma ei tea kas sul ei ole naist või sul on TÕSINE testestorooni üleküllus, aga point on selles et 2.8 suportid+korralikud kettad-klotsid annavad väga hea resultaadi. Niiet ei ole mõtet igas teemas Enda smaile ja irve lehvitada. OUT
reisser.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 20:40 Tsiteeri

Mõlemad on :cool: Tehke ja olge. Keegi ei keela ega sunni takka:D

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 20:41 Tsiteeri

Tsitaat:

Räägin omadest kogemustest v6 c4 piduritest essi all.

Uute UFO-de leidmine on pehmelt öeldes keeruline ja teised c4 kere peal olevad pidurid on vägagi audi originaalid.

Kõverate kulunud ketaste vahetamine korralike teist tüüpi originaalide vastu pole sugugi samm ebaturvalisema liikuri suunas.

Maitse asi tõesti.

PS:

Tsitaat:
Algselt postitas: laurzJa kui 1,7 tonni kaaluvale autole ei jõua korralikke rehve osta,siis valigu auto millele sobib 13" alla ja saab veel odavamalt:D

Mine selle murega yokohama uksetaha, sõbra rehvimarki ei mäleta kahjuks.

mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 27.11.10 20:51 Tsiteeri

Kuna oma essil all korralikud (pea uued) UFO-d, siis ei tea veel muudest ümber- ratsidest siin kaagutada, aga mina isiklikult suunduksin s6 ketaste- sadulate poolele, kui peaks midagi peeti minema. Muidugi on see maitse asi, nagu cilaper mainis, sest mult läksid 2.0 85kw püstakud samuti 20vt alla müügiks. Eks iga mees teab milleks tal neis pidureid vaja läheb :cool: Mina näen endale ette ikkagi selliseid "kõvemaid" pidureid ;)

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 21:00 Tsiteeri

Hr Cilaper. Minul pole probleemi;) Pidurite teema jätkuks.Siin tuleb ilmselt päevakorrale teema S-i sihtotstarbeline kasutamine. Kui lihtsalt kõvatamiseks soetada,siis tõesti on täitsa savi,mis või kuidas asi korda saada,et oleks normaalne kulgeda.Aga pidurid VÕIKSID kooskõlas olla vastavalt mootori võimsusele.Ja ma arvan,et ma pole ainuke kes nii arvab.

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 21:15 Tsiteeri

Pidurdusmaa pikkus jäi rehvide pidamise taha kinni.

Kuidas kurat sa suudad seda lauset kaheti mõista? Sa seda ikka mõistad, et AAH ja AAN pidurisüsteemid on erinevad ja essi all töötavad 2.8 pidurid hoopis effektiivsemalt?

Tsitaat:
Hr Cilaper. Minul pole probleemi;) Pidurite teema jätkuks.Siin tuleb ilmselt päevakorrale teema S-i sihtotstarbeline kasutamine. Kui lihtsalt kõvatamiseks soetada,siis tõesti on täitsa savi,mis või kuidas asi korda saada,et oleks normaalne kulgeda.Aga pidurid VÕIKSID kooskõlas olla vastavalt mootori võimsusele.Ja ma arvan,et ma pole ainuke kes nii arvab.

Räägi mulle milline on essi sihtotstarbeline kasutamine eesti teedel? Sina oledki see ajukääbik kes tekitab liiklusohtlikke olukordi oma "veri falloses kuna mul on ESSSSSS" suhtumisega?
Ess ajab sul kõvaks? Ma tõesti ei usu, sinu jutu põhjal võiks arvata et sul nagunii koguaeg vibu vinnas.
Pidurid võiksid tõesti kooskõlas mootori võimsusega olla. 2.8 pidurid on seaduse piires sõites vägagi piisavad, ma pole kordagi väitnud et nendega rinkale kõlbaks minna. Kui rahuldust pakub siis võin homme ära mõõta maa mis kulus mul essiga 2.8 püstakutega 200km/h - 0km/h pidurdamiseks.

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 21:25 Tsiteeri

Miks tehas paigaldas C4 s4-jale niinimetatud UFO pidurid? MIks ei kasutanud tavapiduri süsteemi? Seleta meile.

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 21:36 Tsiteeri

Aga ega ma kade pole: Tänu UFO süsteemile suudeti suurendada piduriketta läbimõõtu vajaduseta kasutada suuremaid velgi. Kuna aga väljatöötatud süsteem polnud sugugi vastupidav ega odav, siis vahetati see kiirelt välja.

Sa Laurz seleta parem miks UFO-d tootmisest kiirelt kõrvaldati kui nad nii head olid. Oleks võind ju c4 s6 lõpuni neid kasutada.

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 21:38 Tsiteeri

Efektiivsus oli vägagi hea,kuid vastupidavus andis soovida:P

reisser
huviline

Registreerunud 09.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 21:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Efektiivsus oli vägagi hea,kuid vastupidavus andis soovida:P
Nii, Kui te kuulge Kuldid Nii kõvad olete miks te siis ühise näiteks-POOL-i laua taga kokku ei saa, ja jumala eest saate terve Maailma mured lahendatud.
Sorry laurz, aga mina KUI foorumi kõrvaltvaataja olen küllastunud sinu Väntkõvakssmailidegaüleküllastunud Vastustele vastamisele!
See On puhtalt inu arvamus, niiet Kes on minuga see on ja Kes ei ole see ei ole.
Heigo.

END OF OT.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 27.11.10 22:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Miks tehas paigaldas C4 s4-jale niinimetatud UFO pidurid? MIks ei kasutanud tavapiduri süsteemi? Seleta meile.

Et võimalikult suur pidur väiksemasse (15") ära mahutada? ;)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
reisser
huviline

Registreerunud 09.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 22:23 Tsiteeri

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.10 22:44 Tsiteeri

Audisõbrad, davaite zit druzna. Kui teil midagi isiklikku kipitab, siis proovige priva. Eks.

Piduri teemasse nii palju, et kui mina seisaksin UFO probleemiga silmitsi, siis esimene valik oleks UrS6 pidurid. Noh neid pandi hilisematele UrS4-le ka.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 28.11.10 06:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
...
Piduri teemasse nii palju, et kui mina seisaksin UFO probleemiga silmitsi, siis esimene valik oleks UrS6 pidurid. Noh neid pandi hilisematele UrS4-le ka.

Enda autol olid ostes all 2.8 süsteem. Ütleme nii, et suvel 100 pealt pidurit vajutades ABS tööle ei hakanud. Lisaks kui pead 2 korda näiteks suurema kiiruse pealt 0 pidurdama, siis on piduripedaal kohe pehme. Miinimum velg 15".

Järgmisena läks külge UrS6 püstakud ja pidurimajandus, kusjuures samad sadulad on ka vanematel A8'tel. Asi paranes tunduvalt, 100 pealt pidurdades hakkas ABS juba tööle, kuid 150 pealt enam ei hakanud. Sadulaid liigub foorumis juba seal 500...1000 krooni kandis tk, uued olid vist 1600.- tk. Miinimum velg 16".

Olin tulemusega juba rahul, kuid siis pakuti hea hinnaga Brembo 4-kolviga monoblocke, mis sobivad pm 1:1'le S6 püstakule, ainult väike puks tuleb treida püstaku ja sadula vahele. Antud sadulad on 2 korda kergemad kui S6 omad, vist oli 4,5kg vs 10kg. Antud lahenduse puhul läksid kasutusse S8 kettad 323mm ning nüüd võib küll öelda, et pidur on super. Kui nüüd näiteks 150 pealt pidurit vajutada, siis hakkab ABS kohe tööle. Miinimum velg 17". Selline komplekt täidab vähemalt ilusti ka velje augu ära ning on silmale ilus vaadata, kuigi nüüd on vaja miskit ka tagumistega ette võtta, kuna nad on visuaalselt nii mannetud.
http://www.upload.ee/thumb/950766/1.jpg

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.10 08:59 Tsiteeri

Eks ma UrS6 pidureid pakkusingi selle mõttega, et parim kompromiss.

PS! Tegin mõned koopiad selle teema postitustest pidurite teemasse.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
uaintfckme
huviline

Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: AEL Q

postitati 28.11.10 13:30 Tsiteeri

Tänud teile kohati humoorika vaidlemise üle. Aga mina kui audi kasutajana algaja, siis sain päris palju head infot, niiet kui ma enda ufokatest lahti saan siis annan teada, mis süsteemi kasutan, ja kuidas toimivad.

uaintfckme
huviline

Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: AEL Q

postitati 16.12.10 06:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: uaintfckme
Tsitaat:
Algselt postitas: Kristoff
Tsitaat:
Algselt postitas: uaintfckme
ahjaa, mootoriks 2.2 turbo. (stock)

:D Loe seda teemat kah:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=85639

Võib-olla olen pikkade juhtmetega, aga kui ma selle teema läbi lugesin, ei saanud ma ikka aru mida sa öelda tahtsid. Äkki oled nii kena, ja selgitaksid?!

Nii, lugesin seda teemat veel mitu korda läbi, ja nüüd sain aru et see auto millle üle seal teema käis, siis see auto on nüüd hoopiski minu käes.

furvios
huviline

Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 4-Motion

postitati 16.12.10 09:43 Tsiteeri

Huvitav, sinu kapotialusel oli WG'l see kork veel peal

Auto algab ju A tähega.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 16.12.10 09:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: furvios
Huvitav, sinu kapotialusel oli WG'l see kork veel peal

Võimalik, et müügiks ära vahetatud :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 45.3% - SQL: 54.7%]