Lehekülgi: 1 2 3 |
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.07.10 18:34
|
|
|
Ja veel huvitab, et kuidas on võimalik teha süütelukk ukse ja luukide võtmega käivaks. Nimelt ukse ja luukide võti on mul see paks tulukesega võti,
aga süütelukul õhuke võti. Kas on võimalik muuke ise kuidagi tõsta lukus?
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
timberman
klubiliige
Registreerunud 23.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: MC x 2, AEL
|
postitati 26.07.10 05:04
|
|
|
Seda ma tahaks kohe oma silmaga näha, kuidas see auto kuulutuses lubatud tippkiiruse 260km/h välja jookseb Pakun, et 200 juures on sel autol hing kinni ja asi mutt!
|
|
|
Zandr
klubiliige
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex steroididel Sigar
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.07.10 21:29
|
|
|
Nüüdseks on auto saanud uue sisu. Nimelt läks sisse C4 avandi must sametsisu. too on ikka palju mugavam kui tavaline tekstiil sisu. Aga vot aru ma ei
saa kuidas pannakse C4 avandi tagaistme seljatugesid C3 avandile. Mina igatahes puurisin, relatasin ja neetisin uusi kronsasid. Kuiigi jah, esistmed
olid nö plug'n play.
Veel sai lõpuks ära toodud Audi 5000 esistange. Vaja teha talle veidi iluravi ja mõelda korralikud kinnitused, siis saab asja ette panna. Ja ka uued
veljed ootavad alla kruttimist.
|
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100c3 avant
|
postitati 31.07.10 13:59
|
|
|
S i sisu seljatugi ka ei istunud 100le, kuigi oli jutt et läheb
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.10 14:33
|
|
|
Kuidas sa siis panid?
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.10 19:25
|
|
|
Noniii, igatahes tundub, et see auto ei taha minu käest enam ära minna. Sain siis täna mac009 kokku ja oleks äärepealt vahetuskauba ära teinud. Aga
kuna moto ei käinud korralikult, jäi kaup katki. Kuigi 2 nädalat oli kõik korras. Algas siis sellest, et kui sõitsin Rakvere siis poole tee peal
hakkas moto puterdama ja eeldasin, et viga on bensus(õliga segatud), samuti ei tahtnud auto kuidagi mac009 käes korralikult käima minna. Ja kui kaup
katki jäi, siis kodu poole sõites, uskuge v mitte, hakkas moto korralikult käima ja käima läks suht laksust. Samuti jauras ta nii siis kui mina ta
ostsin. Seega, tundub, et see auto on vist õrna hingega aparaat. Enam ta
igatahes müügis ei ole ja eks ma aretan teda vaikselt edasi.
Aga tegemistest ka natuke: Käsil siis velgede puhastamine ja poleerimine. Ja kõige parem vahend vana laki ja värvi eemaldamiseks on tavaline Vana
värvi eemaldi. Maksab see 69kr. Küll aga huvitab, et mis lakki kasutada poleeritud pinna puhastamiseks? Selline kerge säästuprojekt ta on, nii et lakk
peaks ka suht odav olema.
E: Kas diisli moto õlifiltri ja bensuka filtril on mingi vahe ka? Olemas on disla filter, ka keere hakkab ilusti koos tihendiga.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 06.08.10 20:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: airbagKüll aga huvitab, et mis lakki kasutada poleeritud pinna puhastamiseks? Selline kerge
säästuprojekt ta on, nii et lakk peaks ka suht odav olema. | Ma ei tea küll mida sa lakiga puhastada tahad, aga kui mõtled millega
poleeritud pinda katta, siis ma kasutasin vaha. Kuni nad sul soola ei saa, siis ei tohiks selle poleeritud osaga midagi juhtuda. Vähemasti enda masina
Boleotega on plaan, et kui asi kevadeks tuhmuma peaks, siis ennem allapanekut tõmban poleerimispastaga läikesse ja on jälle hooaeg muretu.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.10 21:47
|
|
|
Huvitav kustkohast tuli sõna puhastada . Tegelikult mõtlesin ikkagi lakiga
veljed katta.
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.08.10 19:23
|
|
|
Juhhu, ma sain lõpuks selle loomavaguni käima. Algas täna kõik sellest, et hakkasin velgi puhastama, noh, nii nagu siin õpetati, üks ratas õhku ja
liivapaberiga velge nühkima. Sain siis ühe velje peaaegu tehtud, kui auto suri puterdades välja. Läksin panin uuesti käima ja käis umbes 2-3
silkuga. No sai siis jälle pistikuid näppida, ei midagi. Ja siis lõpuks
enam ei läinudki käima. Käiamisega sain veel starteri tõmbereleest jagu, aga muidugi enne läks aega süütelukupõhja kontrollimisele, starteri relee
kontrollimisele ja siis vahetasin lõpuks starteri ära, Nii, auto tegi jälle vähemalt mingit häält, aga käima ikka ei läinud. Hakkasin siis lõpuks
pritsepead vahetama, mõtlesin et kaua see jant ikka kestab, inimene on selle moto ju aretanud, seega peab inimene sellest ka jagu saama. Pritsepea
vahetatud, ikka ei midagi. Vahetasin siis veel tagasivooluklapi ära, kontrollisin veel vaakum süsteemi ära ja ka sädeme. Siis mõtlesin, et viimane asi
mida teha oskan, on benapumba vahetus. Lammutasin tagant laiali, vaatas mulle vastu pierburgi peenike pump. Kuna sellist mul ei olnud, siis panin
asemele jämeda pumba, vist oli Boschi toode. Auto tagant kokku tagasi ja võtit. Hurraa, auto matsupill. Tegin proovisõodu ka ja Sport nupuga on
masinal minek kui loomal, kõiguvahetuse teeb alles 6k piiril, ka minek on
kuni piirajani lihtsalt mega. 90km/h pealt gaasi andes tirib kui kohalt minnes. Ja tänu sellele, et moto ei käinud, vahetasin lõppkokkuvõteks kõik
jubinad mis võimalik, peale küünalde motol ära, vaakumlekkeid ei ole enam grammigi, õli ei ilasta ja käib kui kiisu nurr. Küll aga käima pannes lonkab
veidi aega, ca 5-10 sek ja siis hakkab korralikult käima. Kas selle võib ajada vahetamata küünalde süüks?
Peale seda pingutasin veel tagarattalaagrid ära ja kaotasin supprdi kolina ka ära.
Nüüd on suurematest töödest veel laepolster, arvatavasti lasen selle kusagil ära teha ja sumps uus teha.
Ja veel tekkis küsimus, et kui lsta auto kusagil ülevaatus punktis üle vaadata ja selgub, et autol on mingi ohtlik viga, kas siis võetakse ülevaatus
ka ära?
|
|
|
|
rainer9968
huviline
Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,9TDI
|
postitati 08.08.10 06:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: airbag
Ja veel tekkis küsimus, et kui lsta auto kusagil ülevaatus punktis üle vaadata ja selgub, et autol on mingi ohtlik viga, kas siis võetakse ülevaatus
ka ära? |
Minu arvates ei tohiks kehtivat ülevaatust ära võtta, küll aga võid proovida nii, et lased autole täiskontrolli teha ja siis nurud ka ülevaatuse välja
kui masin korras on, endal korra õnnestus. Alguses aeti küll vastu aga siis löödi passi märge ära.
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Procon-Ten
klubiliige
Registreerunud 07.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 2.2T 20V q '85 & Audi Q7 3.0TDI '13 & VW Transporter 1.6D '86 & VW Caravelle 2.1 WBX
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.08.10 18:57
|
|
|
Natuke läheb veel aega ja siis lähevad autole need veljed alla.
Küll on aga küsimus, et kas ilma tsentreerimisrõngasteta saab veljed ilusti paika?
|
|
|
|
timberman
klubiliige
Registreerunud 23.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: MC x 2, AEL
|
postitati 13.08.10 20:27
|
|
|
Sealt 3 Audi pildi pealt on näha, et Su avant lausa karjub valgete suundade järgi Siis oleks lausa superpilt! Mul vedelevad sellised suunad juba hea mitu aastat riiulis
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100c3 avant
|
postitati 14.08.10 08:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: airbag
Natuke läheb veel aega ja siis lähevad autole need veljed alla.
Küll on aga küsimus, et kas ilma tsentreerimisrõngasteta saab veljed ilusti paika? |
Miks ei peaks, ratas õhus keerad kõik poldid võrdselt vastu, et koonusesse korralikult lähed, ning maas pingutad üle. Endal pole ühelgi autol sellega
probleemi olnud.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |