Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Diiselmootorid ja chip tuning ? (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 15477)
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.06 11:56 Tsiteeri

no vaheta, vaheta edasi :P tahaks näha mis sulle tehakse kui sul on liisinguauto ja hoolduses ükskord keegi avastab et midagi on mäda, aju on korra lahti käinu jne :D sa ise oled muidu autosid kunagi chipinud või niisama paned tarka? ma isiklikult olen saxast boxe toonud ja paigaldanud Mersu commonrail'i mootoritele :P siis kui oli hoolduseaeg ja siis kui liising lõpes sai box vahelt välja võetud ja oli asi korras, masin läks mersu keskusesse müüki.
sa tinuta edasi :P box korregeerib juhtaju tööd ja tulemus on sama mis uus, vingem juhtaju, point on ainult selles et ei pea midagi nusperdama ja aretama + tuled alati puhtana ja kuivana veest kui mingi teema on. Veel üks pluss, kui sa vahetad auto ära boxi võib ümberpaigaldada kui ta selle masinaga on ära häälestatud ja sobib. nii et valik on teie.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 10.11.06 12:08 Tsiteeri

Enne ka siin tuningboxi teemadel räägitud:

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2160
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=20608
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=30322

Tundub, et reaalse kogemuse järgi on asjast ikka tolku küll.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.06 12:12 Tsiteeri

chiptuning ja tuningbox on siiski kaks erinevat asja ;)

Rab
huviline

Registreerunud 11.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: '02 A4 Multitronic 2,5TDi

postitati 12.01.07 10:44 Tsiteeri

Ärme nüüd erutume!

Kui üks räägib chippimisest ja teine (scottimees) ajab järjepidevalt boxi teemat, siis on tark hetke siiski mõelda ja mõista, et boxi teema on asjakohane kui teema pealkirjaks oleks "diiselmootorid ja tuningbox"..?!

Chill.

pikk33
huviline

Registreerunud 26.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.07 16:51 Tsiteeri

olen ise selle firma toodanguga kokku puutund. http://www.pbox.cc/index.php?select_brand=2 http://www.pbox.cc/index.php?select_id=73&umenu=f

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kaupz
huviline

Registreerunud 01.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: volvo v70/99/2,5tdi/vag R5, vw NewBeetle 99 1,9tdi 66kw

postitati 27.01.07 14:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pikk33
olen ise selle firma toodanguga kokku puutund. http://www.pbox.cc/index.php?select_brand=2 http://www.pbox.cc/index.php?select_id=73&umenu=f

ja tulemus ning kommentaarid??

autobild eesti detsember 2006 numbris oli boxi teema, kui kellelgi on huvi, siis raamatukogudest ehk leiab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
palmsaar
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3,3Tdi Q

postitati 14.05.07 17:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jõuvanker
Kasutagem tuntud kaubamärgi kvaliteettooteid, ning asi on seda väärt.
Paigaldus asjatundjal, mitte kodus, põlve otsas.
Makske küstitud raha ( mida on suur hulk ) ja ärge virisege!

Tõstan esile vana teema! Kuidas siis ikkagi mõjub chiptuning diisel mootorile?? Arvamusi on siin igasuguseid, kuid siiski.....!?
Mul on tõsine kavatsus ja soov lasta paigaldada oma autole (A8 3,3Tdi 2002 aasta) Kas on siin kedagi kes asja tõesti jagab ning teab mida kirjutab, millist chipi soovitate? kas sellega kaasnevalt on veel midagi mida teadma peaksin? (siin oli juttu mõjudest tiptronic kastile) jne. Minu jaoks oluline kindlasti ohutus ja kvaliteet, mis kujundab minu lõpliku otsuse!
Selle
lingi põhjal vaadatuna saan ma oma masina jõudlust tõsta üsna palju, ning sealt siis ka mõte mul see asi teoks teha!

Anybody???

Kes pärast naerab..... ei saanud kohe naljast aru :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
palmsaar
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.05.07 16:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: palmsaar
Tsitaat:
Kasutagem tuntud kaubamärgi kvaliteettooteid, ning asi on seda väärt.
Paigaldus asjatundjal, mitte kodus, põlve otsas.
Makske küstitud raha ( mida on suur hulk ) ja ärge virisege!

Tõstan esile vana teema! Kuidas siis ikkagi mõjub chiptuning diisel mootorile?? Arvamusi on siin igasuguseid, kuid siiski.....!?
Mul on tõsine kavatsus ja soov lasta paigaldada oma autole (A8 3,3Tdi 2002 aasta) Kas on siin kedagi kes asja tõesti jagab ning teab mida kirjutab, millist chipi soovitate? kas sellega kaasnevalt on veel midagi mida teadma peaksin? (siin oli juttu mõjudest tiptronic kastile) jne. Minu jaoks oluline kindlasti ohutus ja kvaliteet, mis kujundab minu lõpliku otsuse!
Selle
lingi põhjal vaadatuna saan ma oma masina jõudlust tõsta üsna palju, ning sealt siis ka mõte mul see asi teoks teha!

Kas keegi oskab aidata???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 15.05.07 16:48 Tsiteeri

Pigem vaata selliste kaubamärkide poole, nagu:

MTM - müüb Saksa-Auto
SKN - ei ole Eestis esindajat
ABT - müüb Reval Auto

Uuri, mis Sulle sobib, võta vastavate üksustega kontakti ning ongi olemas. Maksa raha välja üle 20Keegi ning tea, mida oled ostnud. Võimalik veel hankida nendelt firmadelt garantiid, pärast chipimist, mootorile, kastile jms.

Võid ka loomulikult uurida Es-tuningust, kuid ma ei kujuta ette, kelle toodanguta nad pakuvad:D Uuri.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
palmsaar
huviline

Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.05.07 19:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Pigem vaata selliste kaubamärkide poole, nagu:

MTM - müüb Saksa-Auto
SKN - ei ole Eestis esindajat
ABT - müüb Reval Auto

Uuri, mis Sulle sobib, võta vastavate üksustega kontakti ning ongi olemas. Maksa raha välja üle 20Keegi ning tea, mida oled ostnud. Võimalik veel hankida nendelt firmadelt garantiid, pärast chipimist, mootorile, kastile jms.

Võid ka loomulikult uurida Es-tuningust, kuid ma ei kujuta ette, kelle toodanguta nad pakuvad:D Uuri.

Tänan info eest! Katsun kvaliteet toote edasimüüjatega kontakti saada! Eks näis mis saab. :P

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.3% - SQL: 70.7%]