Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Kui kaua peab ootama, et lunastada juurdepääs? (Vastuseid: 70 | Vaatamisi: 8140)
Aaro
huviline

Registreerunud 18.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 93 2.8 quattro

postitati 04.01.08 09:29

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver
lihtsalt foorumi lugejad kellel endal midagi öelda ei ole võiks siiski lugeda foorumit ilma regamatta (muidu tundub liikmeid räigelt palju aga mis on tegelik pilt? :S)

:o Et siis, mina kui mitte liige, ei tohi sisse regada kui lihtsalt foorumit loen? Ainult siis, kui julgen alandlikult midagi küsida või oma aruga nõu anda...

Esmaregajale postituse keelu panek on ka küsitava väärtusega. Näiteks kui loen AC foorumit ilma regamata pikemat aega ja oma masinal tekib tehniline probleem, mille kohta tahaks nõu küsida, siis pean ootama kuu aega, et seda esitada?!?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 04.01.08 09:48

Aga milleks üldse käima minna selle jutu peale mis krss alustas.

Keegi pole midagi ju muutama hakanud ja milleks üldse lõhkuda töötavat süsteemi. Klubiüritusi toimub ikka ja küll saab soovitajaid ka. Tartu kandis näiteks nagunii tekitame talvel jäärajaüritusi ja eks vistkab mõne läbu ka sisse ikka kus vennastutakse.

Tegelikult pole ju vahet palju liikemeid on. Kui ruumi enam ei ole või enam ruumi osta ei jõua, küll siis on aega kustutada. Mis puutub vahel stafi kritiseerimise teemades topeltregamisse, siis ise pooldaksin karistuseks bänni. Ei taha hetkel kituda.

Mis puutub piiratud ligipääsu, täpsemalt kasutajate autode kohta, siis mul isiklikult on väga kahju, et väga paljud kasvõi näiteks 2,2T omanikud ei viitsi/taha kirjutada ja pildistada oma tegemisi. Mõni väga hea õppematerjal muidugi on ka kuigi autosid on kordades rohkem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 04.01.08 10:08

Kobisen ka siis natuke selle teema alguse kohta. Minumeelest varastatakse just neid tavalisi pereautosid, mitte erilisi projektikaid. Ja mina ei nuta seda klubiliikmete autode rubriigi vaatamisõigust taga, sellepärast et ma lihtsalt ei viitsiks lugeda postitusi stiilis "vahetasin õli" ja siis 2 nädalat vaikust, siis jällegi "vahetasin piduriklotsid" ja 3 nädalat vaikust. Ja sel lihtsal põhjusel ei teeks ma ka enda autost teemat, et mul ei ole midagi huvitavat öelda, mitte niisama kadedusest või laiskusest. Ja minumeelest polegi vaja neid suvalisi saane sinna ritta panna, mille juures peale hoolduse ja remondi midagi ei tehtagi. Ühesõnaga, ma vaataks hea meelega projekte, aga perevagunid mind ei huvita.

AGA... Et ei jääks muljet, et minu puhul on tegu virisejaga. Ei, kaugel sellest. Minu jaoks on selle foorumi väärtus tehniline info ja head nõuanded/kommentaarid, millega end harida saab. Minule on see Audi esimene alles, ennem on olnud vist 5 Hondat ja sealse klubiga olen hästi tuttav ja ka palju head nõu saanud ning julgen arvata, et ka jaganud. Seal muide on küll klubi autode vaatamine parooli all, aga iga registreerunu saab sinna sisse. Igastahes tingib minu rumalus audide koha pealt suure infovajaduse, sest mulle meeldib teada oma sõidukist ja teda korras hoida.

Kokkuvõtvalt, tehke mis te teete, aga mina olen tänulik, sest see foorum on minu jaoks hetkel just nii informatiivne, kui vaja. Ma tänan! ;)

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.08 12:26

Tsitaat:
Algselt postitas: Tort
Kobisen ka siis natuke selle teema alguse kohta. Minumeelest varastatakse just neid tavalisi pereautosid, mitte erilisi projektikaid. Ja mina ei nuta seda klubiliikmete autode rubriigi vaatamisõigust taga, sellepärast et ma lihtsalt ei viitsiks lugeda postitusi stiilis "vahetasin õli" ja siis 2 nädalat vaikust, siis jällegi "vahetasin piduriklotsid" ja 3 nädalat vaikust. Ja sel lihtsal põhjusel ei teeks ma ka enda autost teemat, et mul ei ole midagi huvitavat öelda, mitte niisama kadedusest või laiskusest. Ja minumeelest polegi vaja neid suvalisi saane sinna ritta panna, mille juures peale hoolduse ja remondi midagi ei tehtagi.

mina olen siis see mees keda hetkel kirjeldasid. :D
aga ma teen seda eelköige enda jaoks. millal mis vahetatud jne jne. ja kui keegi klubist peaks kunagi minu auto ära ostma siis saan öelda et loe see läbi ning otsusta kui hästi vöi halvasti olen hooldanud. enne köike ikka enda jaoks, mul vähemalt. ;)

turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 04.01.08 12:40

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81

aga ma teen seda eelköige enda jaoks. ;)

Loe oma postitused läbi ja sa veendud, et see pole tõsi :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.08 12:47

Tsitaat:
Algselt postitas: turbo
Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81

aga ma teen seda eelköige enda jaoks. ;)

Loe oma postitused läbi ja sa veendud, et see pole tõsi :)

kui pead silmas minu auto teemat siis lugesid kindlasti ainult esimest lehte. seal jah ...noh. ;) aga löpp on natuke asjalikum (mis tehtud, millal) :D ei ole vöi.

Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.08 17:46

Tsitaat:
..ja kui keegi klubist peaks kunagi minu auto ära ostma siis saan öelda et loe see läbi ning otsusta kui hästi vöi halvasti olen hooldanud. enne köike ikka enda jaoks, mul vähemalt. ;)

Ja kui mina mingil põhjuse peaks tahtma sinu autot osta siis mida ma lugema peaksin. Ei oma ka ligipääsu sellele piiratud alale ja pole ka veel ära surnud.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.08 17:58

Tsitaat:
Algselt postitas: Soyer
Tsitaat:
..ja kui keegi klubist peaks kunagi minu auto ära ostma siis saan öelda et loe see läbi ning otsusta kui hästi vöi halvasti olen hooldanud. enne köike ikka enda jaoks, mul vähemalt. ;)

Ja kui mina mingil põhjuse peaks tahtma sinu autot osta siis mida ma lugema peaksin. Ei oma ka ligipääsu sellele piiratud alale ja pole ka veel ära surnud.

teema läheb väga laiali juba. loeksid seda mis seal kirjutatud on mis siin ikka heietada.;)

krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 04.01.08 18:14

Lõpuks jõuamegi ringiga tagasi, et ei ole vaja muuta midagi, pole vaja suuremaid piiranguid ega ka suuremat vabadust. Ma lihtsalt üritasin pakkuda vingumise asemel mingit alternatiivi, mida siis kritiseerida ja parandada võimalik. Algajatelt müügikuulutuste riputamise keeld tähendaks ka seda, et kui keegi toob "kogemata" kusagilt edasimüügiks mõne "urri", ei saa ta seda pakkuda siin vaid peab pakkuma kohe laiale avalikkusele ning seda autot kaua otsinud inimene ei pruugi seda mujal märgatagi.

Ma muidugi ei tea, kui palju peavad moded nägema vaeva nende "roheliste" läbustajatega, aga võibolla saaks ka seda lahendada nii, et mingi aeg on sellise uue foorumikasutaja all lihtsalt värviline märge "algaja", mis peaks ennast täis sellidel tuure natukene maha võtma:P. Piiratud foorumiosa kohta on juttu olnud kah piisavalt, MIKS ja KELLE JAOKS need piirangud on üldse loodud. Vaevalt seda läbi lugeda viitsinule midagi selgusetuks jääb.

Ainus probleem, mis siit pikast jutust välja tuli, ongi ainult see, et uutel tulijatel on raske saada neid õigusi, kui ise suhelda ei taha ja ei võta osa kogunemistest ega tee seal juttu teistega - siis peaks muutma enda käitumist, mitte foorumi reegleid, kuna kõik varasemad inimesed on nende reeglitega ju suurepäraselt hakkama saanud, peavad neid vajalikeks ja ei soovi neid lõdvemaks lasta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.08 22:14

Tsitaat:
Algselt postitas: krss

Ma muidugi ei tea, kui palju peavad moded nägema vaeva nende "roheliste" läbustajatega, aga võibolla saaks ka seda lahendada nii, et mingi aeg on sellise uue foorumikasutaja all lihtsalt värviline märge "algaja", mis peaks ennast täis sellidel tuure natukene maha võtma:P.

selline varjant on MB klubis kasutusel.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.08 22:35

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Selles valguses, et meil on kaalumisel olnud värskelt reganutelt postitamisõigus üldse esimeseks kuuks ära võtta (üks põhjuseid), ei ole see 3 kuud vist üldse karm?

Teadmiseks, et selliseid teemasid on veel. Me lihtsalt enamuse kordadest korjame need teemad ära.

PS! Selle teema autor ei suutnud korralikku pealkirja välja mõelda. Olin sunnitud seda ise tegema.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
cobra69
huviline

Registreerunud 29.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2000

postitati 04.01.08 23:38

Olen ka uus kasutaja ja oman esimest audit. Ise ei pea seda piiratud juurdepääsu oluliseks, mul ikka vahel abi vaja või mingeid kasulikke näpunäiteid-nõuandeid foorumist kõrvade vahele istutada:)

Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 05.01.08 08:57

Tsitaat:
Algselt postitas: Aaro

:o Et siis, mina kui mitte liige, ei tohi sisse regada kui lihtsalt foorumit loen? Ainult siis, kui julgen alandlikult midagi küsida või oma aruga nõu anda...

kui sul on midagi öelda siis loomulikult sa võid end regada
mina pidasin konkreetselt silmas neid kellel pole midagi öelda :)
otsingut kasutades leiab siin enamustele probleemidele vastused mis audit puudutavad
on ka muidugi erandeid ja kui ei leia oma probleemile vastust siis rega ja küsi :)

palju uustulnukad ja ka vanemad olijad ei viitsi alati otsingut kasutada ja teevad kohe uue teema ja küsivad

ja selleks et teemasid lihtsalt lugeda ei pea ju ennast sisse logima/registreerima :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.08 09:02

ja kui mittereganu loeb igapäevaselt foorumit, siis ta sinu mõistes ei olegi kasutaja?

Külastajate nimekiri - Momendil on foorumis 25 külalist ja 28 Kasutajat.

ja selline suhe umbes on ööpäevaringselt praktiliselt

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6 PLUS 4.2, A4 TDI quattro, S8

postitati 05.01.08 09:16

Äh enivei on 75% uutest kõvema hääle tegijatest foorumis sellised, kes IRL kohalegi ei julge tulla, juhul kui tulevadki, siis ei julge suhelda.
Just a thought...

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ertu
huviline

Registreerunud 16.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: b5 1.8tq

postitati 05.01.08 10:25

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver
ja selleks et teemasid lihtsalt lugeda ei pea ju ennast sisse logima/registreerima :)

Jube hea on tulla foorumisse ja vajutada "Postitused viimasest külastusest"

Lisaks on ka see, et paljudes varuosa vms müügiteemades pannakse kontaktandmetesse "asuvad profiilis" aga kahjuks mitteregistreerunu sinna ligipääsu ei saa.

Pealegi palju see üks konto ruumi võtab? Mõne tühise kb, ehk suurema massi peale saab mb kokku või natuke rohkem, aga muudaks see paar mb siis tõesti nii palju foorumi hoolduskulusid ja kiirust?

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 05.01.08 10:34

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
ja kui mittereganu loeb igapäevaselt foorumit, siis ta sinu mõistes ei olegi kasutaja?

Külastajate nimekiri - Momendil on foorumis 25 külalist ja 28 Kasutajat.

ja selline suhe umbes on ööpäevaringselt praktiliselt

Siin on see moment, et inimene pole registreerunud kasutaja seni, kuni tal pole midagi niivõrd olulist öelda, mis teda reistreeruma sunniks. Ega need 25 külalist siis kõik registreerumata külalised pole. Mina login vaid siis sisse, kui mul on vaja postitada, aga niisama loen ma foorumit tunduvalt tihemini :). Lihtsalt mõttejätkuks.

krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 06.01.08 00:43

Tsitaat:
otsingut kasutades leiab siin enamustele probleemidele vastused mis audit puudutavad
on ka muidugi erandeid ja kui ei leia oma probleemile vastust siis rega ja küsi :)
palju uustulnukad ja ka vanemad olijad ei viitsi alati otsingut kasutada ja teevad kohe uue teema ja küsivad

See otsing on paraku selline nagu ta on ja selle abil ei leia vanad olijadki alati soovitud asju üles, uutest rääkimata. Vanal olijal on aga see eelis, et ta mäletab ühtteist ja leiab selle foorumis sobrades teinekord lihtsaminigi üles kui otsingu enda abil. Sellepärast ei tohiks vast panna pahaks ka neid küsimusi läbinämmutatud probleemide kohta - keegi kogenum võiks anda lingi (tegelikult võib peale seda ka teema sulgeda) ja kui jääb segaseks, saab uustulnuk juba seal edasi küsida või täpsustada oma küsimust. Lahendus, mis motiveeriks otsingut kasutama, oleks muidugi parem otsingumootor, aga seda ei võimalda vist ükski seda tüüpi foorumi soft?

Olen paaril korral olnud olukorras (mujal foorumites, mitte siin), kus olen uustulnukana andnud endast parima otsingut kasutades, seejärel teinud teema küsimusega, mille peale mitu vana olijat kähvavad et "kasuta otsingut". Kui küsin viisakalt, et ehk keegi saaks anda lingi, kuna ise ei leidnud, ei leia ka keegi teine seda linki (või ei viitsi keegi võõra jaoks otsida). Uustulnuka jaoks on selline suhtumine aga päris ehmatav. Lihtsalt selle peale võiks mõelda, kuna vana olija leiab mõnikord abistava lingi peaaegu sama kiiresti, kui kulub aega kähvamiseks... See kommentaar ei puuduta siin kedagi isiklikult :)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 06.01.08 13:33

Mingil juhul ei tauni me väheaktiivsete liikmete õigust end regada ja foorumisse sisse logida. Kasutajate baas ei võta enda alla olulist ruumi. Ka ei hakka me scriptiga väheaktiivseid kasutajaid kustutama. Kui SR foorum seda mõni aasta tagasi tegi, jäi minu account vaatamata sellele, et mul seal oma 50 posti oli ja aegajalt sisse ka logisin, sellisele scriptile miskipärast ette ja kadus. Nende staff minu järelepärimisele ei reageerinud ja keegi midagi backupist taastada ei viitsinud. Ma oleks see aeg hea meelega kellelgi hambad tellisega sisse löönud selle teo eest. Sama jutt TQHQ foorumi kohta. Ei viitsigi sinna enam uuesti regada, kuna mu account on sealt juba 2 või 3 korda kustutatud. Meie foorumis sellist jama ei tule.

Küll aga on võimalik käsitsi kustutada mõni 0-postiga (või mõne mittemidagiütleva postiga) ja üle aasta inaktiivne kasutaja, kui keegi peaks näiteks seda kasutajanime endale tahtma. Sel juhul peab soovijal olema ka asjalik põhjendus. Näiteks vastav oma reaalne nimi. Iga sellise soovi vaatame eraldi läbi ja kaalume, kas täidame selle või ei. Me ei tõmba ühelegi vanale olijale hoolimatult vett peale.

Tahaks veel öelda, et olge regamisel ettenägelikud ja ärge kasutage oma nimes oma hetkel kasutatava auto nime. Mõne aja pärast vahetate autot ja siis jääb see nimi jälle selline imelik. Kindlasti ei ole meile mõtet saata sooviavaldust, kus palutakse oma nimi "audi80" vahetada nime "audi100" vastu. Me ei rahulda seda, sest varsti võib samalt kasutajalt tulla jälle tahtmine "audiA6" olla. Pigem mõelge sinna midagi neutraalset. Või sellist, mis Teid ennast iseloomustaks. Reaalne nimi või mingi variatsioon sellest näiteks on igati tervitatav. Samas mitte kohustuslik.

Me oleme mitmetele piirangutele mõelnud, kuid seni ei olegi me neid rakendanud just seepärast, et inimesed ei ole ju kõik ühe stambi järgi loodud. Ei tahaks, et hulk normaalseid kasutajaid mõne ülbe pooletoobise pärast kannataks. Me oleme ka inimesed ja oskame järeldusi teha ja statistikat analüüsida. Eks kaalume ja kui meile hakkab seoses mõttetu läbu ja kasutajate hoolimatusega väga palju lisatööd tekkima, tulevad ka vastavad piirangud. Kuniks asjad ise reguleeruvad, ei näe ma vajadust.

Piiratud ligipääsuga teemadele ligipääs on seni olnud ja jääb ka edaspidi sõltuma kasutaja enda initsiatiivist. Kel tingimused täidetud ja piisavalt huvi, on alati leidnud võimaluse see ligipääs saada. See ei ole mingi elitaarne privileeg. Kindlasti ei anna me seda ligipääsu aga tühipalja sarkastilise torisemise peale meie kehtestatud reeglite osas. Sellised väljaütlemised võib vabalt enda teada jätta. Need ei muuda midagi positiivses suunas. Pigem loovad eelarvamuse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tufka
huviline

Registreerunud 30.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A5

postitati 11.01.08 16:18

Keegi kirjutas, et ilmuks kuhugile kokkutulekule vms? :d, sorry aga ma ei hakkan kuhugi Tallinnasse sõitma, et mingit foorumit lugeda..Minu arust on teil need reeglid liiga karmid..

GL

püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 11.01.08 16:29

Nonoh, ära siis loe, kui ei taha.
Ära sõida siis Tallinnasse, sõida Tartusse :)
Ärrituda ka ei ole ju vaja :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 11.01.08 16:53

Tsitaat:
Algselt postitas: Tufka
Keegi kirjutas, et ilmuks kuhugile kokkutulekule vms? :d, sorry aga ma ei hakkan kuhugi Tallinnasse sõitma, et mingit foorumit lugeda..Minu arust on teil need reeglid liiga karmid..

GL

Miks Tallinnasse, ega siis kõik liikmed ainult siin ela. On ka Rakvere kandis neid kokkutulekuid korraldatud. Samas võid ka ise aktiivsust üles näidata ja midagi korraldada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 11.01.08 17:11

Tsitaat:

GL

Ma arvan, et sellise ülbe ja üleolava(vähemalt mulle tundub) suhtumisega pole sa ka eriti teretulnud. Nagu eelnevalt öeldud tuleb siin elus teatud asjadega lihtsalt leppida. Ei ole tarvis pahaneda.

Ka mina ei oma seda juurdepääsu. Üle aasta liige ja ei kurda.
Sügisel, kui tekkisid mõtted osta veel üks Audi, oli küll plaan see hankida(mitmed müügikuulutused viitasid piiratud ligipääsuga teemadesse ja sealt oleks ilmselt saanud palju kasulikku), kuid sõber, kes oleks saanud soovituse anda oli liialt hõivatud ja ka endal jäi auto otsimine tagaplaanile.

Üleüldse on mul tunne, et sa ei suuda oodata 2 aastat, kunas täisealiseks saad, et kokkutulekutel käia. Mitte ei ole probleem selles, et sa lihtsalt põhimõtteliselt ei hakka sõitma.
Ära võta südamesse

Tufka
huviline

Registreerunud 30.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A5

postitati 11.01.08 23:05

Ma arvan, et ma ei käiks üldse siin foorumis kui ma ei sõidaks autoga :), aga jah..Case closed.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 12.01.08 09:31

Tsitaat:

GL

Just see oligi see, mida ma ülalpool eelarvamuse loomisega silmas pidasin. Sellise suhtumisega kasutajale ligipääsu andmise vastu tuleb minu poolt veto isegi siis, kui tal on 100 soovitajat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.3% - SQL: 59.7%]