Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Tundmatu viga mis jätab teele. A6 c6 3.0 td 2005 KORRAS! (Vastuseid: 85 | Vaatamisi: 21948)
olgusiis
huviline

Registreerunud 29.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 3.0 td q 165kw

postitati 01.10.09 17:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olgusiis
nii, täna sai siis etteande pump ära ostetud, sest vana igatahes ei teinud enam ühtegi piuksu. loodetavasti piirdub asi sellega, ei tahaks jälle kuskil sossi mäel seisma jääda:D homme peaks siis asi selguma.

Nii, täna sai siis etteande pump ära ostetud, sest vana igatahes ei teinud enam ühtegi piuksu. Loodetavasti piirdub asi sellega, ei tahaks jälle kuskil Sossi mäel seisma jääda. :D Homme peaks siis asi selguma.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
diselist
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.09 09:15 Tsiteeri

kirjutasin eelnevas teemas siin samast asjast et nendel audidel on paagis võttur millel on ime peemike pronkssõel ,see läheb umbe suht kiiresti ,endal on 2,o c6 aga millegi pärast arvan et võttur sama.Aga esimest korda seda lahti võtta on suht n.ss.tegin omal selle ära ,autol olid täpselt samad sümptomid ,vahetasin küttefiltreid ja lõpuks tõmbasin suuga paagist tulevast torust ...tekkis vaakum ,paljud pakkusid et mingi klapp kui süüdet sees ei ole et siis ei lase küttel peale tulla ,aga ei ,paagist tuleb igal juhul vabalt.Pärast seda sõela puhastust probleem kadus

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.09 09:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: diselist
kirjutasin eelnevas teemas siin samast asjast et nendel audidel on paagis võttur millel on ime peemike pronkssõel ,see läheb umbe suht kiiresti ,endal on 2,o c6 aga millegi pärast arvan et võttur sama.Aga esimest korda seda lahti võtta on suht n.ss.tegin omal selle ära ,autol olid täpselt samad sümptomid ,vahetasin küttefiltreid ja lõpuks tõmbasin suuga paagist tulevast torust ...tekkis vaakum ,paljud pakkusid et mingi klapp kui süüdet sees ei ole et siis ei lase küttel peale tulla ,aga ei ,paagist tuleb igal juhul vabalt.Pärast seda sõela puhastust probleem kadus

Antud juhul on asi vähekene teine kuna pump ise lakkas töötamast, mitte ei tekkinud sinna vaakum tänu mingile sodile. Pump käitus täpselt samamoodi nagu ära surema hakkav salongi ventikas...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
olgusiis
huviline

Registreerunud 29.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.09 16:58 Tsiteeri

Nii, lõpuks auto käes. Mõnus kohe sõita kui ei pea iga paari km. pärast kuskil seisma. Igatahes tänud Audihoolduse meestele. Pump ära vahetatud ja rohkem vigu esile ei kerkinud mis auto seisma jätaks. Loodan väga et nii jääbki pikaks ajaks:).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
slippery
huviline

Registreerunud 30.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.09 10:02 Tsiteeri

Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud täitma foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse tühistamine!"

liiver
huviline

Registreerunud 16.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant Q 3.0tdi 4F

postitati 04.01.10 11:53 Tsiteeri

Tere.

Siin teemas päris palju 3.0tdi mehi, et siis pajataks oma kurblugu ka natuke.

Mul samuti A6 C6 3.0tdi Q ning tüüpiline tasemeanduri viga täiesti olemas. Kui auto saksast toodi oli kohe tal juba see viga et andur oli vigane (kui panna paak täis näitaks max. kolmveerand) Kui kütte hakks jõudma alla pole siis seier hakkas juba nulli kukkuma ja näitas päris tühja juba. Okei, taufautos tehti see korda, öeldigi et arvuti näitas vigast tasemeandurit ja pandi uus. Peale seda näitas ka täispaaki täis.

Ülla-ülla muidugi probleemind ei lõppend. Nüüd on nii et hakkasin täispaagist sõitma ja seier kuni umbes pooleni kukkus ilusti tundus. aga vot alla enam ei läind. Sõitsin sõitsin ja kuna väljas külmad ilmad ka siis rehkendasin kilomeetrite järgi vähe mööda:D ja kütus sai ühel hetkel lihtsalt otsa. Seier näitas ikka poole paaki obviously. Lisasin siis kütte paaki ja paari käiamise peale kõik korras. Nii et muu viga ei tohiks olla. Nüüd lasin TaufAuto meestel jälle oma kätetöö üle vaadata. Ütlesid et võitsid lahti ja panid uuesti kokku et äkki sai jah miskit nihu. Täna sain nüüd kätte ja ikka asi nii, et ca. 30L kütet peaks paagis olema aga kodanik näitab mulle nii kolmveerand ja allesjäänud läbisõit tõusis ka 420km pealt 530km-ni :S Taufist öeldi et "sõida veits veel" ja kui ei funka ikka siis paneme uue anduri ja läheb siis äkki anduri garantii alla. Samas öeldi et andur vigasena ei näi arvutis.

Nüüd ma siis olen nagu hirormant hetkel ja pean aimama palju kütet on. Kas keegi teadjametest meeestest teaks öelda mida veel võiks uurida või kaaluda mis kala on?

Et jah...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 18.01.10 11:01 Tsiteeri

Kas keegi oskab kommenteerida, miks roolinupud ära väsisid, kompuutrist setingutest ka ei mõju? Diagnosti hetkel teha ei saa, kuna autol puudub tühikäik ja ei saa linnas sõita, ei viitsi iga foori all lihtsalt käivitada. Äkki keegi oskab veel mainida, miks kütusesurve langeb ja sureb kohapeal seistes välja, sõites anomaaliad puuduvad, sõidab ilusti, ei lonka ega midagi. Paagipump vahetatud, selle viga pole, samuti filter. Arvuti selle koha pealt vigu ei näita, ainult seda, et surve langeb.

Külma mootoriga töötab mootor ilusti ja ei sure välja, just soojaga.

Terv,
vedru

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 18.01.10 14:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reino11
Kas tegu on C6 quattroga? C6 quattrotel on probleeme kütusepaagianduritega ja kütusepaagipumpadega, kütuseseier näitab kuid paagis pole midagi näiteks või üks paagipool on kütust täis teine tühi.

Juhtus selline asi, autoks C6 3,0 TDI Q 2007' 171kW. Hakkasin lennujaama minema ja auto käis õues 30 minti /enne seda ka webasto. Õue tagasi minnes auto seisis. Paagis pidi seieri järgi olema natuke alla veerand paagi. Ei luba kaa. Webastot ei võtnud ka järgi. Valasin 60l kütust peale ja läks käima. Mida teha? Kas arvuti näitab milles viga (Pump v. andur paagis?). Kus on Tartus kõige normaalsem ja ametlikum esindus? Tauf? Krt, auto 90 000 sõitnud..
PS! Mis selle pumba orient. hind on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
liiver
huviline

Registreerunud 16.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.10 14:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MartinCS
Tsitaat:
Algselt postitas: reino11
Kas tegu on C6 quattroga? C6 quattrotel on probleeme kütusepaagianduritega ja kütusepaagipumpadega, kütuseseier näitab kuid paagis pole midagi näiteks või üks paagipool on kütust täis teine tühi.

Juhtus selline asi, autoks C6 3,0 TDI Q 2007' 171kW. Hakkasin lennujaama minema ja auto käis õues 30 minti /enne seda ka webasto. Õue tagasi minnes auto seisis. Paagis pidi seieri järgi olema natuke alla veerand paagi. Ei luba kaa. Webastot ei võtnud ka järgi. Valasin 60l kütust peale ja läks käima. Mida teha? Kas arvuti näitab milles viga (Pump v. andur paagis?). Kus on Tartus kõige normaalsem ja ametlikum esindus? Tauf? Krt, auto 90 000 sõitnud..
PS! Mis selle pumba orient. hind on?

Juhtus kunagi taoline asi ka endal. Seier näitas siis pool paaki. Siis oli väljas mingi -20. ise kahtlustasin siis omal hangunud kütust kuna loksutades oli kuulda mingit "kolinat" paagis. Tirisin nööri otsas sooja angaari ööseks. Järgmine hommis voilaa, käis.(juurde ei lisand midagi). Nagu sa võid paar postitust eespool lugeda siis ma kahtlustan oma seieri tõrkeid ka.

Muidu täiesti 5+ auto aga ma ei taipa how-hard-can-it-be teha kütusenäidiku süsteemi korralikku?

Anna teada oma saavutustest.

Et jah...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 18.01.10 15:14 Tsiteeri

Ja ei remontinud midagi? Imelik. Mul oli autol samuti suvine küte sees, ostsin juba uue filtri ja mõtlesin et kütus hangunud /kuigi kõvemate külmadega ei olnud probleemi/ aga kui ma välja raalisin, et webasto ei toimi ja webasto ei võta läbi filtri vaid tal vist paagis oma pump ja paagist oli sellist pumpsumist kuulda (pump käib tühja), sai selgeks et viga ei olnud kütuses, sest seda polnud. Ma mõtlen, et kas diagnostikast võib ikkagi abi olla...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.10 15:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Ja ei remontinud midagi? Imelik. Mul oli autol samuti suvine küte sees, ostsin juba uue filtri ja mõtlesin et kütus hangunud /kuigi kõvemate külmadega ei olnud probleemi/ aga kui ma välja raalisin, et webasto ei toimi ja webasto ei võta läbi filtri vaid tal vist paagis oma pump ja paagist oli sellist pumpsumist kuulda (pump käib tühja), sai selgeks et viga ei olnud kütuses, sest seda polnud. Ma mõtlen, et kas diagnostikast võib ikkagi abi olla...

Ei lähe ka webasto suvekütusega käima, isegi talvise diisliga väga külmal ilmal ei pruugi käivutuda/käima jääda, seda siis nii bensukal kui ka diislil samuti...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
liiver
huviline

Registreerunud 16.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.10 16:04 Tsiteeri

Tsitaat:

Asi on veel pooleli. Ses suhtes et rääkisin uuesti taufi meestega kui otssa sai küte ja näitas pool paaki seier. Viisin sinna ja öeldi et arvuti midagi viga ei näita. Võeti lahti ja pandi kokku tagasi. Öeldi et äkki siis sai midaig valesti. Pärast seda ma olen nüüd sõitnud aga ega kindalt ei tea veel midagi. täispaagist olen jõudnud nüüd poole peale seieri järgi ja sõidetud 370km. Enamus sõite linnas keskmine hetkel siin selliste ilmadega 13,5 midagi. Krt seda aru saab on siis korras või ei ole. Palju Sa tavaliselt paagitäiega sõita saad?

Võimalik et võib ka kuidagi paagi tsirkulatsioonipumba häda olla aga ei tea sellest eriti midagi. Kuna see üldse töötab? Koguaeg? Siis kui kütust mingist tasemest alla? Kuidas kontrollida kas see töötab? Kas arvuti näitab selle kohta midagi üldse. Hooldus oli nii ~1000km tagasi ja siis midagi ei öeldud.

Et jah...
olgusiis
huviline

Registreerunud 29.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.10 21:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: liiver
Tsitaat:

Asi on veel pooleli. Ses suhtes et rääkisin uuesti taufi meestega kui otssa sai küte ja näitas pool paaki seier. Viisin sinna ja öeldi et arvuti midagi viga ei näita. Võeti lahti ja pandi kokku tagasi. Öeldi et äkki siis sai midaig valesti. Pärast seda ma olen nüüd sõitnud aga ega kindalt ei tea veel midagi. täispaagist olen jõudnud nüüd poole peale seieri järgi ja sõidetud 370km. Enamus sõite linnas keskmine hetkel siin selliste ilmadega 13,5 midagi. Krt seda aru saab on siis korras või ei ole. Palju Sa tavaliselt paagitäiega sõita saad?

Võimalik et võib ka kuidagi paagi tsirkulatsioonipumba häda olla aga ei tea sellest eriti midagi. Kuna see üldse töötab? Koguaeg? Siis kui kütust mingist tasemest alla? Kuidas kontrollida kas see töötab? Kas arvuti näitab selle kohta midagi üldse. Hooldus oli nii ~1000km tagasi ja siis midagi ei öeldud.

Nii, minul oli selle pubaga ka nii, et esialgu jäi ükskord seisma ja kõik. Siis kui kunagi käima sai käiatud, läks sassi kütsuse tasemeandur, näitas ükspäev lihtsalt tühja paaki. Kui auto oli paar korda veel teele jätnud sai diagnostikas käidud ja seal näitas tõesti tasemeanduri viga, aga pumba kohta ei midagi. Lõpuks kui etteandepump vahetatud sai olid kõik mured korras. Võib nii ollagi, et paljalt anduri vahetusest ei piisa. Aga mida mina ka tean. :D

liiver
huviline

Registreerunud 16.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.10 21:35 Tsiteeri

Hmm, oot a kus see etteande pump üldse asub ja mis selle töö on? See ei ole ju see kütusepump siis mis paagis on?

Et jah...
olgusiis
huviline

Registreerunud 29.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.10 21:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Hmm, oot a kus see etteande pump üldse asub ja mis selle töö on? See ei ole ju see kütusepump siis mis paagis on?

See sama pump jah. See pump on koos tasemeanduriga, vähemalt siis kui mina selle ostsin oli see seal küljes.

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.10 21:54 Tsiteeri

Tsitaat:

Etteandepump on ikka mootori juures, ees keskel, kohe näha, kui katte eemaldad, paagis ikka oma pump.

olgusiis
huviline

Registreerunud 29.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.10 22:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vedru
Tsitaat:

Etteandepump on ikka mootori juures, ees keskel, kohe näha, kui katte eemaldad, paagis ikka oma pump.

Hmm... No igatahes mul see pump oli läbi mis paagis, mulle lihtsalt öeldi selle kohta, kõigis töökohtades kus käisin, etteandepump. Ma pole just eriline spets ka neis asjades:D

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.10 22:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olgusiis
Tsitaat:
Tsitaat:

Hmm... No igatahes mul see pump oli läbi mis paagis, mulle lihtsalt öeldi selle kohta, kõigis töökohtades kus käisin, etteandepump. Ma pole just eriline spets ka neis asjades:D

Võib küll olla, ei vaidle, kas siis kapoti all tavaline pump?? Ette ja taha....:D....pumpama.....

liiver
huviline

Registreerunud 16.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.10 07:11 Tsiteeri

Küsiks siis info mõttes ka seda muidu palju see kütsepump koos tasemeanduriga seal paagis maksis? Ja palju võiks maksta see etteandepump kapoti all?

Sama mul selliseid sümptomeid ei ole olnud et ka pea täis paagi korral lambist ära sureb.

Et jah...
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.10 15:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Küsiks siis info mõttes ka seda muidu palju see kütsepump koos tasemeanduriga seal paagis maksis? Ja palju võiks maksta see etteandepump kapoti all?

Sama mul selliseid sümptomeid ei ole olnud et ka pea täis paagi korral lambist ära sureb.

Komplektne koos paigaldusega pea 6000,- ja Reval ütles täna, et minu autol siis arvatavasti otsas kõrgsurvepump, hinnaks 20 raha, pluss paigaldus, remonti ei teosta. Varsti annan esimesele ettejuhtuvale selle auto äraveovõimalusega:D:D

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 19.01.10 17:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Komplektne koos paigaldusega pea 6000,- ja Reval ütles täna, et minu autol siis arvatavasti otsas kõrgsurvepump, hinnaks 20 raha, pluss paigaldus, remonti ei teosta. Varsti annan esimesele ettejuhtuvale selle auto äraveovõimalusega:D:D

Ära igale ettejuhtuvale anna:) Võin ise ka järgi tulla.:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.10 20:56 Tsiteeri

Avastasin täna, et ei vilgu ka enam signa tuli, arvatavasti kadus koos rooli nuppudega.....autol 5 aasta ja elektri kalad kummitavad. Ideid, kaablit vähestel, mida, kuskohast tsekata? Tundub, et aku hakkab ka otsa saama, hommikul käivitades oli voolu 60 prossa,aga käivitus ilusti.

Täna avastasin, et rooli nupu tuled jäävad põlema ja ei kustugi.....üks häda kummitab teist.

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.10 14:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Avastasin täna, et ei vilgu ka enam signa tuli, arvatavasti kadus koos rooli nuppudega.....autol 5 aasta ja elektri kalad kummitavad. Ideid, kaablit vähestel, mida, kuskohast tsekata? Tundub, et aku hakkab ka otsa saama, hommikul käivitades oli voolu 60 prossa,aga käivitus ilusti.

Täna avastasin, et rooli nupu tuled jäävad põlema ja ei kustugi.....üks häda kummitab teist.

Sai siis täna tagumised istmed alla lastud ja soojapuhur autosse tõstetud. Peale paari tundi siis aku näit läks 100 peale, signa tuli tuli ka tagasi, roolinupud ainult keelduvad veel koostööst. Ühesõnaga, kardab selle auto elektroonika külma, siit küsimus, kas ka eestist ostetud autodega sama jama??

olgusiis
huviline

Registreerunud 29.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.10 15:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Sai siis täna tagumised istmed alla lastud ja soojapuhur autosse tõstetud. Peale paari tundi siis aku näit läks 100 peale, signa tuli tuli ka tagasi, roolinupud ainult keelduvad veel koostööst. Ühesõnaga, kardab selle auto elektroonika külma, siit küsimus, kas ka eestist ostetud autodega sama jama??

Nii, minu auto aku andis ka saba. Selle suure külmaga ei midagi, sai siis täis laetud ja käima pandud ja kohe ka üks viga - elektriline käsipidur. Põhimõtteliselt töötab, aga arvuti ütleb et Parking brake- turn workshop. Mingil kiirusel hakkab veel lõugama ka. Kui kunagi sai siin selle pumba jama pärast aku tühjaks käiatud oli samuti just käsipiduri veakood kärme ette tulema. Öeldi siis autotöökojas, et kui aku on vana ja väsind, siis peaks välja vahetama, võib küll käima minna, aga elektroonikale ei pidavat kohe üldse see voolu kõikumine meeldima. Ja eks külm teeb veel oma töö.
On kellegil selle piduriga veel probleeme?

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: a6 avant TFSI 2006

postitati 25.01.10 16:02 Tsiteeri

Milleks seda üldse kasutate? Ise pole 6 kuu jooksul vist kordagi kasutanud.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.2% - SQL: 55.8%]