Lehekülgi: 1 2 3 |
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 28.07.08 09:35
|
|
|
Olen kaks korda ise autos istunud, kui kõrvale parkinud autost "madam" laksuga välja hüppab ja ukse vastu külge lööb.Vaataks siis veel, mis kahju
tegi, kuid kohe vaja ju jooksu panna. Õnneks on mõlemal korral saanud laksu liist ja suuremaid mõlke pole tulnud.Asi on jäänud sinnapaika.
Siiski tahaks teada, kui palju umbkaudu maksab ühe keset ust löödud mõlgi kordategemine? Teaks vähemalt mingeid numbreid esitada, kui järgmine pauk
hullem tuleb.
Pole seda tüüpi, kes viitsiks mööda kindlustusi ja politseid joosta avaldustega. Kui ei taha kinni maksta , siis palun väga, vastan kohapeal samaga.
|
|
|
Tiit
huviline
Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 avant tdi
|
postitati 29.07.08 19:35
|
|
|
mõlgieemaldajatel oli vist keskmiselt 1000 sõltuvalt mõlgi asukohast ja suurusest
|
|
|
kaido.
huviline
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: S4 2.2 avant
|
postitati 07.10.08 15:21
|
|
|
oh jh pargin ka mustamäel ja õkspäev otsustasin tööle minna teise masinaga õhtul naastes avastasin et küljepealt sisse sõidetud.
helistasin politseisse ja seal saadeti enamvähem pikalt patrulli me ei saada tulge ise siia vaatame mis viga kuid teha ei sa midagi.
hakkasin siis ise otsima kes se võiks olla oli uksel nii punast kui ka rohelist värvi.kuna meil majas vanemad inimesed kes kodus ja nagu arusaand et
need ka öösel aknal.otsustasin uksetaha minna ja küsida kas nägi nii kui ukse avas tuli sealt selline jutt et minuti täpsusega rääkis kõikk
välja,vanem mees tagurdas sisse tegi autole tiiru peale ja sõitis edasi.saime teada mis masinaga tegu ja leidsime selle üless,seejärel helistasin
politseisse et süüdlase masin leitud ja sooviks et helistaks masina omanikule ja saadaks masina juurde,hetke pärast helistasid tagasi ja ülesid et ei
vasta ja ei ole patrulli ka saata.
see ajas närvi nii mustaks ja proovisime signat tööle saada kuid se vist puudus.lõpuks saime teada kus korteris mees elab ja helistasime alt uksest ja
näed vene mees vastas ei jaganud sõnakesti eesti keelt,vend mul natuke jagab sega ja tegime selgeks asjaolud.vanamees võttis süü omaks ja põhjendas
seda miks ei teavitanud politseisse kuna ei leidnud minu auto nr märki ülesse.
lõpuks saime papiga asjad selgeks ja saatis kindlustusse.
ei palunud vabandust ega midagi.
eks neid silmavärjaid leidub ikka
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.10.08 15:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kaido.
oh jh pargin ka mustamäel ja õkspäev otsustasin tööle minna teise masinaga õhtul naastes avastasin et küljepealt sisse sõidetud.
helistasin politseisse ja seal saadeti enamvähem pikalt patrulli me ei saada tulge ise siia vaatame mis viga kuid teha ei sa midagi.
hakkasin siis ise otsima kes se võiks olla oli uksel nii punast kui ka rohelist värvi.kuna meil majas vanemad inimesed kes kodus ja nagu arusaand et
need ka öösel aknal.otsustasin uksetaha minna ja küsida kas nägi nii kui ukse avas tuli sealt selline jutt et minuti täpsusega rääkis kõikk
välja,vanem mees tagurdas sisse tegi autole tiiru peale ja sõitis edasi.saime teada mis masinaga tegu ja leidsime selle üless,seejärel helistasin
politseisse et süüdlase masin leitud ja sooviks et helistaks masina omanikule ja saadaks masina juurde,hetke pärast helistasid tagasi ja ülesid et ei
vasta ja ei ole patrulli ka saata.
see ajas närvi nii mustaks ja proovisime signat tööle saada kuid se vist puudus.lõpuks saime teada kus korteris mees elab ja helistasime alt uksest ja
näed vene mees vastas ei jaganud sõnakesti eesti keelt,vend mul natuke jagab sega ja tegime selgeks asjaolud.vanamees võttis süü omaks ja põhjendas
seda miks ei teavitanud politseisse kuna ei leidnud minu auto nr märki ülesse.
eks neid silmavärjaid leidub ikka |
Hea kirjutis, alles lõppedes sai hingata
|
|
|
|
mybike
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 avant 2.6 no Q
|
postitati 08.10.08 15:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kaido.
eks neid silmavärjaid leidub ikka | Need papid ongi just kõige hullemad ...vastikud ja uimased,tihtipeale ei saa nad arugi kui su
autole uksega virutavad. Üks papi tegi ühesuunalise tee parempoolselt rajalt vasakpööret...kahjux olin mina seal vasakul rajal tema kõrval...ja siis
veel va tõhk ei läinud kindlustusse ka...sõida siis niikaua lömmis ustega,kuni kindlustus midagi ette võtab
|
|
|
fred2103
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.08 21:44
|
|
|
krt tlnas ikka päris valus autot parkida...:D
ise pargin oma auto üle kahe koha, ehk pool viltu. siis ei ronita nii kylje alla ja ei ole ka nii suur tõenäosus mõlke saada. parem olen kuskil netis
valesti parkijate nimekirjas või pildil kui maksan plekitöid
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.08 21:53
|
|
|
ka omapärane suhtumine muidugi.
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
postitati 27.12.08 22:07
|
|
|
Endalgi tagumine nurk "valgegs sõidetud" parklas... õnneks tuleni ei jõutud ning peale tublit lapitööd sai suuremosa valget värvi mahanühitud...
paar pisikest kriimu jäi...
Kuid paaril korral töömassinaga (liiklen ikka palju) on kah kõrvale sõitva masina väljuja ( kahel korral tibid ühel korralmees nii 30nendates) uksega
lajatanud... aaga seepeale olen kah välja asja teinud ( kuigi tegelikult pole vaja olnudki) ja tubli laksu nende masinale ukseservaga "kogematta"
lajatanud... mees kül tiba nagu tõmbles kuid ei ütelnud midagi...
(aga vastulajatanud olen ikka nende endi silmaall - mitte salaja)
Sõida... aga ära mölise....
|
|
|
|
ööbic
huviline
Registreerunud 17.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel Audita
|
postitati 28.12.08 08:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maestro
Minu autule paigutati ilus u. 5 cm pikk nael tagumise rehvi alla Tallinnas Tatari tänaval |
ükspäev käisin lasnas korra poes,tagasitulles käisin juba harjumusest tiiru ümber auto ja ennäe-ilus läikiv kruvi taga rehvi alla sätitud.
teine juhus oli kus istusin autosse ja jäin ühte bemarit vahtima, sellist kolmesajast, musta ja toonitud klaasidega. see oli ommikul vara. hakkas
siis tagurdama ja parkimise asemel keeras lihtsalt ühele mondeole esinurka sisse. järgmine asi oli käik sisse ja kadund ta oligi. isegi välja ei
tulnud. ma ka kade ei olnud-kirjutasin nr paberile ja panin mondeole kojamehe vahele. arvatagu mis tahes aga minu auto oli kolm kohta edasi....see
oleks võind ka mina olla.
"Elu nagu hernes"
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 28.12.08 08:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fred2103
ise pargin oma A8 üle kahe koha ehk pool viltu. siis ei ronita nii kylje alla ja ei ole ka nii suur tõenäosus mõlke saada. parem olen kuskil netis
valesti parkijate nimekirjas või pildil kui maksan plekitöid |
Olin eile Tartu kaubamaja maa-aluses parklas. Kõik tihedalt autosid täis...siis oli kuskil nurgas kaks vaba kohta kõrvuti, tuli A8 ja hakkas sinna
ennast pressima. Kahe koha peale mahtus ära küll, ma ei kujuta ette, kuidas sinna oleks saanud veel mõne teise auto parkida. Ainult mootorratta
ehk...Need parkimiskohad on kah nii kitsad, et normaalselt parkida saaks ainult mingi Golfiga või Ladaga. Raske on autost välja saada, kui kõik joonte
vahele pargivad, proovi siis veel last turvatoolist välja õngitseda..
|
|
|
KRANTS
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.08 08:34
|
|
|
kui min mingi aeg õismäel elasin, siis kolmel korral üritati kütust varastada. Nende kahjuks ja minu õnneks, ei saanud nad tilkagi kütust. Igal korral
aga kadus jäljetult paagi kork. Miks nad kütust ei saanud oli see, et paagis (selle toru sees) on sõel ja voolik ei ulatunud põhja
|
|
|
jetLine
huviline
Registreerunud 19.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 4,2 V8 q
|
postitati 28.12.08 08:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ööbic
ma ka kade ei olnud-kirjutasin nr paberile ja panin mondeole kojamehe vahele. arvatagu mis tahes aga minu auto oli kolm kohta edasi...
|
Väga õige tegevus! Minu rahakoti rauad päästis sarnane tegevus möödakäija poolt, pääsesin 3000-kroonisest omavastutusest. Sissesõitja saadi kätte ja
sai kuni 18000 krooni trahvi (täpselt ei tea, aga politsei lubas, et ei hellita) sündmuskohalt lahkumise eest + 12 000 remonditöökojale (tahtis ilma
kindlustuseta asja ajada, sest sealt oleks ka veel mingid trahvid kaasnenud).
Lihtsam oleks olnud ju kohe visiitkaart kojamehe vahele panna?
|
|
|
|
qweas
huviline
Registreerunud 01.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1.9 TDi 2003
|
postitati 28.12.08 10:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ööbic
Tsitaat: | Algselt postitas: Maestro
Minu autule paigutati ilus u. 5 cm pikk nael tagumise rehvi alla Tallinnas Tatari tänaval |
ükspäev käisin lasnas korra poes,tagasitulles käisin juba harjumusest tiiru ümber auto ja ennäe-ilus läikiv kruvi taga rehvi alla sätitud.
teine juhus oli kus istusin autosse ja jäin ühte bemarit vahtima, sellist kolmesajast, musta ja toonitud klaasidega. see oli ommikul vara. hakkas
siis tagurdama ja parkimise asemel keeras lihtsalt ühele mondeole esinurka sisse. järgmine asi oli käik sisse ja kadund ta oligi. isegi välja ei
tulnud. ma ka kade ei olnud-kirjutasin nr paberile ja panin mondeole kojamehe vahele. arvatagu mis tahes aga minu auto oli kolm kohta edasi....see
oleks võind ka mina olla. | Ega elu maakohas parem pole. Endal lasti auto kummid suvel tühjaks, siis soovis keegi velgi endaga kaasa
haarata( naljakas oli see,et huvitavamad olid just need mis olid kõnnitee äärsemas pooles) nii et saadi vaid poldid ja tagatipuks sokutati kruvi
kummi alla. Huvitav kas on tekkinud us sõber
|
|
|
KRANTS
Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.09 10:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: qweasHuvitav kas on tekkinud us sõber |
Või hoopis on naine teada saanud su armukesest. Või on armuke uus vihavaenlane.
Kombinatsioone on mitmeid
|
|
|
jyricen
huviline
Registreerunud 05.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3
|
postitati 12.01.09 11:26
|
|
|
Mul löödi mustakal mingi püha ajal parem peegel ära. avastasin selle alles siis, kui olin tykk aega sõitnud, sest ei kasuta seda eriti.
Nüüd pargin koha pale, kus nii suurt liikumist pole ja peeglid on kyljes.
|
|
|
ööbic
huviline
Registreerunud 17.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel Audita
|
|
peurtz
huviline
Registreerunud 05.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.09 18:16
|
|
|
[img]http://www.rate.ee/albums.php?act=picture&id=5523349[/img]
see peaks suht teemasee minema ju
burn your rubber,not your soul!
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 12.01.09 18:47
|
|
|
Ühendan selle vana teema mille kunagi püstitasin aastaid tagasi selle teemaga Link SIIN
XZN M16
|
|
|
|
Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.
|
postitati 12.01.09 22:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cigaro
Mulle jäävad enamasti silma just sellised uhkemad autod, mis mul maja ees kiiruskatseid teevad. Teada tuntud tõde, et idioote jagub iga automargi
rooli ja Audi ei ole siin ka mingi erand - üks must C5 kerega S6 suudab 7 trepikojaga 9-korruselise maja ees silma järgi vabalt 70+ kmh sisse saada,
ükskord suutis mul koer tema teele ette jääda, aga kõik lõppes siiski õnnelikult. |
Seda teemat siin lugedes tuli mul meelde kuidas üks kopajuht rihtis ära mu A8 taganurga ttü parklas. Aga minu õnneks oli korralik kopajuht ja kui ma
tööpäeva lõpetasin siis leidsin mingi valgepaberi kojameeste vahelt(väike vabandus kiri ja kopajuhi tel. nr) Asi läks kindlustusse ja sai korda.
Aga selle jutu kohta, et kihutavad majade vahel olen ka ise tunda saand. Kui mu väike vend tuppa hakkas tulema maja esiselt muruplatsilt sõitis samal
ajal mingi fordi juht ja mõtles, et ta on ringrajal ja mu väikevend sai kerge löögi autolt. õnneks lõppes kõik õnnelikult ja ei old mingeid erilisi
vigastusi. Aga peale seda olen tähelepand, et see auto sõidab niiaeglaselt mu maja eest mööda. Vähemalt õppis midagi sellest!
QUATTRO.
|
|
|
|
martinhunt
huviline
Registreerunud 09.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.0 multitronic B6- eelmine, Audi A6Q tiptronic 3.0TDI C6, BMW 523 E39, BMW 520 E39, BMW 728 E38
|
|
KRANTS
Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.09 10:09
|
|
|
Minul sõitis ka üks persevest masinale parklas küljepeale korraliku kriimu. Ise istusin sees ja tüüp siukese uljusega keeras kõrvale, et imestasin
auto ratastele püsimise üle
Tüüp siis oli nõus kõik kinni plekkama ja sain tel numbri (auto numbri kirjutasin ka üles). Paar päeva hiljem andsin hinna teada ja siis oli kõik
korras. Aga aja jooksul jäigi kinni plekkamine lubaduseks. Tänase päevani lubab, kuigi juhtum leidis aset 29.01.09.
Pöördusin veebruari lõpus ka pollari poole ja pollar ütles, et selline kokkulepe (et lubab kinni maksta) ei KOTI KEDAGI!!! Kuigi LE ütleb, et
kindlustust/pollarit ole vaja teavitada (kui pole kaskot) ja kui leitakse kokkulepe, kes masina remondib. Aga mis pole mulle KUSKILT silma hakanud (j
pollar viitas tähelepanu), on see, et kui kui kindlustuspabereid ei täideta siis tuleb ikkagi teha vabas vormis paber, kus on ka süüdlase allkiri ja
nõusolek, et maksab.
Vot olin loll ja uskusin, et asi lihtne. Nüüd tuleb minna tüübile peksa anda (tean, kus töötab), või maksan omast taskust...
Oskab äkki keegi kommenteerida, kas on veel mõni muu lahendus, kui "sinised" sellise jutuga pikalt saatsid?
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.09 11:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KRANTS
Minul sõitis ka üks persevest masinale parklas küljepeale korraliku kriimu. Ise istusin sees ja tüüp siukese uljusega keeras kõrvale, et imestasin
auto ratastele püsimise üle
Tüüp siis oli nõus kõik kinni plekkama ja sain tel numbri (auto numbri kirjutasin ka üles). Paar päeva hiljem andsin hinna teada ja siis oli kõik
korras. Aga aja jooksul jäigi kinni plekkamine lubaduseks. Tänase päevani lubab, kuigi juhtum leidis aset 29.01.09.
Pöördusin veebruari lõpus ka pollari poole ja pollar ütles, et selline kokkulepe (et lubab kinni maksta) ei KOTI KEDAGI!!! Kuigi LE ütleb, et
kindlustust/pollarit ole vaja teavitada (kui pole kaskot) ja kui leitakse kokkulepe, kes masina remondib. Aga mis pole mulle KUSKILT silma hakanud (j
pollar viitas tähelepanu), on see, et kui kui kindlustuspabereid ei täideta siis tuleb ikkagi teha vabas vormis paber, kus on ka süüdlase allkiri ja
nõusolek, et maksab.
Vot olin loll ja uskusin, et asi lihtne. Nüüd tuleb minna tüübile peksa anda (tean, kus töötab), või maksan omast taskust...
Oskab äkki keegi kommenteerida, kas on veel mõni muu lahendus, kui "sinised" sellise jutuga pikalt saatsid? |
No aga kuskil pole kirjas, et kirjalik kokkulepe ilmtingimata sündmuskohal vormistada tuleb, kuigi see oleks lihtsalt sinu kaitseks parem lahendus
olnud. Mine tööjuurde, paber enne valmis kirjutatud ning lase allkiri alla panna. Iseasi, kuivõrd võimalik see enam on... Ehk oli tunnistajaid?
Kirjuta nendegi nimed sinna ja võta eraldi tunnistused.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 15.03.09 13:16
|
|
|
Väike loogiline mõttekäik riigiteatajat sirvides. Kuigi VÕSi järgi on ka suuline kokkulepe siduv leping, kuid seda juhul kui seadus ei nõua teistpidi.
Kui nüüd edasi seaduses järge ajada, siis olete juba mõlemad sedust rikkunud sellega, et ei teatanud õnnetusest.
Jättes praegu vahele selle osa, et te mõlemad oleks pidanud vastavatele organitele teatama, ning võtaks seda kui lihtsalt varalise kahju tekitamist,
siis tuleb tagasi liikuda uuesti VÕSi juurde. Kuna tema lubas, et teeb enda tekitatud kriimu korda ja sina olid sellega nõus, siis see on tehniliselt
juba siduv leping.
Lisan hunniku vajalikke tsitaate riigiteatajast, kes lugeda viitsib, see saab ise omad järeldused antud küsimuses teha.
Tsitaat: | VÕLAÕIGUSSEADUS
§ 8. Lepingu mõiste
(1) Leping on tehing kahe või enama isiku (lepingupooled) vahel, millega lepingupool kohustub või lepingupooled kohustuvad midagi tegema või tegemata
jätma.
(2) Leping on lepingupooltele täitmiseks kohustuslik.
§ 11. Lepingu vorm
(1) Lepingu võib sõlmida suuliselt, kirjalikult või mis tahes muus vormis, kui seaduses ei ole sätestatud lepingu kohustuslikku
vormi.
(2) Kui vastavalt seadusele, lepingupoolte kokkuleppele või ühe poole taotlusele tuleb leping sõlmida teatud vormis, ei loeta lepingut sõlmituks enne,
kui lepingule on antud ettenähtud vorm.
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13113422
| Tsitaat: | LIIKLUSSEADUS
§ 60. Liiklusõnnetuse asjaolude väljaselgitamine ja arvestus
Liiklusõnnetuse asjaolude väljaselgitamise, vormistamise, registreerimise ja arvestuse korra kehtestab Vabariigi Valitsus. Siinkohal on riigiteatajas link järgmisele seadusele - Zoig
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13093075
|
Tsitaat: | Liiklusõnnetusest teatamise, asjaolude väljaselgitamise, vormistamise, registreerimise ja arvestuse kord
§ 2. Varalise kahjuga liiklusõnnetusest teatamine
(1) Juhul kui liiklusõnnetuse tagajärjel tekkis ainult varaline kahju sõiduki, veose, tee, liikluskorraldusvahendi või muu ainelise väärtuse
kahjustamise või hävimise tõttu ning kui õnnetuses osalenud juhid või juht ja varalise kahju saaja on juhtumi põhjuste hindamisel ja vastutuse
küsimuses ühel meelel, ei ole vaja politseile teatada. Osalised vormistavad oma arvamuse kirjalikult käesoleva määruse § 9 kohase
teatena liiklusõnnetusest ja tegutsevad vastavalt «Liikluskindlustuse seadusele» (RT I 1995, 48, 744; 1996, 90, 1612; 1998, 2, 43; 60, 954; 2000, 49,
299).
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?replstring=33&dyn=13093075&id=26858
|
Tsitaat: | LIIKLUSKINDLUSTUSE SEADUS
§ 38. Liiklusõnnetusest teatamine
(1) Kannatanu peab esimesel võimalusel isiklikult või esindaja kaudu teatama liiklusõnnetusest mis tahes Eestis liikluskindlustusega
tegelevale kindlustusandjale või Garantiifondile. Teatada võib suuliselt või kirjalikult.
(2) Liiklusõnnetuses kahju tekitanud isik peab liiklusõnnetusest teatama käesoleva paragrahvi lõikes 1 sätestatud viisil, kuid mitte hiljem kui viis
päeva pärast liiklusõnnetust oma kindlustusandjale või Garantiifondile. Kui viie päeva jooksul ei olnud mõjuva põhjuse tõttu võimalik teatada, tuleb
seda kindlustusandjale või Garantiifondile tõendada. Samuti tuleb käesoleva paragrahvi lõikes 1 sätestatud ajal esitada kirjalik seletus toimunu kohta
ja ülevaatuseks sõiduk, mis osales liiklusõnnetuses.
(3) Kui liiklusõnnetuses osalenud isik ei tea, kas ta on liikluskahju tekitanu või kannatanu, peab ta käituma käesoleva paragrahvi lõikes 2 sätestatud
viisil.
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13074672
|
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Audi100C2
klubiliige
Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a
|
postitati 21.04.09 05:02
|
|
|
Ilmselt ei üllata enam kedagi Tallinna ''mägede'' kandis toimuv geniaalne parkimine. Haljasala ei peeta ilmselgelt enam miskiks ja kevade alguses
on muruplatsidest alles ainult mudamülkad. Näiteks hommikul ei saa teinekord prügi ka välja viia, sest prügimaja ukse ees on keegi ''vaba'' koha
leidnud. Eks neid näiteid ole muidugi veel.
Miks ma vaevun seda kirjutama? Arusaadav, et kohti ei ole just palju, aga tekib küsimus, et kas väga raske on auto kasvõi natukene tavapärasest kohast
eemale parkida? 100m kõndimist ei tee peale tööpäeva vms. sugugi mitte halba. Kes otsib, see leiab.
|
|
|
soulfighter
huviline
Registreerunud 25.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8 92KW
|
postitati 25.04.09 20:59
|
|
|
Paarkümmend minutit tagasi viskasin tühja fizzi purgiga mingit narkomaani, kes otsustas minu ja õemehe auto vahele põit tühjendada. Peab minema ümber
parkima vist. Kopli siis.
Krsk, nüüd mingid kaagid kogunevad seal.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |