Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 12V veekeedupulk autosse (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 6031)
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 18.02.09 20:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Jumal küll, minu mõtlemis- ja anasüüsivõimet ei ole vaja siin hetkel kahtluse alla seada. Kui mul on tekkinud vajadus sellise seadme järele, siis ei ole mulle vaja soovitada termost, mis mul on kodus olemas, kuid väga harva kaasas või bensuka soojasid jooke, kui tihti pole 50 km raadiuses bensukatki. Uskuge mind, ma olen oma soovi hästi läbi mõelnud.

Eks ole vist lihtsam eespool mainitud ära proovida-ostad tolle odava junni ära ja kerid korraliku ristlöikega kaabli külge,endal ka selle mööda poode kappamisega peavalu vähem.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.10 22:31 Tsiteeri

K-Rauas või Ehitusmaailmas (või mis selle nimi ongi) on praegu saada 0.75l Saksa terastermos päris soodsalt (u.100eeku)- hea ost teie Audisse. ;-)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
raigo
huviline

Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.02.10 06:11 Tsiteeri

Väheke kallim alternatiiv oleks väike matka gaasipliit, millega saab edukalt ka salongi soojendada tõsisema rikke korral ja ka süüa teha Kuivaine kott ka salongi. Hind on aint kallis ja kasutamine tülikas.

Pliit ise mõõtudelt väga pisike - mahub peopessa Balloon on max 2 kohvitassi suurune
http://fishingtackleoxford.co.uk/images/campingaz-twister-270-pz.jpg

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 20.02.10 06:20 Tsiteeri

Kui juba "grillimiseks" läheb, siis tundub see palju asjalikum olevat. Pole sugugi suurem, kuid palju praktilisem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 20.02.10 07:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Müüja ütles, et neid on ostetud ja keegi pole tagasi toonud. Juu siis on minema visatud. Sihtotstarbel seda igatahes letist võetuna kasutada ei anna, enne vee keema saamist põleb juhe maha. Proovisin kahte isendit.

Väga must huumor müüja poolt ... ju siis polnud enam seda, kes tooks !
Minu arust ei ole mõtet seda allraidi [roppus] foorumis teistele soovitada, seda ei tohiks üldse poes müüa ja veel vähem kasutada.
Kui muu lisavarustuse puhul on võimalik osta üks odav ja teine hea asi, siis auto elektriseadmete puhul te ei pruugi hea asja ostmiseni enam jõuda. Kas jääte tühja akuga tee äärde, rikute auto salongi või elektrisüsteemi, isegi üks läbipõlenud kaitse võib puhkusereisil/välismaal olles tähendada tuhandetesse ulatuvat remondiarvet. Kui lasete pisut uuemal autol ka mõne aju avariireziimi, siis saate kuskil kolkas päevi veeta, kindlasti soovitatakse kohalike poolt kogu elektrisüsteem välja vahetada. Ma praegu üldistasin paljude näidete pealt. Ja erinevate nimedega/nimetut [roppus] müüakse eriti masu ajal vist juba kõikjal. Ja kaup toimib lühise või mahapõlemiseni teisel-kolmandal kasutuskorral, tavaliselt ikka vase kokkuhoiu tõttu.

Ausalt öeldes tuleb mul nutt peale, kui inimesed (ka ostujuhid) asju AINULT hinna järgi valivad. Nojah tegelikult käib kõik elus ikka läbi isikliku kogemuse !

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 20.02.10 08:07 Tsiteeri

Metallist tass ja gaasipõleti ei võta palju ruumi ja ei aja autot lühisesse link :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 20.02.10 08:58 Tsiteeri

Liiga kohmakad on need kuivpiirutusetablade ja gaasipriimustega lahendused. Kindalaekasse enamasti ei mahu ja lahtise leegiga ei tahakski eriti kuskil auto armatuuri peal mässata. Plekktass on ka ebamugav. Konkreetselt matkama minekuks ehk ok.

Ma võtsin selle odava ikkagi ära ja asendasin juhtme ~poolemeetrise 16AWGx2 (1.3mm²) jupiga. Toimib. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.02.10 09:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
K-Rauas või Ehitusmaailmas (või mis selle nimi ongi) on praegu saada 0.75l Saksa terastermos päris soodsalt (u.100eeku)- hea ost teie Audisse. ;-)

Panin vist kogematta teema uuesti käima :-D. Termosest kirjutasin sellepärast, et tavaliselt on sama hinnaga 0.33 või 0.5 termos ja kvaliteetseid on suht arva saada kus kork ka ikka kestaks.Täna
võtan sellega prooviks teed kaasa ja läheme kirbukale lastele suuski otsima ;-)

ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 20.02.10 10:20 Tsiteeri

Kui keegi Tartu kandis keedupulka otsib võib lõunakeskuse maksimarketit külastada. Ei oska öelda kui hästi toimib, aga oli täitsa olemas siuke asi seal.. :)

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuuno
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi200 2,2turbo/ 121 kw ja audi allroad 2.5,132kw.2003a

postitati 22.02.10 21:25 Tsiteeri

Isegi kasutasin taolist keedupulka. Kohe esimesel kasutamisel sai selgeks, et tassis peab olema niipalju vett kui pikalt on spiraalil metallist pinda, vastasel juhul läks plastikust käepide sulama (puudus jahutus). Nädalapärast viskas samuti suitsupilve välja ja põõsasse ta lendaski. Järgmisena võtsin väikese matkamiseks mõeldud Primuse kasutusse ja too on mõistlikum vahend. Kasutasin ka salongis , tahma ei aja. Lihtsalt ei tohi omapead jätta..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.7% - SQL: 67.3%]