Lehekülgi: 1 2 3 |
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 27.11.10 18:48
|
|
|
Kas mingi värk polnud, et s4le saab ka v6 esimesed pidurisüsteemid peale aretada?
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ E39
|
postitati 27.11.10 18:49
|
|
|
Ja kiirel autol peavad korralikud pidurid olema Mingeid 2,8 pidureid pole
mõtet aretada.Kui teha siis korralikult.Foorumis on piisavalt infot selle kohta.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 27.11.10 19:21
|
|
|
Sulle Laurz on siis küll mingid kräkinäkid juhtund või on süsteem vigane olnud. Olid nii minu eelmisel essi kui ka sõbra omal 2.8 omad ees ja
pidurdusmaad määras vaid rehvi kvaliteet.
Ja kui juba ehitamisest rääkida siis enamusele käib 17" naelrehvide ostmine üle jõu.
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.10 19:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
Sulle Laurz on siis küll mingid kräkinäkid juhtund või on süsteem vigane olnud. Olid nii minu eelmisel essi kui ka sõbra omal 2.8 omad ees ja
pidurdusmaad määras vaid rehvi kvaliteet.
Ja kui juba ehitamisest rääkida siis enamusele käib 17" naelrehvide ostmine üle jõu. | Sa pole järelikult "paremaid pidureid"
tundnud.A8 ketas pluss support ja 16" plekk velg sobib.Ja kui 1,7 tonni kaaluvale autole ei jõua korralikke rehve osta,siis valigu auto millele sobib
13" alla ja saab veel odavamalt
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.10 20:05
|
|
|
Millest sa nagu aru ei taha saada? Iga kord pead sa irisema ja mölisema. Mis kasu on sul kõvematest piduritest kui rehvid ei pea? Ja rehvide pidamise
teemal mine irise tootjaga. Olen sõitnud essiga kus on korralikud wilwoodid all. On tõesti parem, pedaali võib õrnemalt vajutada ennem kui rehvid all
karjuma hakkavad.
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.10 20:17
|
|
|
Millest sa nagu aru ei taha saada? Iga kord pead sa irisema ja mölisema. Mis kasu on sul kõvematest piduritest kui rehvid ei pea? Ja rehvide pidamise
teemal mine irise tootjaga. Olen sõitnud essiga kus on korralikud wilwoodid all. On tõesti parem, pedaali võib õrnemalt vajutada ennem kui rehvid all
karjuma hakkavad. | Ja küsiks.Mida teed sina? Keegi kunagi rääkis originaalsusest ja margi põhistest asjadest. Tavaliselt püütakse
asja paremaks teha vastavalt rahakoti suurusele,mitte halvemaks. Aga jah. Tundub,et maitse asi rohkem.
|
|
|
reisser
huviline
Registreerunud 09.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 ülelaetud masuudipress
|
postitati 27.11.10 20:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: laurz
karjuma hakkavad. | Ja küsiks.Mida teed sina? Keegi kunagi rääkis originaalsusest ja margi põhistest asjadest. Tavaliselt püütakse
asja paremaks teha vastavalt rahakoti suurusele,mitte halvemaks. Aga jah. Tundub,et maitse asi rohkem. | Tsiteeri,-sorry mida te
kräunute, üks sõimab koera teine omanikku.
Tegelikult laurz sorry, ma ei tea kas sul ei ole naist või sul on TÕSINE testestorooni üleküllus, aga point on selles et 2.8 suportid+korralikud
kettad-klotsid annavad väga hea resultaadi. Niiet ei ole mõtet igas teemas Enda smaile ja irve lehvitada. OUT
reisser.
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.10 20:40
|
|
|
Mõlemad on Tehke ja olge. Keegi ei keela ega sunni takka
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.10 20:41
|
|
|
Ja küsiks.Mida teed sina? Keegi kunagi rääkis originaalsusest ja margi põhistest asjadest. Tavaliselt püütakse asja paremaks teha vastavalt rahakoti
suurusele,mitte halvemaks. Aga jah. Tundub,et maitse asi rohkem. |
Räägin omadest kogemustest v6 c4 piduritest essi all.
Uute UFO-de leidmine on pehmelt öeldes keeruline ja teised c4 kere peal olevad pidurid on vägagi audi originaalid.
Kõverate kulunud ketaste vahetamine korralike teist tüüpi originaalide vastu pole sugugi samm ebaturvalisema liikuri suunas.
Maitse asi tõesti.
PS:
Tsitaat: | Algselt postitas: laurzJa kui 1,7 tonni kaaluvale autole ei jõua korralikke rehve osta,siis valigu auto millele sobib
13" alla ja saab veel odavamalt |
Mine selle murega yokohama uksetaha, sõbra rehvimarki ei mäleta kahjuks.
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.10 21:00
|
|
|
Hr Cilaper. Minul pole probleemi Pidurite teema jätkuks.Siin tuleb ilmselt
päevakorrale teema S-i sihtotstarbeline kasutamine. Kui lihtsalt kõvatamiseks soetada,siis tõesti on täitsa savi,mis või kuidas asi korda saada,et
oleks normaalne kulgeda.Aga pidurid VÕIKSID kooskõlas olla vastavalt mootori võimsusele.Ja ma arvan,et ma pole ainuke kes nii arvab.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.10 21:15
|
|
|
Pidurdusmaa pikkus jäi rehvide pidamise taha kinni.
Kuidas kurat sa suudad seda lauset kaheti mõista? Sa seda ikka mõistad, et AAH ja AAN pidurisüsteemid on erinevad ja essi all töötavad 2.8 pidurid
hoopis effektiivsemalt?
Hr Cilaper. Minul pole probleemi Pidurite teema jätkuks.Siin tuleb ilmselt
päevakorrale teema S-i sihtotstarbeline kasutamine. Kui lihtsalt kõvatamiseks soetada,siis tõesti on täitsa savi,mis või kuidas asi korda saada,et
oleks normaalne kulgeda.Aga pidurid VÕIKSID kooskõlas olla vastavalt mootori võimsusele.Ja ma arvan,et ma pole ainuke kes nii arvab.
|
Räägi mulle milline on essi sihtotstarbeline kasutamine eesti teedel? Sina oledki see ajukääbik kes tekitab liiklusohtlikke olukordi oma "veri
falloses kuna mul on ESSSSSS" suhtumisega?
Ess ajab sul kõvaks? Ma tõesti ei usu, sinu jutu põhjal võiks arvata et sul nagunii koguaeg vibu vinnas.
Pidurid võiksid tõesti kooskõlas mootori võimsusega olla. 2.8 pidurid on seaduse piires sõites vägagi piisavad, ma pole kordagi väitnud et nendega
rinkale kõlbaks minna. Kui rahuldust pakub siis võin homme ära mõõta maa mis kulus mul essiga 2.8 püstakutega 200km/h - 0km/h pidurdamiseks.
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.10 21:25
|
|
|
Miks tehas paigaldas C4 s4-jale niinimetatud UFO pidurid? MIks ei kasutanud tavapiduri süsteemi? Seleta meile.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.10 21:36
|
|
|
Aga ega ma kade pole: Tänu UFO süsteemile suudeti suurendada piduriketta läbimõõtu vajaduseta kasutada suuremaid velgi. Kuna aga väljatöötatud süsteem
polnud sugugi vastupidav ega odav, siis vahetati see kiirelt välja.
Sa Laurz seleta parem miks UFO-d tootmisest kiirelt kõrvaldati kui nad nii head olid. Oleks võind ju c4 s6 lõpuni neid kasutada.
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.10 21:38
|
|
|
Efektiivsus oli vägagi hea,kuid vastupidavus andis soovida
|
|
|
reisser
huviline
Registreerunud 09.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.10 21:57
|
|
|
Efektiivsus oli vägagi hea,kuid vastupidavus andis soovida
| Nii, Kui te kuulge Kuldid Nii kõvad olete miks te siis ühise näiteks-POOL-i laua taga kokku ei saa, ja jumala eest saate terve
Maailma mured lahendatud.
Sorry laurz, aga mina KUI foorumi kõrvaltvaataja olen küllastunud sinu Väntkõvakssmailidegaüleküllastunud Vastustele vastamisele!
See On puhtalt inu arvamus, niiet Kes on minuga see on ja Kes ei ole see ei ole.
Heigo.
END OF OT.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 27.11.10 22:08
|
|
|
Miks tehas paigaldas C4 s4-jale niinimetatud UFO pidurid? MIks ei kasutanud tavapiduri süsteemi? Seleta meile. |
Et võimalikult suur pidur väiksemasse (15") ära mahutada?
|
|
|
|
reisser
huviline
Registreerunud 09.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.10 22:23
|
|
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.10 22:44
|
|
|
Audisõbrad, davaite zit druzna. Kui teil midagi isiklikku kipitab, siis
proovige priva. Eks.
Piduri teemasse nii palju, et kui mina seisaksin UFO probleemiga silmitsi, siis esimene valik oleks UrS6 pidurid. Noh neid pandi hilisematele UrS4-le
ka.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
postitati 28.11.10 06:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
...
Piduri teemasse nii palju, et kui mina seisaksin UFO probleemiga silmitsi, siis esimene valik oleks UrS6 pidurid. Noh neid pandi hilisematele UrS4-le
ka. |
Enda autol olid ostes all 2.8 süsteem. Ütleme nii, et suvel 100 pealt pidurit vajutades ABS tööle ei hakanud. Lisaks kui pead 2 korda näiteks suurema
kiiruse pealt 0 pidurdama, siis on piduripedaal kohe pehme. Miinimum velg 15".
Järgmisena läks külge UrS6 püstakud ja pidurimajandus, kusjuures samad sadulad on ka vanematel A8'tel. Asi paranes tunduvalt, 100 pealt pidurdades
hakkas ABS juba tööle, kuid 150 pealt enam ei hakanud. Sadulaid liigub foorumis juba seal 500...1000 krooni kandis tk, uued olid vist 1600.- tk.
Miinimum velg 16".
Olin tulemusega juba rahul, kuid siis pakuti hea hinnaga Brembo 4-kolviga monoblocke, mis sobivad pm 1:1'le S6 püstakule, ainult väike puks tuleb
treida püstaku ja sadula vahele. Antud sadulad on 2 korda kergemad kui S6 omad, vist oli 4,5kg vs 10kg. Antud lahenduse puhul läksid kasutusse S8
kettad 323mm ning nüüd võib küll öelda, et pidur on super. Kui nüüd näiteks 150 pealt pidurit vajutada, siis hakkab ABS kohe tööle. Miinimum velg
17". Selline komplekt täidab vähemalt ilusti ka velje augu ära ning on silmale ilus vaadata, kuigi nüüd on vaja miskit ka tagumistega ette võtta,
kuna nad on visuaalselt nii mannetud.
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.10 08:59
|
|
|
Eks ma UrS6 pidureid pakkusingi selle mõttega, et parim kompromiss.
PS! Tegin mõned koopiad selle teema postitustest pidurite teemasse.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
uaintfckme
huviline
Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: AEL Q
|
postitati 28.11.10 13:30
|
|
|
Tänud teile kohati humoorika vaidlemise üle. Aga mina kui audi kasutajana algaja, siis sain päris palju head infot, niiet kui ma enda ufokatest lahti
saan siis annan teada, mis süsteemi kasutan, ja kuidas toimivad.
|
|
|
uaintfckme
huviline
Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: AEL Q
|
postitati 16.12.10 06:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: uaintfckme
Võib-olla olen pikkade juhtmetega, aga kui ma selle teema läbi lugesin, ei saanud ma ikka aru mida sa öelda tahtsid. Äkki oled nii kena, ja
selgitaksid?! |
Nii, lugesin seda teemat veel mitu korda läbi, ja nüüd sain aru et see auto millle üle seal teema käis, siis see auto on nüüd hoopiski minu käes.
|
|
|
furvios
huviline
Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 4-Motion
|
postitati 16.12.10 09:43
|
|