Lehekülgi: 1 2 3 |
Kenwood
huviline
Registreerunud 03.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi V8 ; MB
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.07 09:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Linnas rahulikult sõites (pöörded 2k RPM kandis) on ta nagu tavaline 2.0 vabalthingav. Kui näed kõrvalreas auku ja tallad, ootad kõigepealt, et käik
alla vahetataks, siis ootad, et boost taha tuleks ja kui siis ükskord liikuma hakkab (sel juhul juba muidugi oluliselt karmimalt kui 2.0
vabalthingav), on see auk juba kinni sõidetud. Ühe sõnaga pead pidevalt mitu käiku ette mõtlema. V8 automaadiga piisab, kui vajutad ja oledki
kohal.
|
Ei saa nõustuda väitega, et 2.2t atm puhul peab midagi mitu korda ootama. Mäletan oma kunagise auto pealt, et linnas aukudesse reastumisega ei olnud
mingeid probleeme - mõte ja järgmine hetk olin seal, kus vaja.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
M@X
huviline
Registreerunud 03.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6 v10 ; S4 biturbo
|
|
meelo
huviline
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 3.0 BiTDI Q Avant S-Line
|
postitati 15.12.07 13:27
|
|
|
Seda sai käidud mingi1,5 kuud tagasi tuttavaga kaemas proovimas. Vigadest: aku kohe vahetusse, mootor külmast peast tiksus alla 2000p/min päris
teravalt, mootori õlitase oli min millest võiks arvata V -8 motodele omast õlivõtmist, üks kattidest kolises all. Masin oli korralikult puhtaks
lakutud nii salong kui kapoti alune. Meile piisas nendest vigadest, et masin ostmata jätta.Edu
|
|
|
M@X
huviline
Registreerunud 03.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.07 18:07
|
|
|
noh kui ta juba nii kaua seal seisnud on , siis ka see on juba näitaja et pole just kõige parem eksemplar
|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.07 10:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: äss
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tsitaat: | Algselt postitas: vx_105
Sellel on 2,2-l on ~230 hobujõudu... ei õigusta... lahja minek jms, mehed (õigemini "äss"), millest te räägite?
|
Linnas rahulikult sõites (pöörded 2k RPM kandis) on ta nagu tavaline 2.0 vabalthingav. Kui näed kõrvalreas auku ja tallad, ootad kõigepealt, et käik
alla vahetataks, siis ootad, et boost taha tuleks ja kui siis ükskord liikuma hakkab (sel juhul juba muidugi oluliselt karmimalt kui 2.0
vabalthingav), on see auk juba kinni sõidetud. Ühe sõnaga pead pidevalt mitu käiku ette mõtelma. V8 automaadiga piisab, kui vajutad ja oledki kohal.
Ma olen nende mõlema mootoriga autodega sõitnud nii automaadi kui ka manuaalina. Ainuke, mille ma endale ostmata jätaks, on 2.2T automaat.
|
täpselt minu mõte ... |
endal 2,2T automaat ja ilmselt kahetseks kui manuaali oleks ostnud. manuaaliga joonel stardis kaotasin 2 seki aga kuni 100km/h-ni oli juba võimalus
mööda sõita. eks maitse asi kas tahad rattad all ringi lastes kohalt ära minna või mitte 
proovida võib ju mõlemat.
ja eriti ei usu et manuaaliga mingi 60km/h sõidetakse pidevalt mingi kolmanda käiguga et pidevalt oleks võimalus süstida kuhugi aga noh ma tallinas
vähe liigelnud ja võibolla nii ongi 
|
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
postitati 17.12.07 11:19
|
|
|
Ütleks ka sõna sekka.
Üldiselt on nii et 2,2T mootoriga auto omamine on haigus. Oleme näinud neid turbo-automaadi mehi, aga millegipärast on enamik neid soetanud varem või
hiljem ikkagi manuualkastiga masina. Jätame siinkohal välja asjaolu, et enamasti ei jää need 2,2T mootori ajud tehaseseadesse ja automaatkäimakastid
on seepeale lilleks.
Pooldan ka seda arvamust, et kindlasti sobib 4,2 ja AT kooslus paremini. 2,2T mootoriga auto on paugutamise pill ja sportlik mudel, mitte linnavahel
alla 2000 pöörde ku*emiseks.
Viimase lause peale vaielgu ikka need kes s-mudelit omanud 
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 17.12.07 12:03
|
|
|
Teemaalgatajale:
Kui on soov vajutada ja tunda mõnu vajutamisest, siis 2.2T 20v man on parim kooslus.
Kui tahad niisama kulgeda, tunda mõnu laiskusest, passiivsusest, siis 4.2 V8 aut.
Lihtne.
