Lehekülgi: 1 2 3 |
zack
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: airbag
Tsitaat: | Algselt postitas: kakskrooni
Päris hea, ehmataks ikka ära küll kui ise sellise oma autost avastaks, mis sellest boast edasi sai? |
Kujutan ette, et sõiduaeg oleks veel parem effekt olnud, kui tunned midagi jalgade juures roomamas. Mõtlen siis, kui ta elus oleks olnud. |
Ja kui see oleks juhtunud liikluses, uss vahib jalge vahelt vastu...oleks võind nii mõndagi siis juhtuda.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Kui sihukesel elukal kõht täis siis ega ta eriti end liigutada ei tahagi ja seda üsna pika aja vältel, st esimestel kuudel tundis ta end tõenäoliselt
suurepäraselt.
A minu jaoks tekitab lõbusa irve hoopis see reklaami meetod ilma
igasuguste bänneriteta miljon klikki, väga leidlik igatahes
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
|
Palju sellise "vea" kõrvaldamise eest ka küsitakse - tunnihinna alusel või koefitsendiga? Kui on võimalik vastata...
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Joel
Palju sellise "vea" kõrvaldamise eest ka küsitakse - tunnihinna alusel või koefitsendiga? Kui on võimalik vastata... |
Mis selle koefitsendi all silmas pead?
Eks ta ilmselt mingi reaalse ajakulu ja tunnihinna alusel läks kuna tehas ei anna ju mingit tööaega sellisele tööle.
Ei tea ma ka maksumust ja kui teaks siis seda infot avaldada ei tohiks kah kuna see selline konfitentsiaalne info mida me ei avalda.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Kahjuks ei saa kindlat hinda panna kuna esmalt tuleb ju madu üles otsida kogu kliimasüsteemist ja sellele kulus kah omajagu aega ning madu väljus
sealt torust just nii palju nagu pildilt näha siis läks pooleks ja ma ei teagi kuida ülejäänu väljus...
Ega seda +50% surnud maole pole mõtet panna kuna ega elusa mao eemaldamine on samuti võigas ettevõtmine...
Kogu teema point on selles, et see madu on seal kuid elus olnud ja kui nüüd oleks auto müüdud ja mingil hetkel oleks uuel omanikul madu kuskilt välja
ilmunud mis siis saanud oleks...
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Kel siin söömisega probleeme oli siis ehk üks klaasike maomahla viljalihaga?
Aga kodanikud, kes te paar-kolm kuud tagasi auto ostsite, olge just nüüd ülimalt ettevaatlikud! Ja kevadeti ärkavad ka osad tegelased talveunest ning
hakkavad ventilatsiooniavadest välja ronima. Nahkhiired ntx tahavad külma ja pimedat ning neid ei tohi talvitumisperioodil segada.
|
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
|
Üldse peaks selline inimene vastutama, kes jätab oma looma (või nagu öeldakse, mao) kuhugi autosse ära surema. Pange mao asemele nt koer ja enamuse
jaoks üldpilt kindlasti muuutub.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HannesT
Üldse peaks selline inimene vastutama, kes jätab oma looma (või nagu öeldakse, mao) kuhugi autosse ära surema. Pange mao asemele nt koer ja enamuse
jaoks üldpilt kindlasti muuutub. |
Ma arvan, et ega ta sinna tahtlikult ikka ei jäänud, ju ta lihtsalt lipsas kaelarihma otsast minema. Ja ega sellist tegelast eriti lihtne leida ei
olegi, häält sihuke teatavasti praktiliselt ei tee.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HannesT
jaoks üldpilt kindlasti muuutub. |
Päris nii ei saa võtta. Inimene ju otsis madu aga ei leidnud ja arvas siis, et madu on kuskilt välja saanud. See on ikkagi õnnetus, mitte mõrv.
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
Millega välja sikutasite - panid nööri ümber mao ja teise otsa j6uvankri külge ?
|
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
|
Jah, õnnetus muidugi, aga siiski omanikust aru ei saa. Kui madu väidetavalt 6 kuud tagasi kaduma läks, siis oli ju veel soe ja ta suri vast pigem
nälga kui külma kätte. Kui see peremees natukenegi huvitatud oleks olnud, siis oleks ta selle ussi autost ka üles leidnud, söögiga / soojaga välja
meelitanud vms. Huvitav kui selle mao asemel olnuks autos näiteks kobra, kas siis oleks tema suhtumine sama olnud - savi, roomas vist välja, mis seal
ikka...
|
|
|
Competition
huviline
Registreerunud 12.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6, 250KW, 2001.a.
|
|
Loodetavasti Audihooldus kuivatab selle ussikese ära ja saab sellest omale maskoti
kujutan ette kuidas see sealsetele töötajatele "rõõmu"valmistas.
|
|
|
Krooniline
huviline
Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep GC; Volvo V70
|
|
Tavaliselt on autodel ikka mingi "kala" kusagil sees, aga seekord on "toimunud areng"
|
|
|
|
siim999
huviline
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: siim999
Ostsin omale metsaautoks Niva, mille istme alt leidsin sellise asja http://www.upload.ee/image/428933/Photo691.jpg
Masina ostsin jahimehelt.
Niiet tuleb välja, et igast imelikke asju võib autost leida. |
Värske liha paistab olema.
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
|
Vot siis madu
|
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
|
Saan täiesti maoomanikust aru.
Aastaid tagasi oli ka majapidamises peaaegu maomoodi roomaja ja ega ta ei ole tõepoolest mingi koer õi kass, kes vilistamise või toidupakkumise peale
kohale tuleb.
Sai samamoodi korteris lemmikloom ära kaotatud. Otsisime igalt poolt, terve elamine sai peapeale pööratud. Elasin toona mustamäel 8 korrusel, otsisime
ka rõdualused põõsad ja naabruses olevad eramajade aiad läbi. Elukat mitte kusagil.
Läks nädal aega mööda ja ühel hetkel tualettruumi minnes tule süüdates vaatas keset põrandat vastu otsitav elukas.
Jutu point on see, et roomajatel on tõepoolest kalduvus kõikvõimalike ja mitte võimalike avauste vastu huvi tunda. Igatahes olen üsna kindel, et
maoomanikud tõenäolised on antud keisi puhul sama õnnetud kui enamus inimesi oma koera või kassi otsa leidmise puhul ja süüdistused, et miks siis
madu sealt ventsüsteemist kohe üles ei otsitud sobivad pigem kuskile Delfi kommentaariumi.
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
Eks tegelikkuses võiks alustada muidugi sellest, kas teenusepakkujal on eetiline oma kliendi õnnetusest avalikku teemat tõsta ja lisada pilte oma
kodukale ning lõpetada sellega, et huvitav millal ja kes on järgmine klient kes avalikult ära lintšitakse.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki.t
Eks tegelikkuses võiks alustada muidugi sellest, kas teenusepakkujal on eetiline oma kliendi õnnetusest avalikku teemat tõsta ja lisada pilte oma
kodukale ning lõpetada sellega, et huvitav millal ja kes on järgmine klient kes avalikult ära lintšitakse. |
Küll need autoremondifirmad on ikka pahad. Ma imestan vahest et juks11 viitsib siin maid jagada. Eks mainet vaja hoida aga inimesed on ikka jube õelad.
|
|
|
pierre
huviline
Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 90 7A
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Reix
Saan täiesti maoomanikust aru....
....ja süüdistused, et miks siis madu sealt ventsüsteemist kohe üles ei otsitud sobivad pigem kuskile Delfi kommentaariumi. |
Vaata, kui sa oled maoomanik ja sellest loomast ka natuke lugu pead, siis pead ka tema eest seisma nii heas kui halvas, nagu iga lemmiklooma puhul.
Sinu keisi puhul on veel kuidagi arusaadav, et 8nda korruse korterist on palju rohkem väljapääsuvõimalusi kui sõiduautost, mis on siiski üsna piiratud
territoorium, eksole?
Ehk siis minu arusaamise järgi täiesti omaniku lohakus, et looma sõiduautost! korralikult otsima ei vaevunud.
Mina@kunagi olen käinud Pärnu Loodusmaja madude ringis, niiet olen natuke antud elukatega kursis. Ja kui su "uss" kaob ära kortermajas, siis loodan
et sa vähemalt selle peale tulid, et antud asjast oma naabreid teavitasid!
>Delfi kommentaarium< on rumal väide. Kui sa looma ei oska pidada, mis sa tast võtad üldse!
my 2 cents for the case
edit: ja järgmistele postitajatele rahustuseks väidaks, et tegemist on püütoniga, mis on oma vanuselt väga noor, maksimaalselt aasta vb, ehk siis
ilmselgelt pole omanik temaga teadlikult harjunud. muidu täitsa sõbralik isend selline. loomast on natuke kahju.
|
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
Oli see nüüd lemmiklooma- või autoteemaline foorum ?
Madu see tagantjärele vingumine nagunii tagasi ei too.
Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Kas keegi on seda täheldanud, et autol ja isegi Audil on uksed ja aknad avatavad ning näiteks suvel autot kuskil maal parkides, eriti kui elusolendid
jäävad autosse, jäetakse vahest emb kumb lahti!?
Kogu postituse mõte on selles, et ka nii ekstreemseid asju juhtub. Seda võib juhtuda ka Eestis kui meie mingi kodumaine roomaja autosse ronib ja
hiljem teda sealt visuaalselt ei leita siis see ei tähenda, et teda seal ei ole.
Ei ole kindlasti mõtet süüdistada siin maoomanikku, vaid võtta õppust antud loost!
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
kodukale ning lõpetada sellega, et huvitav millal ja kes on järgmine klient kes avalikult ära lintšitakse. |
Me kõik juba teame, et sul pole kõik korras, sa ei pea seda meile pidevalt meelde tuletama!
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
Me kõik juba teame, et sul pole kõik korras, sa ei pea seda meile pidevalt meelde tuletama! |
See, et me asju ei näe sama mätta otsast ei tee veel minust ju ainsat lolli.
Mulle omale ei ole lihtsalt pähe tulnud senimaani oma klientide äpardusi avalikult naeruks tõsta - PEACE !
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |