Lehekülgi: 1 2 3 |
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3 r5 92.a
|
postitati 14.03.13 21:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reff20
Huumorit J2p3-l jagub - huvitav ja naljakas on lugeda. Mul autoga koguaeg kruvikeeraja, nuga,näpitsad ja 8/10 võti kaasas - niimodi annab vähemalt
midagigi teha, kui teepeal juhtub.
Edu ja jaksu autoga. | ma ei tea mida ma mõtlesin, et neid asju kaasa ei võtnud, ma arvestasin, et kui Soomes midagi katki läheb,
siis see kiirteeäärde jääb ja edasi häälega. Aga õnneks vedas kohale. Nüüd lihvin valuvelgi, siis krunt ja värv peale ja lähevad alla. Põhiline on
see, et auto tehnika on ligadi logadi, aga mul vaja velg alla saada
Homme hakkan tegutsema. Ja häbematu käigukast jõnksutab, aga õli on täiesti ilus puhas punane. Siis ikka vast käigukast väsinud lihtsalt. Proovin
ükspäev käigukasti padja üle vaadata, äkki too on läbi
Jäpe
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 15.03.13 08:25
|
|
|
Nüüd ongi õige aeg manuaal kast siis mootori otsa sokutada .
Millal siis pilli ette näitad ka ükskord?
Marti, alusta lauseid ja postitusi parem heaga suurte tähtedega, kui tahad siin foorumis veel pikemalt kirjutada. Sellise naljapärast võetakse siin
foorumis postitusõigus suht lihtsalt ära.
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
jan1987k
huviline
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: 100 (1990) 2.3 e quattro / 100 2.0 autom (1987) / 100 (1990) 2,3
|
postitati 16.03.13 06:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: j2p3
Tsitaat: |
Selge see, kukkusin hetkel tsüklisse ja hakkan kohe varsti korralikult toimetama. Ja ma tean jah, et õigekiri peab korras olema, sest 4 kontot on siit
mul kustutatud |
Oh sind ja su tsüklit Muide kas ta sul jõnksutab teatud käikude juures või
kõikide käikudega ? |
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Coupe
|
postitati 16.03.13 11:01
|
|
|
Õlitase on ikka korralikult normis ja õieti kontrollitud?
Kas jõnksab ainult soojalt või ka külmalt ( siis asi hullem ).
Võimalik et ka solenoid libiseb õrnalt läbi. Endal oli ka see jõnksu jama, kuid peale diffriõli vahetust pole enam aru saanud.
Mul jõnksas ainult töösoojalt ja pensionääri stiilis kolmandalt käigult neljandale, kui üle 2000 peal hoida pidevalt ( diisel ) siis polnud häda
midagi.
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.13 11:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Wolf123
Õlitase on ikka korralikult normis ja õieti kontrollitud?
Kas jõnksab ainult soojalt või ka külmalt ( siis asi hullem ).
Võimalik et ka solenoid libiseb õrnalt läbi. Endal oli ka see jõnksu jama, kuid peale diffriõli vahetust pole enam aru saanud.
Mul jõnksas ainult töösoojalt ja pensionääri stiilis kolmandalt käigult neljandale, kui üle 2000 peal hoida pidevalt ( diisel ) siis polnud häda
midagi. | Külmalt liigub üldse vaevaliselt, Õli on vardajärgi täpselt maximumi peal ja ilus punane. Aga ma arvan, et käigukasti padi
on läbi. Pean tungiga üles kruttima ja kontrollima kuidagi. Siis saan täpsemalt öelda
Jäpe
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.13 14:43
|
|
|
16.03.2013
Süütelukupõhi oli uus pantud, aga kruvid oli jäetud kinni keeramata ja ma parandasin selle vea, et tulevikus sellist jama ei juhtuks. Ühe põlve
ühendasin ka ära, nüüd puhub aknale korralikult sooja. Muidu sõitsin klaas äärtest udune. Ja mul tuli meelde, et keegi võiks öelda, mitmes kaitse audi
100l on klaasipesu pumba oma. Ja käigukast ei tee kickdowni ka, nagu, et vajutan gaasi põhja ja ei vaheta käiku alla, pean ise käega vahetama alla. Et
kas sellele mingi andur või ikka ongi käigukast õhtale minemas. ? Sellised veljed lasin isalt üle, tahtis endale jälle alla panna, aga lasin ta
talverehvid just naeltest tühjaks ja ütlesin, et järgmiseks talveks sul vaja uued naelad osta, et sõida nende rehvidega suvel ja nii saingi sellised
veljed endale. http://fotoalbum.ee/photos/j2pej2pe/101626655
Jäpe
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.03.13 21:33
|
|
|
http://www.upload.ee/image/3156589/WP_000236.jpg Sai täna üks velg
ära nii nimetatult matistatud, homme ostan krundi ja värvi. Ja siis ülejäänud 3ega sama töö. Ja selline küsimus, et õlirõhk külmalt põhjas ja siis kui
hiljem mootor nagu soe siis tühikäigul on suht nulli lähedal. Millest see tuleneb, võib sellest olla, et äkki on klapikambritihend läbi ?
Jäpe
|
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 17.03.13 21:42
|
|
|
Klapikambikaane tihend ei tohiks mõjutada õlirõhku. Kui külmalt põhjas, ehk näidiku järgi 5 juures siis soojalt oleks suht norm kui umbes 1,5-2 juures
ikka oleks.
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.03.13 21:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audicabrio
Klapikambikaane tihend ei tohiks mõjutada õlirõhku. Kui külmalt põhjas, ehk näidiku järgi 5 juures siis soojalt oleks suht norm kui umbes 1,5-2 juures
ikka oleks. | Aa no, siis on sellega normis. Ma just mõtlesin, et selle rida5-ga on juba õlikorgi avamisel, muudab mootor pöördeid ja
mul on õli varras ka kuidagi väga lahjalt kinni. Ja mõtlesingi, et kui korgiavamine mõjutab mootoritööd, siis sama efekti peaks andma väsinud
klapikambritihend. Aga, eks homme lähen poodi, ostan sinised parktule pirnid, krundi, värvi, klapikambrikaane tihendi, maki, koonusfiltri, roolikatte
ja võib-olla mingi odava sportpüti kah.
Jäpe
|
|
|
|
Dr.Rammstein
huviline
Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 c6 3.0 171kw universaal
|
postitati 18.03.13 17:22
|
|
|
Aga, eks homme lähen poodi, ostan sinised parktule pirnid, koonusfiltri ja võib-olla mingi odava sportpüti kah. |
Väga valus oli, kui pea ära lõid?
Ütle ausalt, mitu kw sa loodad, et tänu nendele asjadele juurde tuleb?
|
|
|
reff20
bännitud topeltkonto
Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 2.0 85KW
|
postitati 18.03.13 18:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Dr.Rammstein
Aga, eks homme lähen poodi, ostan sinised parktule pirnid, koonusfiltri ja võib-olla mingi odava sportpüti kah. |
Ütle ausalt, mitu kw sa loodad, et tänu nendele asjadele juurde tuleb? |
Ma kahtlustan, et siit tuleb just kw langus mitte tõus
Koodineeger.
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 18.03.13 20:35
|
|
|
Võrus vist müüakse metanooli, krt mõistusele hakkab
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.13 21:14
|
|
|
Ütle ausalt, mitu kw sa loodad, et tänu nendele asjadele juurde tuleb? | Mul on kw julmalt pohhui. Lihtsalt, see R5 röögib veel
kõvemini, kui piirajas lasen läbi linna. Praegult juba Soomlased vaatavad pikalt järgi, siis kukub neil üldse suu lahti. Värvisin täna ühe velje
valgeks ära. Teistelt ei ole veel rehve mahasaanud, üritasin küll relakaga, aga ei õnnestunud. Töökojas taheti 3 rehvi mahavõtmise eest 30euri. Aga
eks homme võtan mingite eriliste valemite rehvid maha, siis lihvin ülejäänud 3 ära krunt ja värv. Ostsin laki kah, aga ma ei tea kas on mõtet lakk
peale panna või mitte.
Jäpe
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.13 21:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Võrus vist müüakse metanooli, krt mõistusele hakkab |
Hääkülh ma 3päeva kaine olnud ja metanooli jõin viimati 6aastat tagasi Pärnus.
Jäpe
|
|
|
|
Dr.Rammstein
huviline
Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 c6 3.0 171kw universaal
|
postitati 19.03.13 05:56
|
|
|
Teistelt ei ole veel rehve mahasaanud, üritasin küll relakaga, aga ei õnnestunud. |
Seletad äkki lähemalt kuidas tomisid? Äkki oli lähenemisnurk vale.
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.13 07:37
|
|
|
Teistelt ei ole veel rehve mahasaanud, üritasin küll relakaga, aga ei õnnestunud. |
Seletad äkki lähemalt kuidas tomisid? Äkki oli lähenemisnurk vale. | Mustrikohapealt tegin lõike nagu ilusti üheltpoolt teisele aga
veljelähedalt ei julgenud lõigata väga. Üritasin noaga, aga seal traadid. Pean vict rehvi kangutama keskelepoole, siis ruumi rohkem ja pääsen relakaga
ligi.
Jäpe
|
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.13 15:33
|
|
|
3 rehvi mahavõtmine 30 eru, see vist siis Soome hind. Kui Eestis rehvipoisiga kokkuleppele saad, siis tõmbab sul need vanad juustud seat 5-8eur eest
ka maha ma usun.
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.13 15:36
|
|
|
3 rehvi mahavõtmine 30 eru, see vist siis Soome hind. Kui Eestis rehvipoisiga kokkuleppele saad, siis tõmbab sul need vanad juustud seat 5-8eur eest
ka maha ma usun. | Soome hind jah, aga ma arvan, et tüüp ei viitsinud lihtsalt tööd teha ja ütles lambist sellise hinna. Hetkel muidu
ostsin autole maki kah 200euri aga suutsin plussi ja miinuse segamini ajada ja maki läbi lasta. Viin homme garantiisse, aga arvatavasti saavad aru, et
enda põhjustatud ja siis on 200euri vastu taevast.
Jäpe
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 19.03.13 15:43
|
|
|
Mingi maki suudab 200 eur osta, aga rehvivahetuse eest maksta 30 eur on palju. Kui sa soomes isegi miinimumpalka saad, mis on umbes 8 eur tunnis, siis
see pole probleem neid lasta maha võtta ju. Rehve lõigates sa nagunii ei kasuta kaitseprille. Heal juhul saad mingi tüki silma ainuld ja ma suht
kindel et sul pole vajalik paberimajanus tehtud, et sul soomes tasuta arstiabi. Usu mind, see läheb sul kallimaks ja riskantsemaks.
Pealt sa võtad lõigates, aga kuidas peale paned? Vanasti kui rehvipinki polnud siis mahavõtt käis rauajupi, kualda ja heeblitega.
|
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.13 15:45
|
|
|
ka maha ma usun. | Soome hind jah, aga ma arvan, et tüüp ei viitsinud lihtsalt tööd teha ja ütles lambist sellise hinna. Hetkel muidu
ostsin autole maki kah 200euri aga suutsin plussi ja miinuse segamini ajada ja maki läbi lasta. Viin homme garantiisse, aga arvatavasti saavad aru, et
enda põhjustatud ja siis on 200euri vastu taevast. |
Sellepärast ongi makil kasutusjuhend kaasas ja igal elektroonikatööl tuleb enne testriga kindlaks teha mis on mis. Aga kui pappi on, siis võib ju
katse-eksitus meetodit ka kasutada.
Kui sa seda + väga valesse kohta ei lasknud siis on lootus, et lõi lihtsalt kaitsme läbi.
|
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.13 22:42
|
|
|
Ega ma Soomes tööd ei tee, ma puhkan soomes soome riigi rahadepealt. Ja no viin homme maki poodi ja siis vaatab mis saab. Ja rehvidega, lihtsalt ega
siin ka see tööturaha nii suur ei ole. Ja isa lubas maha võtta 15euri eest, et las nokitseb. Peangi käima rehvitöökoja taga vaatamas, endale
korralikud suverehvid. Ma panin konkreetselt plussi ja miinuse vastupidi ja siis hakkas suitsema makk. Proovisin pärast õigetpidi, aga ei kõssugi
enam. Vaatan mis poest homme öeldakse. Õnneks üks tuttav seal tööl, lasen tal karbi ära vahetada, paneb äkki mu katkise sinna ja annab mulle tutika.
Ja uurin kohe foorumis ringi, aga muidu küsimus jah, et miks kickdown ei tööta, et löön gaasi põhja ja ei vaheta käiku alla ja kiirendades isegi kui
sport nupp on sisse lülitatud ei lase piirajasse, pean ise käega laskma esimene teine jne.
Jäpe
|
|
|
|
mkangur
huviline
Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.13 04:55
|
|
|
See teema on ikka täielik huumor Sellised petukad siis kasutusel läbi
tuttavate, et keegi ostab "uue" maki, aga saab hoopis sinu läbi kärsatatud maki endale ja kui garantiisse läheb, siis piki pead saab? Väga
ebahumaanne.
|
|
|
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |