Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Üldine küsimus(mure) AUDI 200 juppide asjus.LISATUD PILDID! (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 5651)
Geeni
huviline

Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: b6q & 90q 20vt & c5 1.9tdi q

postitati 23.09.09 18:54 Tsiteeri

Kommentaarid on ka vastavad seal.
;Terve eesti on neid ronte täis; naljamehed!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 24.09.09 04:22 Tsiteeri

Korralikke 20v 200 on terve Eesti täis või selliseid autosid kust esinina tükke saada ? MInu arust nad jäävadki rondiks/seisma peale seda kui nad on ette pihta saanud, kuna tulesid ja tiibasid pole kuskilt saada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Amz
huviline

Registreerunud 25.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200TQ 20v, audi 200 10v & Skoda Octavia

postitati 24.09.09 05:31 Tsiteeri

200 10v võid tõepoolest lihtsamalt leida, kuid 20v on siiski suht haruldus juba. Seda näitab ka hinna pidev tõusmine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
maazu
huviline

Registreerunud 12.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi

postitati 24.09.09 05:49 Tsiteeri

Tsitaat:
mul omal kah 200 20v ei tea kas julgen ültse minna sellega tänavale enam...:( asjad lähevad ikka hulluks ära kätte!

Mul omal kah 200 20V, ei tea, kas julgen üldse minna sellega tänavale enam... :( Asjad lähevad ikka hulluks ära kätte!

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 24.09.09 06:10 Tsiteeri

Need kommenteerijad ei tea kohe auto maailmast kohe mitte kui tattigi:mad:kahju et nii läks:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
zagaja
huviline

Registreerunud 06.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A-200 20v 162kw turbo quattro avant

postitati 24.09.09 06:50 Tsiteeri

Mul ka 200 20v avant. soetatud sai täitsa kogematta ja ma ei teadnud päris pikka aega mida ma tegelikult oman. Aga suhtumine on jh enamusel et mis kurat seda omad, et suur ja võtab palju kütet.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Aiku
klubiliige

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 24.09.09 07:43 Tsiteeri

No nii!

Nagu karta oli 20 000 ja auto jääb mulle. See oli lagi mis kaubelda andis. Muidugi ei ole ma veel alla kirjutanud .
Kui on kellegi huvi siis ühes tükis müün maha
Aivar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
InTz
huviline

Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V

postitati 24.09.09 09:27 Tsiteeri

Kas see auto on sul 200 tq 20V või hoopis 10v fwd 20v stangede ja tiibadega?

Audi - Home Of Quattro
Mikk_M
huviline

Registreerunud 09.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 R5 2.5TDI

postitati 24.09.09 09:34 Tsiteeri

Uurisin juba järgi selle. Auto on 10vt esivedu ja automaat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 24.09.09 18:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lehys
Need kommenteerijad ei tea kohe auto maailmast kohe mitte kui tattigi:mad:kahju et nii läks:(

Reporter on ju täielikult mõttetu saade. Kes seda vaatavad? Küllap samasugused inimesed, kes seal ka halvustavalt kommenteerivad.
Saate formaat juba eeldab, et vaatajad on idioodid. Igal õhtul valatakse televiisorist teie tubadesse kõrge kaarega kollast k*st. Uudiseid sealt ei saa, meelelahutust ka mitte. Täielikult mahavisatud aeg...
Tegelege millegi kasulikuga samal ajal: harige ennast, tehke sporti, ehitage/hooldage oma Audisid. Ei ole vaja ennast ärritada lollustest :)

Konkreetsest Audist on muidugi kahju. :(

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.0% - SQL: 70.0%]