Lehekülgi: 1 2 |
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 07.09.10 19:47
|
|
|
Tsitaat: |
Jama oli see, et mõndadel sõitudel ei fikseeritud tehnilistel põhjustel aega. Kahju, et "Jälle" Marje kannatas selle pärast.
|
Täpselt 5 sõitu jäi ilma ajata:
Marje 2x
Mati
Sikk
Rommi
Kui korra oli mõte, et jamad tingitud velgedest siis samas on kõik need nimed pidevad võistlejad ning varasemaid selliseid asju pole olnud.
Lisaks polnud Marjel häda midagi, viimase sõidu aega oleks võinud teada tõesti (60ft 1.98) aga kuna ellikates on sõit võidu peale ning võitja
finishijoonel finishikohtunik fikseeris siis võistluste käiku see ei mõjutanud. Lisaks oli aeg kindlasti 11.6 või aeglasem, näitab lihtne matemaatika.
Kuna talle oli (kihlveo tõttu?) oluline sõita 11.5 või kiiremini, siis polnud väga katki midagi. Vähemalt saab Tartusse minna ilma turvakaareta, muidu
oleks hooaeg läbi olnud
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 08.09.10 12:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Anyway on lugu selline, et plaanin tehnilise kohtunikuna pausi sisse teha. Kui pikaks see kujuneb, kas lühiajaliseks või jäädavaks, on juba iseasi.
Võimalik, et võtan samasuguse otsuse vastu ka AC meeskonda kuulumise osas.
Marko |
Minul on ka juba mõnda aega plaan ürituste korraldamise poolelt eemale jääda. Seegi kord oli rohkem nii, et ok, aitan selle hooaja viimase ürituse
siiski ära teha. Algusaegadega võrreldes on tekkinud rutiin ja samas oleme ilmselt ootused kruvinud nii kõrgeks, et äpardused hakkavad juba väga
teravalt välja paistma. Kunagine klubiürituse vaba õhkkond on liiga pingeliseks võistlusürituse korraldamiseks muutunud ja mulle isiklikult see ei
sobi vaba aja veetmise viisina. See ei ole nüüd viimase ürituse baasil tehtud otsus.
Loomulikult oli meil endil kõige rohkem piinlik, et üks printerikaabel eelmisel üritusel katki sõidetud kastist asjade ümber tõstmisel kuidagi maha
õnnestus jätta ja et lõpuandurid 100% veavabalt ei toimetanud. Sai 3 korda üle reguleerimas käidud, viimasel korral kõige madalamale ja mina oleks
ausalt öelda tahtnud Marjet lõpus veel korra testsõidule paluda. Aga need mõned tagasilöögid pole kindlasti eemalejäämise põhjus.
Muu meeskonnatöö osas otsustan ilmselt sama. Aeg nooremad ja hakkajamad peale lasta. Tavakasutaja on palju muretum olla. Vaevalt ka, et keegi taga
nutab. Pigem vastupidi.
|
|
|
|
mulk
klubiliige ac aasta auto 2007/2009 võitja
Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V
|
postitati 08.09.10 13:32
|
|
|
Ma olen 2006 aastast alates ka soome vastavatel üritustel käinud, kus korraldajatel on aastakümneid kogemusi ja kui nüüd AC dräägide või kasvõi nüüd
selle viimase ürituse apsakatest rääkida, siis need mõned viperused on köömes, mis soomes korraldajate poolt tehakse. Ma arvan, et me oleme liiga
nõudlikud.
Minule oli üritus, nagu ka möödunud sügis, väga meeldiv. Terve suve jooksul olen käinud kolmel võistlusel neid 11.7 aegu nühkimas ja tuginedes
möödunud aasta kogemusele, et haapsalus on parem pidamine ja parem 60 ft lootsin uut isikliku rekordit, kõige helgem unistus oli 11.3-11.4 aeg saada,
kuid et täpselt aasta vana rekord poole sekundiga lõhki läks, ei osanud küll arvata.
Suured tänud korraldajatele, kaasvõistlejatele ja pealtvaatajatele taas meeldiva päeva eest.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 08.09.10 16:32
|
|
|
Pärast drag'i toimus väikese seltskonna poolt tellitud ajamõõtmine miilisel distantsil. Tegemist oli kinnise üritusega, seepärast seda ka ei
reklaamitud. Suure hulga pealtvaatajate ohutuse tagamiseks ei oleks jõudnud nii kiirelt piirdeaedasid jms ca poole km jagu ringi tõsta. Aga üle 300
tulemused olid:
Roul Liidemann - Dodge Viper GTS - 315 km/h
Maksim Zolotarjov - Toyota Supra - 330 km/h
Oleks väga tahtnud ka Reimo S6 sõitmas näha, kuid kahjuks läks see juba drag'il katki.
|
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 08.09.10 17:30
|
|
|
Lisaks eelmainituile Aleksandr Tšerjomuškin - Nissan Skyline GTR32 - 307 km/h.
Ilge nöök küll Maksimi jaoks. Aga ma teeksin ettepaneku mitte siin teemas seda õhtust asja põhjalikumalt lahata - nagu öeldud, ei olnud tegemist
üritusega, vaid väike seltskond lihtsalt soovis kasutada AC ajavõtuteenust. Siin räägiks ikka AC Dragist.
Minu arust oli viimane AC Drag väga muhe üritus - olid küll mõned viivitused, kuid need ei seganud ürituse üldist head meelestatust ja sõbralikku
olemist. Minu arvates on AC ürituste näol Eestis (ja ilmselt kogu Baltikumis) tegu kahtlemata tipptasemega ning klubisisese sisuliselt ilma igasuguse
eelarveta ürituse kontekstis oleks juba lippude ja stopperitega sõitmine (ja selle vaatamine) igat kulutatud senti ja minutit väärt. Tänud kõikidele
võistlejatele ja pealtvaatajatele, kes seekord esinenud probleemidest üle olid ja tujul langeda ei lasknud.
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 08.09.10 19:54
|
|
|
Minumeelest oli ka väga lahe üritus! Ütleme, et need mõned viivitused ja äpardused korvas kindlasti seekord ilmataat, kes lasi seekord imekombel
finaalid ilma vihmata sõita
Eks need jamad võisid kohati korraldajatel meele mustaks teha, AC korraldusteam on ürituste korraldamise lati ikka nii kõrgele upitanud, et sellised
pisiasjad võivad antud momendis suured asjad tunduda, tegelikult olid need siiski väga väiksed äpardused. Veidi võiks osalejatele ka ette heita, 11:00
võiks ikka tehniline juba kõikidel autodel tehtud olla, mäletan et ICE rääkis pool tundi peale ühteteist, et tehniline on natuke veninud, ma ei usu,
et see ajaline viibimine tehnilist tegevate kodanike süü oli.
Müts maha, et arvutiprobleemid lahendati siiski imekiirelt. Neli korda "nüüd alustame" öelda võib tunduda naljakas, omast kogemusest võin öelda, et
arvutid käituvadki teinekord üsna anomaalselt. Viivitus sellest oli üsna lühike ja kuskile millegi järgi lugematuteks tundideks ei pidanud keegi
minema.
Kokkuvõttes tuli palju rekordeid ja puure Võib öelda, et klubi Audid on
koos dragi arenemisega ajajooksul korraliku arengu teinud. Loodan südamest, et 2011 toimub nii kevad- kui ka sügisdrag.
|
|
|
|
tmac
huviline
Registreerunud 28.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.9 TDI
|
postitati 09.09.10 06:34
|
|
|
Pavelson liigub tõesti kiirelt Baltikumi kaks kiireimat audit 9.1@264km/h vs 9.3@247km/h väga äge ma ütlen. Kahju ,et kuidagi ei õnnestu neid kahte
koos sõitma saada oleks ma arvan väga vaatemänguline värk. Samas tuleb Reimo tiimile au anda. Aastaga on jõudud sinna kuhu Ilmarsi tiim jõudis 4
aastaga. Tublid mehed ja hoidke ikka peal
|
|
|
|
ints21
huviline
Registreerunud 04.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2005 Audi A4 Avant TFSI QUATTRO
|
|
hiq
huviline
Registreerunud 11.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B2TQ ´84 Best ET 11,2@202km/h, Audi 80 1,9CC ´83, Audi 80 1,6 ´78, Audi 80 1,6 automaat ´82
|
postitati 12.09.10 07:24
|
|
|
Tänud ürituse korraldajatele ja eks on minulgi kahju kuulda mõnede eestvedajate arvatavast eemalejäämisest. Loodan, et tänu sellele klubiüritused
üldse olemata ei jää, nagu on juhtunud nii mõnegi muu spordialaga Eestis.
Igatahes - oli rõõm näha palju tuttavaid nägusid ja nalja pärast osaletud bracket klassi teise koha karikas ajas vanadel bracketi haidel kindlasti
harja punaseks
Tänud veelkord ja kevadel tahaks ikka õige JIMMY8´ga stardis olla...
|
|
|
andrec
huviline
Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo
|
postitati 12.09.10 08:11
|
|
|
Aitäh ka minu poolt korraldajatele ja eriti suured tänud kes aitasid mind. Loodame, et järgmine aasta tuleb sama põnev ja rekordite rohke. Edu kõigile
autode ehitamisel .
|
|
|
|
reimo101
huviline
Registreerunud 23.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi RS4 B7
|
postitati 12.09.10 09:35
|
|
|
Tänud ka minu poolt korraldajatele,rekordeid tuli tõesti palju.Minul tuli ka oma parim tulemus 9,37 247km/h,kuid viimase sõiduga läks nukkvõll
pooleks.Seega on minu hooaeg lõppenud,kuid järgmine aasta olen kindlasti tagasi ja loodan,et aina paremate tulemustega.Tänud ka neile,kes mulle kaasa
elasid.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
daff
huviline