Lehekülgi: 1 2 |
kulufield
huviline
Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 1998a 1,8 , Toyota avensis 2007
|
postitati 19.11.12 10:15
|
|
|
Eks suvel tuleb salong lahti katkuda, sisse minna ja lasen kellelgi autot voolikuga kasta, see peaks teoorias kõige parem avastamis meetod olema. Võibolla oli ka aken süüdi, seal oli olnud roostet akna vahel ja aken ise katki läks ka, nagu saan aru, mingi
pinge tulemusel. Täket polnud kuskil näha.
See vidin on Nokia handsfree
|
|
|
|
kulufield
huviline
Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.12 06:33
|
|
|
Nüüd siis näeb ka küttekulu lõpuks. Ekraan ideaalne ei tulnud, on näha, et "muditud", aga vähemalt näitab.
Enne:
Pärast:
|
|
|
|
zack
|
postitati 20.11.12 20:11
|
|
|
Täitsa kena, mis valemiga muidu ekraan näitama saadi?
|
|
|
kulufield
huviline
Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.12 10:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: zack
|
Lihtsalt mudisin selle musta "asja" sinna keskele tagasi ja panin äärtesse papitükid ka, et oleks surve peal rohkem.
Minu teooria järgi selle ekraani pealmine ja alumine klaas kaugenevad üksteisest, mingil materjali vananemise põhjusel ja see kaugenemine ei pea üldse
olema palju, vaid väga väga vähe. Sellest piisab, et tekib tühi koht.
Aga mis seal reaalselt toimub, ei oska öelda.
Küsin veel sult üle, et kas sa testisid ka, kui palju kompuuter valetab?
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 21.11.12 10:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kulufield
|
Lihtsalt mudisin selle musta "asja" sinna keskele tagasi ja panin äärtesse papitükid ka, et oleks surve peal rohkem.
Minu teooria järgi selle ekraani pealmine ja alumine klaas kaugenevad üksteisest, mingil materjali vananemise põhjusel ja see kaugenemine ei pea üldse
Küsin veel sult üle, et kas sa testisid ka, kui palju kompuuter valetab? |
Tõenäoliselt on tegemist selle LCD ekraani tagumise kontaktiga vms, kui ei tekitata enam elektri välja, siis ei tööta ka vedelkristalli valguse
polarisatsiooni pöörav omadus või tegelikult siis peaks vist must olema just, nii et vastupidi, miskit lühises vms, igatahes miskit sedasi see
toimib
|
|
|
kulufield
huviline
Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.12 10:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
|
Tõenäoliselt on tegemist selle LCD ekraani tagumise kontaktiga vms, kui ei tekitata enam elektri välja, siis ei tööta ka vedelkristalli valguse
polarisatsiooni pöörav omadus või tegelikult siis peaks vist must olema just, nii et vastupidi, miskit lühises vms, igatahes miskit sedasi see
toimib |
Seal see vedelkristall konkreetselt laiali valgunud, kontaktidega konkreetselt seda ei seostaks.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.12 10:59
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: kulufield
toimib |
Seal see vedelkristall konkreetselt laiali valgunud, kontaktidega konkreetselt seda ei seostaks. |
Kontakt võib olla vilets ka selle alumise kriipsutatud plaadi ja LC molekulide vahel, ei orienteeri omal algust õigesti vms või ei ole kontaks
tagumise valgustusega hea ja tekitab kõrvalehajumist. Igatahes hea, et asja nii näitama saab, see paljudel vigane.
|
|
|
zack
|
postitati 21.11.12 19:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
|
toimib |
Päris kindlat testi küll ei teind aga minu meelest enam-vähem õiget näitu näitas.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.12 19:06
|
|
|
Mina enda coupe kompuutril pidin 15% juurde kruttima, nüüd näitab normaalse sõiduga sinna 9 ja 10 vahele paagitäie keskmist, testitud et suht õige.
Isa autol valetab ca 10%, on veel kruttimata. Oleks huvitav teada, kuidas siis enamikel on, et mis asendis need regullimislülitid on?
|
|
|
kulufield
huviline
Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.13 10:23
|
|
|
Autoga polnud midagi erilist toimunud, kuni reedeni. Siiamaani oli kõik ilusti töötanud, aga reedel poest tulles auto enam tööle ei läinud. Süüde läks
sisse, aga starterit järgi ei võtnud.
Immot minu teada sellel masinal ei ole, võtsin aku juhtme mitu korda maha, aga ei midagi. Üritasin tutvuda ka automaatkasti lüliti juures oleva
asendianduriga, kuid ei teinud seegi targemaks.
Rõõmu tegi ainult see, et salongi lahti võttes oli üllatus suur, kui kõik plastik kõrvad ja muud ühendused olid korras Kiitus eelmisele omanikule, kes oli ilusti salongi lahti harutanud.
Igatahes pukseerisime auto mul tööjuurde, õnneks see vahemaa mingi kaks kilomeetrit. Võtsin aku juhtme maha ja jätsin nädalavahetuseks tööjuurde
seisma.
Käisin siis täna automaailmas uue süütelukupõhja järgi, jõudsin auto juurde, panin aku juhtmed peale ning voila, auto läks võtmest tööle
Ja nii mitu korda järjest. Võtsin siis ikka süüteluku põhja lahti, et kui ta olemas juba on, vahetan ikka ära. Selle vahetus ikka õnneks väga lihtne,
oli veel originaal põhi ka küljes. Lähemal vaatlusel oli näha, et vanal põhjal ikka mingi pragu sees. Oskab keegi öelda, millest see võib tekkida, kas
süütelukk ise kuidagi seda lõhub siis?
Igatahes loodan, et viga oli selles ja mitte käivitumise muret enam ei tule.
Pilt ka juurde:
|
|
|
|
kulufield
huviline
Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.13 13:39
|
|
|
Vahepeal sai natuke jälle autoga tegeletud.
Plaan oli auto saada uuesti vaikseks. Korda see ka läks. Tagumine piduriketta kaitseplekk kolises hirmsasti, üks kinnitus oli lahti roostetanud,
leidsin asjale suht robustse lahenduse ja neetisin selle kinni.
Auto sai kohe poole vaiksemaks
ise kardan, et see väga kaua seal ei pruugi püsida, kuna alumiiniumneet võib sealt kiirelt välja oksüdeeruda.
Nüüdseks ka auto käivitamisel ilus kiri armatuuris:
See oli vist elu kalleim juhtmejupp pistikuga, mille olen ostnud Sai ikka
päris kaua otsitud ja helistatud, et saada 26pin pistikut.
Ees olevast amordi kolinast sai ka lahti suhtselt piinlikul põhjusel:amordi kinnitus ei olnud piisavalt kinni, sai auto üles tõstetud ja tangidega
veel mitu tiiru peale keeratud. Enda ees hakkas lausa piinlik
Nüüd auto mõnus ja vaikne, kõrvalised helid kõik kõrvaldatud. Suvel ootab siis suurem töö põhjamatiga ja lekke otsinguga.
|
|
|
|
zack
|
postitati 06.02.13 08:48
|
|
|
Hehee, lõpuks sai see piduri plekk kinni, mind ka jubedalt häiris see kõlin, aga polnud kunagi viitsimist teda niimoodi kinni panna, küll ma teda
painutasin, et ei kõliseks.
Mulle ka meeldis kui auto igati vaikne, vihkasin isegi kui miskit salongis nagises.
Suviti kippus tagaluuk krigisema vastikult, ma vahepeal määrisin luugi mingi möginaga ümberringi kokku siis oli vaikus.
Tore, et said ikka selle 20 pin pistiku.
Täitsa huvipärast tahaks oma vana masinat nüüd näha.
|
|
|
kulufield
huviline
Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.02.13 12:06
|
|
|
Lõpuks polnud sellest painutamisest midagi kasu Kodutee oli parajalt
jääkonarlik ja see andis viimase tilga, hakkas kostma pidev ja väga häiriv plekikahin.
Luuk vist tahab saada reguleerimist ka, ei sulgu alati nii täpselt kui peaks.
Tartu ma selle autoga ei satu, aga kui juhtub eks astun läbi
|
|
|
|
kulufield
huviline
Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.13 09:10
|
|
|
Vahepael pole autoga midagi erilist toimunud. Kilomeetreid on hakanud ainult jõudsalt koguma. Ühtäkki on saanud autost igapäeva auto. Muutustega
seoses on vist ka kahjuks müügimõtted, aga ainult siis kui saan selle hinna, mis ma tahan. Pole nii palju aega selle auto jaoks kui ma tahaks.
Lähiajal tuleb müüki, nii et kes huviline, võib juba praegu märku anda
Autole kruvisin alla ka suveveljed koos suverehvidega. Teeb kohe auto palju ilusamaks.
Avastasin, et vahetust tahab ka rooliots, kuna kumm katki sellel. Mingi aeg pean ka ostma uue jahutusvedeliku paagi, ülevoolu juurest lekib. See
tüüpiline, et sinna tekib mikropragu sisse. Sama juhus oli ka mu eelmisel B3-el.
Lisan ka paar puhast ja ilusat pilti. Selline puhas auto oma ajatu stiiliga ikka linnapildis omaette haruldus. Harva neid liikumas näha.
|
|
|
|
kulufield
huviline
Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.13 12:21
|
|
|
Auto müüdud, võib liigutada teema endiste autode alla!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|