Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
|
Makro
huviline
Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: a6 3.0q
|
postitati 09.01.13 19:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Remo
Kas on võimalik, et said selle võre minu käest (Kuressaarest)? Mingi aeg vähemalt saatsin kellegile Tartusse ühe sellise |
Algselt saatsid võre minule Tartusse, nüüd müüsin ma Kuressaarde tagasi
S4Bit-le. Kuna sai enda a4 maha müüdud.
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.13 08:07
|
|
|
Mina ostsin selle võre 26.dets pärnust.
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.13 08:28
|
|
|
Eile sai siis soetatud autole puhtalt sportlikust huvist Forge metallist by-pass/diverter/ülerõhu klapp. Kuna see praegune originaal plastik on seal
auto küljes olnud vähem kui aasta, siis panen ta müüki poole hinnaga tava hinnast ehk siis ca 10EUR, kui kellgil on soovi.
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.13 10:51
|
|
|
täna läheb auto MT-Autohooldusesse, kus tehakse täis hooldus, samuti võetakse õlivann alt ära, kuna kes seda teab kuna seda pestud on, tagumine
rattalaager ja by-pass. Õliks Valvoline MaxLife 5w-40.
Praeguseks on siis viimasest õlivahetusest sõidetud ca 5-7000km.
|
|
|
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Avant 1.8Tq, 83a. B2 Quattro
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.13 17:55
|
|
|
Kõikide eelduste kohaselt peaks olema parem, mis seal ikka halvemaks minna saab? Metall on ikka metall ja plastik on plastik. 1 mis kindel, kestab ta
kindlasti kauem ja kui sügisel suve ilmade õhuvõtt peale läheb eks siis kuulda ole mis hääli tegema hakkab.
Kuna inimesel on palju tööd, siis ei tea kas homme õhtuks autot kätte saab vb alles esmaspäev.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 24.01.13 18:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tamar
Kõikide eelduste kohaselt peaks olema parem, mis seal ikka halvemaks minna saab? |
See, et:
1. Antud bypass vajab n.ö. hoodlust (määrimist), vastasel juhul võib talvel tekkida probleem kinni kiilumisega.
2. Bypassi metallist liikuv osa on kordades raskem kui originaal bypassi oma, ehk siis bypass avaneb aeglasemini.
Mul oli enda autol neid tervelt 2tk küljes, viskasin mõlemad minema ja panin Boschi 710N-d.
Jah, ehk pean neid 710N-e kord kümne aasta jooksul vahetama, aga vähemalt ei ole mul vaja määrida seal midagi.
Hääl peaks valjemaks muutuma.
|
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.13 18:22
|
|
|
Punkt 1 on mulle uudis, ja kuidas/millega seda määrida? punkt 2 juures ma vaidleks vastu, kuna siiski klapi avanemine/sulgumine oleneb vedru
tugevusest? Või olen ma ikka täiesti valesti asjadest aru saanud? Ja
MUIDE! 1 põhjus miks ma selle ostsin oli see et sa ise promosid seda kuskil teemas!
|
|
|
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.13 18:54
|
|
|
ma ei saa aru mis nüüd lahti läks. Igalt poolt loen ja kuulen et hea ja parem kui originaal plastik ja nüüd see?
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 25.01.13 01:14
|
|
|
Punkt 1 on mulle uudis, ja kuidas/millega seda määrida? |
http://www.forgemotorsport.com/valve_service.pdf
Tsitaat: | Before re-assembly (reversal of the previous procedure) lubricate the piston and “O” rings with a high temperature grease such
as Mobil 1 |
Tsitaat: | punkt 2 juures ma vaidleks vastu, kuna siiski klapi avanemine/sulgumine oleneb vedru tugevusest? Või olen ma ikka täiesti
valesti asjadest aru saanud? |
Ei ole así ikka nii lihtne. Plastikust membraaniga originaalbypassil on vähem massi/inertsi, mida see vedru kas lükkama peab või vaakum tõmbama
peab.
Samuti on membraaniga hõõrdekaod väiksemad. Mina pooldan igal juhul membraaniga Bosch Motorsport bypass-i, mitte metalllist bling-bling jurakat
Tsitaat: | Ja MUIDE! 1 põhjus miks ma selle ostsin oli see et sa ise promosid seda kuskil teemas! |
Ei ole kunagi promonud seda, mul oli lihtsalt 2tk üle neid ning keegi tahtis osta, pakkusin müügiks.
Point on see, et 710N töötab paremini ja maksab oluliselt vähem. Tööiga on tal ehk natuke lühem (ütleme 5-10 aastat), aga sama raha eest saab neid
4tk.
Forge toodangust olen kasutanud http://www.forgemotorsport.com/content.asp?inc=product&cat=0006&product=FMDVSUPR ning ainult selle pärast, et ta on
suurema läbilaskevõimega, kui 710N ning vähe mehisema turboga autodel on vaja läinud, sest 710N läbilaskevõime polnud enam piisav.
Sa võid saada rahuldust sellest, et sul on on nüüd ilus särav asi kapoti all ning tugevamast helist. Ma olen selline igav inimene, kellele eriti ei lähe peale "form over function" lahendused, seega enda omad
asendasin ära
|
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.13 07:48
|
|
|
Noh arvestades seda palju mina selle klapi eest maksin ei usu et 4tk Boschi omasid saab
Inimene õpib oma vigadest ja kui see oli viga, siis s**t happens
praegu läheb külge.
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.13 20:40
|
|
|
Hooldus tehtud, kiidan "tarts-i" kes viitsib ka nädalavahetusteti töötada.
KM: 220 700
Õli: Valvoline MaxLife 5w-40
Õlifilter
Salongifilter
Kütusefilter
Parem tagumine rattalaager
Õlivanni pesu+kõige sinna juurde kuuluvaga
Forge metallist bypass
Hooldusvälp: ca 5-7000km
|
|
|
Suitsev1
klubiliige
Registreerunud 15.05.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Cabrio
|
postitati 28.01.13 07:09
|
|
|
Ütle parem, kuidas Forge jäi, teeb miskit häält ka?
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.13 17:03
|
|
|
Mina olen väga rahul. Ikka kordades kõvemini teeb häält, kui Bosch 710, mis mul oli, seda muidugi ainult koonusega, või noh, mina sain aru juba siis
kui võtsin õhukopsikusse mineva õhuvõtu toru lahti ja andsin gaasi, hääl oli palju tugevam. Talvel ma koonusega ei sõida igaks juhuks, kuna maru tihti
on sula ja siis ei ole vaja et turbo vesiveskit mängib seal kapoti all. Praeguse seisuga on mul üks Forge bypass üle, aga on broneeritud kuni
nädalavahetuseni, kui ei taheta, siis annan ära. See mis üle on, sai just täna ka omale uue määrde.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: ‘07 BMW 335xi E91
|
postitati 28.01.13 20:39
|
|
|
Üks Forge klapp on müüa kui kedagi peaks huvitama! Lisan siia juurde, et enam seda saadaval ei ole, kuna mitu korda juba küsitud U2U kaudu.
|
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.13 15:30
|
|
|
Minul on nüüdsest see Forge üle. 25EUR
EDIT: müüdud!
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 02.02.13 22:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: S4BiT
Halogeeniga varianti nii kallis osta pole, ise lisad xenoni juurde. Muidu natuke sarnane nina või mis
[img]http://www.upload.ee/image/2891840/IMG_....[/img] |
Siin pildil on 1 asi mida mul HIRMSASTI vaja oleks Nimelt stange | S4 stange hetkel kasutajal twister müüa. Asi on suht heas
korras, natuke pahtlit ja uus värv ja ideaalne stange.
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.13 08:29
|
|
|
Täna on auto jällegi tartsi juures kuna pikemat aega on juba boostiga mingi kala olnud et vahest on ja vahest ei ole. Kuna boostikella pole siis ei
ole saanud ka jälgida seda aga tarts tegeleb sellega praegu ja loodetavasti tuleb ka lahendus. Lisaks saab ka aju väikese dopingusüsti, ja järgmine
nädal peaks seda juba dynograafikul näha olema.
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.13 14:03
|
|
|
Auto käes ja emotsioonid on laes. Ma poleks elusees uskunud et see auto nii fantastiliselt edasi liikuda võib ja millised hääled... Nüüd ma saan aru
et tegu on siiski turboautoga. Mina olen rohkemgi kui rahul. Ootame uut nädalat, siis saan ka graafiku siia panna.
Suured tänud tartsile!
|
|
|
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.13 14:05
|
|
|
Mis siis autol viga oli ja mis dopingut süstiti ?
Hea ruudus = parim |
B5 Avant 1.8Tq - OMC2017 - 282km/h | 11.0@217km/h
|
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.13 14:20
|
|
|
Ma kirjutasin eelpool et boost ei tahtnud kohati taha tulla ja samuti ei tahtnud tagumine support koostööd teha ja need said kõrvaldatud. Dopinguna
näppis siis tarts teistkordselt autol aju, ehk siis stage2 chip kui nii võib öelda.
|
|
|
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |