Lehekülgi: 1 2 3 |
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 17.09.10 15:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tort
OT - Ei vihja otseselt küll kellelegi, aga ALATI ilmub mingi kaader välja oma "ma oleks" ja "omanik on loll" juttudega, kui mõni sõiduk on metalli
viidud peale mõnekuist pakkumist . OLEKS ma teadnud, KOHE oleks ostnud jne
jne... |
Seda autot pole kunagi avalikult pakutud . Mulle tehti pakkumine soomes, omaniku sõbra poolt .
Ütlesin, et olen masinast huvitatud ja see info lubati omanikule edasi anda . Kui omanik mulle helistas siis polnud telefoni läheduses ja nii ma
sellest ilma jäin .
Tort, kui sul pole antud teemase midagi asjalikku lisada siis säästa klaviatuuri ja liigu teise teema juurde .
Ei vihja otseselt kellelegi aga alati ilmud kuskilt välja mõni postituste koguja .
|
|
|
|
urquattro
huviline
Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI
|
postitati 18.09.10 10:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rix30
UUrisin asja ja selgus-saab osta selle audi välja aga ilma paberiteta ja varuosadeks.Audil mootor käib aga lonkab kõvasti.Omal sama jutt-soomes olen
ja ei saa minna kui juba hilja pole!! Andestamattu tegu sellele vanale omanikule |
Kellega sa seal rääkisid?
Tulen just kuusakoskist, plaan oli see masin sealt ära tuua... kuid mingi tädi oli seal väga resoluutne- "meilt ei ole kunagi siist väravast midagi
väja veerenud ja müügiga pole nad kunagi tegelenud". Küsisin kas on mingeid variante ja vastuseks oli kindel ei.
Sattusin vale inimese otsa?
|
|
|
Kenwood
huviline
Registreerunud 03.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi V8 ; MB
|
postitati 18.09.10 21:55
|
|
|
Käisin ka asja uurima reedel, et soov oleks ta välja osta või tuua sama kogus rauda vastu, kuid jäi kindlalt väitele kindlaks, et seda ei saa ei
kuidagi, varuosadena välja ega ka terviklikult.
Samas, head kokka tunneb sellest, et pann on tahmane.
|
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km
|
postitati 19.09.10 00:08
|
|
|
Ega mingi kassamemmega ei olegi mõtet asju ajada, temal on kõige kergem öelda ei ja kogu lugu - ei mingit ajude piinamist.
Tuleb kohe juhataja jutule minna ja öelda, et teile toodi haruldane masin ja tahaks selle tagasi osta.
|
|
|
|
jarkko69
huviline
Registreerunud 03.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: audi V8
|
postitati 20.09.10 18:18
|
|
|
Tere klubiliikmed käisin täna kuusakoskis uurimas seda V8 ja õeldi et nad ei müü autosid tagasid jah välimuselt oli suht maasikas muidu kui kellelgi
on tuttavaid siis ma oleks nõus selle kohe mingi 8000-9000 krooniga tagasi ostma mul endal kaks V8 mootorit ja üks käigukast ja pudi padi on sitaks
Tsitaat: | Algselt postitas: elmut
Keegi Pärnu kuusakoksis audi V8 ja b4 kohta ei tea midagi? V8 jumala maasikas, ja läheb lammutamisele tõenäoliselt, tuled jne kõik kah terved. Keegi
neid ära ei saa osta sealt vms? Just v8. |
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 20.09.10 18:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jarkko69
Tere klubiliikmed käisin täna kuusakoskis uurimas seda V8 ja õeldi et nad ei müü autosid tagasid jah välimuselt oli suht maasikas muidu kui kellelgi
on tuttavaid siis ma oleks nõus selle kohe mingi 8000-9000 krooniga tagasi ostma mul endal kaks V8 mootorit ja üks käigukast ja pudi padi on sitaks
Keegi Pärnu kuusakoksis audi V8 ja b4 kohta ei tea midagi? V8 jumala maasikas, ja läheb lammutamisele tõenäoliselt, tuled jne kõik kah terved. Keegi
neid ära ei saa osta sealt vms? Just v8. | |
Vana omanik ehk üless leida? Kui ta muidugi on ültse nõus aitama. Samas kui ta slle rauda viis siis teda see vast ei huvita ültse.
|
|
|
jarkko69
huviline
Registreerunud 03.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.09.10 18:23
|
|
|
see pole kuskilt otsast odav sellel mootori rihm puruks muust ei tea midagi aga kui kellelgi on huvi siis ma müüks talle mootori mingi 2500.- krooni
eest millel on rihm mingi 20000 km tagasi vahetatud
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 20.09.10 18:24
|
|
|
Krt ma ei saa aru, ei ole sellist asja, et ei saa. Mis see V8 Kuusakoskile annab, kui ära lammutavad? Neil metalli vähe peale tuleb? Arvele saab ka
kindlasti selle võtta. Tuleb rohkem pinda käia ja otsida siis kõrgemaid tegelasi. Kui on ikka tõsine huvi, küll siis saab.
|
|
|
|
jarkko69
huviline
Registreerunud 03.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.10 09:11
|
|
|
tere kas keegi selle kuusakoskisse viidud V8 omaniku numbrit teab kui teab siis mul oleks kiiresti vaja aitäh. ma saan selle sealt vist kätte.
neid ära ei saa osta sealt vms? Just v8. |
|
|
|
raemees
huviline
Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW E90 320dA 2008a
|
postitati 22.09.10 09:48
|
|
|
Kes selle sealt lõpuks kätte saab võiks panna huvipärast siia pildid tollest sõidukist siis näeks ka millise "saani" pärast see tõmblemine käib
|
|
|
qruudus
huviline
Registreerunud 30.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: a4´08
|
postitati 22.09.10 10:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jarkko69
tere kas keegi selle kuusakoskisse viidud V8 omaniku numbrit teab kui teab siis mul oleks kiiresti vaja aitäh. ma saan selle sealt vist kätte.
|
Ei saa sa sa seda sealt kätte. Mina ka ei saanud, kuigi ma tean sealt inimest. Ole rahulikult edasi. Kui see auto on KK-le üle antud siis on nad
väljastanud sellele lammutustõendi. Juriidiliselt on see auto nüüd vist Kuusakoski oma. Seega ei ole Sul auto omanikust enam kasu.
|
|
|
jarkko69
huviline
Registreerunud 03.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.10 11:37
|
|
|
Tsitaat: | juriidiliselt ei ole siin mitte midagi sest see auto ei ole veel arvelt maha võetud nii et ole ise
rahulik. |
Juriidiliselt ei ole siin mitte midagi, sest see auto ei ole veel arvelt maha võetud, nii et ole ise rahulik.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
qruudus
huviline
Registreerunud 30.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: a4´08
|
postitati 22.09.10 12:26
|
|
|
Rääkisin täna hetk tagasi Kuusakoski inimesega soovist see V8 kuidagi endale saada, olgu selleks siis metalli vastu või raha eest. Tema vastus oli
kindel EI ja ta ka selgitas asja. Nimelt on see auto vormistatud KK-is ära ja tegemist on nüüd jäätmega, kui täpsem olla siis vist oli lausa ohtliku
jäätmega või midagi sellist (st mahlad, õlid sees). Seadus keelab jäätmeid lihtsalt tagasi nö ringlusesse lasta. Nii lihtne see ongi. Inimesed seal
Pärnus said ka ise aru, et tegemist on väärt autoga, kuid kui omanik on selle neile üle andnud siis kuulub see lammutamisele.
Kuigi ma ka is oleks soovinud selle auto endale saada, saan ma neist aru. Üsna julm oleks kui kõik ford sierra sugused, mis ei läbi TÜ-d, ilmuvad
kellegi suva järgi tagasi linna peale paarutama.
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100c3 avant
|
postitati 22.09.10 15:02
|
|
|
Romula vennad saavad sealt juppe
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.10 15:54
|
|
|
Romula vennad saavad sealt juppe |
Mis moodi nemad saavad ja teised ei saa? Järelikult on ikkagi võimalik see V8 sealt kätte saada. Varuosadena siis.
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 22.09.10 15:55
|
|
|
Mingi mõjuvõimas vend saaks selle sealt lõdvalt kätte, ma usun kerge
rahapakk ka jne..
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 22.09.10 16:09
|
|
|
Seal võib ka see olla, et mõni oma töötajatest on juba käpa peale pannud ja ei ole veel jõudnud ära viia seda. Sest miks ta veel ühes tükis on ja
keegi seda lammutanud seda pole.
Ise tean olukorda kus Refondast on kolmene bemm välja sõitnud ja sõitis ametlikult ringi, seega saab neid välja küll kui võimalus on.
|
|
|
|
styler
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi s4/c4 4,2 1994, audi a4 quattro 1.9 tdi 1996
|
postitati 22.09.10 16:20
|
|
|
Kahju et enne ei näinud seda teemet. Kuid tegin paar kõnet ja nüüd ootan vastust kas saab välja osta ja mis hinnaga.
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.10 16:55
|
|
|
Hetkel oli veel komplektne..
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.10 18:11
|
|
|
Palju maksab sellele autole stange, kapott, tuled jne, jne.? Kui palju maksab üldse enam-vähem korras V8? Mõtlemisainet on.
|
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 24.09.10 06:16
|
|
|
Niisiis ,jõudsin eesti! käisin laupäeva õhtul vaatamas ja ei näinud enam seda v8 seal. Kas pressi vahelt läbi läinud juba.Mina uurisin asju läbi juhtkonna ja ei ole asju mida ei saa, SAAB ja esmaspäeval lähen kuusakoski ja
kui alles siis sebin edasi,muidugi kõik sõltub hinnast. Kui liiga kalliks läheb siis jääb asi katki. Ju annan teada asjade käigust. Kassamutid ja
vaheülemustega mõtetu sahmida,isegi kui nad tahaksid siis saaksid nad selle audi uuesti arvele võtta. Tööline kes seal töötab pääseb sellele ligi ja
keegi teine ei saa,jama jutt.
|
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 24.09.10 06:57
|
|
|
Pigem on asi selles, et kassatöölised ja nende otsesed juhid lihtsalt ei viitsi ega taha selle paberimajandusega tegeleda. Neil on lihtsam öelda
kliendile "ei" ning edasine suhtlemine lõpeb ka selles faasis. Milleks pingutada ja oma aega raisata, niisama on ju ka väga tore seal istuda.
Igasugune liigne entusiast tähendab liigset mõtlemist ja nad tõenäoliselt lihtsalt ei taha ega viitsi oma pead vaevata. Kõrgema ülemuse poole
pöördumine oli siinkohal hea idee ja loodetavasti keegi selle auto sealt ka välja saab ning edasine käekäik on siis juba uue omaniku teha. Ei ole
olemas võimatuid asju, üldjuhul küll siis.
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.09.10 14:15
|
|
|
Savi tänava romula meeste kaudu saab selle sealt kätte v osad kui alles on.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |