Kui sul praegu 1 DIN makk, ehk siis see peenike variant, siis võid arvestada mingi 15-20k. Ja see 15 on ikka suht hästi saadud.
Vaja on sul:
Navi - hästi saadud on mingi 11k eest, seal sees on koodi kaart ja GPS antenn enamasti. Seda siis eBayst, Eestis maksaksid tunduvalt rohkem selle
eest.
Link
Juhtmed - adapterid ja asjad, umbkaudu 600.-
http://cgi.ebay.de/RNS-E-Adapter-A3-A4-A6-Antennenleitung-Diversity_W0QQitemZ120248064064QQihZ002QQcategoryZ76082QQssPageNameZWDVWQQ
rdZ1QQcmdZViewItem
Keskkonsooli raam - vaja siis uut raami, et see navi sinna sisse mahuks. hinda eitea, pole leidnud Eestist. Umbkaudu midagi 2k kanti jääb ilmselt
Hea pakkumine - siin kliima kah kaasas juba ja nupud.
Uus kliima blokk - piisab ka kliima bloki korpusest. Kuna navi kliima juhtblokk on natuke peenem, siis tuleb see ka välja vahetada. Tervet blokki ei
saa ümber panna, siis ei lähe auto käima vist enam, korpused tuleb ära vahetada. Hind jällegi teadmata, ilmselt kah midagi 2k ümber.
CAN BUS emulator - kuna sul vanem auto siis ma eeldan et CAN BUS'i sul pole. Selle hind miski 1500.-
Link - siin tundub et on see juhtmestik kah kaasas, et juhtmeid ei pea enam lisaks ostma.
Kui sul kompuutriga auto, siis on vaja pärast arvutiga kah üle käia, et kompuuter hakkaks raadiot näitama ja muid asju.
Ja nüüd üks osa millest ma ise kah kindel pole, audiworli foorumist lugesin, et võimalik on ka see, et 2 DIN keskkonsooli raami jaoks peab uued nupud
kah ostma üles. Et need pidavat natukene peenemad olema. Kui see kah tõele vastab siis võib südamerahuga 1500.- veel juurde panna kui mitte rohkem.
Kui leiad korralikud kasutatud asjad siis saad vast selle odavamalt kah.
Lisaks, kui soovid DVD vaadata, siis pead DVD mängija ostma (keskmiselt 3k) ja adapteri et pilt telekasse saada (1500.-)
Link
Võimalik et olen unustanud mingi pudipadi, aga umbes sinna kanti see projekt läheb. Ise olen plaaninud seda ligi aasta juba ja netist uurinud, siiani
pole raatsinud väga. Ei ole leidnud nagu juppe kah normaalse hinnaga, just pean silmas keskkonsooli raami ja kliima blokki.
Need kuulutused on suht kiiruga võetud, kindlasti on võimalik mõni asi odavamalt leida.
EDIT: Unustasin veel lisada, kui tahad telekat vaadata siis pead tuuneri kah veel juurde ostma ja antenni. Hinnad kõiguvad olenevalt kas ostad mingi
aftermarket asja või audi originaal bloki.
|