Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 13 |
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SamsungS4
1. Õõtshoobade komplekt 445,2000 1 tk 445,20
Exit Auto soovib teile mõnusaid kilomeetreid teie neljarattalise sõbra seltsis ! |
OT.
Ma vaatan et pealinnas ikka raha "mõnusalt" käes, kas oli ka kirjas kelle toodang see silla komplekt on.
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: Quattro
|
|
Ei tartust pole võtnud hinna pakkumist.
Ei kahjuks ühelgil jupil polnud tootjad / firmad juures.
Kui siia saaks PDF faili üles laadida , siis nääksite milline see hinna pakkumine ilusas formis välja näeb .
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
|
See vormistus on teisejärguline asi. Nagu varem mainiti, võta erinevatest kohtadest pakkumised.
Võid ka näiteks Teemoga rääkida - ta vaataks sulle varuosad soodsalt + teeks töö ära ka.
Soovitan HUM Partsist ka pakkumine võtta.
Ei tartust pole võtnud hinna pakkumist.
Ei kahjuks ühelgil jupil polnud tootjad / firmad juures.
Kui siia saaks PDF faili üles laadida , siis nääksite milline see hinna pakkumine ilusas formis välja näeb . |
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... 
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Eks jah homme hakkan sellega tegelema , täna ja eile olin pm kella 8 - 20 kodunt ära ja polnud lihtsalt võimalik vaadata .
|
|
|
aadumees
huviline
Registreerunud 23.08.13
Kasutaja on eemal
|
|
Tee varuosakeskus.ee'sse päring. Kõige paremaid hindasi pakub vähemalt minu audidele Autospetsialist (Tallinn) ja HUM parts (Tartu).
|
|
|
|
milo
huviline
Registreerunud 20.07.04
Kasutaja on eemal
|
|
Soovitan ka Teemot. Forssist võib varuosasid võtta aga seal midagi vahetada või teha ma ei soovita.
|
|
|
|
JanisL
klubiliige
Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.8 TQ 2003
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: milo
Soovitan ka Teemot. Forssist võib varuosasid võtta aga seal midagi vahetada või teha ma ei soovita. |
Miks töid seal ei soovita lasta teha ?
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
|
Miks ei võiks Forss-is töid lasta ära teha - natuke BS on see väljaütlemine:
Tsitaat: | Algselt postitas: milo
Soovitan ka Teemot. Forssist võib varuosasid võtta aga seal midagi vahetada või teha ma ei soovita. |
Palun selgita, millest on tekkinud selline arusaam või miks ei võiks nii töö kui varuosad ühest kohast võtta, ehk Forss -is lasta need tööd ära teha?
Paljud käivad isegi oma suht tutikaid Audisid Forss -s tegemas, kuna usaldavad seda kvaliteeti nii töö, kui ka varuosade koha pealt. Muidu ei oleks
see nii nõutud koht, et mõne tööga järjekord lausa nädalatesse ulatub.
|
|
|
milo
huviline
Registreerunud 20.07.04
Kasutaja on eemal
|
|
Hästi ei taha teise mehe teemat nüüd solkida aga oma kogemuste põhjal ütlen seda. Ja teen seda praegu mälu põhjal, sest kõik arved on Eestis mis
aitaks paremini meelde tuletada. Lisan veel, et olen töötanud väga pikalt klienditeeninduse ja järelteeninduse(garantii) valdkonnas. Et ma ei taha
välja paista nagu vinguv valgekrae aga lihtsalt on ka mul teatavad limiidid. Ja muidugi vabandan juba ette Forssi ees juhul kui minu jutt on võhiklik,
sest auto remont ei ole minu igapäeva teema.
Kogu jutt on eelmise aasta juunikuust. Mai lõpus ostsin auto ja panin Forssi kinni aja nö veermiku ja veamälude kontrolliks. Enne kui aja lõplikult
lukku lõime sai telefoni teel suheldud, et juhul kui midagi leitakse, parandatakse kohe ära. Selle peale mäletan, et öeldi, et kui võimalik siis
tehakse ära. Varuosade saadavusel jne. Lisaks sai rõhutatud, et kindlasti sillastend teha, et sillad paika saada. Lisaks palusin ära vahetada rehvid
velgedel ja need alla panna. Kes tahab, loeb minu auto teemat, saab täpsemalt aru. Lisaks sai veel mõned tööd palutud.
Kokkulepitud päeval viisin auto hommikul sinna ja läksin ise tööle. Helistati päeva jooksul korra, et käigukasti küljes olev õlivann või selle kate on
üsna mõlkis, et ei leki aga on soovitav ära vahetada. Neil on see kohapeal olemas ja olin nõus vahetusega. Ja seda mäletan veel kindlalt, et küsisin,
et kas see on kõik, et kas saab täna valmis ja saab täna kätte? Sel hetkel ei osatud veel öelda aga loomulikult helistavad kui valmis. Minul tööpäev
läbi ja helistanud polnud selleks ajaks keegi kuskilt. Teel koju helistati, et valmis ja võib järgi tulla. Küsisin, et kas kõik sai tehtud. Jaa kõik
sai tehtud. Elan Randveres, Forssi töökoda on Mustamäel, et vahemaa on korralik. Töötasin siis veel Lasnamäel, et ühistranspordiga sõit võtab oma aja,
sai kokku lepitud, et lähen järgi järgmine päev.
Järgmise päeva hommikul jõudsin 10-15 minutit liiga vara ukse taha. Selles mõttes, et kell polnud veel avamise aja peal. Ma ausõna ei löönud lärmi, et
laske sisse vms. Ma arvasin, et uks kinni ja seega ei lähe logistama, sest ukse peal olevaid numbreid lugeda oskasin. Ukse ette veeres mingi pagari
või pirukaauto, sohver võttis saiakastid kätte ja läks uksest vabalt sisse. Polnud lukus ega midagi. Siin ma tegin esimese vea. Nimelt pistsin oma pea
ukse vahel sisse ja küsisin sealt ukse pealt, et kas võib juba tulla? Ametlikult polnud veel avatud. Kes teab siis see teeninduse lett on uksest suht
otse ja seal taga istuv meesterahvas küsis, et mis täpsemalt mureks vms. Ütlesin, et tulin autole järgi, pidi valmis olema. Lubati sisse.
Luges ette, et vahetati või tehti ära siis õlivann, küünlad, mootoriõli, käigukastiõli, kõik filtrid v.a. kütuse filter. Sest mina ei olnud seda
palunud. Minu teine viga, et kui ma ütlen, et kõik filtrid siis peab kütuse filtri eraldi mainima. Arve kokku üle 600 euri. Tegelikult oli ligi 700
aga tegin kliendikaardi ja sain sellega 5% alla vist. Täpselt ei mäleta. Audiklubi kaarti siis veel ei olnud. Maksin ära ja siis sain selle arve kus
oli ühtlasi peal ka tegevuse mida oleks veel autoga teha! Siis alles selgus, et sillastendi polnud tehtud. Küsimuse peale selgitati, et roolilatt
lekib tugevalt, et seoses sellega nad ei saa sillareguleerimist teha. Teiseks tagaluugil olev pidurituli. See ei töödanud ostmise hetkest saati. Seda
polnud vahetatud, selgituseks öeldi, et ei pruugi üldse olla tuli läbi, et juhe võib katki olla ja seda tööd teeb juba elektrik aga eletrikud polnud
tööl või polnud aega.
Küsimuse peale, et kas saab hinnapakkumist nende tööde peale. Vastuseks ütles see sama härra seal leti taga, et saab ikka, tuleb ainult helistada. Ma
ei mäleta kas see nr oli seal arve peal või mujal aga, et siis sealt saadetakse mulle see hinnapakkumine. No selge, tundsin, et ma ilmselgelt juba
segan oma jutuga härrat seega sain oma auto ja lahkusin.
Helistades numbrile kus pidi saama hinnapakkumise, esitati mulle jälle küsimus, et kas mul autol on servotronicuga või ilma see roolilatt? Tunnistan
ausalt, et seda ma ei tea tänase päevani. Aga nii targa küsimuse peale ma selgitasin jällegi, et auto oli just nende juurdes remondis, et seal peaks
ehk mingi märge maas olema vms. Et saavad ju ise küsida ntx meistri käest vin koodiga jne. Paraku nemad seda teha ei saavat. Siit alates hakkas juba
asi dragikoomiliseks minema. Et härral teiselpool peaks olema ju ilmselgelt rohkem kogemusi kui mul, eriti veel kui see vin kood olemas, et teada
saada mis roolilatt mu autol täpselt peal on. Lubasin siis ise ilusti tagasi helistada, et välja uurida mis roolilatt täpselt autol peal on. Siiani ju
tegelikult kõik ilus? Ma olin endiselt valmis veel raha Forssi ukse vahelt sisse tassima, et nad mu autot remondiks.
Tänu selle samale foorumile siin komistasin Teemo otsa.
Nüüd lühidalt öeldes - roolilatt ei leki, õli ei kao topsist. Sillastend peale seda tehtud kaks korda ilma probleemideta. Roolis lõksu ja lotku vms ei
ole. 2 korda ülevaatuselt oma jõuga läbinud. Sama roolilatt peal tänase päevani. Tagaluugil pidurituli vahetatud ja töötab tänaseni. Vana oli lihtsalt
läbi läinud. Ja nüüd tegelikult põhjus miks ma eriti kuri olen nende peale. Käigukasti õlivahetus Forssi väitel. Ma ei mäleta mis kogustest enam
täpselt jutt oli aga Teemo imestuseks tuli seal välja 2 korda vähem õli kui oleks pidanud. Et kuskil on seal ava ja kui õli valada siis ettenähtud
koguseni jõudes on seda sellest avausest näha. Teemo oletas, et õli valades tekib ikka nö vaht ja mullid, et võib olla eksiti kui nähti seda vahtud
või mulle ja rohkem ei valatud. Miks Teemo teist korda õli vahetas? Tegelikult ei vahetanud aga kui ta vahetas mootoripatjasid siis tuli see ette
võtta. Pärast nö teistkordset õlivahetust muutus käigukasti töö sujuvamaks. Enne kui kohapeal käigu sisse lükkasid siis tegi auto tuntava jõnksu. Nüüd
enam mitte ja seesama käigukast töötab tänase päevani.
Kui nüüd saaks selle arve ette siis ehk saaks lugu jätkata aga ma ei näe mõtet. Minu jaoks oli see esimene kogemus Forssiga ja ka viimane. Tõsi
varuosasid olen edaspidigi nende käest ostnud. Aga remondikohana.... ma ei tea kui ma ise ei taha sinna minna siis kuidas ma seda teistele soovitan?
Loomulikult, need kes seal käivad, käivad edasi. Minu haukumisest midagi ei muutu selge see, seepärast ei hakanud ma ka siis midagi suure kella külge
panema. Ja mida seal panna oligi. Kui tehase eeskiri näeb ette, et sellise vanuse ja läbisõiduga autol peab olema roolilatil õlileke ja tuleb ära
vahetada siis tehasega ma ikka vaidlema ei hakka. Eks ole. Seepärast ei läinud ma ka seda tegema Audi ametlikusse esindusse. Ei hakka ka Forssiga
vaidlema. Tänaseks päevaks on minu asemel sinna läinud kindlasti mõned uued ja nende jaoks ei ole ma kindlasti mingi suur kaotus. Maksin oma kooliraha
ja tegelikult aitäh neile. Sest nüüd auto teinekord olnud terve nädala Teemo hoovi peal. Aga võin olla rahulik teadmisega, et järgi minnes on auto ka
korras.
Ja vabandan ka SamsungS4 ees kui minu postitus mägrapeeruna tundub. Üldiselt proovisin seda posti kirjutades emotsioone vaos hoida. Lihtsalt nägin, et
tahad viia Forssi siis avaldasin ainult oma arvamust 
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Forssi ma täpselt autod ei soovi viia , sealt ostan varuosad , kui vaja on ja mida ei leidu teistes kohtades.
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Soovitage navigatsiooni süsteemi autosse (GPS).
Soov oleks osta midagi head ,aga mitte kallist , eesmärk oleks mööda tallinnat töö ülesandeid täita .
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Oskab keegi soovitada, mida teha? Auto käivitamine venib, kui mootor on külm. Ennem pole sellist asja olnud. Kas asi äkki süüteküünaldes?
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
Tsitaat: |
Oskab keegi soovitada , mida teha , auto käivitamine venib , siis kui mootro on külm , ennem pole sellist olnud , kas asi äkki süüteküünaltes ?
|
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
|
Hoia natuke kauem süüdet sees ja alles siis starterit. Kohe ei jõua pump veel kütust ette anda.
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Suvel polnud sellist probleemi , pöörasin võtme ja auto käivitus.
Muidu mul soovitati mootoris ära vahetada bensiini voolikut, äkki see on sellest?
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Oskab keegi öelda , kuidas on selle osa/asja nimi kuhu kinnitub kojamees .
Silmas pean seda rauast asja , mis oma korda kinnitub kojamehe mootori peale.
Huvi tunnen selle vastu sellepärast kuna on vaja juhipoolne rauaosa ära vahetada.
Kust saab neid ''AERO'' tüüpi kojamehi ?
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Oskab keegi öelda , kuidas on selle osa/asja nimi kuhu kinnitub kojamees .
Silmas pean seda rauast asja , mis oma korda kinnitub kojamehe mootori peale.
Huvi tunnen selle vastu sellepärast kuna on vaja juhipoolne rauaosa ära vahetada.
Kust saab neid ''AERO'' tüüpi kojamehi ? |
Sa ilmselt pead silmas kojameeste hoovastikku. Kojamehi...mõtled Bosch Aerotwin kojamehi? Neid saab igast autokaupade poest. Enda Audile panin need
ette kohe peale auto ostmist ja olen siiani väga rahul nendega.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
|
Kasutaja SamsungS4 peab silmas kojamehe varsi, mis on C5 Faceliftidel - ribidega varred, mis on koos raamita kojameestega. Neid saab lammutusest aga
üldiselt minevad asjad ning Tartus ühes autolammutuses taheti nende eest 30 .- euri-i tk.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
My bad jah...aga küsiks sedasi- kas Audi tehniline pool juba korras siis, et igasugu muud nänni otsid?
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Eii tehniline pool saab novembris korda. Aga kojamehe vars pole nii kallis ja otsustasin /plaanin ära vahetada.
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
|
Eii tehniline pool saab novembris korda. Aga kojamehe vars pole nii kallis ja otsustasin /plaanin ära vahetada. |
Kui Eestist ei saa Aero Kit kojamehe varsi, siis Ebay-st õieti otsides ikka vast leiab - ennekõike loomulikult Saksa Ebay-st. UK Ebay-s parempoolse
rooliga autodele kõik mõeldud.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Kas Fixusest või forssist seda ei leia v ?
Nemad ju kuskilt tellivad neid ?
|
|
|
siimuu
huviline
Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible
|
|
Saatsin forss-i ka päringu , vaatan mis sealt tuleb , arvan et endal varuosi sebida on kergem ja odavam , kui läbi töökoja .
Ja pärast lihtsalt ajan auto töökotta , minu jüpid peale ja vso
|
Sellisel juhul arvesta sellega, et kui viid ise neile jupi, siis töökojal ei lasu edaspidi kohustust vahetada praak detail uue vastu ilma tööraha
küsimata, kui varuosa detail peaks osutuma mingil põhjusel praagiks. 
Nende poolt paigaldatud jupi, mille nad omalt poolt organiseerinud ja paigaldanud ning mis praak, peavad nad igal juhul ilma tööraha kasseerimata
garantiikorras ringi vahetama.
|
|
|
SamsungS4
Bännitud
Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal
|
|
Noo aga igal asjal on ju garantii, kui mingi praak ja ei sobi viin tagasi kust ostin .
|
|
|
Maidus
huviline
Registreerunud 09.05.10
Kasutaja on eemal
|
|
Noo aga igal asjal on ju garantii, kui mingi praak ja ei sobi viin tagasi kust ostin . |
Ostad nt. õõtsa kuskilt mujalt ja lased paigaldada Forss-is. Kui see osutub praagiks, siis keerad kodus alt ära, viid poodi vahetusse ja keerad uuesti
aias alla? Kui on aga forss-ist ostetud, siis nemad vahetavad selle tasuta garantiikorras välja koos tööga, ehk siis viid katkise auto sinna ja pärast
saad vastu korras detailiga auto. Selles on see eelis otse töökojast osta.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 13 |