Igasugu teised variandid konkreetselt nende mootorite puhul unusta.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
M@X
huviline
Registreerunud 03.07.04
Kasutaja on eemal
|
|
Aleksandr
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Honda
|
postitati 10.01.08 08:46
|
|
|
Loe eelmist lehekülge, kasutaja kiireaudi pakkus ju sulle seda autot. Võta aga temaga ühendust.
Tsitaat: |
Kui sul veidi kannatust on, siis mulle peaks lähipäevil vahetusse toodama 92a s4 2,2T manuaal avant.
|
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 10.01.08 08:59
|
|
|
Lihtne, eks 
Kahjuks tegelik elu nii lihtne pole.
Mina võtsin selle auto vahetusse ning müüsin koheselt minuga koos toimetavale kodanikule edasi.Seega ei ole seda autot enam hea hinnaga võimalik
osta...
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
M@X
huviline
Registreerunud 03.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.08 09:10
|
|
|
hehe just just...aga äkki härra kiireaudi oskab ise masina kohta kommentaare jagada?
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 10.01.08 12:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lukas
Jätame siinkohal välja asjaolu, et enamasti ei jää need 2,2T mootori ajud tehaseseadesse ja automaatkäimakastid on seepeale lilleks.
|
Lihtsalt sportlikust huvist ja vaidlemise mõttes, no offence .. Mitut
tsipitud automaati Sa tead, mida on lilleks lastud sellepärast, et bauerit on juures?..Ja mitut manuali Sa tead, millel on sidur/käigukast
lahkunud?
Ei vaidle selles osas, et manual annab kõige õigema emotsiooni. Annabki.
PS! Teemo automaadil olevat olnud väänet tema arvates ca 500nm (kui mälu ei peta), käis dragil jms, ja kuni auto "realaka alla" minemisele ei
ilmutanud kast väsimusmärke. Kõik on suhteline.
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.08 16:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartinCS
Jätame siinkohal välja asjaolu, et enamasti ei jää need 2,2T mootori ajud tehaseseadesse ja automaatkäimakastid on seepeale lilleks.
|
Lihtsalt sportlikust huvist ja vaidlemise mõttes, no offence .. Mitut
tsipitud automaati Sa tead, mida on lilleks lastud sellepärast, et bauerit on juures?..Ja mitut manuali Sa tead, millel on sidur/käigukast
lahkunud?
Ei vaidle selles osas, et manual annab kõige õigema emotsiooni. Annabki.
PS! Teemo automaadil olevat olnud väänet tema arvates ca 500nm (kui mälu ei peta), käis dragil jms, ja kuni auto "realaka alla" minemisele ei
ilmutanud kast väsimusmärke. Kõik on suhteline. |
No vaata on inimesi kes otsivad s*ta seest teri ja on inimesi kes otsivad terade seest si**a.
Kui sa mu juttu tervikuna loed, siis saad ehk aru, et mõtlesin oelda, et essid tavaliselt ei jää originaalseadesse. Mõistlikum on automaadi puhul 4,2.
Ok, tuleks muuta ära siis sõna "ajud" ja asendada see sõnaga "tehnika." Sest mingi maani tõesti chipitakse ka automaate. Mis puutub manuaalidesse,
siis need nõuavad remonti tavaliselt peale ebaõnnestunud käiguvahetusi. Automaadil seega ei saa sellist momenti tekkida.
PS. Minu mälu järgi oli automaadi väände vastupidavus vist miski 380 nm. Ei tea kust see 500 võetud on. Ehk korraks ainult siis Aga eks see
elu kord nii ole, et igaüks kiidab oma autot jne.
PPS: Ma võin öelda, et mul on vana ja täiesti mõtetu auto muidu. Aga mu autol on ca 500 nm väänet ja selle automaatkasti nahas ei tahaks küll olla kui
pauk tuleb. 
|
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 10.01.08 16:36
|
|
|
tarts müüb atm. chippi 198kw/405nm. Iseasi palju sealt välja tuleb.
Edit: ei kiida, lihtsalt ei ole nõus väitega, et atm lilleks nii lihtalt läheb. Olen ise sõitnud manualiga ja mulle meeldib man. ka rohkem .
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 12.01.08 18:39
|
|
|
<OT>
Mingis teoreetilises mõttes annab automaat turbokale eelise - nimelt manuaali puhul käiku vahetades siduri lahutamise ja gaasi järeleandmise hetkel
boost kaob sahinal läbi bypassi iga kord. Automaadi puhul aga on vedu jätkuvam ja pole tarvet jala gaasilt tõstmisega tekitada viivitust, kuni boosti
üles saab...
</OT>
|
|
|
Darkdog
huviline
Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 13.01.08 11:01
|
|
|
Teema areneb hooga . Aga samas mõelge nüüd ise. Kui on soov osta C4 kere
peal audi,millel oleks automaatkast ja normaalne küttekulu ja liiguks hästi,siis mis jääks valikusse?
4,2 on muidugi hea,aga küttelulu on ikka tunduvalt suurem,kui turbokal.(olen mõlemat omanud).
Ja ärge ajage sellist juttu, et keda see küttekulu huvitab,kui ostad S i ,siis F...k the full economy. Kuna sõidan palju ja küttehind on suur,siis
hinnavahe on oluline.
Aga mis veel jääks valikusse? 2,8 v6 142kw on ka norm,aga S on ikkagi S. Paremad lisad,ilusam välimus jne.
Kõik ei osta S selle jaoks,et neid hirmsasti peeneks lasta ja kuskil dragidel käia.
Minujaoks on ta lihtsalt mugav,kiire ja soodne liikumisvahend.
Kui ma tahaks kiiremat paugutamispilli,siis vaataks üldse S2 poole.
Niipalju,kui on inimesi,on ka eri arvamusi ja soove.Mina soovitaks enne mõelda,mille jaoks see auto läheb!
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
M@X
huviline
Registreerunud 03.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.08 14:26
|
|
|
tegelt piilungi selle poole praegu kui aus olla 
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.08 16:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: generaator M
<OT>
Mingis teoreetilises mõttes annab automaat turbokale eelise - nimelt manuaali puhul käiku vahetades siduri lahutamise ja gaasi järeleandmise hetkel
boost kaob sahinal läbi bypassi iga kord. Automaadi puhul aga on vedu jätkuvam ja pole tarvet jala gaasilt tõstmisega tekitada viivitust, kuni boosti
üles saab...
</OT> |
<OT>
Sõidu ajal vahetatakse tegelikult käike jalga gaasilt võtmata, et rõhk ära ei kaoks!
<OT>
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
postitati 13.01.08 16:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jõuvanker
Teemaalgatajale:
Kui on soov vajutada ja tunda mõnu vajutamisest, siis 2.2T 20v man on parim kooslus.
Kui tahad niisama kulgeda, tunda mõnu laiskusest, passiivsusest, siis 4.2 V8 aut.
Lihtne.
Igasugu teised variandid konkreetselt nende mootorite puhul unusta. |
Päriselt kah nii lihtne see valik ongi. Ei ole mõtet hakata ostma midagi, mis omavahel eriti hästi kokku ei sobi. Pärast jääb ikka kripeldama 2.2t
atm'i puhul, et vaata kuidas liiguks ikkagi manuaal edasi ja seal juures veel ökonoomsemalt.
Seega teemaalgataja tehku kindlaks, mis käigukastiga autot ta tahab ning ülejäänud on lihtsalt korraliku eksemplaari leidmine.
Tsitaat: | Algselt postitas: generaator M
<OT>
üles saab...
</OT> |
<OT>
Sõidu ajal vahetatakse tegelikult käike jalga gaasilt võtmata, et rõhk ära ei kaoks!
<OT> |
Kes see siis niimoodi käike vahetab, see on juba kvalifitseerub vist lõhkumise alla peaaegu. 
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
tarts
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.08 17:21
|
|
|
<OT>
<OT>
<OT> |
ilma koormuseta, ehk siduri vajutusega kaob see rõhk sul niikuinii, ehk siis sinu teooria paika pidavuseks peaks siduri vajutamise ka ära jätma koos
gaasi vabastusega. Kuid jah, kui käiguvahetus toimub niiehknaa ~7000+ pöörde pealt ja siis ka veel lasta tühjalt piirajasse, siis pole mõtet imestada,
miks 1 või teine asi saba annab...
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Coupe
|
postitati 15.05.12 17:13
|
|
|
Endalgi plaanis järgmiseks S4 vaadata 
Kuna c4 pisik on niikuinii küljes ja turbokat pole varem omanud, siis plaanis soetada s4 2.2 turbo ja kindlasti manuaal. Kütusekulu peaks ka mõistuse
piiridesse jääma ning ka igapäeva sõiduks kõlbama?
Samas meeldib vahepeal ka pingeid maandada ja lustida. Hetkel 2.6 automaat, on igati mugav ja mõnus liikur, kuid tahaks midagi veel võimsamat ja
manuaalselt juhitavat. 4.2 jääb kindlalt välja, sest muidu võtaks vana V8 juba.
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 15.05.12 17:30
|
|
|
Noo, kui mul oli 2.8 coupe, siis üks audiklubiline tegi mulle sõitu S4 2.2T atm'ga, sealt sain maitse suhu, kuid endale tahtsin kindlalt manuaali,
küll ma kunagi jõuan ka laisk olla ja atm'ga sõita. Sellessuhtes, et kui vahepeal pole hooldatud, siis raha ikka kulub autole, kuid samas, sõidurõõmu
jätkub.
Mina olen valikuga igati rahul, nüüd juba siis aasta ringi vuranud 2.2T manuaaliga.
Defu - Matu
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 15.05.12 18:34
|
|
|
Sõnad kütusekulu ja 2.2T ei käi ühte lausesse.
Kui selle pärast põed, siis jäta ostmata ning võta diisel 
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |