Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Tambet.
huviline
Registreerunud 03.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.13 08:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Helina
Sellise porise " kevadega " VEEL vast pole mõtet? |
+1
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 03.01.13 09:51
|
|
|
Mul endal isiklikult praegu absoluutselt pole aega tegeleda sellega olnud, ehk keegi oleks nõus abiks olema, oleks väga hea . Seekord võiks mingeid tegevusi ka juurde mõelda et ei kujuneks kogunemine
tuimaks parklas kükitamiseks ja Audide vaatamiseks. Kui kellelgi on mõtteid võibks minu poole pöörduda . Teeme üheskoos üritusest õige ürituse !
Helinal on täiesti õigus, praeguse sopalaandugi sees pole mõtet midagi korraldada (kuigi temperatuuril pole väga vigagi), sest enamus tahavad siiski
tulla puhta autoga ja noo pesulast kogunemiskohta tulekuga suudavad ma arvan et enamus auto uuesti ära määrida. Kuupäeva ei oska hetkel paika panna,
ilmselt lükkub järgmisesse kuusse.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 03.01.13 13:34
|
|
|
Arvestage sellega, et tulemas on ka Talvepäevad. Kindlasti veebruari kuus. Täpsemalt ei ütle praegu midagi kuupäevadest.
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 03.01.13 18:55
|
|
|
Sellega olen arvestanud ning ootan vaikselt seda kuupäeva, siis tean jälle tegutseda, ilmselt teeb saab kokku millalgi peale talvepäevi .
|
|
|
AIX!
huviline
Registreerunud 18.10.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4TQ
|
postitati 03.01.13 19:22
|
|
|
Üritan teemal silma peal hoida ning oma gaasipliidiga samuti liituda.
|
|
|
|
audimees80
huviline
Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9-81kw diisel avant 4WD
|
postitati 04.01.13 05:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: antonio
Tsitaat: | Algselt postitas: RTamm
Endiselt ootan ka vastust küsimusele, Kas võtame seekord äkki seltskonda ka teised B-Audid (B2, B3, B4, B6, B7, B8) ?
Iseenesest oleks ju päris tore panna kõik need pillid kõrvuti ja teha väike B-Audide arengutee foto .. ? |
Väga tervitatav idee |
Omalt poolt paneks rivisse 1985 aasta audi 80 b2, siis audi 80 b3 guattro aastast 1988 ja lõpetuseks audi A4 aastast 1997.
|
|
|
audimees80
huviline
Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.13 05:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Arvestage sellega, et tulemas on ka Talvepäevad. Kindlasti veebruari kuus. Täpsemalt ei ütle praegu midagi kuupäevadest. |
Kus ürituse asukoht võiks jääda. Liituks ka, kui aeg sobib mulle.
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.13 22:02
|
|
|
Ilmselgelt jälle oleks kohaks Tallinn, kui asi minu õlule jääb, kuid kui keegi tahab sellega ise kiiresti, ruttu ning kusagil mujal tegeleda siis kätt
ette panna ma ei saa ...
Tegelikult tahaks asja lükata üldse hoopis kevadesse, siis juba kõigil ilusad veljed all, autod puhtad ja ilmad soojad ..
|
|
|
audimees80
huviline
Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.13 05:28
|
|
|
Ilmselgelt jälle oleks kohaks Tallinn, kui asi minu õlule jääb, kuid kui keegi tahab sellega ise kiiresti, ruttu ning kusagil mujal tegeleda siis kätt
ette panna ma ei saa ...
Tegelikult tahaks asja lükata üldse hoopis kevadesse, siis juba kõigil ilusad veljed all, autod puhtad ja ilmad soojad .. |
Kevadel jah oleks parem. Saab ka ilusaid pilte autodest.
Samas, kui kellelgil on huvi võiks Raplas midagi välja mõelda. Lisan ka lingi.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=118070
Head uut aastat audi huvilised!!!
|
|
|
mkangur
huviline
Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.01.13 11:42
|
|
|
Olen siiski 100% kindlalt platsis!!
Võiks teha asja suve hakul, saab ehk kusagile trippima minna näiteks või üks õhtu kusagil mereääres grill ja jutud.
Siis pole enam mudane ning külm ja kannatab ka autokõrval juttu rääkida, mitte nagu praegusel ajal oleks, et ilmselt kõik istuks oma autodes
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.01.13 14:16
|
|
|
Igati nõus asja pigem kevadesse lükkama, kuna praegu tõesti masendavalt külm. Autodes vast ei istutaks, küll aga hakkaks üsna pea kõigil külm ja siis
läheb asi ikka lörri. MKanguri ideega olen igati nõus, et minna kunagi kevade lõpupoole (mais) kusagile väiksemale tripile kambaga, pildistada ja
lihtsalt jutustada ja grillida kuskil. Kevadel/suvehakul on ka see pluss, et kõigil on autod ilusti timmis, suveveljed all ja kered puhtad .
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 16.01.13 16:41
|
|
|
Igati nõus asja pigem kevadesse lükkama, kuna praegu tõesti masendavalt külm. Autodes vast ei istutaks, küll aga hakkaks üsna pea kõigil külm ja siis
läheb asi ikka lörri. MKanguri ideega olen igati nõus, et minna kunagi kevade lõpupoole (mais) kusagile väiksemale tripile kambaga, pildistada ja
lihtsalt jutustada ja grillida kuskil. Kevadel/suvehakul on ka see pluss, et kõigil on autod ilusti timmis, suveveljed all ja kered puhtad . |
Aamen!
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.01.13 16:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Aamen! |
Ma teen järgmine aasta samal ajal samasuguse postituse siia. Idee on hea.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 17.01.13 18:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Aamen! |
Ma teen järgmine aasta samal ajal samasuguse postituse siia. Idee on hea.
|
No asi hakkab soiku vajuma.. Kuna esimene kokkutulek tuli ju päris asjalik, siis usun, et kui mingi kuupäev paika panna, küll siis need kohale
tulevad, kellele see kuupäev & koht vähegi sobib. Ja kui siin niiväga tahetakse autosid suvepapudega pildistada ja väljas grillida, siis selle võiks
äkki mingi üldisema kokkutuleku raames kuhugi suvekuudesse lükata (siis loodus ka juba ilusam ja erksamates värvides). Aga B-kerega audide
kokkusaamine võiks ikka ju toimuda nüüd hiljemalt veebruari kuus. Kasvõi saada samamoodi kusagil soojas parklas kokku, juttu ajada ja siis võib ju
hiljem edasi liikuda kuhugi jäärajale vms.
|
|
|
|
AIX!
huviline
Registreerunud 18.10.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4TQ
|
postitati 18.01.13 07:14
|
|
|
Tsitaat: |
No asi hakkab soiku vajuma.. Kuna esimene kokkutulek tuli ju päris asjalik, siis usun, et kui mingi kuupäev paika panna, küll siis need kohale
tulevad, kellele see kuupäev & koht vähegi sobib. Ja kui siin niiväga tahetakse autosid suvepapudega pildistada ja väljas grillida, siis selle võiks
äkki mingi üldisema kokkutuleku raames kuhugi suvekuudesse lükata (siis loodus ka juba ilusam ja erksamates värvides). Aga B-kerega audide
kokkusaamine võiks ikka ju toimuda nüüd hiljemalt veebruari kuus. Kasvõi saada samamoodi kusagil soojas parklas kokku, juttu ajada ja siis võib ju
hiljem edasi liikuda kuhugi jäärajale vms.
|
Laik +1
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.13 15:08
|
|
|
Mul endal terve see ja järgmine kuu nii kinni, et ilmselt nädalavahetuseti mul pole lihtsalt aega selle kogunemisega tegeleda ega ilmselt ei jõuaks ka
kohale ... ei tahaks saada seda kuulsust et "karjub välja ajad-kohad, aga kohale ei tule". See on ka üks põhjus miks ma lükkaks pigem asja
kevadesse. Teine põhjus muidugi on eelpool mainitud veljed, soojad ja kuivad ilmad ning ilus loodus jne. Muidugi võib ka vahepeal kokku saada, aga
siis peab keegi teine sellega tegelema jaa hääle üles võtma .
|
|
|
Helina
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.13 09:45
|
|
|
Sellega olen arvestanud ning ootan vaikselt seda kuupäeva, siis tean jälle tegutseda, ilmselt teeb saab kokku millalgi peale talvepäevi . |
Talvekad toimuvad 23-24 veebruar Tallinnast ca 100-150km idapoole.
|
|
|
audimees80
huviline
Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.13 20:53
|
|
|
Sellega olen arvestanud ning ootan vaikselt seda kuupäeva, siis tean jälle tegutseda, ilmselt teeb saab kokku millalgi peale talvepäevi . |
Talvekad toimuvad 23-24 veebruar Tallinnast ca 100-150km idapoole. |
Kus täpsemalt???
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.13 21:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audimees80
Kus täpsemalt??? |
Kannatust. Peatselt laekub ka foorumisse sellekohane info.
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 22.01.13 13:09
|
|
|
Praegusel ajal talvel e. mina nimetan seda jääajal on pime ja külm, autod porised jne... rohkem mõtet oleks tõesti siis kui teed kuivad ja puhtad ning
rohkem valgust ja suksudel "suvepapud" all. Teeks ühed õiged ülesvõtted audiklubi kokkutulekust mingi paari kuu pärast vb ehk juba. Kogunemine 3 või
4 Vahepeal võib samuti koguneda ükskõik kuhu ja millal. Võiks selle
kevadise kuupäeva varakult paika panna Arvate?
See veel, et esimne kogunemine vist oli Tlns, nüüd plaanite 150km narva poole. Järgmine võiks olla samapalju lääne suunas.
Teisele kogunemisele ma küll pragusel ajal 300km kaugusele kimada ei viitsi
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 22.01.13 14:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: QuattruSee veel, et esimne kogunemine vist oli Tlns, nüüd plaanite 150km narva poole. Järgmine võiks
olla samapalju lääne suunas.
Teisele kogunemisele ma küll pragusel ajal 300km kaugusele kimada ei viitsi |
Sa ajad nüüd vist asju segi. Üks asi oli lihtsalt B5-kerega autode kogunemine (klubiliikmete ja huviliste oma algatatud) ja siin ka plaanitakse teist
B5-kerega või üldse B-kerega autode kogunemist. Teine asi on klubi talvepäevad, kuhu on oodatud kõik klubiliikmed (a la ametlik klubi üritus).
|
|
|
|
mkangur
huviline
Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.13 06:30
|
|
|
Asi hakkab vist soiku vajuma taaskord ? Ilm on mõnusalt kevadiseks länud
juba.
|
|
|
Helina
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.13 20:25
|
|
|
Praegu on pisut vara veel, lumi alles sulab veel ja autod ei kipu väga kaua puhtad püsima tänu sellele. Temperatuuriga on ka veel jahedad lood. Kuigi
kuupäeva võiks küll juba paika panna vaikselt. Kuidas kõlaks näiteks 13. aprill ?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |