Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: plaan teha autole varikatus (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 5329)
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 19.04.08 12:41 Tsiteeri

Viimast korda siin teemas minupoolt midagi ja see ka OT, aga imelikud inimesed meil siin foorumis. Ostetakse cabrio ja siis tahetakse sellele hardtop-i. Samas C4 soovitakse vaimusilmas lahtilõigata. :D:D:D Aru ma ei mõista, miks nii raskeks on vaja elu teha. Lisaks on veel selliseid vendi. Jah pole hullu kui küsida ja selle suupihta reeglina ei lööda, aga miks mitte siis osta juba soovitud lisavarustusega auto.:D:D:D Saades aru, et aretamine liga kulukaks läheb, jäetakse katki. Miks üleüldse ostetakse neid plank autosid ma ei saa aru. Kohe võimalikult paljude lisadega, siis ei pea hiljem lammarist mingeid püsikiiruse hoidjaid ja pumpasid taga ajama.:P:P:P

Teemasse: IMHO tunduks selline varikatus terastrossidel maja küljes seismas/rippumas päris muhe. Ja kui kaks seina on olemas, mille "nurka" see ehitada, siis väga suurt muret pole. Aga sellel peab olema sel juhul teostatud eelnev väga kõva inseneritöö. Keegi mainis ka, et tuleks kindlasti arvutada "kandevõime". Kurb oleks kui teeksid käbide eest kaitseks katuse ja see su auto lömastaks. Mina küll ei tahaks näha seda. Aga see katuse idee on hea.

Ja vb teed sellest kohast pildi, siis saaks ehk aru, miks sa sinna karkassiga katust ei saa/taha/või teha.

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant

postitati 19.04.08 16:15 Tsiteeri

ma arvan ka, et võiksid pildi sellest "laagri majast" teha, et aru saada, milles on katuse nn. "õhus seismise" point.

Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!

www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 23.9% - SQL: 76.1%]